İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kadın istemiyorsa vardır herhalde bir bildiği,çocuk canlısı değil herhalde ondanda olabilir.Dediğin gibi çok eşyacıysa senin için gene zor olur cnm,yağmurdan kaçarken doluya tutulma..
eveeeeeeeeeeeettttttt..haklısın..ben de soğuudum kadından.
o benim oğlanlara bakma planı yapmıştı kendince. öyle duydum . dün akşam soğukça selam verdi..anla yani..canı nasıl isterse öyle davranıyor. inşallah ona mecbur kalmam da arkadaşım..tanımıyorum ama ..yani arkasından atıp tutuyorum ..komşum baktırma diyor diye.

canım pazartesi börek koyuyorum,salı simit(parçalara bölüp içine pınar beyaz sürüyorum birde taze kaşar seviyor ondanda koyuyorum)çarşamba şokellalı ekmek süt,perşembe kahvaltılık domates zeytin,yine taze kaşar,birde aç bitir hindi salama bayılıyor 1-2 dilimde ondan kouyorum yanına ekmekle bayılıyor özellikle perşembe günleri.cumada tost bizde fiks.
bu menüleri yazıyor um bi kenara...simit olayını sevdim..peynirli.

biz bu sene sabahçıyız ya hergün kahvaltı türü,yemek namına bişey yok geçen yıl makarna,köfte patetes günlerimiz vardı
geçen yıl da liste var mıydı sizin. bak köfte patates iyiymiş..ama listede olmazsa çocukların canı çeker

yok kız şimdiki gacılar tembel, baksana Zekiye de beceremedi daha, istiyor ama ne zaman olacak Allah bilir:KK53::KK53::KK53:
zeliş bugün gelmedi..nerde biliyor musunuz kızlar?
he ee du bakalım..Allah tez zamanda nasip etsin inşallah..onu da görelim..fıldır fıldır gezer mi yine..ne dersin.

Kızlar selam,
Vallahi yetişimiyorum hızınıza, sayfaları doldurmuşsunuz yine.
Yahu siz hangi ara çalışıyorsunuz.(Şaka yapıyorum, kızmayın)

zeliş bugün gelmedi..nerde biliyor musunuz kızlar?
he ee du bakalım..Allah tez zamanda nasip etsin inşallah..onu da görelim..fıldır fıldır gezer mi yine..ne dersin.
sabah face yorum yapıyordu ama işler yoğun herhalde uğrayamadı.
Kimbilir dediğin gibi Allah nasip ederse, görücez hep beraber:KK53::KK53:
biz hızlıyız kızım..ediz den hemen sonra kocam 3. ye niyetlendiydi de vazgeçirdim.
Allah ömür versin sıpalarımıza..
he valla benimkine de bir gaz geliyor arada, dur bakalım diyorum ben de, işi bırakırım, bakabilcen mi? Hemen sesini kesiyor o zaman:KK53::KK53:

Kızlar selam,
biz hem çalışıp, hem çene çalarız dermişim:KK53::KK53:
valla moralim bozuk iki gündür ne çalıştığımı biliyom, ne yaptığımı? Bir ara motor takıp yetiştiririk artık işleri:KK45::KK45:

Kızlar selam,
benim mesai arkadaşım erkek olunca hiç konuşmuyoruz bütün gün..her boşlukta doğal olarak ben buradayım..

Dün benimkinin de teyzesi yaptırmış ödevini. Ben de rahattım yani akşam.
Beslenme bizde sıkıntılı. Hiçbirşey istemiyor. Sabah kahvaltı da ypmıyor.Süt içiriyorum zorla. Ağzına pekmez atıyorum falan öyle idare ediyoruz.

Beslenme bizde sıkıntılı. Hiçbirşey istemiyor. Sabah kahvaltı da ypmıyor.Süt içiriyorum zorla. Ağzına pekmez atıyorum falan öyle idare ediyoruz.
oooooooooo sizin de sıkıntılı..bizim oğlan da çok yemek seçer.
zayıfladı süzüldü iyiden iyiye..bakıcıda yemiyor..eşşek sıpası..zor işler be boncukcum..

fadime Allah size kolaylık versin..inşallah eşin çok güzel bir işte çalışır da maaşını da zamanında alır..her şey olacağına varıyor..o yüzden kocana surat yapıp da onun da kendinin de moralini bozma olaaar mı??

zayıfladı süzüldü iyiden iyiye..bakıcıda yemiyor..eşşek sıpası..zor işler be boncukcum..

fadime Allah size kolaylık versin..inşallah eşin çok güzel bir işte çalışır da maaşını da zamanında alır..her şey olacağına varıyor..o yüzden kocana surat yapıp da onun da kendinin de moralini bozma olaaar mı??
aminnn canımcım. Kız o bana surat yapıyorya, o yapmasa ben de bişey yok da, afrasını tafrasını biz çekiyoz:KK62::KK62:

sabah erken olunca mı yemek istemiyor yoksa sürekli mi böyle.
ödevleri de yaptıran olunca ne güzel oluyor.:KK66:

aminnn canımcım. Kız o bana surat yapıyorya, o yapmasa ben de bişey yok da, afrasını tafrasını biz çekiyoz:KK62::KK62:
eee niye yapıyor şimdi o surat..moral bozukluğundan mı?
sıkıntılı bi dönemden geçeceksiniz fadimecim..biz de bir kaç kez geçtik aynı dönemlerden..şu ara yine iş mi değiştirsem diye bakınıyor benim koca..yok dedim otur..çok işi olmazsa gün içinde benim kocam iş yerinde bana gerek yok diye düşünür..harıl harıl hamal gibi çalışması lazım benimkinin..yoksa iş değiştirmeye kalkıyor.

ben burayı kaçırdım sanırım noldu ki
canım işte eşimin işleri kötü de, bize yansıtıyor bu durumu maalesef. Bir kaç gündür limoniyiz.

eee niye yapıyor şimdi o surat..moral bozukluğundan mı?
sıkıntılı bi dönemden geçeceksiniz fadimecim..biz de bir kaç kez geçtik aynı dönemlerden..şu ara yine iş mi değiştirsem diye bakınıyor benim koca..yok dedim otur..çok işi olmazsa gün içinde benim kocam iş yerinde bana gerek yok diye düşünür..harıl harıl hamal gibi çalışması lazım benimkinin..yoksa iş değiştirmeye kalkıyor.
Evet canım canı sıkkın oldu mu bize sarar beyefendi, olur olmadık çocuklara-bana bağırır, gücü bize yetiyorya. İnşallah şöyle düzenli maaşlı bir iş bulsa da o da kurtulsa biz de.
Aynı seninki gibi benim ki de sevmez boş durmayı.

canım işte eşimin işleri kötü de, bize yansıtıyor bu durumu maalesef. Bir kaç gündür limoniyiz.

Evet canım canı sıkkın oldu mu bize sarar beyefendi, olur olmadık çocuklara-bana bağırır, gücü bize yetiyorya. İnşallah şöyle düzenli maaşlı bir iş bulsa da o da kurtulsa biz de.
Aynı seninki gibi benim ki de sevmez boş durmayı.
İnşallah hayırlısıyla bulur canım bu mübarek günlerde. erkek kısmının çoğu aynı bir şeye kızsa üzülse hemen evdekilere sarar.

Evet canım hem yemek seçiyor hem de sabah sabah iştahı olmuyor. Yoksa sevdiği şeyler olunca yer normalde.

X