İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bu sabah yine çok sessisiz buralarad
yok canım yaaa, baba maalesef hiçç uğraşmıyor, ona kontrol et desem, tamam yapmış der geçer. Neyse artık bugün bakmaya çalışırım.
Yazılınıza başarılar canım.
Güle güle kullan yataklarını canım, memnun kalırsın inşallah.
Heeee taze aşıklar nikah kıyacaklar. :KK53::KK53::KK53:
Sağol cnm valla akşam rahat yattım sabah kalkasım gelmedi yani.Hee taze aşıklar umarım 29 ekim olmaz ben tatilimi böyle harcamak istemiyorum çükü

benim de saatim bozulmuştu nacar marka, 5 yıl garantisi vardı, 2-3 defa tamir gördü ama şu an çok şükür çalışıyor.
Sonuçta firma sana yenisini vermeyecek mi, aldığın yere tekrar başvurman ve yenisini istemen gerekiyor. Kaç kere tamir görüd yine çalışmıyor, yenisini istiyorum diye belirt. Olmadı tüketici mahkemesine gideceğini söyle.
canım ben saati aldım 2 ay sonra arıza yaptı . 1 saat ileri gitti durduk yerde
sonra aynı arızaları yine 4 kez daha yaptı
dün yine dışarıdaydım .mesaim başladı diye koştum ki saat daha 10 var .
20 dakika ileri gitmix
ben saatle çalışan bi kadınım yani..saattle evden çıkıyorum .saatle işe geliyor..otobus saatleri.çocuk okuldan alınacak saat.
yani
e almışım güyya marka. dünya para vermişim. bi daha tövbe ama.

günaydın kızlarr,:KK68::KK68::KK68:

dün ödevlerini kendi yaptı desem yeridir, pek bakamadım, yemek hazırla, ertesi günün yemeğini ayarla, işler bitmiyor.

Zeliş bu 2.kitap pek sarmadı açıkçası beni, Yağmur Sonrası. Okuyorum ama hızlı ilerlemiyor, yavaş yavaş.

günaydın kızlar..
ödevimiz azdı okuma metni ve soruları idi..

Günaydın canımcımmm

Aslında çok sürükleyici değil ama okunası yani gerçi insanın içine sinmeyince de bitmiyor ama belki bir noktadan kendine çeker seni hımmm

bende serinin 3. kitabına başladım dün, bira zbiraz sıkıldım bu kitapta maşallah 700 sayfa inşallah haftasonuna kadar bitirebilrim...

Artık biraz biraz başladılar sanki yalnız yapmaya ödevleri,ne güzel olmuş bak.Canım kontrol olayını en azından babası yapsa onuda yapmıyormu?daha konuları çok zor değil bir gözden geçirsin.
Bizimkide dün ödevlerini kendi yapmış akşam bahsettiğim siteden testler çözdü yine düzlemle ilgili,bugün matematik yazılıları var.Geometri testinede baktık yine.Yataklarım geldi dün akşam onlarla uğraştım nevresim değiştir falan derken gece bitti.Kayınpeder geldi bu arada erdekten bugün silivriye geçiyor kayınvalidem,n yanına nikah için evraklarını getirmiş.Tutturmuş 29 ekimde nikah kıyarlarmı diye soruyo,ne bilim dedim fazla para verirsen kıyar herhalde:KK53::KK53:

Aaa ne güzel kendi başına yapmaya başlamasıo canım aferin oğluşuna artık demekki yapacak böyle böyle sen yine ipin ucunu bırakma bende bugün ona ödev bıraktım ben gidene kadar yapsın diye aslında haftasonu kurslarının ödevleri işte bakalım yapacak mı?

Bu arada yataklarınızda hayırlı olsun canım benimm. Güle güle yatın üzerinde. huzurla...

canım ben saati aldım 2 ay sonra arıza yaptı . 1 saat ileri gitti durduk yerde
sonra aynı arızaları yine 4 kez daha yaptı
dün yine dışarıdaydım .mesaim başladı diye koştum ki saat daha 10 var .
20 dakika ileri gitmix
ben saatle çalışan bi kadınım yani..saattle evden çıkıyorum .saatle işe geliyor..otobus saatleri.çocuk okuldan alınacak saat.
yani
e almışım güyya marka. dünya para vermişim. bi daha tövbe ama.

Canım ne yaptın geri gönderebilecekmisin bulduınmu firmayı... İnsan birde böyle çok para verince ayrıca üzülüyor hadi iyisi olsun diyorsun ama her zamanda iyi olmayabiliyor...

bulamadım .yurt dışında yapıldığı için burda yokmuş firma .öyle dedi bu arkadaş. ben o ürünü getiren yeri bulmam lazımmış
şikayetvar a yazayım mı haribu..yani ne dersin.bu 5. yada 6 . arıza hatırlamıyorum artık.

bulamadım .yurt dışında yapıldığı için burda yokmuş firma .öyle dedi bu arkadaş. ben o ürünü getiren yeri bulmam lazımmış
şikayetvar a yazayım mı haribu..yani ne dersin.bu 5. yada 6 . arıza hatırlamıyorum artık.

yaz tabi kesinlikle bende cep telefonu aldım netten o ara sırf oraya yazmayım diye ne diller döktülerde ben yine de yazmıştım :)))

çok faydalı oluyor emin ol..

bend eyeni bir siteden alışveriş yapacaksam mesela önce bakarım şikayet com a

Günaydın canımcımmm
Aslında çok sürükleyici değil ama okunası yani gerçi insanın içine sinmeyince de bitmiyor ama belki bir noktadan kendine çeker seni hımmm
bende serinin 3. kitabına başladım dün, bira zbiraz sıkıldım bu kitapta maşallah 700 sayfa inşallah haftasonuna kadar bitirebilrim...
Canım ne yaptın geri gönderebilecekmisin bulduınmu firmayı... İnsan birde böyle çok para verince ayrıca üzülüyor hadi iyisi olsun diyorsun ama her zamanda iyi olmayabiliyor...
bakalım sabırla bekliyorum çekeceği noktayı bulmak için:confused::confused:
3.kitap haaa, çok hızlısın, çok merak ettim ben de, sen böyle dedikçe. Hem de 700 sayfa, ama benim kitaplara benim kız da merak salıyor, sanırsam almam, çocuğa ne dicem sonra:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu arada e kitabını buldum grinin elli tonunun

yaz bakalım neler olacak? burdaki aldığın yerin değiştirmesi lazım, nereden aldın ki?

bakalım sabırla bekliyorum çekeceği noktayı bulmak için:confused::confused:
3.kitap haaa, çok hızlısın, çok merak ettim ben de, sen böyle dedikçe. Hem de 700 sayfa, ama benim kitaplara benim kız da merak salıyor, sanırsam almam, çocuğa ne dicem sonra:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yok o zaman aman diyim eve sokma kitabı :) çok ciddiyimmmm

Dün sadece türkçe ödevi varmış oğluşun babasıyla yapmışlar bende biraz okuma çalışması yaptırdım birazda ingilizce kelime tekrar bir defada çarpım tablosunu tekrar ettik...

Sonrasını anlattım zaten size :))))))

Yatarken kitabını alıp yanıma geldi oğluş anne masal oku bende dedimki şuan kendi kitabımı okuyacağım çünkü çok heyecanlı mutlaka okumam lazım eğer ses yapmayacaksan sende benim yatağımda benimle birlikte içinden kendi kitabını okuyabilirsin dedim. Tamam 1 sayfa okuyacağım ama dedi tamam dedim. Sonra baktım devam ediyor 3 sayfa okudum diyor sonra yattı :)

Dün sadece türkçe ödevi varmış oğluşun babasıyla yapmışlar bende biraz okuma çalışması yaptırdım birazda ingilizce kelime tekrar bir defada çarpım tablosunu tekrar ettik...

Sonrasını anlattım zaten size :))))))

Yatarken kitabını alıp yanıma geldi oğluş anne masal oku bende dedimki şuan kendi kitabımı okuyacağım çünkü çok heyecanlı mutlaka okumam lazım eğer ses yapmayacaksan sende benim yatağımda benimle birlikte içinden kendi kitabını okuyabilirsin dedim. Tamam 1 sayfa okuyacağım ama dedi tamam dedim. Sonra baktım devam ediyor 3 sayfa okudum diyor sonra yattı :)
bizim okuldan yeni kitapları gelmiş, dün vermiş öğretmen, ödev olarak gördüğü için hemen okuldan gelince onu okumuş bitirmiş, 64 sayfa hem de, resimler de var. Ben de şunu farkettim resimli olunca okuyor benim kız, düz kitaplar ilgisini çekmiyor, evde büyükten kalma seri vardı, düz yazı sadece onu okumuyor. seneye okutacağım ama kesinlikle aklımda.

Selam kızlar,
Çok yoğunum ama aklım da sizde.
İlk bulduğum fırsatta geleceğim.
Zeliş, daha iyisindir inşallah.

bence de yani, benim kız ilgisini çeken kitap oldu mu elinden düşürmüyor, 2 günde mi 3 günde mi bitirdi misal 350 sayfalık Böğürtlen kışını.

Kız belkide senin kız edebiyat alanında kariyer yapar belli mi olur...

bizim okuldan yeni kitapları gelmiş, dün vermiş öğretmen, ödev olarak gördüğü için hemen okuldan gelince onu okumuş bitirmiş, 64 sayfa hem de, resimler de var. Ben de şunu farkettim resimli olunca okuyor benim kız, düz kitaplar ilgisini çekmiyor, evde büyükten kalma seri vardı, düz yazı sadece onu okumuyor. seneye okutacağım ama kesinlikle aklımda.

Maşallah kızına ne güzel bak okumuş ödev olarak görünce... Ben oğlanada okutmaya çalışmıştım resimsiz olunca okuyamam ben bu kitapları dedi. Sonra okul açılınca bu kitapları okul kütüphanesine verelim dedi ama babası izin vermedi :))))))

Selam kızlar,
Çok yoğunum ama aklım da sizde.
İlk bulduğum fırsatta geleceğim.
Zeliş, daha iyisindir inşallah.

Canım daha iyim çok teşekkür ederim. Yazdım zaten olan biteni müsait olduğunda gel konuşuruz yine:)

Maşallah kızına ne güzel bak okumuş ödev olarak görünce... Ben oğlanada okutmaya çalışmıştım resimsiz olunca okuyamam ben bu kitapları dedi. Sonra okul açılınca bu kitapları okul kütüphanesine verelim dedi ama babası izin vermedi :))))))

Canım daha iyim çok teşekkür ederim. Yazdım zaten olan biteni müsait olduğunda gel konuşuruz yine:)
edebiyat düşünmüyor konuşuyoruz da, matematik ilgisini çekiyor ve de ingilizce. Bakalım artık çalışmasına bağlı ama şimdilik matematikte sınıfta ders veriyormuş millete:KK53::KK53:
o kadar olsun ama değil mi okul başladığından bu yana yani 1 ayda 85 tl ödemişim inekle.com a, o kadar fark olsun. Para mühim değil diyoruz sonuçta herşey onlar için. Ama diğer dersleri hiç umursadığı yok, bir de diğer derslerde ilerlese olacak bişeyler de. Şunu farkettim bir de tek başına oturup ders çalışmayı sevmiyor, illa ki başında duracan ilgileneceksin. Anladığım konuda mesela ingilizce geçen gün beraber yaptık, ama fizik bilgim hiç yok ki, fizikten anlamıyorum deyip duruyor. İyi bir de fizikçi bulsak iyi olacak siteden.

vermeyin tabii canım, ileri sınflarda da resimsizlere başlayacaklar. Okuyup bitirdikten sonra verirsin.

edebiyat düşünmüyor konuşuyoruz da, matematik ilgisini çekiyor ve de ingilizce. Bakalım artık çalışmasına bağlı ama şimdilik matematikte sınıfta ders veriyormuş millete:KK53::KK53:
o kadar olsun ama değil mi okul başladığından bu yana yani 1 ayda 85 tl ödemişim inekle.com a, o kadar fark olsun. Para mühim değil diyoruz sonuçta herşey onlar için. Ama diğer dersleri hiç umursadığı yok, bir de diğer derslerde ilerlese olacak bişeyler de. Şunu farkettim bir de tek başına oturup ders çalışmayı sevmiyor, illa ki başında duracan ilgileneceksin. Anladığım konuda mesela ingilizce geçen gün beraber yaptık, ama fizik bilgim hiç yok ki, fizikten anlamıyorum deyip duruyor. İyi bir de fizikçi bulsak iyi olacak siteden.

evet herşey onlar için... kndimizi heba ediyoruz inşallah kıymet bilirler canım benim. kıaızn sağ elinimi kullanıyor???

ohooo ben çoktan yazmıştım şimdiye kadar,durduğun hata canım

Günaydın canımcımmm

Aaa ne güzel kendi başına yapmaya başlamasıo canım aferin oğluşuna artık demekki yapacak böyle böyle sen yine ipin ucunu bırakma bende bugün ona ödev bıraktım ben gidene kadar yapsın diye aslında haftasonu kurslarının ödevleri işte bakalım yapacak mı?

Bu arada yataklarınızda hayırlı olsun canım benimm. Güle güle yatın üzerinde. huzurla...

sağol cnm cım.

X