İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

gunaydın arkadaş lar

songül hoş geldin. öğretmen için müdürle konuşun ,toplanıp,çocukları okuldan soğutacak yoksa

bizim de ödevler vardı.ama neydi tam hatırlayamıyorum

matematik simetrik kısmı tamamlama vardı

prizma açılımları vardı.

dayanışmadan sonraki konu vardı. dayanışmanın devamı mıydı bilemiyorum.
ama bana göstermeden yazdı..saklaya saklaya..ben de okumadım açıkcası..özel bir şeyler mi yazdı bilemiyorum.

bu akşam okumayı düşünüyorum..merak ettim.
ama ödevler dediğiniz gibi çok kısa sürüyor..

bir de soru bankaları daha aldırmadılar ya..ondan çabuk bitiyor..
onları alınca onlardan da çözcekler..ancak olacak..

günaydın kızlar..
bizimde ödevlerimiz hayat bilgisinden vardı. Türkçeden de dayanışmanın böylesi metinin bilinmeyen kelimelerini bulup deftere yazdı.

Bizdede babası cetvelle çizdirdi öğretmen pek beğenmiş diğer arkadaşlarım cetvelle yapmamış anne onlara bişey demedi dedi.Performans ödevleri kaldırılmış bu yıl pek iyi olmuş biz yapıyorduk zaten.Öğretmen benim için ders içindeki performansları önemli demiş parmak kaldırmaları derse katılmaları gibi..

Günaydın kızlarrr

Dün akşam matematikten önceki günden kalan ödevlerini yapmış oğluş babasıyla prizma açılımları birde maket yapmışlar kağıttan kare prizma için :)))

Okuldan Tükçe'den dayanışmanın böylesi metnini yazmaya başlamışlar akşam onu tamamladı ama geç oldu saat yavaş yazıyoruz çünkü...

Sonrasında yemek faslı ve ardından küçük bir kutlamamaız vardı donraa hooop yatağa

Böyleydi akşamımız kızlar sabah sabah yine masa başındayız...

Günaydın :)

bizim öğretmenimiz bu yıl değişti :KK43: ama biz hiç memnun değiliz. Cetvelle çocukların ellerine vuruyormuş :) Benim oğlumada vurmuş dün :KK43: brn okula gitmek istemiyorum diyor. Birde ödev olarak bir hikaye kitabı vermiş bunun özetini çıkarın diye. Kitap da 64 sayfalık. Eee bu çocuk bir günde bu kitabı nasıl okuyup bitirsin. Birde hani siz diyorsunuz yaa matematikten geometrileri yapıyoruz diye. Biz hiç başlamadık ki onlara
hala 4 er 4 er deftere yazıyorlar çocuklar.

Bu vurma olayı çok canımı sıkıyor. Benim oğlum yaramaz bir çocuk hergün böyle yaparsa bu çocuk okuldan soğumaz mı?

gunaydın arkadaş lar

songül hoş geldin. öğretmen için müdürle konuşun ,toplanıp,çocukları okuldan soğutacak yoksa

bizim de ödevler vardı.ama neydi tam hatırlayamıyorum

matematik simetrik kısmı tamamlama vardı

prizma açılımları vardı.

dayanışmadan sonraki konu vardı. dayanışmanın devamı mıydı bilemiyorum.
ama bana göstermeden yazdı..saklaya saklaya..ben de okumadım açıkcası..özel bir şeyler mi yazdı bilemiyorum.

bu akşam okumayı düşünüyorum..merak ettim.
ama ödevler dediğiniz gibi çok kısa sürüyor..

bir de soru bankaları daha aldırmadılar ya..ondan çabuk bitiyor..
onları alınca onlardan da çözcekler..ancak olacak..
günaydınlar herkese,
sanırım ödevler herkeste aynı durumda, bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak?
songülcüm canım bu konu önemli tabii ki, öğretmenle mutlaka konuşmalısınız, diğer velilerle görüş önce, ona göre, toplantıda gündeme getirirsiniz. Öğretmenin değişme konusu bizde de oldu gerçekten çok kötü oluyor maalesef.

Her eve lazım valla süper oldu:KK48::KK48:
pazartesi oğlanı okula bıraktığımda belediyeden bir bayan vardı etüt için form getirmiş.bilgi evleri var burda. öğlen çıkışta oraya bırakılacak yemeklerini yedirecekler sonrada ödevlerini yaptırcaklar akşam üstü de çocuklar alınacak. çok güzel bişi ama kim getirip götürecek oğlanı.

yok vurmak yasak değil mi? demek istedim.
valla yasak olması lazımda ben hiç duymadım çevremde vuran öğretmen tam tersi artık veliler öğretmenin tepesinde boza pişiriyor,bizim okulda böyle.Bizim sınıftan bir veliyi anlattım geçen oğlunu arkadaşlarına vurduğu için öğretmene şikayet etmişler öğretmende kadınla konuşmuş kadın bağırmış çağırmış buna rağmen birde öğretmen vursaydı bilmiyorum ne olurdu o öğretmenin hali.

pazartesi oğlanı okula bıraktığımda belediyeden bir bayan vardı etüt için form getirmiş.bilgi evleri var burda. öğlen çıkışta oraya bırakılacak yemeklerini yedirecekler sonrada ödevlerini yaptırcaklar akşam üstü de çocuklar alınacak. çok güzel bişi ama kim getirip götürecek oğlanı.
evet canım getirip götürme derdi olmasa da versen senini için kolaylık olurdu.

bizim okulun hemen arkasındada var ama ben 4.sınıftan itibaren etüde alıyorlar diye biliyorum.Dedeniz yokmu canım getirip götürecek

yok vurmak yasak değil mi? demek istedim.
yasak canım yasak..gidin toplanın müdürle görüşün..daha okulun başı ..ileride ne yapar acaba.

öğretmenle konuşmak fayda etmez kanımca..çünkü kimi kime şikayet edeceksiniz... zaten kendisi hatalı.

müdüre gidin..ama önce toplanmanız lazım..başka çocuklara da yapmışsa anneleriyle birlik olun.

bizim okulun hemen arkasındada var ama ben 4.sınıftan itibaren etüde alıyorlar diye biliyorum.Dedeniz yokmu canım getirip götürecek
bizim burda arkadaş verdi, 1, sınıf çocuğunu, önce dersleri yaptırıyorlarmış, sonrasında da ingilizce olsun, matematik olsun ders anlatıyorlarmış. 425 tl veriyor, kahvaltı ve öğle yemeği de var, çok güzel bişey bence, çalışan anneler için, ama çocuklar da hep ders başında sıkılırlarsa onu bilemem.

Yapıyomuş biliyor velilerde. Ama bizim veliler bi alem. Öğretmen diyor ki diğer sınıflardan şikayet geliyor çok ses yapıyorsunuz ders işliyemiyoruz diye, kadında çocuklara sert davranıyormuş, bizim velilerde pohpohluyor siz sertliği elinizden bırakmayın diye. Yani zannetmiyorum bir iki kişiden başka kimse ağzını açıp tek kelime etmez. Yalakalık yapar ancak onlar.

güzelmiş..ama kim getirir götürür..
hafta içi mi..hafta sonu mu?

dedemiz yok. babaanneside getirip götüremez.hem okuldan al etüde götür bir de geri al gel. çok zor.

Yapıyomuş biliyor velilerde. Ama bizim veliler bi alem. Öğretmen diyor ki diğer sınıflardan şikayet geliyor çok ses yapıyorsunuz ders işliyemiyoruz diye, kadında çocuklara sert davranıyormuş, bizim velilerde pohpohluyor siz sertliği elinizden bırakmayın diye. Yani zannetmiyorum bir iki kişiden başka kimse ağzını açıp tek kelime etmez. Yalakalık yapar ancak onlar.
Allah Allah...çocuk önemli ama .olur mu öyle şey..yani yalakalık yapmanın sırası mı?

çok bağırır anlarım..bazen sınıfı susturamıyor öğretmenler..ama vurmaya çok karşıyım..yani benim çocuğuma vursa Allah korusun gider konuşurum öğretmeniyle...HAyırdır hocam bir sorun mu var. neden vurdunuz derim... vurmak yasak zaten...vuramaz...

Allah Allah ne garip benim çocuğuma vuracak ve ben ses etmiyecem. biz çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz.:KK62:

bizim burda arkadaş verdi, 1, sınıf çocuğunu, önce dersleri yaptırıyorlarmış, sonrasında da ingilizce olsun, matematik olsun ders anlatıyorlarmış. 425 tl veriyor, kahvaltı ve öğle yemeği de var, çok güzel bişey bence, çalışan anneler için, ama çocuklar da hep ders başında sıkılırlarsa onu bilemem.
oo hemde 1.sınıfdada alıyorlar iyiymiş.Ben okul kurslarını bekliyorum bakalım kendi öğretmenimiz verdiği için açılırsa hemen ona göndericem haftasonu bu arada bir sporada yazdırmak istiyorum futbol istiyor ama bakalım önce rutin kontrollerimiz var.Kalp dr una görünücez bir de kbb bayram sonrasına bıraktım hepsini

Çok enteresan veli kapasiteniz var,sen onlara bakma eğer birlik olamıyorsanız tek başına git konuş önce kibar kibar çocuğun okuldan soğuduğunu anlat bu yüzden oladı dediğim gibi üst mercilere gidersin

oo hemde 1.sınıfdada alıyorlar iyiymiş.Ben okul kurslarını bekliyorum bakalım kendi öğretmenimiz verdiği için açılırsa hemen ona göndericem haftasonu bu arada bir sporada yazdırmak istiyorum futbol istiyor ama bakalım önce rutin kontrollerimiz var.Kalp dr una görünücez bir de kbb bayram sonrasına bıraktım hepsini
oh oh yazdır canım..spora da gitsin tabi..nefis ..

ben de okulun karetesine falan yazdırmak istiyorum..merkeze uzaktayız..o yüzden eve en yakın okul var..tek orası olabilir.
ama merkeze taşınırsam belediyenin kurslarını isterim.

evet getirip götürme derdi var.hafta içi sadece ama çok güzel dimi. saat 13: 30 da başlayacak 17:00 de bitecek.dünya kadar zaman. ahh ahh.
ya çok uzunmuş..
ben yollamak istemezsim açıkcası.
yani çocuk sabahtan akşama kadar ders görecek..sıkılır benim oğlan.

X