Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaaaa boşverr dağılsınnnoy oy temizlik günü gelmiş kızlar.
neyse benim ev battı gidiyor..kirli değil evim de çoook dağınız..çocuklar hallediyor el birliğiyle..hahahah
Ay zeliş deme yaaaaaaaaaaahahahaaaa boşverr dağılsınnn
bakın bu yazıyı okuyunca çok hoşuma gitmişti paylaşayım dedim tama yeri :)))))
Eviniz dağılıyorsa,
duvarlarınızda küçük parmak izleri varsa
eşyalar dökülüp kırılıyorsa,
odaları neşeli seslerle çınlıyorsa,
çamaşır makineniz dolup taşıyorsa,
bulaşığınız çok bereketliyse ,
yemek pişirme telaşınız hiç bitmiyorsa,
ŞANSLISINIZ....
yaşanan ve yaşayan evlerden birine sahipsiniz..
KIYMETİNİ BİLİN...
15 yıl sonra sakin, tertemiz,,
ve sessiz evleriniz olduğunda...
BUGÜNLERİ ÇOK ÖZLEYECEKSİNİZ.....
Ay zeliş deme yaaaaaaaaaaa
Neye dağınıklığımızın tadını çıkaralım o zaman..yaşasınnnnnnnnnn
akşama dışarıdan söylemeye mi karar verdin..nittin..
ben ne yapcam bilmiyoreee
dünden biber kızartması var..domates soslu..sarımsaklı yoğurtu..o duruyor..
yanına çay
mercimek yemeğim de kaldı ..
salata yapem bi de
akşama dışarıdan söylemeye mi karar verdin..nittin..
ben ne yapcam bilmiyoreee
dünden biber kızartması var..domates soslu..sarımsaklı yoğurtu..o duruyor..
yanına çay
mercimek yemeğim de kaldı ..
salata yapem bi de
akşam elektrik süpürgesi açınca bişi demiyorlar mı apartmanda..akşama temizlik yapıcam sonrasında ise eşimle başbaşa zaman geçirelim istiyorum eve egidip arabayı alıp alışverişe çıkıcam canımmm içecek vs :))))
yemeğini de dışardan sölücem pideciyi aramayı planlıyorum
şekerim kabak çetme nedir acep..??benimde kabak çentme var. tarhana çorbası yapıcam gidince sıcak sıcak içelim..
kız benim üst komşum var ya..akşam elektrik süpürgesi açınca bişi demiyorlar mı apartmanda..
teşekkür ederim şekerim..size de afiyet olsunoohh misss afiyet olsun şimdidennnn
bildiğin kabak yemeği kız. kabağı küp küp doğruyorsun büyük değil ama.içine soğan ve domates doğra çok az salça ve çok az su koyup pişiriyorsun.şekerim kabak çetme nedir acep..??
maşallah o saatte açmak titizlik değil hastalık. hani birşey dökülür açarsın o saatte tamam derim amma.kız benim üst komşum var ya..
anam saat akşam 10 buçuk gibi bi açıyor..makinası da bi bağıryor..bağırmak değil böğürüyor..ama neyse diyorum..titiz hatun işte..biraz süpürüp kapatıyor.
akşam elektrik süpürgesi açınca bişi demiyorlar mı apartmanda..
biskrem akışkanmıydıteşekkür ederim şekerim..size de afiyet olsun
öğlende ben menemen yedim..bir de üstüne biskiremm yedim..yazmamıştım sanırsam.
kız benim üst komşum var ya..
anam saat akşam 10 buçuk gibi bi açıyor..makinası da bi bağıryor..bağırmak değil böğürüyor..ama neyse diyorum..titiz hatun işte..biraz süpürüp kapatıyor.
teşekkür ederim şekerim..size de afiyet olsun
öğlende ben menemen yedim..bir de üstüne biskiremm yedim..yazmamıştım sanırsam.
bildiğin kabak yemeği kız. kabağı küp küp doğruyorsun büyük değil ama.içine soğan ve domates doğra çok az salça ve çok az su koyup pişiriyorsun.
süperrr süperrr bişi bu çok şanslısın.canımcım şimdi şöyleki elektrik süpürgesi zaten yapılmış oluyor ben gittiğimde eşim sağolsun hallediyor ben kalanları yapıyorum işte paspas çekiyorum toz alıyorum banyo wc mutfak temizliyorum yoksa eve 8 de gidip temizlik yetiştirmek kolay değil valla sağolsun hakkını yemeyeyim eşiminde yani....
afiyet olsun şekerim. aslında kabaktan mücver yapıcektim ama işten gidince yapması zor oluyor kızartma türünün.o üst kat komşudan bende de var kadın titiz bildiğin gece yatıyorum temizlik sabah gözümü açıyom temizlikkk
afiyet şeker olsunnnnnn
bende an itibariylen puding yiyorum
ben onun içine birde pirinç katarak yapıyorum hatta dün akşam biten yemeğimde kendileriydi :))