İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

duymuştum o filmi ben de. ama hiç fırsat bulamadık .
cuma günü eve giderken bi yerde izlenmesi gerekli 5 film bulmuştum.onları yazıp götürmüştüm ama fırsat bulamadık diğer filmlerden.izleyemedik.
zeliş yedin mi tatlıyı.
ben yine acıktım.
saatim arıza yaptı yine.
20 dakika ileri gitti. üstelik öğle arasında panik yaptım. dışarıdaydım çılgın gibi işe geldim . zaman nasıl geçmiş diye düşünürken başka bi saate baktım ki mesai başlamamış
bu 5. arıza. çıldırcam

kız telefonun yok mu niye illa ki saate bağlı kalıyorsun, hiç güleceğim yoktu.
içine öküz kaçtı diyoruz biz bu durumlarda, afedersin yani

kız saat kolumda ..neden saatime bakmayayım..o zaman niye taktım koluma onu..gebertirim seni gülme bak..

bana bi çare bulsan ya beni eleştirinceye kadar..ne yapayım.
aldığım yere yollayınca onlar yolluyor firmaya..bakım yapıldı diye geri gönderiyorlar..bu kez kendim firmayı aramak ve kargolamak istiyorum .saatin yenisini isteyeceğim..2 yıl ocakta dolacak çünkü..garanti bitecek..ama bulamıyorum netten firmayı..diesell marka.fikri olan yok mu.

benim de saatim bozulmuştu nacar marka, 5 yıl garantisi vardı, 2-3 defa tamir gördü ama şu an çok şükür çalışıyor.
Sonuçta firma sana yenisini vermeyecek mi, aldığın yere tekrar başvurman ve yenisini istemen gerekiyor. Kaç kere tamir görüd yine çalışmıyor, yenisini istiyorum diye belirt. Olmadı tüketici mahkemesine gideceğini söyle.

canım ben de öyle fırsat bulup izleyemiyorum ama arada yapmak lazım, özellikle hafta sonları.
Bende haftasonları film seyretmeye karar veririm netten filim ismi gelmez aklıma.Sizler güzel filmleri bana yazın olurmu aklınıza geldikçe

evet cnm tabiki yenisini talep et aksi halde şikayet var.com a şikayette bulunacağını söyle.O siteyi çok ciddiye alıyorlar.Ben koltuk takımı almıştım dolandırıldım resmen ama o site sayesinde koltuklarıma kavuştum.

Bende haftasonları film seyretmeye karar veririm netten filim ismi gelmez aklıma.Sizler güzel filmleri bana yazın olurmu aklınıza geldikçe
tamam canım yazarım, bir siteden buldum bunları yazayım o zaman;
ben kendim de izlemedim yalnız bu filmleri bir bak istersen. Black vardı birde onu izlemiştim, çok güzel bir filmdi, kişisel gelişim üzerine, kör bir kızın maceraları ve üniversite okumasını ele alıyordu.

iran sineması komedi
kertenkele rıza
davul dengi dengine
yeryüzünde son bekar
Allah yakındır

traitor
micmacs
zaman yolcusunun karısı
sourceeode
david dalein hayatı
traitement
mann
benim adım khan
3 idiot

İncelerim cnm sağol.Zelişcim gelemedin bugün.İnşallah yarın çok daha iyi olarak gelirsin aramıza

günaydın kızlarr,

dün ödevlerini kendi yaptı desem yeridir, pek bakamadım, yemek hazırla, ertesi günün yemeğini ayarla, işler bitmiyor.

Zeliş bu 2.kitap pek sarmadı açıkçası beni, Yağmur Sonrası. Okuyorum ama hızlı ilerlemiyor, yavaş yavaş.

Artık biraz biraz başladılar sanki yalnız yapmaya ödevleri,ne güzel olmuş bak.Canım kontrol olayını en azından babası yapsa onuda yapmıyormu?daha konuları çok zor değil bir gözden geçirsin.
Bizimkide dün ödevlerini kendi yapmış akşam bahsettiğim siteden testler çözdü yine düzlemle ilgili,bugün matematik yazılıları var.Geometri testinede baktık yine.Yataklarım geldi dün akşam onlarla uğraştım nevresim değiştir falan derken gece bitti.Kayınpeder geldi bu arada erdekten bugün silivriye geçiyor kayınvalidem,n yanına nikah için evraklarını getirmiş.Tutturmuş 29 ekimde nikah kıyarlarmı diye soruyo,ne bilim dedim fazla para verirsen kıyar herhalde

yok canım yaaa, baba maalesef hiçç uğraşmıyor, ona kontrol et desem, tamam yapmış der geçer. Neyse artık bugün bakmaya çalışırım.
Yazılınıza başarılar canım.
Güle güle kullan yataklarını canım, memnun kalırsın inşallah.
Heeee taze aşıklar nikah kıyacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…