İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım işte eşimin işleri kötü de, bize yansıtıyor bu durumu maalesef. Bir kaç gündür limoniyiz.

Evet canım canı sıkkın oldu mu bize sarar beyefendi, olur olmadık çocuklara-bana bağırır, gücü bize yetiyorya. İnşallah şöyle düzenli maaşlı bir iş bulsa da o da kurtulsa biz de.
Aynı seninki gibi benim ki de sevmez boş durmayı.
Allah tez zamanda eşine hayırlı bir iş versin canım.
Sen yine de canını çok sıkma, para birşekilde yerine geliyor da Allah sağlık sıkıntısı vermesin.

Sen yine de canını çok sıkma, para birşekilde yerine geliyor da Allah sağlık sıkıntısı vermesin.
canım ben zaten elimden geldiğince pozitifim, ama eşim öyle bir hale getiriyor ki insanı, bütün enerjimi-pozitifliğimi sömürüyor. Allah bana bolca sabırlar, ona da hayırlı bir iş versin inşallah.

geçen yıl da liste var mıydı sizin. bak köfte patates iyiymiş..ama listede olmazsa çocukların canı çeker
vardı cnm,1.sınıftan beri var bizde liste herkes aynı gün aynı şeyleri getiriyor.Bir de artık büyüdü ya sıpalar yanında para oluyo mutlaka acil durumlar için koyuyorum cüzdan aldım gs li küçük onun içine,salı simitin yanına ayran koymuştum anne hiç gitmedi ayran dedi.Bir arkadaşının da annesi ayran koymuş oda gitmiş kantinden limonata almış bende sende alsaydın dedim yanında para var öğretmenim ayranımı bitirttirdi dedi.

Kızlar selammm nasılsınız

bugün denetimim vardı daha yeni bitti kahretsin ki yarında devam edecek tam tatil öncesi off off

sizde keyifler nasıl herkesler iyi mi?

Eeehh kızçeler..Akşamı da ettik yine bugün.
Günlere günleri kovalattırıyoruz ya resmen.

her gün bitsin diye güne başlıyoruz ki evimize gidelim..

Bakalım ne ödevler gelir bugün.

canım ben zaten elimden geldiğince pozitifim, ama eşim öyle bir hale getiriyor ki insanı, bütün enerjimi-pozitifliğimi sömürüyor. Allah bana bolca sabırlar, ona da hayırlı bir iş versin inşallah.
inşallah cnm,naptı maaş alamadığı iş yerinden çıktımı ordamı hala?

vardı cnm,1.sınıftan beri var bizde liste herkes aynı gün aynı şeyleri getiriyor.Bir de artık büyüdü ya sıpalar yanında para oluyo mutlaka acil durumlar için koyuyorum cüzdan aldım gs li küçük onun içine,salı simitin yanına ayran koymuştum anne hiç gitmedi ayran dedi.Bir arkadaşının da annesi ayran koymuş oda gitmiş kantinden limonata almış bende sende alsaydın dedim yanında para var öğretmenim ayranımı bitirttirdi dedi.
kuzucuk ..bak sen ..öğretmenler söylerse uyguluyorlar bak işte.
simitin yanında limonata da güzel gider bak..çocuklar haklı

dün ben emir in öğretmeniyle konuştum..biraz mutsuz görmüş emir i ..gitmiş yanına sormuş ..neyin var emir diye..tenefüs az geliyor öğretmenim demiş.
bizim oğlan öğretmen derste wc ye yollamıyor diye her tenefüs zil çalınca önce wc ye gidiyor..3 dakika wc de olsa kalıyor 7 dakika..
öğretmenleri çok wc ye gittiği için geçen yıl da bana doktora götürseniz demişlerdi..ama evde öyle değil demiştim.
dün de aynı konuşma oldu..dedim ki siz dersi bölmeyin diye yollamıyormuşsunuz . o yüzden tenefüslerde wc ye gidiyor..derste yollamazsanız zor durumda kalmaktan korkuyor..bir kaç kez derste çok zor durumda kalmıştı..altıma yapacaktım anne demişti bana..
o korkuyla her tenefüs çişe gidiyor oğluşum..
tamam dedi öğretmen..ben söylerim emir e . siz de söyleyin her tenefüs gitmesin çişe.ben derste ona izin veririm dedi
tenefüs kısa geliyo sonra çocuğa dedi
onun da enerjisini atmaya ihtiyacı var dedi..

bugün denetimim vardı daha yeni bitti kahretsin ki yarında devam edecek tam tatil öncesi off off

hoş geldin bebek..nerelerdesin..denetim bitmiş.hadi bakalım..geçmiş olsun.

selam cnm,bugün bende yoğundum malum ayın 1 i ama şimdiden sonra rahatım.Tatil yaklaşıyor keyfimiz yerinde şükür.Sanada çok kolay gelsin tatilde bol bol dinlen acısını çıkar

kuzucuk ..bak sen ..öğretmenler söylerse uyguluyorlar bak işte.
simitin yanında limonata da güzel gider bak..çocuklar haklı

dün ben emir in öğretmeniyle konuştum..biraz mutsuz görmüş emir i ..gitmiş yanına sormuş ..neyin var emir diye..tenefüs az geliyor öğretmenim demiş.
bizim oğlan öğretmen derste wc ye yollamıyor diye her tenefüs zil çalınca önce wc ye gidiyor..3 dakika wc de olsa kalıyor 7 dakika..
öğretmenleri çok wc ye gittiği için geçen yıl da bana doktora götürseniz demişlerdi..ama evde öyle değil demiştim.
dün de aynı konuşma oldu..dedim ki siz dersi bölmeyin diye yollamıyormuşsunuz . o yüzden tenefüslerde wc ye gidiyor..derste yollamazsanız zor durumda kalmaktan korkuyor..bir kaç kez derste çok zor durumda kalmıştı..altıma yapacaktım anne demişti bana..
o korkuyla her tenefüs çişe gidiyor oğluşum..
tamam dedi öğretmen..ben söylerim emir e . siz de söyleyin her tenefüs gitmesin çişe.ben derste ona izin veririm dedi
tenefüs kısa geliyo sonra çocuğa dedi
onun da enerjisini atmaya ihtiyacı var dedi..
ay canım ya çocuk nasıl bir psikolojiye girmiş baksana kıyamam ama öğretmeninde yaptığı iş değil yani küçük bunlar daha istediklerinde gidebilmeliler wc ye.Benim zamanımdada gidebiliyorduk sorun etmezdi öğretmenimiz,neyseki konuşup tatlıya bağlamışsınız.Öğretmenle iletişim çok önemli işte..

he he benimki teyzesiyle yaptı bitirdi yine haberlerini aldım:KK71:Derslerdende bi haberim ha böyle olunca ne işliyorlar heç bilmiyorum.Bayramdan sonra değerlendirmeler başlıcak demiş öğretmen o zman haberdar oluruz artık:KK17::KK17:

hoş geldin bebek..nerelerdesin..denetim bitmiş.hadi bakalım..geçmiş olsun.

selam cnm,bugün bende yoğundum malum ayın 1 i ama şimdiden sonra rahatım.Tatil yaklaşıyor keyfimiz yerinde şükür.Sanada çok kolay gelsin tatilde bol bol dinlen acısını çıkar

Saolun kızlar bugünü atlattık yarına allah kerim neyseki sonrası tatil

öpüyorum hepinizi

aminnnn.

Allah kolaylık versin canım. Biz bıraktığın yerdeyiz, değişen bişey yok.

Ay aynen valla, taktık yine motorları:KK53::KK53:

inşallah cnm,naptı maaş alamadığı iş yerinden çıktımı ordamı hala?
Çıkmayı düşünüyor canım, bugün konuşacaktı patronuyla.

he he benimki teyzesiyle yaptı bitirdi yine haberlerini aldım:KK71:Derslerdende bi haberim ha böyle olunca ne işliyorlar heç bilmiyorum.Bayramdan sonra değerlendirmeler başlıcak demiş öğretmen o zman haberdar oluruz artık:KK17::KK17:
kız çatlatcan mı bizi, anlatıp durma bari:rolleyes::rolleyes::rolleyes: neyse görürüm ben seni bayram sonu:KK53::KK53:

günaydın kızlar.
Akşam ödevlerimiz yine matematik 3 basamaklı sayıları ayırma. birler onlar yüzler.
açılımlarını yazma.
hayat bilgisi kitabından sayfa 15 yapıldı..konusunu bilmiyorum.
matematik çalışma kitabı 19 yapıldı..3 basamaklı sayılar.
4 safya da fotokopi vardı. matematik , türkçe , hayat bilgisi konularından.
bizim çocuklar geçenki testin arkasından 2 test daha oldu kızlar pazartesinden bu yana..
onun dışında soru bankalarından soru çözmüyoruz daha..fırsat yok.

günaydın kızlar.
Akşam ödevlerimiz yine matematik 3 basamaklı sayıları ayırma. birler onlar yüzler.
açılımlarını yazma.
bizim çocuklar geçenki testin arkasından 2 test daha oldu kızlar pazartesinden bu yana..
günaydın cnm,sizin öğretmen coşmuş yine ödevde.Bayram tatilinde çok ödev vermez umarım.

Günaydın kızlar,bizimki dün gündüzden derslerini bitirdiği için rahattı banyosunu yaptı sonra yatırdım.Kitap okumaya vakit bulamıyoruz ama böyle olunca geçen yıl akşam ders yapıyodu sabahta kitap okuyodu bu sene okuldan gelince ders yapıyo akşamda biraz tv biraz oyun bizimle sohbet derken saat geliyo zaten.

yarın okulda yokmuş galiba,hoş ben olsada yollamıcamda kayınvalidem okul aile birliğinden birine sormuş bu sabah yok demişler

günaydın kızlar.
açılımlarını yazma.
Yine boool ödevli bir akşam geçmiş. Maşallah habire test de yapıyo, imreniyorum aslında bir yandan da. Bizde de tık yok baksana:KK64:
Bizim yine fazla bişey yoktu, sadece Türkçe de ''iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır'' atasözünü açıklayınız ve örnekler veriniz vardı.
Matematikten hiçbişey yapmadık.
Hayat bilgisinde de arkadaşımıza davranışlar sayfası vardı 19.sayfa o yapıldı. bir de arkasındaki 19.sayfa.

Bu günlerde iki ayağımın üstüne düşüyorum du bakalım ne kadar sürecek:KK66:
Olsun canım arada değerlendir bu günler.:KK68:

Günaydın kızlar,bizimki dün gündüzden derslerini bitirdiği için rahattı banyosunu yaptı sonra yatırdım.Kitap okumaya vakit bulamıyoruz ama böyle olunca geçen yıl akşam ders yapıyodu sabahta kitap okuyodu bu sene okuldan gelince ders yapıyo akşamda biraz tv biraz oyun bizimle sohbet derken saat geliyo zaten.
Kitap pazartesi -salı verdi bize ikisini de bitirdi benim kız, öğretmen verince hiç ikiletmiyoz, ödev olarak görüdüğü için okuyup bitiriyor maşallah. Ben oku deyince 2 sayfa zorla okur:KK53::KK53:
Ama işte bizim öğretmen ders konusunda ağır sanırım, ödevleri bile doğru dürüst söylemiyor, akşam 2 saat hayat bilgindeki sorular yapılcak mı deftere-yapılmayacak mı ona karar veremedik. Arkadaşım vardı ona sordum, oğluyla aynı sınıfta bizim kız. O da bilemedi, nasıl olcak bilmiyorum? Bir daha tekrarlanırsa öğretmeni arayacağım. kızım anne diyor herşeyi toparladık, kaldırdık, öğretmen ödev söyledi, ben de yazamadım diyor.:KK62:

yarın okulda yokmuş galiba,hoş ben olsada yollamıcamda kayınvalidem okul aile birliğinden birine sormuş bu sabah yok demişler
Yok canım okul.

X