İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bu arada sen de bayağı bir kitap kurduymuşsun Yeşimcim.:KK9::KK9::KK9:
ben roman tarzı kitaplara bayılırım ağır kitapları sevmem.Kitap beni dinlendirmeli ve alıp götürmeli o duyguyu yaşatmalı.Sağolsun yanımdaki doğum yapıp ayrılan arkadaşım vardı ya asıl o tam bir kitap kurduydu onun sayesinde onun kitaplığındakileri hemen hemen okudum:KK53::KK53:getirirdi sürekli okumam için ve yine onun sayesinde hep güzel yazarları ve kitapları okudum

kızlar öğlen yemeğim taze fasulye.not: kocam ayıkladı. fasülyeleri ortadan ikiye kesip inceltmiş .
2 dilim ekmek
1 elma
1 bardak nescafe içcem yemek sonrası

sizde ne var
tünaydınn canım bende mercimek yemeği getirdim yanına birde salata yapıcam yeşillik getirdim.

benim şu ara kitap okumaya falan hiç vaktim yok zeliş..hiç..işler çok..mesai arkadaşım yıllık izne çıktı..tatille birleştirdi..vekaleti bana bıraktı..bi dünya da iişi var sıpanın...yapıyorum yavaş yavaş...
hocaların peşinde koşturcam şimdi..onlardan bilgi toplamak lazım vs..:KK62::KK62::KK62:
kolay gelsin cnm.Bende bayramda erdeğe gidicem kısmetse kayınpedere orada deniz kenarında çay bahçesinde yayılır okurum bir kitap biter artıkın,ruhum dinlensin azıcık.Oğlanda babasıyla balık tutuyor yanımda.Havada güzel giderse deyme keyfime:KK50:

tünaydınn canım bende mercimek yemeği getirdim yanına birde salata yapıcam yeşillik getirdim.
afiyet olsun canımcım..
kolay gelsin cnm.Bende bayramda erdeğe gidicem kısmetse kayınpedere orada deniz kenarında çay bahçesinde yayılır okurum bir kitap biter artıkın,ruhum dinlensin azıcık.Oğlanda babasıyla balık tutuyor yanımda.Havada güzel giderse deyme keyfime:KK50:
oooooooooooooo harika ya..ne güzell..ben burdayım sanıyorum..evde..

ben de cumartesi saat 9 gibi kışlıkları çıkarmaya başladım.yazlıkları kaldırdım .
akşam saat 7.30 da bitti..hiç oturmamışım ..hiç..ne hissiz kadınım ben..oturmadığımı akşam oturunca fark ettim..

ama tersim dönmüş..başım ağrımıştı..ama yine de pes etmedim..ensemde bi ağrı oldu akşama kadar..ilaç içmedim.
dedim bu nedir ki benim başım ağrımaz..ama yine de bi oturup kendimle ilgilenmedim..işlere devam..

çok kışlık çıktı emir için..alınması gereken 1 yada 2 kadife pantolon olabilir ..ama gerek yok gibi..öyle görünüyor..
ediz in ise hiç yok..abisinden sağolsun çok kalmış..geçen yıl da alınanlar var..sezon sonundan..
işte böyle kızlar..
kendime pantolon alabilirim kışlık..bi o var aklımda..
OOOO hamarat hatun, halletmişsin işleri. Bizimm burda daha kışlık giyilmez, anca mevsimlik. Ben evde iş yaparken çabuk yoruluyorum artık, 1 saat iş yapsam nefesim kesiliyor, dinlenmek istiyorum. Kışlık bizim de çok vardır sanırım, geçen yıl epey almıştım.

heee kız ben o mısır gevreklerinden 5 paket olsa ancak yerim..o ne midede yer kaplamıyor..daha çok canı istiyor insanın yedikçe..çok seviyorum ..

dün mısır patlattım 1 tencere
tivibuu dan hobit 2 i açtık..izledik..
Ama çook güzel tadı.
Ohhhh sinema keyfi ha, güzel olmuştur tabii.

kızlar öğlen yemeğim taze fasulye.not: kocam ayıkladı. fasülyeleri ortadan ikiye kesip inceltmiş .
2 dilim ekmek
1 elma

sizde ne var
anam da anam kocası taze fasulye de ayıklarmış. Bizimki barbunya ayıklamıştır ama taze fasulye anlamaz.
Afiyet olsun canım.
Bizde de orman kebabı-pirinç pilavı ve cacık vardı, yedim geldim.
ben roman tarzı kitaplara bayılırım ağır kitapları sevmem.Kitap beni dinlendirmeli ve alıp götürmeli o duyguyu yaşatmalı.Sağolsun yanımdaki doğum yapıp ayrılan arkadaşım vardı ya asıl o tam bir kitap kurduydu onun sayesinde onun kitaplığındakileri hemen hemen okudum:KK53::KK53:getirirdi sürekli okumam için ve yine onun sayesinde hep güzel yazarları ve kitapları okudum
Aynen öyle canım, ben de severim, ağır kitaba kafa yoramam zatiii.
Ben de isterem öyle bir arkadaş, ne güzelmiş.

OOOO hamarat hatun, halletmişsin işleri. Bizimm burda daha kışlık giyilmez, anca mevsimlik. Ben evde iş yaparken çabuk yoruluyorum artık, 1 saat iş yapsam nefesim kesiliyor, dinlenmek istiyorum. Kışlık bizim de çok vardır sanırım, geçen yıl epey almıştım.

Ama çook güzel tadı.
Ohhhh sinema keyfi ha, güzel olmuştur tabii.

anam da anam kocası taze fasulye de ayıklarmış. Bizimki barbunya ayıklamıştır ama taze fasulye anlamaz.
Afiyet olsun canım.
Bizde de orman kebabı-pirinç pilavı ve cacık vardı, yedim geldim.
Aynen öyle canım, ben de severim, ağır kitaba kafa yoramam zatiii.
Ben de isterem öyle bir arkadaş, ne güzelmiş.
ay arkadaşım sen antalya dasın tabi..yaa..orda kışlık çıkmaz daha demi..

evet ayıkladı fadimecim..çünkü taze fasülyeyi çok sever kendisi .eheheheheh

sizde akşama ne yemek var kızlar..

afiyet olsun..sizin menu güzelmiş.

onuda

oda senden önce ben in yazarı zelişin bahsettiği.Harika bir kitaptı,mart menekşelerinide okudum oda mükemmeldi bakayım hemen
canım annen için tekrar doktora gittiniz değil mi..son ne dedi doktor..bir daha kontrole falan gerek var mı..

çok hoşmuş..iji
e doğrusunu diyor çocuk.
ay bilemiyorum zeliş..çocukları çok sıkmasınlar diye düşünür oldum..ne bilimmm..9 lara kadar bitti bizim çarpım tablosu..geçen sene yarış edecem diye öğrendi bi çırpıda..bu sene bıkkınlık gördüm emir de..bilemiyorum..

evet doğru ama işte onun ağzından duyunca komik geldi bizeede :))) çarpım tablosunu bizde bitirdik ama tekrar etmeyince yine bocalıyor ama bundan sonrasında arada bir takrar etseler yeter diye düşünüyorum zaten erkenden ezberlediler...

işte evet çokda ders ödev olunca bıkkınlık oluyor oda ayrı. Önceden ders olmasada yapardı oğluş kitaptan çalışmaları bugünlerde hemen cevabı yapıştırıyor. o benim ödevim değil diye :)))

aaaaaaa hobit güzel arkadaşım..ben fantastiç film çok severim..bilim kurgu ya bayılılımmm

bende severim bilim kurgu hem kitapları hemde filmleri ama işte ajşam halsizdim birde adamları beğenmedim :))))))))))

2 dilim ekmek
1 elma

sizde ne var

vayyy kocası ayıklamış eminim daha tatlı olmuştur o yemek :))))))

ayyy dostlar başına böyle arkadaşşşşşş,

ohh süpermişşşş canım çok eğlenceli geçer inşallah...

pilav ve tavuk vardı dünden kalan ama kalırmı bilmem canım

eğer yemek olmazsa yapmayacağımda bu akaşm hiç iyi hissetmiyorum kendimi oğlanı doyurur yatarım tost vs yaparım onada yada bir çorba hızlıca..

evet doğru ama işte onun ağzından duyunca komik geldi bizeede :))) çarpım tablosunu bizde bitirdik ama tekrar etmeyince yine bocalıyor ama bundan sonrasında arada bir takrar etseler yeter diye düşünüyorum zaten erkenden ezberlediler...

işte evet çokda ders ödev olunca bıkkınlık oluyor oda ayrı. Önceden ders olmasada yapardı oğluş kitaptan çalışmaları bugünlerde hemen cevabı yapıştırıyor. o benim ödevim değil diye :)))

bende severim bilim kurgu hem kitapları hemde filmleri ama işte ajşam halsizdim birde adamları beğenmedim :))))))))))

vayyy kocası ayıklamış eminim daha tatlı olmuştur o yemek :))))))

ayyy dostlar başına böyle arkadaşşşşşş,

ohh süpermişşşş canım çok eğlenceli geçer inşallah...
aynı zeliş..benim oğlan da yapıştırıyor lafları ya..napcaz bunlarla..
hemen ,"mecbur değilim, benim ödevim değil, sen karışma ..!!!böyleyiz zeliş..bu nedir..8 yaş sendromu mu?

pilav ve tavuk vardı dünden kalan ama kalırmı bilmem canım

eğer yemek olmazsa yapmayacağımda bu akaşm hiç iyi hissetmiyorum kendimi oğlanı doyurur yatarım tost vs yaparım onada yada bir çorba hızlıca..
evet ..iyi ki tost denen şeyi icat etmişler..hahhahhha

evet sıcak daha ama sabahları soğuk oluyor canım.
AAAA taze fasulye mi sever, benim kocayı bıktırdık bu yaz da, bir daha fasulye koyma dedi. Çocuklar yemeyip 2-3 gün sürününce evde:KK45::KK45:
Benim dünden kalanlar var, çorba-tavuk-pilav ve nohut yemeği.:KK71::KK71:
kızlarrr bu arada maalesef biz geliyoruz cuma günü:KK12::KK12::KK12:
neyse sağlık olsun yapacak bişey yok.

hemen ,"mecbur değilim, benim ödevim değil, sen karışma ..!!!böyleyiz zeliş..bu nedir..8 yaş sendromu mu?
bugünleriniz daha iyi günleriniz kızlarrrr:KK53::KK53::KK53:
ergenliğe girişte daha neler duyacaksınız durun bakalım,
sen annesin, yapmak zorundasın,
o sizin zamanınızdaymış
ben elimden geleni yapıyorum
offff lar tuhlarrr
bıktımlar
o kadar iyi biliyosanız siz yapınlar(ders çalışma konusunda)
doğurmasaydın o zaman
hergün hergün şikayetle gelmeler
hayatından memnun olmamalar
dağınıklıklar
hayal aleminde yaşamaklar
karşı cinse karşı ilgiler
sevgililer telefonda mesajlaşmalar
yapışık ikiz gibi telefondan ayrılmamalar
bunlar iyi günleriniz:KK53::KK53:

AAAA taze fasulye mi sever, benim kocayı bıktırdık bu yaz da, bir daha fasulye koyma dedi. Çocuklar yemeyip 2-3 gün sürününce evde:KK45::KK45:
çocuklar yemiyor haklısın..emir benim taze fasülyeyi 2 yazdır az az yiyor..ekmekle.
bu akşam yemekler hazır canım..oh ..menü güzel..

bu ne demek fadimecim ..anlamadım

o sizin zamanınızdaymış
offff lar tuhlarrr
bıktımlar
doğurmasaydın o zaman
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

çocuklar yemiyor haklısın..emir benim taze fasülyeyi 2 yazdır az az yiyor..ekmekle.
bu akşam yemekler hazır canım..oh ..menü güzel..

bu ne demek fadimecim ..anlamadım
evet canım akşama rahatım.
çalışıyoruz canım.Tatil değiliz yani arife günü.

bilmiyorum ki canım hayır bakınca haklıda bir taraftan bişey diyemiyosun :)))

evet ..iyi ki tost denen şeyi icat etmişler..hahhahhha

sorma kurtarıcı oluyor böyl zamanlarda bu regl dene böyle yapıyor anlamıyorum hiç gücüm yok şöyle uzansam yataa hiç kalkmadan yatsam 2 gün ne güzel olur diye geçiriyorum aklımdan

Sağlık olsun canım bu bayram zaten çok ters zamana geldi tatil çok az oldu ama ne yapalım

o sizin zamanınızdaymış
offff lar tuhlarrr
bıktımlar
doğurmasaydın o zaman
dağınıklıklar

ne diyosun canım yaaaa birde erkek olunca daha fena oluyorlar yandık biz

bilmiyorum ki canım hayır bakınca haklıda bir taraftan bişey diyemiyosun :)))

sorma kurtarıcı oluyor böyl zamanlarda bu regl dene böyle yapıyor anlamıyorum hiç gücüm yok şöyle uzansam yataa hiç kalkmadan yatsam 2 gün ne güzel olur diye geçiriyorum aklımdan

Sağlık olsun canım bu bayram zaten çok ters zamana geldi tatil çok az oldu ama ne yapalım

ne diyosun canım yaaaa birde erkek olunca daha fena oluyorlar yandık biz
yat canım akşam, dinlen bi kendine gel.
maalesef öyle canım, bugünler iyi günleriniz.:KK53::KK53::KK53:

o sizin zamanınızdaymış
offff lar tuhlarrr
bıktımlar
doğurmasaydın o zaman
dağınıklıklar
o oy oy oy korktum ben çok:KK17::KK17:

X