İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Yaa işte aklımda bir kaç şey vardı ama o kadar çok çeşit ve fiyat farkları var ki karar veremedim açıkçası bakalım artık hafta sonu tekrar bakarım zaman kalırsa...
değil mi yanii, sezon takip etmek gerekiyor canım, sezon başı 100 tl olan bişeyi sezon sonu 50 tl ye alabiliyosun. Böyle olunca da sezon başı almak zarara uğratıyor insanı. Mecbur almak zorunda olduğun şeyleri alcaksın şu anda bence.

değil mi yanii, sezon takip etmek gerekiyor canım, sezon başı 100 tl olan bişeyi sezon sonu 50 tl ye alabiliyosun. Böyle olunca da sezon başı almak zarara uğratıyor insanı. Mecbur almak zorunda olduğun şeyleri alcaksın şu anda bence.

işte aynen öyle insanın ona canı sıkılıyor bir ceket bakıyorum mesela inan sezon sonu en fazla 70-80 tl ye alınır 200 civarı yazık cidden eşimede gına geldi benimle dolaşmaktan ama napim yani göz göre göre de veremiyorum işte...

Bu arada az önce Elli Ton üçlemesini sipariş verdim bir iki güne gelir elimde son kitabım vardı bir an önce bitsinde başlayayım istiyorum. Heyecanlıyım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu arada az önce Elli Ton üçlemesini sipariş verdim bir iki güne gelir elimde son kitabım vardı bir an önce bitsinde başlayayım istiyorum. Heyecanlıyım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kız bu ne hız maşallah.
Ben de Böğürtlen Kışı na başladım, 100 sayfa okudum. Bayağı bir merak uyandıran olaylar silsilesi var, ne oldu ne oldu derken akşam 12 yi buluverdim:KK53::KK53:

kız bu ne hız maşallah.
Ben de Böğürtlen Kışı na başladım, 100 sayfa okudum. Bayağı bir merak uyandıran olaylar silsilesi var, ne oldu ne oldu derken akşam 12 yi buluverdim:KK53::KK53:

Hımm keyifli sürükleyici kitaplar böyle oluyor işte... Bende öyleyim. Akşam önce oğlana kitap okuyup yatırdım sonra kendim başladım yatağın içinde okumaya sonra artık bırakabilene aşk olsun :)))))

evet keşke gelmeseydi diyecek kadar olduk bu bayram ama, ikimizde feci yorulmuştuk çünkü.
Ohhh maşallah sen zaten pek seversin yatmayı, iyi gelmiştir.
29 ekim maalesef çalışıyoruz canım.
Biz artık uzun bir süre tatil göremeyeceğiz maalesef. Bir dahaki Ramazana kadar, ya da yıllık iznimize.
nasılda tanımış arkadaşım beni pek seviyorum yatmayı valla iyi demişsin:KK48::KK48:ay tatil süresi çok uzunmuş sizin ya ama 1 ocak var yılbaşı ertesi tatil olursunuz herhalde

Hımm keyifli sürükleyici kitaplar böyle oluyor işte... Bende öyleyim. Akşam önce oğlana kitap okuyup yatırdım sonra kendim başladım yatağın içinde okumaya sonra artık bırakabilene aşk olsun :)))))
bende bayramda başladım bitiririm dedim ama gezince olmadı daha 200.sayfadayım yarısını okumuşum anca.Hannah ın ateşböceği yolunu okumamışım ben de ona başladım.

kız bu ne hız maşallah.
onuda merak ediyorum alıcam bende.Ablamda da elif şafağın filin yolculuğu var o bitirdi bi arada onu okumak istiyorum..Ama bu haftasonu kışlıklarıda çıkarmam lazım çok iş var

onuda merak ediyorum alıcam bende.Ablamda da elif şafağın filin yolculuğu var o bitirdi bi arada onu okumak istiyorum..Ama bu haftasonu kışlıklarıda çıkarmam lazım çok iş var
kışlıkları çıkarmak, yazlıkları kaldırmak ayrı bir iş canım yaaa. Neyse yaparsın sen de canım, gündüz bitirirsin, akşam da okumaya verirsin kendini.
Elif Şafak ın bir kitabını almıştım arkadaşımdan, bayağı bir meşhur kitabı vardıya adını unuttum, beni sarmadı, çok zorlandım, yarım bıraktım. Dili ağır gelmişti bana.

en güzeli bu ama boşversene, tv ye bakıyorsun, insan beynini iyice bir yoruyor, ama kitap öyle mi:KK53:

Elif Şafak'ın bir kaç kitabını okudum ve beğendim ben aslında acaba senin okuduğun hangisiydi. Benim okuduklarım;

Aşk,
Baba ve Piç,
Araf,
Bit Palas,
Siyah Süt

Bende kışlıkları hallettim bayramda içim rahat ama işte eksikler var almam gerekenler bugün öğleden sonra brazda netten bakayım bari...

kızçeler..
merhabalar.
eee döndük yine kürkçü dukkanına demi..

Hoş geldin canım nerelerdesin

nasıl geçti tatil bakalım

Elif Şafak'ın bir kaç kitabını okudum ve beğendim ben aslında acaba senin okuduğun hangisiydi. Benim okuduklarım;

Aşk,
Baba ve Piç,
Araf,
Bit Palas,
Siyah Süt

Bende kışlıkları hallettim bayramda içim rahat ama işte eksikler var almam gerekenler bugün öğleden sonra brazda netten bakayım bari...

benim okuduğum Aşk tı canım, bağlantı kuramadım olaylar arasında, o sıra artık kafam mı karışıktı neyse, ben de vazgeçtim. Sen de bayağı bir kitabını okumuşsun, maşallah.
Kızlarr eşleriniz kitap okur mu? Benimki hiç okumaz, eskiden bana da karışırdı da, artık sesini çıkarmıyor. Roamn okuyorsun diye gülerdi, ne varsa, basit gelirdi yani okuduğum kitaplar, kendisi hiç okumaz.

dilekkk hoşgeldin canım, nasılsın, nasıl geçti bayramın?

benim okuduğum Aşk tı canım, bağlantı kuramadım olaylar arasında, o sıra artık kafam mı karışıktı neyse, ben de vazgeçtim. Sen de bayağı bir kitabını okumuşsun, maşallah.
Kızlarr eşleriniz kitap okur mu? Benimki hiç okumaz, eskiden bana da karışırdı da, artık sesini çıkarmıyor. Roamn okuyorsun diye gülerdi, ne varsa, basit gelirdi yani okuduğum kitaplar, kendisi hiç okumaz.

Benim ki eskiden hiç okumazdı ama artık biraz biraz okuyor hatta takip ettiği bir kaç yazar var onları okur, genelde siyaset ve gündem konuları ilgi alanı...

Bir dönem benimle dalga geçerdi okuduğum romanlar hakkında

ayyy bunlarımı okuyorsun, diziden ne farkı var bunların filan diye...

Ama artık dank etti sanırsam daha sık elinde kitap görür oldum laf etmeyi de bıraktı aldığı cevaplar dokununca :))))))

Aşk,
Baba ve Piç,
Araf,
Bit Palas,
Siyah Süt

bende sadece aşk ı okudum.Şimdide yeni çıkan kitabını okumak istiyorum,güzelmiş ablam bitirdi..

Benimkide okumaz kitap ama okuyanı sever karışmaz bana

bende sadece aşk ı okudum.Şimdide yeni çıkan kitabını okumak istiyorum,güzelmiş ablam bitirdi..

en çok beğendiğim kitabı baba ve piç olmuştu romanın sonu beklenmeyen tokat gibiydi, sarsıcı....

tavsiye ederim.

son kitabını okuduktan sonra lütfen fikirlerini paylaş canım benimle de...

kızlar..yazamadım
bayram iyiydi
ilk gün buradaki bır kaç akraba ziyareti oldu.onlara gittik,kurban işini hallettik.
2. gün ablamlarla piknik yaptık
3. ve 4. gün evdeydik..gezdik tozduk..

haribu bakıcı olayında gelişme yok..aynı bakıcıya devam daha..böyleyiz..ediz ağlamıyor artık..sabah kalktık..erkenden ..ediz soruyor..anne nereye gidiyoruz..bakıcı teyzene dedim..hııı tamam o zaaman dedi..özlemiş sanıyorum..
fakat soğuklar başlayınca iyice..ben zorlanacağım..şimdilik idare ediyoruz.mecburen.

Benim ki eskiden hiç okumazdı ama artık biraz biraz okuyor hatta takip ettiği bir kaç yazar var onları okur, genelde siyaset ve gündem konuları ilgi alanı...

Bir dönem benimle dalga geçerdi okuduğum romanlar hakkında

ayyy bunlarımı okuyorsun, diziden ne farkı var bunların filan diye...

Ama artık dank etti sanırsam daha sık elinde kitap görür oldum laf etmeyi de bıraktı aldığı cevaplar dokununca :))))))
aman okusun da, ne okursa okusun değil mi? Benimki hiiiç başlamaz bence.

Benimkide okumaz kitap ama okuyanı sever karışmaz bana
O da güzel canım, geçen sene kızıma kızıyordu, ders çalış niye kitap okuyorsun diye:KK62::KK62:
Neyse biz onu takmadan okumaya devam ettik, sonuç olarak Türkçe notları yükseldi kızımın, önce düşüktü.

kızlar..yazamadım
bayram iyiydi
ilk gün buradaki bır kaç akraba ziyareti oldu.onlara gittik,kurban işini hallettik.
2. gün ablamlarla piknik yaptık
3. ve 4. gün evdeydik..gezdik tozduk..

haribu bakıcı olayında gelişme yok..aynı bakıcıya devam daha..böyleyiz..ediz ağlamıyor artık..sabah kalktık..erkenden ..ediz soruyor..anne nereye gidiyoruz..bakıcı teyzene dedim..hııı tamam o zaaman dedi..özlemiş sanıyorum..
fakat soğuklar başlayınca iyice..ben zorlanacağım..şimdilik idare ediyoruz.mecburen.
Maşallah oğluşuna canım, alışmaya başlaması iyi olmuş. Ama dediğin gibi kışın getir götür çok sorun, inşallah tez zamanda bulursun gönlüne göre.

X