İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

haribucum yarın okul yok..
çocuklar evde..
ben de evdeyim inşallah yarın

fadimecim hayırlısı olsun eşin için.
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
ben de dün akşam düşündüm 11 yıllık evliliğimizde eşim 9 iş değiştirmiş..bu 9. işi.buna şükür

Yine boool ödevli bir akşam geçmiş. Maşallah habire test de yapıyo, imreniyorum aslında bir yandan da. Bizde de tık yok baksana:KK64:
Bizim yine fazla bişey yoktu, sadece Türkçe de ''iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır'' atasözünü açıklayınız ve örnekler veriniz vardı.
Matematikten hiçbişey yapmadık.
Hayat bilgisinde de arkadaşımıza davranışlar sayfası vardı 19.sayfa o yapıldı. bir de arkasındaki 19.sayfa.

Olsun canım arada değerlendir bu günler.:KK68:

Kitap pazartesi -salı verdi bize ikisini de bitirdi benim kız, öğretmen verince hiç ikiletmiyoz, ödev olarak görüdüğü için okuyup bitiriyor maşallah. Ben oku deyince 2 sayfa zorla okur:KK53::KK53:
Ama işte bizim öğretmen ders konusunda ağır sanırım, ödevleri bile doğru dürüst söylemiyor, akşam 2 saat hayat bilgindeki sorular yapılcak mı deftere-yapılmayacak mı ona karar veremedik. Arkadaşım vardı ona sordum, oğluyla aynı sınıfta bizim kız. O da bilemedi, nasıl olcak bilmiyorum? Bir daha tekrarlanırsa öğretmeni arayacağım. kızım anne diyor herşeyi toparladık, kaldırdık, öğretmen ödev söyledi, ben de yazamadım diyor.:KK62:

Yok canım okul.
canım inşallah sizin öğretmen de silkelenir de azıcık önemser yani..defterler çantalara konulduktan sonra ödev m isöylenirmiş.

bizim oğlan da yatağına gönderince yatakta kitap okudu 1-2 gün..hoşuna gitti..ama 2 gündür direk yatııyor .ödevlerden geçe kalıyoruz. 9,30 da yattıyor bu aralar

günaydın kızlar.
Akşam ödevlerimiz yine matematik 3 basamaklı sayıları ayırma. birler onlar yüzler.
açılımlarını yazma.
hayat bilgisi kitabından sayfa 15 yapıldı..konusunu bilmiyorum.
matematik çalışma kitabı 19 yapıldı..3 basamaklı sayılar.
4 safya da fotokopi vardı. matematik , türkçe , hayat bilgisi konularından.
bizim çocuklar geçenki testin arkasından 2 test daha oldu kızlar pazartesinden bu yana..
onun dışında soru bankalarından soru çözmüyoruz daha..fırsat yok.
günaydınnn..
ödevinizde pek çokmuş. bizim ödev azdı gündüz yazılacağını yapmış.akşamda komşulukla ilgili 10 tane soru hazırladık.yatarkende 1 sayfa hikaye kitabı okuduk.

haribucum yarın okul yok..
çocuklar evde..
ben de evdeyim inşallah yarın

fadimecim hayırlısı olsun eşin için.
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
ben de dün akşam düşündüm 11 yıllık evliliğimizde eşim 9 iş değiştirmiş..bu 9. işi.buna şükür
Canım yaaa, benim eşim de çok iş değiştirdi, şöyle bir geriye bakıyorum da, ama bir ara 11 yıl aynı yerde çalışmıştı, keşke devam etseymiş, ama nasip değilmiş. Benim şimdiki patronların ortak olduğu başka bir şirket. Ama orda komploya kurban gitti, başkaları kuyusunu kazdı, ama yapacak bişey yoktu. Neyse inşallah öyle olur canım. Sağolasın.

canım inşallah sizin öğretmen de silkelenir de azıcık önemser yani..defterler çantalara konulduktan sonra ödev m isöylenirmiş.

bizim oğlan da yatağına gönderince yatakta kitap okudu 1-2 gün..hoşuna gitti..ama 2 gündür direk yatııyor .ödevlerden geçe kalıyoruz. 9,30 da yattıyor bu aralar
Ay inşallah canım, aynen öyle, akşam bir kızdım.
benimkiler de o civarda yatıyor, ufak hadi neyse de, liseye giden adam 9 da mı yatar, işimiz var bizim bu kızla. 8 de 9 da ödevim bitti diyor yaaa, Allahım, bizim burda aşı arkadaşın kızı sağlık lisesine gidiyor, o diyor ki dersleri yetiştiremiyor, artık akşam 11 gibi yatıyor sanırım. Biz hiç görmedik öyle günler, ama ne bileyim inşallah aklını başına alır da biran önce çalışmaya başlar, 5 dakika 10 dakika kitap bakmayı, veya deftere yazmayı ödev sanıyor:KK53::KK53::KK62::KK62:

Günaydın kızlar,bizimki dün gündüzden derslerini bitirdiği için rahattı banyosunu yaptı sonra yatırdım.Kitap okumaya vakit bulamıyoruz ama böyle olunca geçen yıl akşam ders yapıyodu sabahta kitap okuyodu bu sene okuldan gelince ders yapıyo akşamda biraz tv biraz oyun bizimle sohbet derken saat geliyo zaten.
günaydınnn..bizim öğretmen de 9 da yatın diyormuş ama nerde 10 da ancak yatabiliyor.

Günaydın kızlar,
Dün anneme gittim çocukları almak için bir baktım bizim kız komşunun oğluyla ödev yapıyor. Hiç dokunmadım, o ödev yaparken ben birşeyler atıştırdım sonra eve geçtik. Gerçekten ne rahat oluyor böyle.
Yatış saati bizde de aynı. Akşam 9 da başlıyoruz yat hadi demeye 9.30-10 arası ancak yatağa giriyor.
Öğretmen yardımcı kitap için 50 tl topladı bayramdan sonra verecekmiş kitapları. Asıl ondan sonra ödev vermeye başlayacağım dedi.Bayramdan sonra ağırlaşacak dersler anlaşılan.

Fadime senin aldığın kitaplar geldi mi canım. Acaba kaç günde kargoluyorlar?
HIZLI kargo canım, dün alacaktım aslında da, yanlış şubeye göndermişler. Belki sana aynı gün bile gelebilir, bir baksana hepsiburada.com a.
Bugün gelir diye düşünüyorum, 3.gün.
Kızının da ne güzel olmuş, gündüzden yapması. Akşam rahat etmişsindir.

HIZLI kargo canım, dün alacaktım aslında da, yanlış şubeye göndermişler. Belki sana aynı gün bile gelebilir, bir baksana hepsiburada.com a.
Tamam canım bi bakayım.
Hakikaten ödevlerin biz gitmeden önce yapılması büyük rahatlık. Akşam koşuşturmacı yaşamadım dün.

Günaydın kızlar,
Dün anneme gittim çocukları almak için bir baktım bizim kız komşunun oğluyla ödev yapıyor. Hiç dokunmadım, o ödev yaparken ben birşeyler atıştırdım sonra eve geçtik. Gerçekten ne rahat oluyor böyle.
Yatış saati bizde de aynı. Akşam 9 da başlıyoruz yat hadi demeye 9.30-10 arası ancak yatağa giriyor.
Öğretmen yardımcı kitap için 50 tl topladı bayramdan sonra verecekmiş kitapları. Asıl ondan sonra ödev vermeye başlayacağım dedi.Bayramdan sonra ağırlaşacak dersler anlaşılan.
günaydınn..
rahat olmaz mı canım ya..bayramdan sonra bugünleri arayacağız artık..

günaydınnnnn..
fadimecim sen bu kitapları hangi arada okuyorsun canım..

benim işler de çok bugün ay sonu puantajlarını kontrol edicem ama habire işe giriş evrakları getiriyorlar..:confused:

bende müdürümden kitap istedim bugün getirmiş 2 tane bayramda kitap okuyacağım bol bol.Sağolsun benim müdürde kitap kurdu oda bana taşıyor okuyorum.Bu arada grinin elli tonunu okudumuzmu kızlar hani şu çok ses getiren erotik kitap.Ben serisini okudum oradaki aşk (tabi gerçekte yok öyle bir şey)beni çok etkilemişti.Filmi geliyor şubatta fragmanları yayınlandı ve erkek oyuncusu(grey) hakikaten süper

günaydınnnnn..
fadimecim sen bu kitapları hangi arada okuyorsun canım..
canım fırsat bulduğumda okuyorum, mesela 1 ayda bitirdiğim olur kitabı, 5 günde de, duruma bağlı. Maksat kafa dinlendirmek, dizi bakacağıma, yatmadan önce bazen 20 dakika-30 dakika okurum. Bazen uyku tutmaz kalkar okurum.

bende müdürümden kitap istedim bugün getirmiş 2 tane bayramda kitap okuyacağım bol bol.Sağolsun benim müdürde kitap kurdu oda bana taşıyor okuyorum.Bu arada grinin elli tonunu okudumuzmu kızlar hani şu çok ses getiren erotik kitap.Ben serisini okudum oradaki aşk (tabi gerçekte yok öyle bir şey)beni çok etkilemişti.Filmi geliyor şubatta fragmanları yayınlandı ve erkek oyuncusu(grey) hakikaten süper
Maşallah ne güzel sana etrafın kurtlarla dolu, bizim burda hiç yok öyle bir arkadaş-müdür. Çok şanslısın.
Duydum canım o kitabı ama okumadım. Evet filmi de öyle galiba değil mi?:KK53::KK53:

canım fırsat bulduğumda okuyorum, mesela 1 ayda bitirdiğim olur kitabı, 5 günde de, duruma bağlı. Maksat kafa dinlendirmek, dizi bakacağıma, yatmadan önce bazen 20 dakika-30 dakika okurum. Bazen uyku tutmaz kalkar okurum.

Maşallah ne güzel sana etrafın kurtlarla dolu, bizim burda hiç yok öyle bir arkadaş-müdür. Çok şanslısın.
Duydum canım o kitabı ama okumadım. Evet filmi de öyle galiba değil mi?:KK53::KK53:
evet cnm bayan aktrist filmi ailesinin izlemesinin yasaklamış sahnelerinden dolayı o nasıl olacaksa artık

yarın tatil diye işleri bitireyim dedim..yığıldı anında .. öğrenciler vs doldurdu odayı..
gelemedim..ama kimseler de gelememiş benim gibi

öğlen arkadaşlar aradı ..buradan..çok sık görüşemiyoruz ama bugün yemeğe çıktık..
musakka ve pilav vardı.
inanın ki bu kadar olur..dişimin kovuğuna yetmedi..ev yemekleri yapan bir yer .
ama şimdi geldim kendi getirdiklerimi yedim..doymadım çikolata atmış eşim çantama..iyi ki atmış..onunla ekmek yiyorum..ellerim ayaklarım titriyor resmen..neyse karnım doymaya başladı şükür.

canım benim..ne güzel ki okumaya fırsatın var..öpüyorum seni canım arkadaşım..mucuk

kızlar çikolata ile ekmek çok güzel yeniyor he...üzüm getirmiştim..o bitti..çikolataya dadandım ekmeklen.

zeliş yine yok..denetlemeye devam bugün de.

X