- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Anladim canim biz basamak degerini gectik oruntuleri gwctik simdi kucuktur,buyukturdeyiz:)Bizimkiler daha eldeli toplamaya gecmedi
Bende oyle biliyorum.
13 hangi onluga yakin 10, 15 hangi onluga yakin 20 gibi canim
Bizimkiler 3 er 3 er sayma falan aradaki sayilari bos birakip yanina ne gelecek onlari yeni gectiBizimkilerde yapmamış ilk önce geçen yıl ne yapıldıysa tekrar yaptılar büyüktür küçüktür öğrendiler sonra deste duzine bu günde verilmeyeni bul yapmışlar
merhaba hoş geldin .Bizimkiler 3 er 3 er sayma falan aradaki sayilari bos birakip yanina ne gelecek onlari yeni gecti
Merhaba canim kodlama zannediyorum bizde yapmiyorlar. Yani kizim bahsetmedi. Ama guzel bir sey. Bende internetten buldum, code.org ordan ,yeni basladim yaptirmaya. Bulmaca gibi eglenceli.merhaba hoş geldin .
evet birazcık geriden gidiyor öğretmeniniz . sanıyorum geçen hafta bu konuyu işlediler . belki daha önceki hafta. ama sınıf genel olarak geri ise öğretmen böyle yapıyor olabilir mi. öğrencilere göre mi gidiyor ki.
biz de eşittir büyüktür küçüktür ve onluğa yuvarlamadayız .
türkçe sesli sessiz harf ile ilgili kelime bulma
böyle şeyler .
ama bir de kodlama yapıyorlar . geçen hafta cuma başladılar .
sizde var mı böyle bi şey .
Ben yavas yavas ogreteyim diyorum ama bizim ogretmen ogretmeyin dediVeee bugun matematikte, carpim tablosuna giris yapmis bulunmaktayiz :)
Bende dedim yazin ogreteyim. Yok dedi. Ritmik saymalara calistirin. O sekilde ogreticekmis.Ben yavas yavas ogreteyim diyorum ama bizim ogretmen ogretmeyin dedi
evet eğlenceli.Merhaba canim kodlama zannediyorum bizde yapmiyorlar. Yani kizim bahsetmedi. Ama guzel bir sey. Bende internetten buldum, code.org ordan ,yeni basladim yaptirmaya. Bulmaca gibi eglenceli.
Eger istanbuldaysan okulun ismini ozelden gonderebilir misin? Devlet okulu diye biliyorum ,degil mi? Bayagi ilgili geldi ogretmeniniz sizinde. Bizimkinden de mennunum cok sukur ama kucuk kizim icin dusunurum
evet eğlenceli.
dün sınıfta sınıf başkanı ve yardımcısı seçimleri yapılmış . benim oğlan yardımcı seçilmiş .başkan kız.
istanbul da değilim . düzce deyim . okulumuz ilgili okul . öğretmenimiz aslında erkek . ve çok yoruluyor . ve ilk çocuktan tecrubemle o kadar hırslı değil . hırs olmasın zaten . böyle iyi . çocuklar mutlu.
okulumuzda tüm ikinci sınıflar aynı şeyleri yapıyor sanırım . öğretmenler birlikte hareket ediyor . anladığım kadarıyla. müdürümüz de iyi maşallah . ilgili , takipte.
dün şiir verdim . cumhuriyet siiri ezberlesinler yazmış vatsaptan .
aldım çantasından . sadece 3-4 kez okuyalım dedim .
baktım ezberlemiş bile . bi iki yerde takılıyor . okulda okumuşlar .
matematikte neredeler bilmiyorum . kopardığım sayfada alt alta toplama gördüm . hatırladım şimdi.
17
19
+--------------
?
Valla basladik :) bilmiyorumSalgılar başladı benim kız hasta oldu bile.carpma işlemi için erken değilmi daha
Benim kizim oglenci .o yuzden hem sabah, hem aksam vakti oluyor. Tv ,oyun ,ders hepsine vakit ayiriyoruz.Bende çok ders yaptiriyorum tekrar testler sanırım çok sıkı yorum
biz de tam güne geçiyoruz 15 güne.Biz sabah 9 'dan öğleden sonra 2 buçuğa kadar eğitim tam gün eğitim bence daha iyi
şanslıyız okuldan yana şükür . okul evime çok yakın . 5 dk kadar .Masallah cok sanslisiniz . Yani okulda etkili bence, ogretmende.ama is cocukta bitiyor. Bencede cok sikmaya gerek yok . Ama yaptirasim geliyor, seviyorum ders calistirmayi :)
Valla basladik :) bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?