İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Yüzümü karartıp okulu aradım Müdür yardımcısı daha belli olmadı dedi bende pazartesi okullar açılacak hocam nasıl belli olmaz deyince biz belli ederiz siz merak etmeyin dedi ))) tam bir muamma sanki devlet sırrı hayır çocukların geleceği bir nevi şimdi biz pazartesi gidince büyük bir süprizle karşılaşmayalımda ))) sınıflar azalır diye beklerken 2 katına çıkmasında :KK53:

son duruma bakılırsa öyle görünüyor .düne kadar kurada olan bir sınıftık. hatta öğrtmen göndermek istemediği 10 öğrenciyi seçecekti .
okulda nakil için bekleyen arkadaşım bizim kuraya dahil edilmediğimizi söyledi sadece 4.sınıfların kurayla ayrıldığını söyledi .okulumuzdaki son toplantı da bugün bitmiş oldu :KK34::KK34::KK34:

hayırlısı olsun canım, demekki sizdede bi değişikik olmayacak:13:

Yüzümü karartıp okulu aradım Müdür yardımcısı daha belli olmadı dedi bende pazartesi okullar açılacak hocam nasıl belli olmaz deyince biz belli ederiz siz merak etmeyin dedi ))) tam bir muamma sanki devlet sırrı hayır çocukların geleceği bir nevi şimdi biz pazartesi gidince büyük bir süprizle karşılaşmayalımda ))) sınıflar azalır diye beklerken 2 katına çıkmasında :KK53:

canım mesajı 4.30 gibi yazmışsın, yarım saat sonra mesai bitecekti, pazartesi sabah öğrenciler gelecek derse
bence belli olmamış olması imkansız, ben özellikle sakladıklarını düşündüm ya, veliler isyan bayrağını çekmesin diye
inşallah kötü bi süprizle karşılaşmasınız pazartesi günü dediğin gibi
:13:

Ne gittim ne aradım ne sordum
bildiğim kadarıyla genel olarak okulda bir değişiklik yok
tenha uzak yer olmanın yararı

Merhaba arkadaşlar
Bizim öğretmenimizde değişmemiş.Çok sevindim.Sınıfta aynı mevcudu ile devam edecekmiş.
Biz okulda bir sene sabah,bir sene öğlenci oluyorduk ama bundan sonra iki sene boyunca öğlenci olacakmışız.
Ortaokul öğrencileride sabahçı olacakmış.

Kızlar arnızda öğretmen olan velilerde var sanırım.

SBS nin kalkması hakkında aranızda bilgisi veya duyumu olan varmı?
Sınav kalktığında yapılacak olan seçim neye göre olabilir.

belli olmaması imkansız. buradaki tüm okullarda kurallar belli oldu .okullar gizli tutuyor müdahele edilmemesi açısından:KK14::KK14:pazartesi panolarda asılı olacakmış:KK34::KK34::KK34::KK34:
hayırlısı olsun canım, demekki sizdede bi değişikik olmayacak:13:
düne kadar değişecekti ama değişmedi. neyse ki belirsizlikten kurtulduk:KK34:
zil saatleriniz belli oldu mu?
Merhaba arkadaşlar
Bizim öğretmenimizde değişmemiş.Çok sevindim.Sınıfta aynı mevcudu ile devam edecekmiş.
Biz okulda bir sene sabah,bir sene öğlenci oluyorduk ama bundan sonra iki sene boyunca öğlenci olacakmışız.
Ortaokul öğrencileride sabahçı olacakmış.
sizin adınıza çok sevindim:KK34::KK34:bu yıl sabahçılar 6.10 da ders başı yapıyor :18::18::18::18::18:

Arkadaşlar merhaba ben birşey soracaktım...belki cevabı vermişinizdir ama bakamadım..ben bursada oturuyorum büyük oğlum 8 e küçüğü 3 e geçti .....sabah derse kaçta girilecek haberiniz var mı ...ortaokullar içinde ders saatleri 8 saate çıkmış onun için tam anlamaıyla saat hakkında bir tahmin yürütemiyorum...sabah kaçta gidilecek kaçta gelinecek..öğlenciler kaçta gidip kaçta gelecek hiçbir fikrim yok....lütfen yardımcı olurmusunuz....

Arkadaşlar merhaba ben birşey soracaktım...belki cevabı vermişinizdir ama bakamadım..ben bursada oturuyorum büyük oğlum 8 e küçüğü 3 e geçti .....sabah derse kaçta girilecek haberiniz var mı ...ortaokullar içinde ders saatleri 8 saate çıkmış onun için tam anlamaıyla saat hakkında bir tahmin yürütemiyorum...sabah kaçta gidilecek kaçta gelinecek..öğlenciler kaçta gidip kaçta gelecek hiçbir fikrim yok....lütfen yardımcı olurmusunuz....

canım bence şehirden şehire okuldan okula değişiyodur, e veli bilgilendirmede, ders programı bölümünde ders saatleri yazıyordur muhtemelen bi bak istersen

belli olmaması imkansız. buradaki tüm okullarda kurallar belli oldu .okullar gizli tutuyor müdahele edilmemesi açısından:KK14::KK14:pazartesi panolarda asılı olacakmış:KK34::KK34::KK34::KK34:

düne kadar değişecekti ama değişmedi. neyse ki belirsizlikten kurtulduk:KK34:
zil saatleriniz belli oldu mu?

sizin adınıza çok sevindim:KK34::KK34:bu yıl sabahçılar 6.10 da ders başı yapıyor :18::18::18::18::18:

belli canım e veli bilgilendirmeye girilmiş ama bizde hiç bi değişiklik yok çünkü 5. sınıflar yok, okulda,
ilkokul olduk ya, 6,7,8 ler mezun olana kadar kalcaklar, zaten onların ders saatinde de bi değişiklik yok
tüm değişiklikler 1 ve 5 sınıftan başlayacak ya
muhtemelen okulu ortaokul olanlar ya da hem ortaokul hem ilkokul olan arkadaşlar sıkıntı yaşayabilir ders saati konusunda

valla ben oğlumdan heyecanlıyım, hala okul kötüdür diye slogan atıyo, pankart falan da yazcak yakında:KK53::KK53:

belli canım e veli bilgilendirmeye girilmiş ama bizde hiç bi değişiklik yok çünkü 5. sınıflar yok, okulda,
ilkokul olduk ya, 6,7,8 ler mezun olana kadar kalcaklar, zaten onların ders saatinde de bi değişiklik yok
tüm değişiklikler 1 ve 5 sınıftan başlayacak ya
muhtemelen okulu ortaokul olanlar ya da hem ortaokul hem ilkokul olan arkadaşlar sıkıntı yaşayabilir ders saati konusunda
veli bilgilendirmede şu an hiç bir kayıt yok :KK31::KK31:
saatlerimiz değişmiş bizim :KK53:
valla ben oğlumdan heyecanlıyım, hala okul kötüdür diye slogan atıyo, pankart falan da yazcak yakında:KK53::KK53:
:KK1::KK1::KK1:
al birini vur ötekine:KK1::KK1::KK1:
oğlumda tatilin anısına saygı duruşunda bulundu :26::26::26::26::26::26::26:
:KK60::KK60:çok hoşmuş.

Herşeye karşı çocuk bu yaştan.

sizde durumlar nasıll:KK31:

:KK60::KK60:çok hoşmuş.

Herşeye karşı çocuk bu yaştan.

muhalif zaten üni. de yandık, tabii giderse onada muhalif olmazsa
:KK1::KK1:

veli bilgilendirmede şu an hiç bir kayıt yok :KK31::KK31:
saatlerimiz değişmiş bizim :KK53:

:KK1::KK1::KK1:
al birini vur ötekine:KK1::KK1::KK1:
oğlumda tatilin anısına saygı duruşunda bulundu :26::26::26::26::26::26::26:

sizde durumlar nasıll:KK31:

oda iyiymiş:KK1::KK1:

Kızlar arnızda öğretmen olan velilerde var sanırım.

SBS nin kalkması hakkında aranızda bilgisi veya duyumu olan varmı?
Sınav kalktığında yapılacak olan seçim neye göre olabilir.

2 kademe yani branş öğetmenleri daha iyi bilir sanırım
sen de öğretmen değil miydin pardon ben yanlış mı biliyorum

kızla ben demedim akıllı annelerin akıllı çocukları
akıllı çocukların akıllı anneleri olur diye
yumurtlamış yine sizinkiler

hayırlı uğurlu sağlıklı ve başarılı bir yıl olması dileğiyle inşallah arkadaşlar
:KK52:yaşasın okulumuz

sorma canım, bizde yumurta çok, okulu neden sevmiyosun diyoum, okulda klostrofobi geliyo diyo, hatta klostrofobi okul yolunda başlıyomuş, yeni bi tanım getirdi hastalığa:KK53::KK53:

günaydın hanımlar, maraton başlasın:KK1::KK1:

199335_411427018922121_46920879_n.jpg

oğlumu bıraktım geldim, suratı bi karıştı okul açıldı diye:KK53::KK53:
yanlız o nasıl bi kalabalıktı ya, millet çocuğunu bırakmaya sülalecekmi gelmiş anlamadım öğrencin beş katı veli vardı
:KK53::KK53:
siz nler yaptınız merak ediyorum:26:

2 kademe yani branş öğetmenleri daha iyi bilir sanırım
sen de öğretmen değil miydin pardon ben yanlış mı biliyorum

kızla ben demedim akıllı annelerin akıllı çocukları
akıllı çocukların akıllı anneleri olur diye
yumurtlamış yine sizinkiler

hayırlı uğurlu sağlıklı ve başarılı bir yıl olması dileğiyle inşallah arkadaşlar
:KK52:yaşasın okulumuz

Ben üniversitedeyim seyyah.
Yani sizler kadar yakından izleyemiyorum gelişmeleri.
Sadece 2 çocuk velisi olarak araştırdığım kadarını biliyorum.
Kızım 3. sınfta ama oğlum 6 ya geçti ve sınav kaldırılınca panik oldum açıkçası.

Hepinize hayırlı olsun yeni öğretim yılı.
Benim kızım hikaye kitabı ödevini yapmadığı için dün gece epeyce ağladı.
Öğretmenini aramalıymışım.
Tabii ki aramadım,bugün öğretmeninden utanırsa aklı başına gelir :KK1::KK1::KK1::KK1:

X