ben bitirdim kitabı, gerçekten oğlum beni ne çok deniyomuş, daha önce bu kadar farkında değildim, kitapta dediği gibi bayağı bi dans ediyomuşuz biz
çok haklısın ama diğer taraftanda çok şanslı, her çocuğa nasip olmuyo bu kadar yakından ilgilenen babaanne, dede, ama dediğin gibi idare etmekte çok zor oluyodur eminim
hayal ettimde şu tavrı, çok iyi sınıf başkanı olur bence, keşke öğretmeni ufak sorumluluklar verse sınıfta
Seninle aynıyız canım malesef bizdede aynı ben ne kadar bazı şeyleri çocuğuma aşılasamda çalışınca babanne dede faktörü daha etkili oluyor.ne yazıkki lafta söylenmiyor dediğin gibi çocuğuna kendin bak tavırları zaten insanı mahvediyor.
Dün sormamış öğretmeni neden niçin diye ..... çok ilginç geldi doğrusu Benim açımdan dün pek bi iyiydi tertemiz bir şekilde eve gelmiş tahtaya kalkmış cevap vermiş 22 soruluk bir sınav olmuşlar 1 tane yanlışı çıkmış...dün pek bi heyacanlıydı
maşallah canım biz alana kadar sen bitiridn bile
valla canım şanslı olmasına şanslı ama insanın çocuğuna kendinin bakması kendinin yetiştirmesi gibisi yok ama malasef çalışmak zorunda kalınca böyle oluyor. heleki bizimki birde iki tarafında tek torunu hem bizimkjilerin hem eşimin tarafının hal böyle olunca paşalar gibi el üstünde tutuluyor olan da anne babaya oluyor
haklısın canım, helede bi kural oturtmak imkansız oluyodur, iki tarafada kuralı anlatçanda onlar ikna olcakta, aynen uygulayacakta, imkansız bişey
anlamasına anlıyolar da uygulamıyolar canım kıyamıyolarmış dayanamıyolarmış çocuğa iyilik yaptıkalrını sanıyolar ama işin aslında kötülük yapıyolar :44:
Canım inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız gecen sene 1.sinifta benim oğlumda girmişti bu bilsemin sınavına okulda zaten 15 kisi girmisti1.siniflardan baraj 80 di okulda en yüksek puanı oğlum almıştı 60 puan ama maalesef barajı geçememişti sınav zor bir sınav ve zamanla yarışıyorlar umarım sıla kazanır
donduk donduk, burnumuz düştü soğuktangünaydın hanımlar
Günaydın hava çok soğuk ben hala ısınamadım.Bugün öğretmenimiz çağırmış beni)))) malum yaramazlıklar..
OFFF offf valla 2 yıldan beri tek bir güzel kelime duymadım öğretmenimizden ve gitmekte istemiyorum artık aynı şeyleri duymaktan bıktım benim çocuğa okulda birileri elektrik veriyor herhalde evde çocuk bambaşka okulda bambaşka.Geçen gün akşam velilerden birini gördüm nasıl gidiyor sınıf iyimi filan diye sordum oda bu sene nakil geldi.Her akşam öğretmenin dediği söz aynı diyor offff bunlar beni mahvetti çok yaramazlar söz dinlemiyorlar.Ben artık ciddi ciddi okul değiştirmeyi düşünüyorum ama adresten dolayı elim kolum bağlı
Öğretmen bütün erkek çocuklardan şikayetçi genelde sınıf mevcudunda erkekler biraz fazla belki bu da etkendir bilmiyorum.Şikayetler eften püften yok derste kalem açıyormuş derste su içiyormuş merdivenlerden inerken duvara sürünüyormuş ayrıca bizim tuvalet sorunumuz var kalabalıkta çocuk yapamıyor bunu bile bile derste izin vermiyor tuvalet ihtiyacını yapmasına izin isteyince al sana şikayet konusu.Evet öğretmenimiz bayan bu arada.Ben birde anlıyamıyorum tamam çocuk yaramaz DİYELİM bu çocuğun hiç mi elle tutulur bir iyi yanı yok resim olur,müzik olur,türkçe,matematik olur ya da arkadaşlarına zarar vermemk gibi bir iyi huy olur bunlardan ben 1 tanesini 2 yıl boyunca hiç duymadım.Gider gitmez offff beni mahvediyor çok yaramaz durmuyor etmiyor yaaa anladımda bu çocuk derste sanki geziniyor hiç ders dinlemiyor hiç ödev yapmıyor kitap okumuyor sanki çocuk çok afedersiniz embesil gibi davranıyor.
Gittim geldim olağan erkek çocuklarının yaramazlıkları hopluyor zıplıyor koşuyor.Chess benim oğlanın öyle vurdusu kırdısı kabadayılıkları yok işte her çocuk gibi ama biraz daha hareketli.çok dikkatsiz davranıyor diyor sınavlarda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?