- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
haha kesinlikle sokma cnmyok o zaman aman diyim eve sokma kitabı :) çok ciddiyimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha kesinlikle sokma cnmyok o zaman aman diyim eve sokma kitabı :) çok ciddiyimmmm
ben koltuk takımı aldımda bir firmadan 10 gün içinde iflas etti firma ortadan kayboldu,bu arada parasınıda çektirdik bigüzel k.kartıyla.Bu site sayesinde kavuştum sayılır koltuklarıma 1 ay sonra.1 ayım kuru yerlerde geçti yayaz tabi kesinlikle bende cep telefonu aldım netten o ara sırf oraya yazmayım diye ne diller döktülerde ben yine de yazmıştım :)))
çok faydalı oluyor emin ol..
bend eyeni bir siteden alışveriş yapacaksam mesela önce bakarım şikayet com a
evet canım sağ elini kullanıyor.evet herşey onlar için... kndimizi heba ediyoruz inşallah kıymet bilirler canım benim. kıaızn sağ elinimi kullanıyor???
çok geçmiş olsun canımcım, almışsınızya şükür bari.ben koltuk takımı aldımda bir firmadan 10 gün içinde iflas etti firma ortadan kayboldu,bu arada parasınıda çektirdik bigüzel k.kartıyla.Bu site sayesinde kavuştum sayılır koltuklarıma 1 ay sonra.1 ayım kuru yerlerde geçti ya
ben koltuk takımı aldımda bir firmadan 10 gün içinde iflas etti firma ortadan kayboldu,bu arada parasınıda çektirdik bigüzel k.kartıyla.Bu site sayesinde kavuştum sayılır koltuklarıma 1 ay sonra.1 ayım kuru yerlerde geçti ya
evet canım sağ elini kullanıyor.
çok geçmiş olsun canımcım, almışsınızya şükür bari.
aferin oğluşunaDün sadece türkçe ödevi varmış oğluşun babasıyla yapmışlar bende biraz okuma çalışması yaptırdım birazda ingilizce kelime tekrar bir defada çarpım tablosunu tekrar ettik...
Sonrasını anlattım zaten size :))))))
Yatarken kitabını alıp yanıma geldi oğluş anne masal oku bende dedimki şuan kendi kitabımı okuyacağım çünkü çok heyecanlı mutlaka okumam lazım eğer ses yapmayacaksan sende benim yatağımda benimle birlikte içinden kendi kitabını okuyabilirsin dedim. Tamam 1 sayfa okuyacağım ama dedi tamam dedim. Sonra baktım devam ediyor 3 sayfa okudum diyor sonra yattı :)
fizik aslında kolaydır canım.mantığını güzelce anlatacak biri lazım..eğer anlamazsa hiç bir yerini anlamaz..edebiyat düşünmüyor konuşuyoruz da, matematik ilgisini çekiyor ve de ingilizce. Bakalım artık çalışmasına bağlı ama şimdilik matematikte sınıfta ders veriyormuş millete
o kadar olsun ama değil mi okul başladığından bu yana yani 1 ayda 85 tl ödemişim inekle.com a, o kadar fark olsun. Para mühim değil diyoruz sonuçta herşey onlar için. Ama diğer dersleri hiç umursadığı yok, bir de diğer derslerde ilerlese olacak bişeyler de. Şunu farkettim bir de tek başına oturup ders çalışmayı sevmiyor, illa ki başında duracan ilgileneceksin. Anladığım konuda mesela ingilizce geçen gün beraber yaptık, ama fizik bilgim hiç yok ki, fizikten anlamıyorum deyip duruyor. İyi bir de fizikçi bulsak iyi olacak siteden.
ben ilk senden duydum canım oraya yazıldığını..bilseydim daha önce de yazardımohooo ben çoktan yazmıştım şimdiye kadar,durduğun hata canım
canım ama ben solağım ve matematiği çok severdim, ve de hep iyiydi notlarım aynı zamanda muhasebeciyimayy neler olmuş evet çok faydalı bu tarz siteler iyiki var çok işe yarıyıor
birde tatil değerlendirmesi yapan uluslararası bir site var TripAdvisor ben tatil ayarlarken çok yardımı oldu birebir konaklayanların otel hakkında yorumları ve puanlamaları var
sağ elini kullananlar sol beyni kullanıyorlarmış bu da matematik ve dil anlamında daha iyi olmalarını sağlıyormuş ya canım o yüzden sordum...
bizde pişi vardı canım, 3 tane yedim, 1 haşlanmış yumurta +haşlanmış patates-domates salatalık biber-peynir yedim. kahvaltıvari bişeydi.yemeğimi yedim ve kantinden 2 adet çikolaata aldım.onları da yedim..yuh artık bana..yuh..
daha da yiyesim var..çüş artık
aferin oğluşuna
bak benim oğlum da öyle yapıyordu ..sen oku diyordu hep..kesinlikle artık sen kendi kitabını oku o da kendininkini okusun
yemeğimi yedim ve kantinden 2 adet çikolaata aldım.onları da yedim..yuh artık bana..yuh..
daha da yiyesim var..çüş artık
canım ama ben solağım ve matematiği çok severdim, ve de hep iyiydi notlarım aynı zamanda muhasebeciyim
valla bilmiyorum ki canım, ilk ünitelerdeler daha, inşallah buluruz dediğin gibi birini de hallederiz.fizik aslında kolaydır canım.mantığını güzelce anlatacak biri lazım..eğer anlamazsa hiç bir yerini anlamaz..
hangi konuyu işliyorlar
fizikte ben de zorlanmıştım..fakat zor bir ders değilmiş..mantığını anlarsa her türlü problemi çözer
canım az önce dışarı çıkmıştım, NT kırtasiyeye uğradım, çocuklar için o kadar güzel kitaplar var ki? hangisini alacağımı şaşırdım, sen de bir gün Ege ile birlikte bak istersen, önce az sayfalı olanları seç, yavaş yavaş çok sayfalara geçersiniz. Yeter ki kendi seçsin beğensin.evet canım başlangıcı dün akşam iyi yaptık bakalım az da olsa her akşam okumasını sağlarsam belki güzel bir alışkanlık kazandırırım. Bu akşam birde şunu yapıcam yatağa girince komodinlerin üzerine içeceklerimizi koyacağım hem okuyup hem içsin bu şekilde okumayı keyifli hale getirip belki süreyide uzatabilirim diye düşünüyorum.
kız ne bilim öyle derlerya sağ elini kullanan insanlarda sol beyin lobu, sol elini kullananlarda sağ beyin lobu daha çok gelişir diye ondan dedim ama istisnalarda olabilir herald ebilemedim yani...
Allah kolaylık versin canım.kızlar bi bakem dedim.. işlerimi toparlamaya çalışıyorum..
işler bir birikti ki
canım az önce dışarı çıkmıştım, NT kırtasiyeye uğradım, çocuklar için o kadar güzel kitaplar var ki? hangisini alacağımı şaşırdım, sen de bir gün Ege ile birlikte bak istersen, önce az sayfalı olanları seç, yavaş yavaş çok sayfalara geçersiniz. Yeter ki kendi seçsin beğensin.
Ben de kızıma ingilizce set aldım, 10 tl ye bakalım faydası olur inşallah.
2 tane de okuma kitabı aldım, sürekli istiyordu zaten.
anladım canım, bu yaşta görsel ağırlıklı kitaplar ilgilerini çekiyor.hıım biliyorum bizim orada varmış ben daha yeni farkettim bu mağazayı bizde beslenme çantamızı oradan almıştık.
Evet canım kitapları ona seçtiriyorum çok hoşuna gidiyor böyle olunca şuan elimizde içinde 20 ye yakın masal olan kalın bir kitap var renkli resimli eğlenceli. Hikayeler kısa olunca dikkat anlamında daha faydalı oluyor zaten...
Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle okusunlar çözsünler. ama aklımda olsun önünden geçerken yine uğrayayım o kırtasiyeye...
bende de karnıyarık ve makarna var canım.akşama balık kızartıyorum kızlar..akşam sizde ne var.
akşama balık kızartıyorum kızlar..akşam sizde ne var.
bende de karnıyarık ve makarna var canım.
afiyet şeker olsun.