onudamilföy böreği kolay ama yemesi zor diye düşünüyorum, okulda çok dökülüyorya, Ama arada yapılabilir tabii, hep aynı hep aynı ne yapacaksın.
Yok canım ben sana bulurum hemen, bir de 3 lü set vardı, 30 tl, kargo bedava diyordu.
http://www.hepsiburada.com/liste/sa...px?productId=karkadya60653&categoryId=1501708
BÖĞÜRTLEN KIŞI
YAĞMUR SONRASI
MART MENEKŞELERİ
aaaaa şimdi farketteim bu Sarah Jio ymuş canım. Bu yazardan okuyan var mı?Çok satanlarda gösteriyor.
oda senden önce ben in yazarı zelişin bahsettiği.Harika bir kitaptı,mart menekşelerinide okudum oda mükemmeldi bakayım hemenmilföy böreği kolay ama yemesi zor diye düşünüyorum, okulda çok dökülüyorya, Ama arada yapılabilir tabii, hep aynı hep aynı ne yapacaksın.
Yok canım ben sana bulurum hemen, bir de 3 lü set vardı, 30 tl, kargo bedava diyordu.
http://www.hepsiburada.com/liste/sa...px?productId=karkadya60653&categoryId=1501708
BÖĞÜRTLEN KIŞI
YAĞMUR SONRASI
MART MENEKŞELERİ
aaaaa şimdi farketteim bu Sarah Jio ymuş canım. Bu yazardan okuyan var mı?Çok satanlarda gösteriyor.
bende karıştırdımdım pardon senden önce ben jojo moyes in kitabıydıonuda
oda senden önce ben in yazarı zelişin bahsettiği.Harika bir kitaptı,mart menekşelerinide okudum oda mükemmeldi bakayım hemen
hepsini okudum canım özellikle böğürtlen kışı harikaydı
hepsi kısa zamanda okunabilecek güzel kitaplar
tmm kızlar not aldım bakalım belki alırım. Telefonu evde unutmuşum şifre lazım ya.onuda
oda senden önce ben in yazarı zelişin bahsettiği.Harika bir kitaptı,mart menekşelerinide okudum oda mükemmeldi bakayım hemen
bu arada sen de bayağı bir kitap kurduymuşsun Yeşimcim.bende karıştırdımdım pardon senden önce ben jojo moyes in kitabıydı
cancaaazımmmgünaydın kızlarrr,
hayırlı haftalar,,,
öncelikle şu haberi paylaşayım, hepsi burada.com da kitap setlerinde indirim varmış, ilgilnizi çekerse diye yazdım. Kristen Hannah seti var, 3 kitap 30 tl ve kargo bedava. Aranızda okuyan var mı? fikir verebilecek?
http://www.hepsiburada.com/liste/roman/department.aspx?categoryId=1501702#encoksatanlar
Hafta sonumuz güzel geçti, cumartesi annemdeydik, biraz yufka ekmek ve gözleme yaptık. Daha doğrusu annem yapmış da ben sonunda yetiştim, börek-katmer yaptık.
Sonrasında da yedik güzelcene tabii.
Ödevleri parça parça yaptık, cuma-cumartesi-pazar.
Matematikten simetri için fotokopi kağıdı vermiş.
Hayat bilgisinden kitap üzerine yapılacaklar vardı.
İngilizce de fotokopi kağıdı vardı, rakamlar olan, onu yapıp, kesip defterine yapıştırdı.
Fen bilgisinden de kendim test yaptırdım, vücudun organları ile ilgili.
bu sıra hiç çarpım tablosu tekrar etmiyoruz yalnız, iyice unutmadan tekrar ettirsem iyi olacak.
Pazar günü eltimler geldi, evdeydik. Misafir ağırlamakla geçti günüm, sabahtan temizlik.
tmm kızlar not aldım bakalım belki alırım. Telefonu evde unutmuşum şifre lazım ya.
cancaaazımmm
yemişsin katmerleri..ah canım çekti hee..tam öğlen üzeri ..acıktım.
bizim de matematik ödevimiz aynı, simetri
hayat bilgisi kitap üzerinden vardı..ne hissedersin diye fotokopi vermiş öğretmen..
türkçe ödevini hiç hatırlamıyorum
fen yine duyu organları vardı
ingilizce ödevi yoktu bizim.
geçen hafta da ödevlerini kimse yapmamış..bizim oğlan yoktu 1. hafta ..ödevi bilmiyorduk ama 1. hafta olan öğrencilerin de bir çoğu yapmamış ..emir öyle dedi.
çarpım tablosunu öğretmenimiz yarış yaptırıyormuş sınıfta.
2. kişi kalkıyor.
öğretmen soruyor. 8*7 =?
ilk cevabı veren 1 puan alıyor.
10 tane falan soruyor öğretmen..böyle yarıştırıyor çocukları..emirden duydum ben de..yine çok hızlı öğretmenler..ama bana sıkıntı geldi yaa..bunların ödevleri vs..çok sıkıldım..
sizin de yoğunmuş ..pasta neliydi canımgünaydın canım iyi haftalar..
matematikten 1 sayfa arkalı önlü fotokopi vardı 6 rakamlı sayıları birlik onluk diye ayırıp açılımını yaptık birde sayıları küçükten büyüğe sıralama vardı.Türkçe den okuma metni ve soruları vardı başka ödev yoktu.
cuma akşamı oğlana bayramlık aldım ardan çıktı onun ki.
cumartesi anneme gittik akşama düğün vardı ordaydık.
pazar günü temizlik yaptım pasta yaptım pazara gittik yorucu bir şekilde geçti.
sabah oğlanı bıraktığımda öğretmen yarın 13:30 toplantı var dedi bakalım neler isteyecek.
bizim de cuma tatil..tam gün..şükür olsun.günaydın canım sağol.biz bayramlarda arefe günü çalışmayız ve ücretten kesinti yapılmaz.yıllardır böyle ne güzel.pazar günü bende kendimi öyle hissediyorum.kahvaltıdan sonra elime çayımı alıp tv bakmak öyle boş boş oturmak isterdim.
bende tepside börek ve kakaolu kek yaptım.
anammmmmmm ödev yok..ne güzel..bizim fotokopi çoktu..hatta zor yaptı..cumartesi birazını bitirdi..pazar diğer yarısını..çok isteksiz daha bizim oğlan ödevler konuşundaGünaydınnn kızlarrr
Bugün pek bir halsizim aslında iyide uyudum ama işte regl yüzünden sanırım
Alşam olsun bu akşam hiç bişey yapmadan yatmayı planlıyorummm
bulgar güle güle giysin ufaklık bayramlıklarını
Fadime canım kitaplara baktım ama okumamışım o yüzden fikrim yok açıkçası benimde 2-3 kitap var aklımda alacağım ama daha 2 tane daha kitabım var okunmayı bekleyen onları bitirmem laızm
Haftasonu ödevi yoktu oğlanın çok az çalıştık bizde
Dün ingilizce kursu vardı oraya götürdüm sabah cumartesi türkçe kursumuz vardı oraya gittik
Dünde eve geç dönünce dışardan çantamızı hazırlayıp yatağa hopladık :)))
He he yedim canım, gel sana da yapalım. Ben de acıktım da, bu mısır gevrekleri varcancaaazımmm
yemişsin katmerleri..ah canım çekti hee..tam öğlen üzeri ..acıktım.
bizim de matematik ödevimiz aynı, simetri
hayat bilgisi kitap üzerinden vardı..ne hissedersin diye fotokopi vermiş öğretmen..
türkçe ödevini hiç hatırlamıyorum
fen yine duyu organları vardı
ingilizce ödevi yoktu bizim.
geçen hafta da ödevlerini kimse yapmamış..bizim oğlan yoktu 1. hafta ..ödevi bilmiyorduk ama 1. hafta olan öğrencilerin de bir çoğu yapmamış ..emir öyle dedi.
çarpım tablosunu öğretmenimiz yarış yaptırıyormuş sınıfta.
2. kişi kalkıyor.
öğretmen soruyor. 8*7 =?
ilk cevabı veren 1 puan alıyor.
10 tane falan soruyor öğretmen..böyle yarıştırıyor çocukları..emirden duydum ben de..yine çok hızlı öğretmenler..ama bana sıkıntı geldi yaa..bunların ödevleri vs..çok sıkıldım..
çok hoşmuş..ijigünaydın canım hoşgeldinnnnnn
çarpım tablosu yöntemini çok beğendim öğretmeninn
ödevinizde çokmuşşş canım haftasonu
ingilizce olarak geçen hafta isimlerini kodlamayı öğrenmişler okulda yani alfabeyi öğretmiş öğretmen
bizimki my name is iji diyor öldük gülmekten
Varsa kitapların sonra alırsın canım, aslında bakınca sanırım tüm sitelerde fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Kargo olayı iyi ama, yine de sen bilirsin.sen böyle yazdıkça bende mi alsam listemdeki kitaplardan dedim ama bu ay aslında var okunacak kitaplarım ve kendim için alışveriş yapmak istiyorum bu ay. Birde oğlana bot ve mont almam laızm birde mevsimlik filan off offff
Varsa kitapların sonra alırsın canım, aslında bakınca sanırım tüm sitelerde fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Kargo olayı iyi ama, yine de sen bilirsin.
Masraf hiç bitmez artık, bizim montlarımız var geçen seneden de, bot olayı bizde de ihtiyaç olabilir.
benim şu ara kitap okumaya falan hiç vaktim yok zeliş..hiç..işler çok..mesai arkadaşım yıllık izne çıktı..tatille birleştirdi..vekaleti bana bıraktı..bi dünya da iişi var sıpanın...yapıyorum yavaş yavaş...sen böyle yazdıkça bende mi alsam listemdeki kitaplardan dedim ama bu ay aslında var okunacak kitaplarım ve kendim için alışveriş yapmak istiyorum bu ay. Birde oğlana bot ve mont almam laızm birde mevsimlik filan off offff
benim şu ara kitap okumaya falan hiç vaktim yok zeliş..hiç..işler çok..mesai arkadaşım yıllık izne çıktı..tatille birleştirdi..vekaleti bana bıraktı..bi dünya da iişi var sıpanın...yapıyorum yavaş yavaş...
hocaların peşinde koşturcam şimdi..onlardan bilgi toplamak lazım vs..
ben de cumartesi saat 9 gibi kışlıkları çıkarmaya başladım.yazlıkları kaldırdım .Varsa kitapların sonra alırsın canım, aslında bakınca sanırım tüm sitelerde fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Kargo olayı iyi ama, yine de sen bilirsin.
Masraf hiç bitmez artık, bizim montlarımız var geçen seneden de, bot olayı bizde de ihtiyaç olabilir.
heee kız ben o mısır gevreklerinden 5 paket olsa ancak yerim..o ne midede yer kaplamıyor..daha çok canı istiyor insanın yedikçe..çok seviyorum ..He he yedim canım, gel sana da yapalım. Ben de acıktım da, bu mısır gevrekleri var
http://www.etietieti.com/urunler.aspx?mainId=2&subId=302
bi tane attım ağzıma açlığımı giderdi.
Öğretmenin sistemi de güzelmiş canım, hem gaza gelir çocuklar.
Yok be biz daha sıkılcak pek bişey yapmadık, Allah size kolaylık versin.
ben de cumartesi saat 9 gibi kışlıkları çıkarmaya başladım.yazlıkları kaldırdım .
akşam saat 7.30 da bitti..hiç oturmamışım ..hiç..ne hissiz kadınım ben..oturmadığımı akşam oturunca fark ettim..
ama tersim dönmüş..başım ağrımıştı..ama yine de pes etmedim..ensemde bi ağrı oldu akşama kadar..ilaç içmedim.
dedim bu nedir ki benim başım ağrımaz..ama yine de bi oturup kendimle ilgilenmedim..işlere devam..
çok kışlık çıktı emir için..alınması gereken 1 yada 2 kadife pantolon olabilir ..ama gerek yok gibi..öyle görünüyor..
ediz in ise hiç yok..abisinden sağolsun çok kalmış..geçen yıl da alınanlar var..sezon sonundan..
işte böyle kızlar..
kendime pantolon alabilirim kışlık..bi o var aklımda..
heee kız ben o mısır gevreklerinden 5 paket olsa ancak yerim..o ne midede yer kaplamıyor..daha çok canı istiyor insanın yedikçe..çok seviyorum ..
dün mısır patlattım 1 tencere
tivibuu dan hobit 2 i açtık..izledik..
ahh ahhh o iş bende de var dediğin gibi çokda zaman alıyor yoluna koymak dolaplar çekmeceler derken ikide kitaplık ilave et sen ona off ki ne off ama kısmetse ben bu işleri bayramda halledicem inşallah
sana geçmiş olsun şekerim ohh kurtuldun ne güzellll
ihtiyaçlarda oğlana alıyoruz hepte ben kendim için alışveriş yapmak istiyorum aslında bakalımmm
aaa dün akşam eşim çağırdı salona hadi gel film açtım birlikte izleyelim dedi gittim baktım baktım bu ne dedim hobit dedi :)))))))))
ters ters bakınıp gittim yatmaya :)))))
zaten yorgunum hiçde sevmedim tipleri :))))