GökyüzündeDans, nolmuş yazmadın merak ettim valla, kızmamış mı öğretmeni çantan nerde diye:26:
bugun hiç yapmadığım şeyi yaptım hocaya bizim oğlanın durumu nedir diye sordum
sınıfın en iyisi olduğunu, algılarının çok açık olduğunu falan söyledi, şimdiye kadar oğlum hakkında olumlu ya da olumsuz pek bişey duymamıştım hocadan hem şaşırdım hem mutlu oldum
ben çok ilerletemedim kitabı gripten ayağı kalkamıyorum gözümü açamıyorum :2::2::2:öğrenecek çok şeyim var daha
ben bitirdim kitabı, gerçekten oğlum beni ne çok deniyomuş, daha önce bu kadar farkında değildim, kitapta dediği gibi bayağı bi dans ediyomuşuz biz
çok haklısın ama diğer taraftanda çok şanslı, her çocuğa nasip olmuyo bu kadar yakından ilgilenen babaanne, dede, ama dediğin gibi idare etmekte çok zor oluyodur eminim
hayal ettimde şu tavrı, çok iyi sınıf başkanı olur bence, keşke öğretmeni ufak sorumluluklar verse sınıfta
ne oldu da böyle davrandıçok ilginç gerçekten hiç farketmemiş demekki çantasının olmadığını :44:
bizimkide dün akşam pek bi uysalda eve gittim ders yapıyodu ki görülmemiş bişey biz eve gitmeden onun derse oturması:44: sonra ben masayı hazırlyana kadar biraz test çözdü yemekten sonra da hiç beni üzmeden bağırtmadan ödevine devam etti akşam sakin bir akşamdı yani
geçmiş olsun cnm . şişlik falan varsa ıhlamur vıks iyi geliyor rahatlatıyor .iltihaplıysa ilaca başlanması gerekiyor. ateşi falan var mı ?umarım sınavdan da istediğiniz sonucu alırsınızselam kızlar
dün arkadaşın kızı girdi teste bilsemde sılanın sınıfında,çocuklar testteyken bilsemin rehberlik müdürü velilere konuşma yapmış arkadaş diyor ki aynı sılayı anlattı adam tüm hareketleriyle bana söyleme öğretmene söyle dedim =)) ,öğretmenler bize başarılı çocukları getiriyolar onlardan çıkabilir ama biz aslında öğretmenlerin istemediği sorunlu zannettikleri çocukları istiyoruz demiş,1000 kadar başvuru olmuş 15 kişi alacaklarmış en üst seviyede olanları heralde,test bir saat küsür sürmüş 15lik guruplarla almışlar kitapçık varmış süre veriyolarmış şu soruyu 3 dk şu soruyu 4 dk yapın gibi,sla daha tek girmişti hayatta o soruları kitapçığı falan okumaz okusa da yanlış okur aceleden bakalım nolcak ,olur da bu testi geçemezse var ya artık öğretmeni tut tutabilirsen
sıla çok eğlendim demişti ilk teste çıkmak istemedi,tabi takıldığı yerde bırakıyolar,biri daha girmişti bizim sınıftan o zordu demiş dünkü arkadaşın kızı çok kolaydı demiş süreyi yetirememiş bikaç sorusu kalmış ,kız çok akıllı düzenli başarılı bir öğrenci umarım birinden biri olsa keşke ikisi girse
bakalım sizin orda başlayınca nasıl olacak veli gözlemleriniz bekliyorum
çok hastayız biz ya bıktım hastalıktan bademcikleri şişmiş sılanın antibiyotiksiz geçer mi kızlar ne yapayım
günaydın cnmdonduk donduk, burnumuz düştü soğuktangünaydın hanımlar
öğretmen nasıl olurda böyle konuşur anlamıyorumOFFF offf valla 2 yıldan beri tek bir güzel kelime duymadım öğretmenimizden ve gitmekte istemiyorum artık aynı şeyleri duymaktan bıktım benim çocuğa okulda birileri elektrik veriyor herhalde evde çocuk bambaşka okulda bambaşka.Geçen gün akşam velilerden birini gördüm nasıl gidiyor sınıf iyimi filan diye sordum oda bu sene nakil geldi.Her akşam öğretmenin dediği söz aynı diyor offff bunlar beni mahvetti çok yaramazlar söz dinlemiyorlar.Ben artık ciddi ciddi okul değiştirmeyi düşünüyorum ama adresten dolayı elim kolum bağlı
Öğretmen bütün erkek çocuklardan şikayetçi genelde sınıf mevcudunda erkekler biraz fazla belki bu da etkendir bilmiyorum.Şikayetler eften püften yok derste kalem açıyormuş derste su içiyormuş merdivenlerden inerken duvara sürünüyormuş ayrıca bizim tuvalet sorunumuz var kalabalıkta çocuk yapamıyor bunu bile bile derste izin vermiyor tuvalet ihtiyacını yapmasına izin isteyince al sana şikayet konusu.Evet öğretmenimiz bayan bu arada.Ben birde anlıyamıyorum tamam çocuk yaramaz DİYELİM bu çocuğun hiç mi elle tutulur bir iyi yanı yok resim olur,müzik olur,türkçe,matematik olur ya da arkadaşlarına zarar vermemk gibi bir iyi huy olur bunlardan ben 1 tanesini 2 yıl boyunca hiç duymadım.Gider gitmez offff beni mahvediyor çok yaramaz durmuyor etmiyor yaaa anladımda bu çocuk derste sanki geziniyor hiç ders dinlemiyor hiç ödev yapmıyor kitap okumuyor sanki çocuk çok afedersiniz embesil gibi davranıyor.
Gittim geldim olağan erkek çocuklarının yaramazlıkları hopluyor zıplıyor koşuyor.Chess benim oğlanın öyle vurdusu kırdısı kabadayılıkları yok işte her çocuk gibi ama biraz daha hareketli.çok dikkatsiz davranıyor diyor sınavlarda ..
slm kızlarrr iyi haftalar herkese ama biz iyi başlayamadık malasef bizim oğlan da hasta sabah ateşlendi doğruca doktora öksürmekten faranjit olmuş o da ateş yapmış ilaçlarını aldık şimdi evde uyuyor 2 senedir yani bademcik aneliyatından sonra ilk defa bu kadar yüksek ateşlendi ve ilk defa antibiyotik verdi dr. çünkü antibiyotiksiz olmuycak geçmez dedi.
seyyahalemi canım çok geçmiş olsun size de valla kış geldi başaldı hastalıklar:
gökyüzündedans canım bence problem senin oğlunda değil öğretmende öğretmen çocuğu derse bağlayamıyosa sorunu kendinde aramalı bak biizm lise öğretmenimiz vardı görüşürüz hala o hep öyle der çocuk dersi dinlemiyorsa çocuk dersde ilgisizse o çocuğun değil öğretmenin yetersizliği der eğer ben dersde çocuğun ilgisini derse çekemiyosam sorun bendedir der hep heleki çocukalrı dersden atan öğretmenlere çok kızardı yani ne demek beni mahvediyor bıktım gibi laflar işte ben hep söylüyorum bu mesleği gerçekten gönülden yapmak isteyenler yapmalı yoksa çocuklara bir faydaalrı olmuyor yani saatim dolunca gideyim düşüncesi olmamalı kendi de çocukalrın eğitimi için bişeyler katmalı öğretmen dedğin
çok geçmiş olsunevde dinlensin çabucak toparlanır
öğretemene anlatamıyorsun cnm derdiniya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. bu mesleği gerçekten gönülden yapmak önemli
geçmiş olsun karamukçum havalar çok soğudu ya, tenefüse çıkmasalar hasta olmıcaklar ama gelde dinlet
meldam senin grip çok uzadı ya bi dr a falan görün bence, yok canım valla hiç aklıma gelmedi o dediklerin ama zaten sınava karşı, sıralamaya, rekabete falan karşı, ben yaparım benimö için sorun değil, ama bunun acısını çekersiniz demişti geçen veli toplantısında. herhalde ısınma turlarına seneye başlar
valla bizde halimizden memnunuz nasılda 4. sınıfta gerçek sınavlar başlıcak, varsın geç olsun bişey kaybedeceğimizi düşünmüyorum açıkcası, bu yaşta bu testle değerlendirme olayını faydalı bulmuyorum zaten, biride çıktı desinki şu gelişmiş ülkede 8 yaşındaki çocuklar harıl harıl deneme sınavına girdiği için bu ülke bu kadar başarılı, gerçi nerem doğru ki durumu var:13:
karamuk,seyyah geçmiş olsun havalar çok kötü hasta olmamak imkansız
kuzucuklara geçmiş olsun...
günaydın cnmgünaydın kızlarrr
geçmiş olsun karamukçum havalar çok soğudu ya, tenefüse çıkmasalar hasta olmıcaklar ama gelde dinlet
meldam senin grip çok uzadı ya bi dr a falan görün bence, yok canım valla hiç aklıma gelmedi o dediklerin ama zaten sınava karşı, sıralamaya, rekabete falan karşı, ben yaparım benimö için sorun değil, ama bunun acısını çekersiniz demişti geçen veli toplantısında. herhalde ısınma turlarına seneye başlar
valla bizde halimizden memnunuz nasılda 4. sınıfta gerçek sınavlar başlıcak, varsın geç olsun bişey kaybedeceğimizi düşünmüyorum açıkcası, bu yaşta bu testle değerlendirme olayını faydalı bulmuyorum zaten, biride çıktı desinki şu gelişmiş ülkede 8 yaşındaki çocuklar harıl harıl deneme sınavına girdiği için bu ülke bu kadar başarılı, gerçi nerem doğru ki durumu var:13:
günaydın kızlarrr
benim merak ettiğim öğretmenler sınav yapıp yapmamayı tercih edebiliyor mu
günaydın canım
aslında sınav yok, normalde 4. sınıftan sonra sınav olduğu için e okula işlencek sınav sonuçları, bence bazı öğretmenler başka türlü değerlendiremeyeceklerini düşündükleri için sınav yapıyorlar ya da rekabete inandıkları için bilemiyorum, ama o yaptıkları sınavların aslında bi değeri yok bi not defterine ya da e okula işlenmiyo yani resmi olarak, resmi bi değeri yok yani, aynı şekilde girdikleri deneme sınavlarınında resmi bi değeri yok, zaten 1-2-3 sınıf notları ilköğretim ortalamasına bile yansımıcak, herşey 4. sınıftan itibaren başlıyo anlıcağın:13:
biliyorum cnm4 sınıfta notlar yansıcak
erkenden bu kadar gerilmek bu stresi yaşamak ağır geliyor banabizim öğrtemen bu sınavlara çok çok önem veriyor dosyasının içinde ilk 15 e giren çocukların adları var. toplantıda bu dereceyi baz alıyor o na göre konuşuyor.ben sizin öğretmenle bizim öğretmenin arasında kıyaslama yapıyordum. her yiğidin yoğurt yemesi farklı tabi çok şanslısınız
günaydınnnnnnnnnn.....Karamuk tekrar geçmiş olsun çocuklar hasta olunca biz annelerin bütün dengesi bozuluyor bizimde hastalıklarımız ağır geçiyor çok korkuyorum ne kadar yapma etme desekte malesef tenefüslerde yanlarında değiliz.Toplantılardan bahsedilmiş bizde tek tek çocukların durumları söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?