Günaydııııııııııııııııınnnnn kızlarrrr
herkesler iyidir inşallah haftasonu yaklaştı sonbahar iyiden iyiye göstermeye başladı kendini sabahları baya serin oluyor...
günaydın kızlar.. dün benim oğlan yazılacağını bitirmiş gündüzden.
Türkçe den fotokopi kağıdında arkalı önlü test vardı onu yaptık.
Matametik den fotokopi kağıdında arkalı önlü doğru, ışın sorularını cevapladık.
çabuk bitti ödevlerimiz oh ne güzeldi.
Ne güzel sen gitmeden bitmiş ödevlerin bir kısmı böyle olduğunda gerçekten rahat oluyor değil mi...
Bababnın ödev desteği iyi olmuş canım, sende kendi işlerine bakmışsın, düb benim oğlan daha eve girer girmez diyorki anne hani okumadığım kitaplar varya kutunun içinde onları okula götüreceğim kitaplığa koyacağım diyor...
O daha küçücüktü gazeteden kuponla almıştım bir koli hikaye kitabı var aslında tam şimdi okuyabileceği zaman ama resimli olmadığı için o kitaplar hoşuna gitmiyor okula vermek istiyormuş :)))))))))))))
Günaydın kızlar,biz yardımcı kitapları aldık uygun yayınlarının 3.sınıf 5 tane kitap var.Geçan senede uygundan almıştık zaten.Bir tanesi tüm dersler değerlendirme kitabı o okula gelicek dolapta duracak ben ondan değerlendirme yapıcam demiş.Benimki uyanık ya akşam ben bunlara bakim biraz dedi bir iki sayfa göz gezdirdi sonra koyduk çantaya.Öğretmen bu sene deneme sınavları olduğunda size haber vericem katılmak istiyenler çocuğunu sokar faydalı bu sınavlar dedi.Bende istiyordum zaten hem sınav heyecanı yenmesi hemde zamana karşı sınava alışmaları birde çocuğun bilgisini görme amaçlı faydalı olur.Akşam izah ettim oğluma bunlar zevkli sınavlar senin notunu etkilemicek ama bilgi düzeyini görmüş olacaksın diye onunda aklına yattı.
Evet ben de deneme sınavları faydalı olur diye düşünüyorum dediğin gibi hem sınav olmaya alışırlar hemde durum analizi yapılabilir. Yardımcı kitaplarda gelmiş ne güzel bizim daha toplantı için ses çıkmadı öğretmenden... İnşallah bu hafta olmaz hiç vaktim yok çünkü...
bende sabah oğlanın öğretmeniyle konuştum sınıf rahata çok alışmış tatilde dedi. yazmayı çok veriyorum dedi.öğretmenin önünde oturan ufak tefek bir kız ama öğretmenim parmaklarım morarıyor diyor.bende puding yapıverdim genelde sütlaç yaparım.benim oğlanda anne bişeyler alıp dağıtalım sınıfta dedi.
Evet sonrası zor tabi biz bile koca insanlar bir hafta tatil sonra alışma süreci geçiriyorsak çocuklar napsın...
bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.
Daha bizimkiler hiç ingilizce dersi yapmadılar biliyormusun...Bizde de olmadı toplantı... Kitaplarınız hayırlı olsunnnn
bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
akşama konuşuruz ne kitap aldıracak söyleyecekmiş toplantıda.
zeliş seneleri devirmişsiniz.maşallah size..Allah daha nicelerini göstersin inşallah.
benim eşimin bugün doğum günü..akşam yemeğe mi gitsek acep ne yapsak kızlar..akıl verin. ya da eve pasta mı alsak.
haribucum. araştır bakalım futbol istiyorsa oğluşun. benim oğluş da futbol a düşkün..çok seviyor..hem oynar hem tv den maç izler.
kabak mı yedi oğluş..ay ne güzel..ama senin oğlan kıymalı yemekleri seviyor ki..ondan tadını sevdi demek.
bulgarcım.puding mi yaptın..bayılılııııııımmm..
ben de akşam sade kek yaptım..okul beslenmesi için..yedi yattı bizim sıpada..ediz daha erken yattı..
fadimecimmmmmmmmmmmm...şekerim günaydın...muckkkkkkkkkk
bizim ödevler şöyleydi hayat bilgisi çalışma kitabı 15-16. sayfa yapıldı.
bugün fen bilgisi duyu organları sınav varmış.test değil sınav dedi oğluşum..neyse artıkın..
bi dünya fotokopi yollamış.6 yaprak .12 sayfa eder..çok söylendi ama çok..alışmış tatile bulgarcım bizim oğlan da sizin sınıf gibi.
akşama alırsın havadisleri canım sende, bence durumun neye elveriyorsa ve içinden ne geliyorsa onu yap canım. Dışarda yemek değişiklik olabilir ama çocukları bırakacak yer olmadığında belki daha yorucu olur başbaşa kalamazsınız bu yüzden evde değerlednrimekte güzel olabilir. Yada cumaya bırakıp dışarda güzel bir şeyler yapılabilir yemek vs.
hayat bilgisinden aynıymış ödevlerimiz birde matematik vardı bizim...
dün akşam hazırladığım kartlarla ingilizce çalıştık biraz baya keyifli oldu biliyormusun canımm senin fikrindi çok teşekkür ederim...
birde hayat bilgisinde anlatılan konularda konuştuk biraz akşam hoşgörü, dayanışma, yardımlaaşma, bende dün duyarlı olmak olgusunu anlatamadım yaa çokda yorguın baştan savma oldu üzerinden geçmemiz lazım...
sürekli tembihliyorum yazılacağını bitir diye.kendisi de sevindi akşam hemen bitince ödevi.
böyle böyle alışacaklar canım inşallah kendi başlarının çaresine bakmaya...