- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
Günaydın canım. Sizin öğretmen kararlı 6 rakamlı sayıları çocuklara şimdiden öğretmeye. Biz daha 3 basamaklılardayız.günaydın kızlar...
arkalı önlü okuma metni ve soruları vardı.
bir sayfada matematikten sorular vardı.
biz şimdi büyüktür, küçüktür, eşittir lere geçtik..
dünkü matematik sorularından bir tanesi de 6 rakamlı sayının okunuşu ve yazılışı idi..
Günaydın. Aynı ödevi biz de 1 gün önce yapmıştık.günaydın canım,
bizde de matematikten aynı konudalar, kitap üzerindeki alıştırmaları yaptık. 6 rakamlı hiç görmedik ama daha.
bir de okulun tarihçesini yazdı a4 kağıdına.
Sağol canım siteyi iyi bulmuşsun akşama biz de deneyelim, belki bizim çocukların da hoşuna gider. Bizimkiler henüz roma rakamı görmediler.Ama ben de severim roma rakamlarını bulmak eğlencelidir.Günaydın kızlar,Biz akşam matematik çalıştık biraz yarın sınavları varmış.Fadimecim bende bir site keşfettim seninkiyle aynı olabilir hatırlamadım şimdi.Testleri ekranda çözüyor A mı B mi C mi hangisiyse üstüne basıyor doğru veya yanlış diye çıkıyor ekranda.Çok hoşuna gitti benim sıpanın akşam bayağa soru çözdü kağıtta olsa o kadar yapmazdı 20 tane geometri sorusu 20 tane örüntü 20 de romen rakamları.
Bizimkiler romen rakamlarını öğrendiler bu arada zevkle yapıyor.Hatta testte şöyle bir soruda vardı 20. Aşağıdaki sıralamalardan hangisiyanlıştır?
A) VIII<IX<XII<XV
B) XX>XIV>XIII>X
C) XX<XIX<XIV<XXV<XXX zevkle yapıyor bunları benim sıpa.Önce boş kağıda hangi rakam olduğunu yazıyor sonra sıralıyor.Bunlar zevkli hakikaten..
Afiyet olsun canım. Benim dünden tarhana çorbam ve biber dolması var. Yanına yoğur koydum mu yeter.akşam taze fasülye pişireyim dedim..geçen haftadan kalmış..bol domatesli..ama yaktım kızlar fasülyeyi..
bu akşam ne yemek yapıyorsunuz.
öğlen için 1 litrelik kapta ev yoğurdu getirdim..en koyu kısımlarını aldım.
nesfitt gevrekle yiycem..başka bi şey yok yanımda..yeterli gelmezse kantine müracaat
Canım biliyorsun şu dünyada ölümden başka herşeyin çaresi var. Umarım çabuk atlatacağın birşeydir.İhtiyacın olursa biz herzaman burdayız.Selam kızlar,
Bugün iyi hissetmiyorum kendimi kötü bir akşamdı dün bizim için ama şuan yazmakda gelmiyor içimden...
Sadece haber vereyim istedim iyi bakın kendinize görüşürüz...