İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

süperrr süperrr bişi bu çok şanslısın. :nazar::nazar:

evet canım yaaa
afiyet olsun şekerim. aslında kabaktan mücver yapıcektim ama işten gidince yapması zor oluyor kızartma türünün.

aaa biliyormusun ben geçenlerde mücveri fırında yaptım o kadar güzel oldu ki nasıl bitti anlamadım

yağlıda olmuyorrrr bak iyi geldi aklıma haftasonu az kabak alıp yapayım tekrar

bildiğin kabak yemeği kız. kabağı küp küp doğruyorsun büyük değil ama.içine soğan ve domates doğra çok az salça ve çok az su koyup pişiriyorsun.
heee tamam canım..ben de başka türlü bi şey mi acaba dedim.
maşallah o saatte açmak titizlik değil hastalık. hani birşey dökülür açarsın o saatte tamam derim amma.
canım sık sık açıyor ya çok sakar ki öyle görünmüyor..ya da hastalık onun ki evet..çok çamaşır asar mesela..sık yıkıyor.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canımcım şimdi şöyleki elektrik süpürgesi zaten yapılmış oluyor ben gittiğimde eşim sağolsun hallediyor ben kalanları yapıyorum işte paspas çekiyorum toz alıyorum banyo wc mutfak temizliyorum yoksa eve 8 de gidip temizlik yetiştirmek kolay değil valla sağolsun hakkını yemeyeyim eşiminde yani....
kocana b:KK53:ravo yaniii :KK53:
biskrem akışkanmıydı :KK53::KK53:
akışkanmıydı bilemiyorum.çünkü şeker krizine girdim..odamda kurabiye canavarı gibi yedim..en son bittiğnii hatırlıyorum..ne zaman bitirdim anlamadım o_Oo_O
o üst kat komşudan bende de var kadın titiz bildiğin gece yatıyorum temizlik sabah gözümü açıyom temizlikkk

afiyet şeker olsunnnnnn

bende an itibariylen puding yiyorum

ben onun içine birde pirinç katarak yapıyorum hatta dün akşam biten yemeğimde kendileriydi :))
afiyet olsun canımcım

evet canım yaaa

aaa biliyormusun ben geçenlerde mücveri fırında yaptım o kadar güzel oldu ki nasıl bitti anlamadım

yağlıda olmuyorrrr bak iyi geldi aklıma haftasonu az kabak alıp yapayım tekrar
ay evet ..içine dereotu doğruyor musun sen de zeliş

kızlar az kaldı bugün de bitiyor.
tatilde bol bol dinleniriz inşallah..bol kahkahalı olsun inşallah.

hafta sonu bilgisayar oyunu oynamasına izin veriyorsunuz demi çocuklarınıza..ben veriyorum da..zaten iple çekiyor cumartesi pazarı ..sanıyorum o yüzden de spora ya da kursa yazılmak istemiyor benim sıpa

hafta sonu bilgisayar oyunu oynamasına izin veriyorsunuz demi çocuklarınıza..ben veriyorum da..zaten iple çekiyor cumartesi pazarı ..sanıyorum o yüzden de spora ya da kursa yazılmak istemiyor benim sıpa
amin canım inşallah...ama dinlenme kısmına katılemicem..
evet veriyoruz bizde onlarında hakkı girmek.

QUOTE="adilemir, post: 37085740, member: 141530"]ay evet ..içine dereotu doğruyor musun sen de zeliş[/QUOTE]

evet canım koyuyorum taze soğan maydanoz dereotu nane hepsinden koyarım

evet canım veriyoruz hatta zaman kalırsa hafta içide izin verdiğim oluyor tableti ile oynamasına

Ayy o cam kabusu bende de var ama neyseki dediğin gibi yağmur var belki bayramda hallederiz bir araya sıkıştırıp eşimle halledip çıkarırız aradan.

Bende bu akşam halledicem eğer bir aksilik olmazsa inşallah

bu hafta boyaya da gidemedim kuaföre onuda sıkıştırmam lazım araya bayram geliyor manikürde filan da yaptırmak lazım :)))))

şu hjaftasonu keşke 3 gün olsa dimi yaaaaaa

yetmiyor bizeee
aynen cnm yetmiyor.Benimde dip boyaya ve ağdaya gitmem lazım birde arkadaşım aradı pazar günü kızına daoğum günü yapıyormuş şimdi birde hediye bakma işi çıktı off of yani

hahahaaaa boşverr dağılsınnn
bakın bu yazıyı okuyunca çok hoşuma gitmişti paylaşayım dedim tama yeri :)))))

Eviniz dağılıyorsa,
duvarlarınızda küçük parmak izleri varsa
eşyalar dökülüp kırılıyorsa,
odaları neşeli seslerle çınlıyorsa,
çamaşır makineniz dolup taşıyorsa,
bulaşığınız çok bereketliyse ,
yemek pişirme telaşınız hiç bitmiyorsa,
ŞANSLISINIZ....
yaşanan ve yaşayan evlerden birine sahipsiniz..
KIYMETİNİ BİLİN...
15 yıl sonra sakin, tertemiz,,
ve sessiz evleriniz olduğunda...
BUGÜNLERİ ÇOK ÖZLEYECEKSİNİZ.....
KESİNLİLLEEEEEE

akşam elektrik süpürgesi açınca bişi demiyorlar mı apartmanda..
Benimki alıştı 7 senedir her cuma gibi(istisnalar kaideyi bozmaz)akşam çalıştırıyorum ama en geç 10 da süpürge işim bitmiş oluyor,ses etmiyor sağolsun.Ama haftaiçi hiç gürültümüz yokki.Biz işte oğlan okuldan sonra annanede.

akşama dışarıdan söylemeye mi karar verdin..nittin..
ben ne yapcam bilmiyoreee

dünden biber kızartması var..domates soslu..sarımsaklı yoğurtu..o duruyor..

yanına çay
mercimek yemeğim de kaldı ..
salata yapem bi de
ohooo iyiki yemeğim yok dedin bak menüyü hazırladın hemen,afiyet olsun sizede cnm,iyi tatiller

günaydın kızlarrr,
hayırlı haftalar,,,
öncelikle şu haberi paylaşayım, hepsi burada.com da kitap setlerinde indirim varmış, ilgilnizi çekerse diye yazdım. Kristen Hannah seti var, 3 kitap 30 tl ve kargo bedava. Aranızda okuyan var mı? fikir verebilecek?
http://www.hepsiburada.com/liste/roman/department.aspx?categoryId=1501702#encoksatanlar

Hafta sonumuz güzel geçti, cumartesi annemdeydik, biraz yufka ekmek ve gözleme yaptık. Daha doğrusu annem yapmış da ben sonunda yetiştim, börek-katmer yaptık.
Sonrasında da yedik güzelcene tabii.
Ödevleri parça parça yaptık, cuma-cumartesi-pazar.
Matematikten simetri için fotokopi kağıdı vermiş.
Hayat bilgisinden kitap üzerine yapılacaklar vardı.
İngilizce de fotokopi kağıdı vardı, rakamlar olan, onu yapıp, kesip defterine yapıştırdı.
Fen bilgisinden de kendim test yaptırdım, vücudun organları ile ilgili.
bu sıra hiç çarpım tablosu tekrar etmiyoruz yalnız, iyice unutmadan tekrar ettirsem iyi olacak.

Pazar günü eltimler geldi, evdeydik. Misafir ağırlamakla geçti günüm, sabahtan temizlik.

günaydın kızlarrr,
hayırlı haftalar,,,
öncelikle şu haberi paylaşayım, hepsi burada.com da kitap setlerinde indirim varmış, ilgilnizi çekerse diye yazdım. Kristen Hannah seti var, 3 kitap 30 tl ve kargo bedava. Aranızda okuyan var mı? fikir verebilecek?
http://www.hepsiburada.com/liste/roman/department.aspx?categoryId=1501702#encoksatanlar

Hafta sonumuz güzel geçti, cumartesi annemdeydik, biraz yufka ekmek ve gözleme yaptık. Daha doğrusu annem yapmış da ben sonunda yetiştim, börek-katmer yaptık.
İngilizce de fotokopi kağıdı vardı, rakamlar olan, onu yapıp, kesip defterine yapıştırdı.
bu sıra hiç çarpım tablosu tekrar etmiyoruz yalnız, iyice unutmadan tekrar ettirsem iyi olacak.

Pazar günü eltimler geldi, evdeydik. Misafir ağırlamakla geçti günüm, sabahtan temizlik.
günaydın canım iyi haftalar..
matematikten 1 sayfa arkalı önlü fotokopi vardı 6 rakamlı sayıları birlik onluk diye ayırıp açılımını yaptık birde sayıları küçükten büyüğe sıralama vardı.Türkçe den okuma metni ve soruları vardı başka ödev yoktu.
cuma akşamı oğlana bayramlık aldım ardan çıktı onun ki.
cumartesi anneme gittik akşama düğün vardı ordaydık.
pazar günü temizlik yaptım pasta yaptım pazara gittik yorucu bir şekilde geçti.
sabah oğlanı bıraktığımda öğretmen yarın 13:30 toplantı var dedi bakalım neler isteyecek.

günaydın canım iyi haftalar..
matematikten 1 sayfa arkalı önlü fotokopi vardı 6 rakamlı sayıları birlik onluk diye ayırıp açılımını yaptık birde sayıları küçükten büyüğe sıralama vardı.Türkçe den okuma metni ve soruları vardı başka ödev yoktu.
cuma akşamı oğlana bayramlık aldım ardan çıktı onun ki.
cumartesi anneme gittik akşama düğün vardı ordaydık.
pazar günü temizlik yaptım pasta yaptım pazara gittik yorucu bir şekilde geçti.
sabah oğlanı bıraktığımda öğretmen yarın 13:30 toplantı var dedi bakalım neler isteyecek.
SİZ konularda ilerlemişsiniz sanırım. Biz daha geçmedik o konulara.
Bayramlık işini halletmişsin ne güzel, ben kararsız kaldım, alsam mı almasam mı? bir de bu bayram pek gezilmiyor zaten, etle uğraşırız ilk gün. 2.gün de tekrar köye dönmek gerekiyor en iyisi evde durmak, git-gel git-gel bize zor. Çok olsa çocuklara lunaparka götürürüz belki, belki de kendileri çıkar. Benim büyük kız arkadaşıyla sinemaya gitmek istiyor, ufağı da takarsam peşlerine kendileri gidip gezerler. Evde durmak istiyorum bu bayram.
Siz de yapın bakalım toplantıyı neler diyecek, neler isteyecek:KK53::KK53:

SİZ konularda ilerlemişsiniz sanırım. Biz daha geçmedik o konulara.
Bayramlık işini halletmişsin ne güzel, ben kararsız kaldım, alsam mı almasam mı? bir de bu bayram pek gezilmiyor zaten, etle uğraşırız ilk gün. 2.gün de tekrar köye dönmek gerekiyor en iyisi evde durmak, git-gel git-gel bize zor. Çok olsa çocuklara lunaparka götürürüz belki, belki de kendileri çıkar. Benim büyük kız arkadaşıyla sinemaya gitmek istiyor, ufağı da takarsam peşlerine kendileri gidip gezerler. Evde durmak istiyorum bu bayram.
Siz de yapın bakalım toplantıyı neler diyecek, neler isteyecek:KK53::KK53:
6 rakamlı açılım bana çok geldi ama yüz binleri bu çocuklar okuyabilirmi ki.bizimde köyümüz kentimiz yok ama ilk gün kayınvalidemin annesinin bahçeli evi var cümbür cemaat orada oluyoruz.artık eski gezmelerde kalmadı bir iki yere gidiyorsun o kadar.

6 rakamlı açılım bana çok geldi ama yüz binleri bu çocuklar okuyabilirmi ki.bizimde köyümüz kentimiz yok ama ilk gün kayınvalidemin annesinin bahçeli evi var cümbür cemaat orada oluyoruz.artık eski gezmelerde kalmadı bir iki yere gidiyorsun o kadar.
6 rakamlı sayılara nasıl geçtiniz ki, daha 3 basamaklıları bilmiyorlar. Doğru söylüyorsun, zorlanırlar tabii.
Evet yaa en güzeli hep birarada olmak, cümbür cemaat iyi eğlenceli olur.
eski gezmeler de yok, eski güzellikler de, ama ne yapalım elimizdekiyle idare edeceğiz. Ben çocukluğumda köye giderdik, tüm kardeşler toplanınca, haliyle çocuklar da toplanmış olurduk, 2-3 gün kalırdık, o kadar çok eğlenirdik ki, şimdi 1.gün herkes dağılıyor. Nerde öyle bol vakit, yok ki? Hayat hep koşturmaca.

günaydın kızlarrr,
hayırlı haftalar,,,

günaydın cnm,bayılırım hannah ın kitaplarına bir bakayım hemen okumadıklarımdansa sipariş veririm hemen.Gerçi kadın her ay gibi kitap çıkarıyor okumadıklarımdan olabilir:KK48:
ben bu haftasonu çok yorgun geçirdim sırtım ve boynum tutulmuş kas gevşeticilerle idare ettim hep ,temizliğimi cumartesi akşamı yaptım bu kez pazarda halılar geldi yaydım hemen iyi oldu.Oğlan ödevini babasıyla yaptı cumartesi o yüzden ne vardı onu bile bilmiyorum.dünde arkadaşımın kızının doğum günü vardı dışarıda oraya gittik dönüşte yemek ve ütü derken günü bitirdim,çok şükür işe geldim dinleniyorum :KK70::KK70:

X