İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın,ne güzel yeni ciciler alınmış güle güle kullansın oğluş.Siz cuma çalışacakmısınız?haftasonu özellikle pazar günleri bende kendimi yarış atı gibi hissediyorum valla birde pazartesi beslenmede börek günü artık pazarları birde o iş çıktı başıma :) geçen sene öğlenciydi annem yapıyordu bu sene bana kaldı :)

çok tabi canım ya bizimkiler daha 3 basamaklı sayıları gördüler.Bahçeli evde de keyif bir başka olur kalabalıkta olsa yer geniş olunca güzel olur

yaaa güzel diyosun yani, ben hiç okumadım o yazarın kitabını da, alsam mı acaba?
Geçmiş olsun canım, rüzgarda mı kaldın, ne oldu ki?
Temizlik, halılar derken işleri de bitirmişsin ne güzel.
Hah hah işe geldin dinleniyorsun, ne güzel canım yaaa. Dinlenebilecek bir işte çalışıyorsun, çok şanslısın. Gerçi bizim de öyle, evrak çok oluyor ama dediğin gibi bedenen dinleniyoruz. yemeğin-çayın önüne hazır geliyor, daha ne olsun

Günaydınnn kızlarrr

Bugün pek bir halsizim aslında iyide uyudum ama işte regl yüzünden sanırım

Alşam olsun bu akşam hiç bişey yapmadan yatmayı planlıyorummm

bulgar güle güle giysin ufaklık bayramlıklarını

Fadime canım kitaplara baktım ama okumamışım o yüzden fikrim yok açıkçası benimde 2-3 kitap var aklımda alacağım ama daha 2 tane daha kitabım var okunmayı bekleyen onları bitirmem laızm

Haftasonu ödevi yoktu oğlanın çok az çalıştık bizde

Dün ingilizce kursu vardı oraya götürdüm sabah cumartesi türkçe kursumuz vardı oraya gittik

Dünde eve geç dönünce dışardan çantamızı hazırlayıp yatağa hopladık :)))

günaydın canım,
Anladım, bizim de evde kitaplar var aslında da, kıza aldığım kitaplar.
Ödev niye vermemiş ki öğretmen?
Kurs derken öğretmen arıyordun o mu, başka mı?
bu akşam ben de öyle yapacağım kısmet olursa, yorgun hissediyom kendimi, hepimiz aynı durumdayız.

günaydın canım sağol.biz bayramlarda arefe günü çalışmayız ve ücretten kesinti yapılmaz.yıllardır böyle ne güzel.pazar günü bende kendimi öyle hissediyorum.kahvaltıdan sonra elime çayımı alıp tv bakmak öyle boş boş oturmak isterdim.
bende tepside börek ve kakaolu kek yaptım.

Yeşimcim, bu arada bizim beslenme listemiz yok, kendiniz evde yaptığınız şeylerden koyun, hazır paketli ürün almayın, gelişimlerini bozuyor, erken ergenliğe giriyor çocuklar dedi öğretmenleri.
Sen de fazladan yap, buzluğa koy canım, her hafta ordan çıkarır koyarsın. Ben geçen sene öyle yapardım, misal kek olurdu, her hafta kek mi yapacağım, fazlasını dolaba koyardım, buzluktan çıkarıp katardım beslenmesine.

çok tabi canım ya bizimkiler daha 3 basamaklı sayıları gördüler.Bahçeli evde de keyif bir başka olur kalabalıkta olsa yer geniş olunca güzel olur
bakalım sayıların gerisi gelecek mi. internetten çıkarmış öğretmen kağıtta etüd.com yazıyordu.çıkartacak başka bulamadı sanırsam çoğaltmış geçmiş. bayramda kalabalık iyi de hiç oturmuyorsun ama ya iş bitmiyor akşama kadar.

günaydın canım sağol. halsiz olunca da işyerinde hiç çekilmiyor. insanın hep yatası geliyor.
sizin kurslar başlamış hayırlı olsun.

bizim listemiz var herkes aynı şeyleri koyacak ona göre götürüyoruz. bir tek cuma serbest.
hazırlara bende karşıyım ama bir tek meyve suyu ve ayran hazır oluyor.
kışın falan portakal mandalina sıkıp koysak sıkıldıktan 15 dk sonra vitamini gidiyor diyorlar. gerçi hazır meyve suyu çok mu vitaminli dimi.

yok canım bu değil bu kurs daha yeni yeni ayarlıyoruz işte bayram sonrası ingilizce matematik kesin başlayacak haftaiçi türkçe olacak belki cumartesi öğleden sonrayada ilave olabilecek ama daha belli değil sadece ingilizce matematik belli oldu bir hafta ama 1 ay deneyeceğim bakalım duruma göre devam edicez...

cuma bizde çalışmayacağız inşallah bu hafta perşembeyi gördükmü hafta bitti demektir bu bayram sadece evdeki işlerimi toparlayıp dinlenmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa birde kurban var işte...

Aslında aynı şeyleri koymak daha mantıklı bence de.
Ben bir kere portakal sıkmıştım, 1 saat sonra içmeye kalktık, acımıştı. Evet hazırlar çok vitaminli değil ama ne yapacağız, onu kendin yap, bunu kendin yap, vaktimiz var da biz mi yapmıyoz.

Anladım canım, dene bakalım.
Arife günü bizim de belli değil ama büyük ihtimal çalışmayız diye düşünüyorum.
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım. Dinlenmeye ihtiyacımız var.

zaten pazaratesi için milföy hamurundan yaptım bayılıyo sosisli milföy böreğine o gene nispeten kolay oluyor ama dediğin gibi tepsi böreği yapınca öyle yapıcam buzluğa atıp pazartesileri koyarım..

bizde çalışmıyoruz ama yarım gün iznimizden kesiliyor

ben çok severim hannah'ı anlatımı güzel duygu yüklüdür kitapları. <Gece yolu> <sevgi uğruna yaptıklarımız>bir tane daha vardı ateşböceğiydi galiba güzel kitaplardı tavsiye ederim hele gece yolu çok duygu yüklü bir kitaptı,bir solukta bitti.Ama setler 99 tl diyor hepsiburadada

bu önerilerini not aldım canım "senden önce ben"i de senin tavsiyenle okumuştum çok güzeldi....

zaten pazaratesi için milföy hamurundan yaptım bayılıyo sosisli milföy böreğine o gene nispeten kolay oluyor ama dediğin gibi tepsi böreği yapınca öyle yapıcam buzluğa atıp pazartesileri koyarım..
milföy böreği kolay ama yemesi zor diye düşünüyorum, okulda çok dökülüyorya, Ama arada yapılabilir tabii, hep aynı hep aynı ne yapacaksın.

Yok canım ben sana bulurum hemen, bir de 3 lü set vardı, 30 tl, kargo bedava diyordu.
http://www.hepsiburada.com/liste/sa...px?productId=karkadya60653&categoryId=1501708
BÖĞÜRTLEN KIŞI
YAĞMUR SONRASI
MART MENEKŞELERİ
aaaaa şimdi farketteim bu Sarah Jio ymuş canım. Bu yazardan okuyan var mı?Çok satanlarda gösteriyor.

hepsini okudum canım özellikle böğürtlen kışı harikaydı

hepsi kısa zamanda okunabilecek güzel kitaplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…