İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bizde hiçbi değişiklik yokmuş 2,3,4 ler aynı sınıf öğrencileri ve öğretmenlerle devam etçekmiş:KK53:

Son düzenleme:
Galiba bu karışıklık sadece ortaokul olan okullarda var Bizim öğretmeninmiz tayin istemişti fakat tayin de çıkmamış görünüyor

Galiba bu karışıklık sadece ortaokul olan okullarda var Bizim öğretmeninmiz tayin istemişti fakat tayin de çıkmamış görünüyor

evet canım bencede, ortaokul olanlarda sorun var, halime sevinsemmi bilemedim en azından belirsizlik yok, sanırım yinede ayın 17 sine kadar emin olamıcaz
bakarsın sizde de bi değişme olmaz

merhaba kızlar bu sene yeniden 1. sınıf annesi oldum küçük kuzucuğum sayesinde:KK34:
bu sabah evimizde tatlı telaş vardı yine
Allah hepimizin evladına zihin açıklığı versin inşaallah:KK16:

okulu çok sevmiş anlata anlata bitiremiyor bugün okulda yaşadıklarını :KK34:

gülcüm o zaman malesef değişecek, inşallah kolay uyum sağlayabileceği bi öğretmene düşer oğlun
gözlemlediğim kadarıyla öğretmen değişmesi sorunu daha çok okulu ortaokul olan arkadaşlarda mevcut

Desene beni çok zorlu günler,hatta aylar bekliyor.

merhaba kızlar bu sene yeniden 1. sınıf annesi oldum küçük kuzucuğum sayesinde:KK34:

sen ne kadar okula alışık olsan da
ne kadar ilk çocuğundan tecrübeli olsan da
yine de ilkmiş gibi oluyor değil mi
hayırlı uğurlu olsun çok başarılı olsun inşallah

sen ne kadar okula alışık olsan da
ne kadar ilk çocuğundan tecrübeli olsan da
yine de ilkmiş gibi oluyor değil mi
hayırlı uğurlu olsun çok başarılı olsun inşallah

elbette dediğin gibi oluyor bitanem çünkü her çocuk ayrı bir dünya kendi içerisinde hepsinin herşeyi farklı farklı
aynı olaylara bakış açıları ,vereceği tepkiler hassasiyetleri dayanma güçleri , kırılganlıkları vs vs
bu da bizleri aynı şeyleri yaşarken bile ilk defa yaşıyormuşuz gibi hissettiriyor.

Allah hepimizin evladını her daim sağlıklı mutlu huzurlu başarılı kılsın inşaallah canımmmmmmmmmmmmm:KK19::KK19:

bizde hiçbi değişiklik yokmuş 2,3,4 ler aynı sınıf öğrencileri ve öğretmenlerle devam etçekmiş:KK53:

oğlunun istediği olduu :KK1:bakalım bizi ne bekliyor:KK31::KK31::KK31::KK31:
bizim okulda ilkokul ve orta okul şeklinde devam edecek
kura okulun ilk günü çekilecekmişş:KK31::KK31::KK31::KK14::KK14:

amin canım:KK34:
inşallah abisi gibi başarılı bir öğrenci olur :KK34::KK34::KK34:

kızlar bu e-okul için şifreyi okullar ne zaman veriyo,çocuğun okul nosu ne zaman belli olucak?

oğlunun istediği olduu :KK1:bakalım bizi ne bekliyor:KK31::KK31::KK31::KK31:

bizim okulda ilkokul ve orta okul şeklinde devam edecek
kura okulun ilk günü çekilecekmişş:KK31::KK31::KK31::KK14::KK14:

amin canım:KK34:
inşallah abisi gibi başarılı bir öğrenci olur :KK34::KK34::KK34:
bu genetik canım ya
ailede varsa çocukta bir şekilde oluyor
e bi de anne baba kardeş de bilinçliyse ilgileniyosa zaten sonuç kaçınılmaz
zaten abisi ders veriyordu yazın ona değil mi farmasi öle demişti

elbette dediğin gibi oluyor bitanem çünkü her çocuk ayrı bir dünya kendi içerisinde hepsinin herşeyi farklı farklı
aynı olaylara bakış açıları ,vereceği tepkiler hassasiyetleri dayanma güçleri , kırılganlıkları vs vs
bu da bizleri aynı şeyleri yaşarken bile ilk defa yaşıyormuşuz gibi hissettiriyor.

Allah hepimizin evladını her daim sağlıklı mutlu huzurlu başarılı kılsın inşaallah canımmmmmmmmmmmmm:KK19::KK19:

amin canım

ya kızlar konumuzla alakası yok ama belki daha önce de sormuşumdur
çift çocuklular çoğaldı aramızda
biliyorsunuz benim zaten çocuk yapma gibi bir imkanım yok ama :KK52::KK52:
sanki yapsam sıla gibi olmaz gibi geliyor
sanki onun gibi sevemem benimseyemem gibi
seversem de sılaya haksızlık yaptığımı düşünür yine sılaya öncelik tanırım gibi hissediyorum
yanlış mı düşünüyorum acaba
siz neler yaşadınız
doğru değilse nedir bu kadar okuduğumuz çocuk ayırması kayırması olayları

bu genetik canım ya

amin canım

seversem de sılaya haksızlık yaptığımı düşünür yine sılaya öncelik tanırım gibi hissediyorum
siz neler yaşadınız

valla bende bazen böyle düşünüyorum, ilk göz ağrısı dedikleri bu olsa gerek, ama ben bir daha çocuk yapmayı düşünmediğim için...
ama çocuk ayırmak oldukça gerçek ve insan fıtratının bi sonucu bence, çocukken belki olmaz, ama büyüdükçe oluyordur kesin, hepimiz insanı sonuçta, illaki bi tıkta olsa on tıkta olsa birisi daha özel oluyo, ve benim gözlemlediğim bu genelde erkek çocuk ya küçük çocuk oluyo

bu genetik canım ya

amin canım

siz neler yaşadınız
aile faktörü başarı açısından önemli :KK34::KK34: ama çocuklar birbirinden farklı oluyor :KK31:orası biraz şans aslında :KK31::KK31:
bende sizlerle aynı düşünce içerisindeydim şu ana kadar :KK49::KK49::KK49:
ben oğlumun üzerine gül koklamam :KK19:asla çocuk yapmam diyenlerdendim :KK30::KK30:hamileliğin ilk aylarında çok bir şey anlamadım hatta sakladım da:KK14: hamileliğimi oğluma haksızlık die düşündüm. bebeği benimsemedim:KK14: ta ki bebeğim kendini belli edip yüzünü annesine gösterinceye kadar :KK16::KK16:o zaman ne büyük hata yaptığımı anladım.şu an ne düşündüğünü iyi anlıyorum ama bu fikir inana ki değişiyor.

valla bende bazen böyle düşünüyorum, ilk göz ağrısı dedikleri bu olsa gerek, ama ben bir daha çocuk yapmayı düşünmediğim için...
ama çocuk ayırmak oldukça gerçek ve insan fıtratının bi sonucu bence, çocukken belki olmaz, ama büyüdükçe oluyordur kesin, hepimiz insanı sonuçta, illaki bi tıkta olsa on tıkta olsa birisi daha özel oluyo, ve benim gözlemlediğim bu genelde erkek çocuk ya küçük çocuk oluyo

ayrım yapan aileler yok mu ?var tabi . şöyle olabilir küçüktür, ilgi ister savunmasızdır aile o çocuğa yoğunlaşmıştır.ama bu diğerini sevmediği anlamına gelmez.çocuklar büyüdükçe şöyle bir durum oluşabilir çocuğun tavırları, tutumu ,anneye babaya olan yakınlığı ile birisi ağır basabilir bu da bir mantık tabi :KK53: .erkek çocuğu olup kızdan ayrı tutanları anlamış değilim
chess çok özel değilse ikinciyi neden düşünmüyorsun ? oğlun kardeşi olsun ister mi?
benim oğlum tek olmaktan yalnızlıktan şikayetçi olduğu için,arkadaşlarının kardeş ilişkisine imrendiği için düşündüm biraz

yok canım ya, o da kardeşe karşı istemez
valla belli bi nedeni yok
çocuğun ne demek olduğunu tadını ilkinde aldık, ikinciye gerek yok diye düşünüyoruz, hayat şartlarıda malum, zorlanmadık bile bunu düşünürken kendiliğinden öyle kabul etmiştik zaten tek çocuk yapcaz diye

bu genetik canım ya

amin canım

siz neler yaşadınız

canım ikinci çocuğumu acaba sevebilir miyim ilki kadar diye düşünüyordum ama Allah onun da sevgisini veriyormuş
şu an ikisinin de bana hoş gelen ya da gelmeyen yanları çok nadir de olsa oluyor ama hangisiden vazgeçebilirim elbette hiçbirinden vazgeçemem
hatta 3. çocuğum olsa onu da sevebilir miyim hiç şüphesiz evet çünkü ikincinin doğumundan tecrübeliyim hepsi de sevgisiyle beraber geliyormuş dünyaya onu anladım.

annem şöyle der evlat seçilmez ,evlat kendini haliyle hareketiyle seçtirir der:KK34:

bizim okulda 18-20 tane 1. sınıf açılmış, e okula bakayım dedim ders programı girilmişmi, şubesinide soruyo ya bazen şubeler çiftlenmiş
yani aa ab al ye kadar gidiyo, plaka gibi bunuda gördük
:KK53::KK53:

Son düzenleme:
arkadaşlar çocuğunun ders programı e veli bilgilendirmede görülen varmı merak ettim bu arada

X