- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
merhabalar, bu sene kısmetime 3. sınıflar düştü :) ilerleyen zamanlarda aklınıza takılan bir şeyler olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim... 3. sınıf hem öğrenciler hem de öğretmen açısından en zevkli ve en rahat sınıftır... okuma yazma, anlama etkinlikleri artık oturmuştur, problem çözme becerileri de gelişmiştir... öğrenci dersi güzelce dinlerse, etkinliklere katılırsa ve anlamadığı yeri öğretmenine rahatça sorabilirse ders başarısı maksimum düzeye çıkar.. tabi bir de velilerimizin desteğini de unutmamak lazım :) veli olarak yapabileceğiniz en güzel şey yavrularınıza imkanlarınız ölçüsünde uygun çalışma ortamı sağlamanızdır... şimdiden güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi dilerim...
kayıt için 6 milyar para istiyorlar gerisini sen düşün bulduğun torpil fiyatı sadece aşağıya çekebilmek için oluyor.bizde özele her yıl bu parayı vereceğime bir seferde kurtulalım diyoruz.tabi öyle olmuyor muhtemelen kura içinde para dönecektir .
kayıt için 6 milyar mı şok oldum nerdeymiş bu devlet okulu gerçekten çok merak ettim.. tamam büyük devletimiz fatih projesine milyarları akıtıyor da okullarımız dökülüyor ödenek çıkartana kadar canımız çıkıyor.. ne hikmetse ödenekler de okulların açılmasına az bir zaman kala çıkarılıyor ... dolayısıyla biz de bazı okul ihtiyaçlarını velilerimizin desteğiyle sürdürmeye çalışıyoruz..11 yıldır çalıştığım okullarda velilerden dönemlik 10 lira toplamak bile çok zorken kayıtta 6000 lira ... gerçekten çok şaşkınım...biz Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsak o okullar hangi cumhuriyette, hayır onlar Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsa biz nerdeyiz ??