Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ders yoğunluğunuz nasıl arkadaşlar. bana bu yıl geçen yıla göre daha az gibi geliyor. genelde fotokopi üzerinde test olarak dersler. sizlerin nasıl
Mr canım,ders kitapları yetersiz geldiği için Bahçeşehir yayınlarının ve Zambak yayınlarının kitaplarını aldık ödevleri ordan veriyor..Okulda kendi kitaplarından işliyorlar.Evet geçen yıla göre az ders geliyor rahatız bu seneders yoğunluğunuz nasıl arkadaşlar. bana bu yıl geçen yıla göre daha az gibi geliyor. genelde fotokopi üzerinde test olarak dersler. sizlerin nasıl
Gerçekten içler acısı bir durum öğretmenim.. özellikle doğuda köy okulları bu tür sorunlarla karı karşıyaMerhabalar ben doğuda tek öğretmenli ve 11 öğrencili okuldamüdür yetkili öğretmenim okulumuzun ve öğrencilerimizin çeşitli ihtiyaçları bulunmakta fakat 2. Sınıf anneleri başlığını görünce geçen yıl kullanmış olduğunuz okuma yazma setlerini hikaye kitaplarını kısacası tüm eskilerinizi öğrencilerime gönderebilir misiniz?özelden mesaj atarak iletişie geçebilirsiniz.2 tane 1. Sınıfım var ama okuma yazma setimiz yok .aslında çeşitili kırtasiye vb çok eksiklerimiz var.ama elinizdeki eskileri bize yollayın bizim yenierlimiz olsun.
Gerçekten içler acısı bir durum öğretmenim.. özellikle doğuda köy okulları bu tür sorunlarla karı karşıya
ilk okuma hikaye setimizi ve diğer tüm kanaklarımızı 1.sınıfa başlayan yeğenime verdim maş.şuan okumaya geçip kurdelesini aldı oğlumuz
Seneye böyle bir talebiniz olursa ayıracaklarım olabilir yeğenimden
bizimkiler de bu hatfa saatleri işliyorlar öğrenme tekniğini sorayımmm bir yazarım size demrb 2.sınıfa giden kızım var. saat kuonusunu nasıl daha verimli açıklayabilirim tşk
Bayramda memleketteydik uzunca giremedimmm herkes iidir umarımmm
bugün saatleri işlemişler
hergün bir kitap okuyup anlatıyor benimki de..ben ona zambak yayınlarınn hikaye okuma setini almıştım hevesle okuyor
matden ve Atatürkle ilgli konudan yazılı olmuşlar birinden yüz aldı diğerinden de yüz bekliyor bakalımmm
Arkadaşlar,
Yazıları okuduğumda hemen hemen herkes hergün bir kitap okuyor deniyor. Bu kitaplar kaç sayfadan
oluşuyor merak ettim... :89:
saatleri anlayabildi mi canımmrb 2.sınıfa giden kızım var. saat kuonusunu nasıl daha verimli açıklayabilirim tşk