İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bizim okulda 18-20 tane 1. sınıf açılmış, e okula bakayım dedim ders programı girilmişmi, şubesinide soruyo ya bazen şubeler çiftlenmiş
yani aa ab al ye kadar gidiyo, plaka gibi bunuda gördük
:KK53::KK53:

ne kadar büyük okulunuz varmış,sizin okula yeni başlayanlar şanslı desenize sınıfları kalabalık olmaz:KK52::KK52:

ne kadar büyük okulunuz varmış,sizin okula yeni başlayanlar şanslı desenize sınıfları kalabalık olmaz:KK52::KK52:

evet canım 3 bina gibi sanırım, merkezi bi okul, mavi önlük beyaz yaka kullanıyoruz, ortalık minik şirinlerden geçilmeyecek:KK1::KK1:
sınıflarda 30 civarıymış

ben şu an bakamıyorum malesef e okula tc si yok bizimkinin yanımda acaba sınıflar belli oldumu dün akşam baktım hala hiç bir şey yoktu.Valla bu belirsizlik beni öldürecek okulun facebook da bazı öğretmenler öğrencilerine hoşçakalın yazmış )))

ya canım ankara içinmiş orayı gözden kaçırmışım, ama bak halk tepki verince nasıl geri bastılar
bizim denizlide de en başından beri böyleymiş yeni öğrendim
sizin il de değiştirir inşallah yönetmeliği

arkadaşlar çocuğunun ders programı e veli bilgilendirmede görülen varmı merak ettim bu arada
bizde ders programı girilmemiş :KK34::KK34:
chess şubesi, öğretmenin adı görünüyor mu sizde:44::44::44::44::26::26::26::KK17::KK17:
ben şu an bakamıyorum malesef e okula tc si yok bizimkinin yanımda acaba sınıflar belli oldumu dün akşam baktım hala hiç bir şey yoktu.Valla bu belirsizlik beni öldürecek okulun facebook da bazı öğretmenler öğrencilerine hoşçakalın yazmış )))

neyse ki az zaman kaldı :KK14::KK14:okul açılsın da bizde ne olacağımızı bilelimm:KK31::KK31::KK31:
bizim ilde de bir değişiklik yok. olmadı bizde ayaklanma başlatırızzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Hayır canım bizimki görünmüyor.Ayrıca eskiden öğretmen adı görünüyordu ama şimdi yok.

bizim ekranda da sadece ders saatleri var ama dersler ve öğretmen girilmemiş, dersler şimdiye girilmiş olmalıydı diye biliyorum:26:

Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği ile Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Yönetmeliği dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Düzenlemede öne çıkan değişiklikler şöyle: Yönetmelikte ders kitaplarının hangi usullere göre hazırlanacağına ilişkin hükümden, “Ders kitapları, ‘Atatürk inkılap ve ilkelerine ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasa’nın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek’ hükmüne ve Türk milli eğitiminin temel ilkelerine uygun olarak hazırlanır” ifadesi çıkarıldı.
Ayrıca yönetmelikte “ders kitaplarının nitelikleri” bölümünden, “Öğretim programlarında belirtilen Atatürk ilke ve inkılapları ile ilgili kazanımları içerir” ifadesi de çıkarıldı.
milliyet

güleyimmi, ağlayımmı napayıp:KK53::KK53:

Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği ile Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Yönetmeliği dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Düzenlemede öne çıkan değişiklikler şöyle: Yönetmelikte ders kitaplarının hangi usullere göre hazırlanacağına ilişkin hükümden, “Ders kitapları, ‘Atatürk inkılap ve ilkelerine ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasa’nın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek’ hükmüne ve Türk milli eğitiminin temel ilkelerine uygun olarak hazırlanır” ifadesi çıkarıldı.
Ayrıca yönetmelikte “ders kitaplarının nitelikleri” bölümünden, “Öğretim programlarında belirtilen Atatürk ilke ve inkılapları ile ilgili kazanımları içerir” ifadesi de çıkarıldı.
milliyet

................................................

milliyet

Gülmeye başladım ben ağlanacak halimize.

milliyet

kitaplardan istedikleri kadar çıkarsınlar,yüreğimizden zihnimizden çıkaramıcaklar ya,biz çocuklarımıza atamızı aşılarız evelallah.:KK3::KK3:

bak chess
biz oldukça
biz yaşadıkça
çocuklarımızı böyle yetiştirdikçe
onlar ancak kendi koyunlarının kafasından çıkarabilir
bizden bizim kafamızdan gönlümüzden değil

$CIMG5890.jpg $CIMG5891.jpg

merhaba arkadaşlar
e veli bilgilendirmede hala dersler yok ama ders saatleri girilmiş yine öğleciyiz
diğer arkadaşları merak ediyorum, herhalde artık öğretmenleriniz belli olmuştur
bizde değişen hiçbirşey yok, aynen devam

merhaba arkadaşlar
e veli bilgilendirmede hala dersler yok ama ders saatleri girilmiş yine öğleciyiz
diğer arkadaşları merak ediyorum, herhalde artık öğretmenleriniz belli olmuştur
bizde değişen hiçbirşey yok, aynen devam

bizde öğlenci olarak devam ediyoruz. bugün kuralar belli oldu bizleri değil sadece 4.sınıfları ayırdılar .bir değişiklik olmazsa son durum bu:KK52::KK52::KK52::KK52:

bu öğretmeninizin değişmediği anlamına mı geliyor canım:26:

son duruma bakılırsa öyle görünüyor .düne kadar kurada olan bir sınıftık. hatta öğrtmen göndermek istemediği 10 öğrenciyi seçecekti .
okulda nakil için bekleyen arkadaşım bizim kuraya dahil edilmediğimizi söyledi sadece 4.sınıfların kurayla ayrıldığını söyledi .okulumuzdaki son toplantı da bugün bitmiş oldu :KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
X