İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

merhabalar, bu sene kısmetime 3. sınıflar düştü :) ilerleyen zamanlarda aklınıza takılan bir şeyler olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim... 3. sınıf hem öğrenciler hem de öğretmen açısından en zevkli ve en rahat sınıftır... okuma yazma, anlama etkinlikleri artık oturmuştur, problem çözme becerileri de gelişmiştir... öğrenci dersi güzelce dinlerse, etkinliklere katılırsa ve anlamadığı yeri öğretmenine rahatça sorabilirse ders başarısı maksimum düzeye çıkar.. tabi bir de velilerimizin desteğini de unutmamak lazım :) veli olarak yapabileceğiniz en güzel şey yavrularınıza imkanlarınız ölçüsünde uygun çalışma ortamı sağlamanızdır... şimdiden güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi dilerim...

kayıt için 6 milyar para istiyorlar gerisini sen düşün:KK14: bulduğun torpil fiyatı sadece aşağıya çekebilmek için oluyor:KK14:.bizde özele her yıl bu parayı vereceğime bir seferde kurtulalım diyoruz.tabi öyle olmuyor :KK31:muhtemelen kura içinde para dönecektir .

kayıt için 6 milyar mı şok oldum :KK53: :KK53: :KK53: nerdeymiş bu devlet okulu gerçekten çok merak ettim.. tamam büyük devletimiz fatih projesine milyarları akıtıyor da okullarımız dökülüyor ödenek çıkartana kadar canımız çıkıyor.. ne hikmetse ödenekler de okulların açılmasına az bir zaman kala çıkarılıyor ... dolayısıyla biz de bazı okul ihtiyaçlarını velilerimizin desteğiyle sürdürmeye çalışıyoruz..11 yıldır çalıştığım okullarda velilerden dönemlik 10 lira toplamak bile çok zorken kayıtta 6000 lira ... gerçekten çok şaşkınım...biz Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsak o okullar hangi cumhuriyette, hayır onlar Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsa biz nerdeyiz ??

merhabalar, bu sene kısmetime 3. sınıflar düştü :) ilerleyen zamanlarda aklınıza takılan bir şeyler olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim... 3. sınıf hem öğrenciler hem de öğretmen açısından en zevkli ve en rahat sınıftır... okuma yazma, anlama etkinlikleri artık oturmuştur, problem çözme becerileri de gelişmiştir... öğrenci dersi güzelce dinlerse, etkinliklere katılırsa ve anlamadığı yeri öğretmenine rahatça sorabilirse ders başarısı maksimum düzeye çıkar.. tabi bir de velilerimizin desteğini de unutmamak lazım :) veli olarak yapabileceğiniz en güzel şey yavrularınıza imkanlarınız ölçüsünde uygun çalışma ortamı sağlamanızdır... şimdiden güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi dilerim...

kayıt için 6 milyar para istiyorlar gerisini sen düşün:KK14: bulduğun torpil fiyatı sadece aşağıya çekebilmek için oluyor:KK14:.bizde özele her yıl bu parayı vereceğime bir seferde kurtulalım diyoruz.tabi öyle olmuyor :KK31:muhtemelen kura içinde para dönecektir .

kayıt için 6 milyar mı şok oldum :KK53: :KK53: :KK53: nerdeymiş bu devlet okulu gerçekten çok merak ettim.. tamam büyük devletimiz fatih projesine milyarları akıtıyor da okullarımız dökülüyor ödenek çıkartana kadar canımız çıkıyor.. ne hikmetse ödenekler de okulların açılmasına az bir zaman kala çıkarılıyor ... dolayısıyla biz de bazı okul ihtiyaçlarını velilerimizin desteğiyle sürdürmeye çalışıyoruz..11 yıldır çalıştığım okullarda velilerden dönemlik 10 lira toplamak bile çok zorken kayıtta 6000 lira ... gerçekten çok şaşkınım...biz Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsak o okullar hangi cumhuriyette, hayır onlar Türkiye Cumhuriyetinde çalışıyorsa biz nerdeyiz ??

helinim hoşgeldin bizimle olacağına çok sevindim:13::13:

MUZ CUMHURİYETİ
ASLINDA ...DİKTATÖRLÜĞÜ DE
SİZ ANLADINIZ ONU

Bu arada

beni bu topicde kibleyen arkadaş
yazmadıklarımı içimden bol bol söylüyorum
ne fark etti

Merhaba arkadaşlar
Ben geldiiimmm.
Sınavlarım bitti çok şükür rahatladım.
Nasılsınız?
Gerçi benimkide soru mu?
Ne olacak?Nasıl olacak?diye sıkıntı içinde gün sayıyoruz.
Bir hafta sonra nelerle karşılaşacağız kimbilir?:26:

geçemediğin sayfaya mesaj yazarak geçebilirsin chess
okul rezaletleri içinse diyecek lafım yok

seyyahalemi görünmüyosun canım, 35. sayfayı saçma mesajlarla doldurdum ki hemen 36 ya geçsin:KK1:

Bu arada

beni bu topicde kibleyen arkadaş
yazmadıklarımı içimden bol bol söylüyorum
ne fark etti

ne dedin canım, bişey anlamadım ama valla merakta etmedim değil:KK1:

Merhaba arkadaşlar
Ben geldiiimmm.
Nasılsınız?
Gerçi benimkide soru mu?

merhaba gul, sizin okul ne olmuştu, ilkokulmu ortaokulmu:26:

seyyahalemi görünmüyosun canım, 35. sayfayı saçma mesajlarla doldurdum ki hemen 36 ya geçsin:KK1:

chess ben çekindim soramadım :26:neyse ki sen sordun :KK1:valla bende merak içersindeyimm:KK31::KK31:
Merhaba arkadaşlar
Ben geldiiimmm.
Nasılsınız?
Gerçi benimkide soru mu?

gül hoşgeldin :KK34:sonunda rahatlamış olarak geldin :KK34::KK34:
sen bir duyum almadın mı okuldan:KK31::KK31::KK31:

Merhaba arkadaşlar
Ben geldiiimmm.
Nasılsınız?
Gerçi benimkide soru mu?
gözün aydın bitti benim de ama şimdi de kendimi koca bir boşlukta hissediyorum

chess ben çekindim soramadım :26:neyse ki sen sordun :KK1:valla bende merak içersindeyimm:KK31::KK31:

gül hoşgeldin :KK34:sonunda rahatlamış olarak geldin :KK34::KK34:
sen bir duyum almadın mı okuldan:KK31::KK31::KK31:

geçenlerde buraya yazdığım bir mesaj için uyarı aldım
aslında açmayacaktım da nasılsa ilerde de ağzım durmayacak
beni izlemesini tavsiye ederim sayın üyeye

neyse
kimler olmadığını biliyorum arkadaşlar
kim olduğu hakkında bir fikrim yok

gözün aydın bitti benim de ama şimdi de kendimi koca bir boşlukta hissediyorum

geçenlerde buraya yazdığım bir mesaj için uyarı aldım
aslında açmayacaktım da nasılsa ilerde de ağzım durmayacak
beni izlemesini tavsiye ederim sayın üyeye

neyse
kimler olmadığını biliyorum arkadaşlar
kim olduğu hakkında bir fikrim yok

heee, kib, kötü içerik bildirmi, ben kendisini "kendine iyi bak" olarak bildiğim için anlayamadım:KK52::KK52::KK1::KK1:

Son düzenleme:
lanet olsun bu sisteme lanet lanet
koyun yetiştiricez diye bilinçsiz aptal eğitimsiz moronlar yetiştiricez diye
makarnaya kömüre kandırıp oy alıcaz diye şu yapılanlara bak

cezamız buna kesildi
hala aynı fikirdeyim

Bizim okul ortaokul oldu arkadaşlar.
Beni yan sınıfın sınıf annesi aradı akşam.Kendisi okul aile birliğindede görevli.Bizim öğretmenin okulda en düşük puanlı öğretmen olduğunu ve bu sene bizim okulda eğitim vermeyeceğini söyledi.İnşallah gerçek değildir,gerçekse de değişir.Benim oğluş öğretmenini çok seviyor,bende çok memnunum kendisinden.Zaten oğluşun alışma,uyum sağlama süreci çok sıkıntılı geçiyor.Tekrar başa dönersek çok üzülürüm.
Seyyah alemi senin de gözün aydın arkadaşım.Benim sınavlara çalışmalar bir ay sonra tekrar başlayacak.Pek boşluk yaşayamayacağım.Azmettim bitireceğim bu okulu.

Son düzenleme:
Beni yan sınıfın sınıf annesi aradı akşam.Kendisi okul aile birliğindede görevli.Bizim öğretmenin okulda en düşük puanlı öğretmen olduğunu ve bu sene bizim okulda eğitim vermeyeceğini söyledi.İnşallah gerçek değildir,gerçekse de değişir.Benim oğluş öğretmenini çok seviyor,bende çok memnunum kendisinden.Zaten oğluşun alışma,uyum sağlama süreci çok sıkıntılı geçiyor.Tekrar başa dönersek çok üzülürüm.
Seyyah alemi senin de gözün aydın arkadaşım.Benim sınavlara çalışmalar bir ay sonra tekrar başlayacak.Pek boşluk yaşayamayacağım.Azmettim bitireceğim bu okulu.

gülcüm o zaman malesef değişecek, inşallah kolay uyum sağlayabileceği bi öğretmene düşer oğlun
gözlemlediğim kadarıyla öğretmen değişmesi sorunu daha çok okulu ortaokul olan arkadaşlarda mevcut

bitir tabi hayırlısıyla buraya kadar uğraşmışsın aman bırakayım deme

Ben okulu aradım daha belli değil dediler ayrıca sınıflar bölünecekmi dedim her şey muallakta dedi ..... kaldı şurda 5 gün nasıl hiç bir şey belli olmaz anlamadım doğrusu

X