İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yarın tatil diye işleri bitireyim dedim..yığıldı anında .. öğrenciler vs doldurdu odayı..
gelemedim..ama kimseler de gelememiş benim gibi

öğlen arkadaşlar aradı ..buradan..çok sık görüşemiyoruz ama bugün yemeğe çıktık..
musakka ve pilav vardı.
inanın ki bu kadar olur..dişimin kovuğuna yetmedi..ev yemekleri yapan bir yer .
ama şimdi geldim kendi getirdiklerimi yedim..doymadım çikolata atmış eşim çantama..iyi ki atmış..onunla ekmek yiyorum..ellerim ayaklarım titriyor resmen..neyse karnım doymaya başladı şükür.
Alemsin canım ya,ne güzel valla yiyosun yiyosun kilo almıyosun bunun değerini bil.

kızlar çikolata ile ekmek çok güzel yeniyor he...üzüm getirmiştim..o bitti..çikolataya dadandım ekmeklen.

zeliş yine yok..denetlemeye devam bugün de.
kız ne oluyor sana, bugünler de hiç doymuyorsun? gerçi ben de öyleyim bugünlerde de camış gibi yiyorum. Neyse can sıkıntısından yemeye verdik, bir de kurban. Neyse artık bayram sonu başlarız diyete:KK53::KK53::KK53:
benim de işler çok birikmiş kaç gündür saldım, bitirmem gereken işler var.
Eğer gelemezsem tekrar şimdiden
HERKESE İYİ BAYRAMLAR, HUZUR MUTLULUK VE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLİYORUM.:nazar::nazar::nazar::KK74::KK74::KK74::KK42::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
HA bu arada ben de izin kaldım kızlar, yarın gelmiyorum. Şirkettekiler çalışacak, ama bizim işler olduğu için, yarın kurbanlık alacak eşim, köye gideceğiz. O nedenle izin aldım.:KK68::KK68::KK68::KK68:

kız ne oluyor sana, bugünler de hiç doymuyorsun? gerçi ben de öyleyim bugünlerde de camış gibi yiyorum. Neyse can sıkıntısından yemeye verdik, bir de kurban. Neyse artık bayram sonu başlarız diyete:KK53::KK53::KK53:
HERKESE İYİ BAYRAMLAR, HUZUR MUTLULUK VE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLİYORUM.:nazar::nazar::nazar::KK74::KK74::KK74::KK42::KK73::KK73::KK73::KK73:
HA bu arada ben de izin kaldım kızlar, yarın gelmiyorum. Şirkettekiler çalışacak, ama bizim işler olduğu için, yarın kurbanlık alacak eşim, köye gideceğiz. O nedenle izin aldım.:KK68::KK68::KK68::KK68:
çok iyi yapmışsın cnm izin alarak,sanada iyi tatiller ailenle mutlu huzurlu bir tatil geçirin...

Alemsin canım ya,ne güzel valla yiyosun yiyosun kilo almıyosun bunun değerini bil.
yani acıkmışım..bir de pilav ve musakka o kadar azdı ki..sinir oldum ..
1 kaşık pilav , 1 kaşık musakka ..o ne bee..
işte bu yüzden geldim yemeklerime saldırdım canım..Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin..aman aman.

canım benim ..iyi yapmışsın..al izin.yeterince çalıştırıyorlar zaten.

SANA DA MUTLU , SAĞLIKLI , SEVDİKLERİNLE İYİ BAYRAMLAR ŞEKERİM..

yani acıkmışım..bir de pilav ve musakka o kadar azdı ki..sinir oldum ..
1 kaşık pilav , 1 kaşık musakka ..o ne bee..
işte bu yüzden geldim yemeklerime saldırdım canım..Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin..aman aman.
Allahtan yanında yiyeceklerin varmış.Amin cnm amin..

Selam kızlar nasılsınızzzz

Gelemedim sabah beri 8:30 da başladı denetim daha yeni bitti... 2 günlük yorgunluğun ardından nihayet bitti ve sonuçları benim adıma gayet sevindirici oldu Allaha şükürler olsun...

Dün İstanbulda inanılmaz bir trafik çilesi vardı tam 3 saat trafikte kaldıktan sonra eve 9 da ulaştım eve düşünün artık yorgunluğumu...

Evde yemek de yoktu... Canım sıkkındı tahmin edebileceğiniz gibi... Ama o kadar güzel bir sürprizle karşılaştım ki unuttum yorgunluğu filan hemen tekrar dışarı çıkıp ekmek aldım hemen kahvaltı hazırladım yemek yedik saat 10:30 da dayanamayıp yattım çok yorgundum cidden...

Ödev olarak ne vardı bilmiyorum babamla yaptım dedi sorunca bende üstelemedim zaten. Çantasını hazırladı bende beslenme hazırladım, kıyafetlerini hazırladım filan yattık oğluşla ardından...

yaaa bak şimdi okuyamıyorum geçmişi pcde veri giriş işim var hangi kitap bu yazıverin bana da merak ettim...
zelişcim grinin elli tonundan bahsediyorduk sen kitap kurdu olarak okumuş olabilirsin belki,şubatta da filmi giriyor vizyona

zelişcim grinin elli tonundan bahsediyorduk sen kitap kurdu olarak okumuş olabilirsin belki,şubatta da filmi giriyor vizyona

yok kız valla hep aklımda ama okumadım neden çünkü hep serviste filan okuyorum ya ne bileyim işte almadım ama dur bakayım filmeden önce alıp okuyayım bende...

kitap sonrası filmini izlemek çok keyifli oluyor...

yok kız valla hep aklımda ama okumadım neden çünkü hep serviste filan okuyorum ya ne bileyim işte almadım ama dur bakayım filmeden önce alıp okuyayım bende...

ben üç seriyide okudum bi çırpıda bazıları sarmadığını söylüyor ablam mesela sevmedi yok böyle bir hayat diye gerçekçi gelmemiş ama zevk meselesi ben bayıla bayıla okudum.erotik bölümleride çok kitapta ben otobüste falan okuyamıyodum valla birinin gözü takılırsa diye ana sonra vapurda otobüste çok okuyan gördüm..

ben üç seriyide okudum bi çırpıda bazıları sarmadığını söylüyor ablam mesela sevmedi yok böyle bir hayat diye gerçekçi gelmemiş ama zevk meselesi ben bayıla bayıla okudum.erotik bölümleride çok kitapta ben otobüste falan okuyamıyodum valla birinin gözü takılırsa diye ana sonra vapurda otobüste çok okuyan gördüm..

bak şimdi iyice merak ettim

3 lü seri 65 tl civarıdaymış bayram sonrası alırım belki gerçi öncesinde bir kaç başka kitap tavsiyesi almıştım ama bunlarıda alıp okumam lazım

bak şimdi iyice merak ettim

3 lü seri 65 tl civarıdaymış bayram sonrası alırım belki gerçi öncesinde bir kaç başka kitap tavsiyesi almıştım ama bunlarıda alıp okumam lazım
bence film vizyona girmeden oku bu seriyi çabuk okursun zaten öyle söylim..

zeliş nasıl bir sürprizle karşılaştın ..unuttun yorgunluğu anlat bakem

şimdi gördüm zeliş mesajını
eğer kimse gelmezse ben çıkacağım ya saat 5 de
herkese iyi bayramlar ..

X