İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydınnnn kızlarrr

Bayramda, tatilde bitti yine döndük iş başına nasılsınız? Nasıl geçti tatil?

Günaydınnnn kızlarrr

Bayramda, tatilde bitti yine döndük iş başına nasılsınız? Nasıl geçti tatil?
Günaydın cnm,tatil bitti evet ama haftaya ortasından başladık en azından buda bişey.Bizim tatil güzel geçti gezdik eğlendik 3.günü döndük zaten dünde oğlanın dersleri vardı bayağa onları yaptı akşam üzeri dışarı çıktık tekrar.Cem yılmaz ın pek yakında filmine gittik güzeldi tavsiye ederim.

Dimi ama çarşambadan başlıyoruz haftaya çabuk geçecek bu hafta...

Evet resimlerinizi gördüm bende iyi gelmiştir mutlaka. Cem Yılmazın filmini duymuştum ama o adamın filmlerini pek sevmiyorum ben nedense, birde beklenen seyirci sayısına ulaşamadı diye haberlerini dinlemiştim ama beğenmişsiniz ne güzel keyif aldıktan sonra gerisi boş...

GÜNAYDIN kızlarr,
herkese iyi bayramlarr.
Yorucu bir tatil dönüşü tekrar iş başındayız. bizim bayram 1.günü çok yoğun geçti, eşim tam 6 keçi kesti, o gün akşama kadar kurban etiyle uğraştık, parçaladık, kavurmamızı yaptık. Ama ertesi gün tüm gün yattık.
Ödevleri arefe günü ve bayramda parça parça yaparak bitirdi.
dün de çarşıya çıktık, gezdik, okul için bir pantolon aldım. Hızlı bir şekilde geçti gitti nitekim, evde olmak hem de ailece çok güzeldi. Özellikle de sabahları kalkma derdi olmaması paha biçilemez.
Benim büyük kız da arkadaşıyla gitti dün pek Yakında ya, güzeldi diyor.

Günaydın canım maşallah baya yoğun geçmiş bayram..

Allah kabul etsin canım kurbanlarımızı.

6 keçi mi ohh maşallah, bende 2. gün uğraştım etlerle ama ben akşam hallettim gün içinde yapamadım...

Bayramda alışveriş için gezindim ende avm lerde ama doğru düzgün bişey alamadım iyi mi...

Neyse bakınmaya devam edeceği artık

Günaydın cnm,maşallah eşinin elinden o işlerde geliyor.Bizde arefe günü neredeyse tüm gün uyuduk perşembe gecesi yola çıkınca malum yollarda kalabalıktı cuma sabah vardık ama tüm gün uyuduk acısını çıkardık.Havada yat dinlen havasıydı.Evde olmak çok güzeldi haklısın,tadı damağımızda kaldı darısı 29 ekimin başına

Selam kızlar,

Evde olmak gerçekten çok güzeldi. İlk gün annemlerdeydik, ikinci gün kayınvaldelerde, üçüncü gün gezdik, dün de evdeydik evdeki işleri yaptım. Ama bu sabah öyle zor geldiki işe gelmek, alışmışız eve.
Çocuklarla doya doya zaman geçirdik. Keşke 2-3 ayda bir bayram olsa , ne güzel olurdu değil mi...

ay keşke keşkee süper olurdu canım benim. Biz bayanlara kesin şart, aslında en azından cumartesiler tatil olsa ona bile şükredeceğiz de. Sizin cumartesi çalışma var mı canım?

amin inşallah. Evet tüm aile aynı yerde kesilince böyle oluyor, kardeşleri, annesi ve biz.
Niye bulamadın ki, ne arıyordun? Bizim buralar hep yeni sezon dolu ama fiyatlar da tavan.

amin inşallah. Evet tüm aile aynı yerde kesilince böyle oluyor, kardeşleri, annesi ve biz.
Niye bulamadın ki, ne arıyordun? Bizim buralar hep yeni sezon dolu ama fiyatlar da tavan.

Yaa işte aklımda bir kaç şey vardı ama o kadar çok çeşit ve fiyat farkları var ki karar veremedim açıkçası bakalım artık hafta sonu tekrar bakarım zaman kalırsa...

evet keşke gelmeseydi diyecek kadar olduk bu bayram ama, ikimizde feci yorulmuştuk çünkü.
Ohhh maşallah sen zaten pek seversin yatmayı, iyi gelmiştir.
29 ekim maalesef çalışıyoruz canım.
Biz artık uzun bir süre tatil göremeyeceğiz maalesef. Bir dahaki Ramazana kadar, ya da yıllık iznimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…