Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende memnunum yarim gunden :) yeni okullari cok severim , oglunu daha da heveslendirir ins.biz de tam güne geçiyoruz 15 güne.
yakınımıza ortaokul yapılıyor . bitti artık . büyük oğlan oraya gitcek.
orta ve ilkokulu ayırınca tam gün olacak . ben böyle alışmıştım oysa. çocuk öğlene kadar ödevlerini yapıyordu. yatıp yuvarlanıp çizgi film izliyordu. keyfi yerindeydi. öğlenleri yemek okuldan yemek zorunda kalacak galiba. ona da üzülüyorum bakalım nolur .
şanslıyız okuldan yana şükür . okul evime çok yakın . 5 dk kadar .
ortaokul da yakın o da 5 dk . biri önümüzde ,yeni yapılan yanımızda. ikisi de gider gelir inşallah . tam güne geçerse bakıcıya bırakmayacağız . abiyle gidecek .
ama yemek olayı nasıl olacak bilmiyoum. belki bakıcı öğlen alır yedirir okula bırakır . bakan teyzesi isterse böyle bi şey yapabiliriz .
evet ders için sıkmaya gerek yok .sıktıkça geri teper .
şanslısın o zaman . yarım gün yeterli aslında. ama işte . öğlen arası araya girmese daha iyiydi. serbert kalınca napcaklar bilemem . tepişip birbirlerini ezmeseler bari.Bende memnunum yarim gunden :) yeni okullari cok severim , oglunu daha da heveslendirir ins.
Okullarin yakin yakin olmasi cok iyi , bizimde yakin ama sizin kadar yakin olsa fena olmazdi
Kodlama icin ornek yolladigin icin tesekkur ederim. Merak etmistim. Bizde yaptirmiyorlar. Kitaptan orneklerde super. Banada yayinin olan dimi .
kuzum geçmiş olsun . çok üzüldüm .Günaydın.Bir kaç gündür okulla dersle alakamız yok.Devamsızlıkları oldu , evde de ağrıdan çalışıp ödev yapamıyor.Kimbilir neler kaçırdı diye üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.Bu sabah 3. derse yetiştirdim.Ağrısı olduğu halde gitmek istedi yavrum.Çocuk okulu özledi resmen Aslında kabız değil.Ama ilk kabızlık durumunda içerde oluşan bir çatlak ya da yara var ve devamlı tuvaleti ya da gazı olduğunda acıyor diye ağlıyor tuvalete bile oturamıyor.Bütün düzenimiz bozuldu.2-3 gün ilaçlardan dolayı ishale dönünce rahatlamıştı ama etkisi geçip tuvaleti normale dönünce yine acımalar başladı. Çok zormuş bu durum bir kurtulsak
Matematikte sayı yuvarlıyorlar.Kızım gidemediği için öğrenemedi.Ben de evde öğretemiyorum zira oturup ders çalışamıyor.Türkçe hayat bilgisi ingilizce almanca .. hepsinde geri kaldı.Nasıl toparlarız bilmiyorum.
Kodlama bizde ders olarak işleniyor.Neler yapıyorlar bilmiyorum.Eve ödev gelmiyor.İnternet üzerinden yaptıklarını tekrar edebilecekleri bir adres ve şifre verdiler ama bu durum sebebiyle daha hiç girip bakamadık bile.Diğer dersleri geçtim ana derslere yetişse o bile yetecek.Çok fenayız çok.Çocuğunun karşında canım acıyor diye boncuk gibi gözyaşı dökmesi ve senin elinden hiçbir şey gelmemesi çok kötü .Ailecek depresyona girdik.
Bu kodlama nasıl oluyor tam olarak biz hiç gormedikdün yine kodlama yapmışlar . çantasını temizlerken buldum.
canım eğer aramazsa okul sen arama. arayıp da hatırlatma durumunu .Sağol arkadaşım.Yaklaşık bir haftadır her gün tuvaletini yapıyor.Kabız da değil.Ama yaparken acı ve kanama oluyor.Dışarda görünen birşe yok.2 defa doktora götürdük.Düzenli zeytin yağı veriyorum zaten.Sertleşmesin kakası diye.Beslenme düzeni de güzel aslında.Hamur işi ekmekle hiç işi olmadı şimdiye kadar.Hep sebze ve et ağırlıklı beslenir.Yemekte ekmek bile yediremeyiz.Bi yediği karbonhidrat makarna ve yayla çorbasının içindeki pirinç.Onu da azalttık kakası sertleşmesin diye.Zaten hamur tarzı besinler yeseydi 14 kiloda kalmazdı Sıvı da alıyor.Neden böyle birşey geldi başımıza anlamıyorum.Sabah çok ağladı diye 2 ders götürmedim.Biraz sakinleşince ve drama dersimiz var ben çok seviyorum bu dersi okula gidicem deyince götürdüm.Hala aramadılar okuldan , şaşkınım.Belki bize biraz naz yapıyordur okulda daha başka olur hem dikkati dağılır diye götürdüm.Bakalım ... Öğlende arayıp sorucam poposal durumlar nedir diye.Hem okul , hem aile , konu komşu , sanal ortam.. derdi gücü bıraktık Durunun popsunu konuşuyoruz günlerdir
1 yukarıBu kodlama nasıl oluyor tam olarak biz hiç gormedik
Gecmis olsun arkadasim cok zor allah yardim etsin. Gecen int okumustum agrisi icin anestol krem iyi gelebilir diye. Tam da orasi icin. Dr a danisarak kullanabilirsin.aile hekimi sorsan bile olur. Agri kesici krem cunku.Günaydın.Bir kaç gündür okulla dersle alakamız yok.Devamsızlıkları oldu , evde de ağrıdan çalışıp ödev yapamıyor.Kimbilir neler kaçırdı diye üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.Bu sabah 3. derse yetiştirdim.Ağrısı olduğu halde gitmek istedi yavrum.Çocuk okulu özledi resmen Aslında kabız değil.Ama ilk kabızlık durumunda içerde oluşan bir çatlak ya da yara var ve devamlı tuvaleti ya da gazı olduğunda acıyor diye ağlıyor tuvalete bile oturamıyor.Bütün düzenimiz bozuldu.2-3 gün ilaçlardan dolayı ishale dönünce rahatlamıştı ama etkisi geçip tuvaleti normale dönünce yine acımalar başladı. Çok zormuş bu durum bir kurtulsak
Matematikte sayı yuvarlıyorlar.Kızım gidemediği için öğrenemedi.Ben de evde öğretemiyorum zira oturup ders çalışamıyor.Türkçe hayat bilgisi ingilizce almanca .. hepsinde geri kaldı.Nasıl toparlarız bilmiyorum.
Kodlama bizde ders olarak işleniyor.Neler yapıyorlar bilmiyorum.Eve ödev gelmiyor.İnternet üzerinden yaptıklarını tekrar edebilecekleri bir adres ve şifre verdiler ama bu durum sebebiyle daha hiç girip bakamadık bile.Diğer dersleri geçtim ana derslere yetişse o bile yetecek.Çok fenayız çok.Çocuğunun karşında canım acıyor diye boncuk gibi gözyaşı dökmesi ve senin elinden hiçbir şey gelmemesi çok kötü .Ailecek depresyona girdik.
Sağol arkadaşım.Yaklaşık bir haftadır her gün tuvaletini yapıyor.Kabız da değil.Ama yaparken acı ve kanama oluyor.Dışarda görünen birşe yok.2 defa doktora götürdük.Düzenli zeytin yağı veriyorum zaten.Sertleşmesin kakası diye.Beslenme düzeni de güzel aslında.Hamur işi ekmekle hiç işi olmadı şimdiye kadar.Hep sebze ve et ağırlıklı beslenir.Yemekte ekmek bile yediremeyiz.Bi yediği karbonhidrat makarna ve yayla çorbasının içindeki pirinç.Onu da azalttık kakası sertleşmesin diye.Zaten hamur tarzı besinler yeseydi 14 kiloda kalmazdı Sıvı da alıyor.Neden böyle birşey geldi başımıza anlamıyorum.Sabah çok ağladı diye 2 ders götürmedim.Biraz sakinleşince ve drama dersimiz var ben çok seviyorum bu dersi okula gidicem deyince götürdüm.Hala aramadılar okuldan , şaşkınım.Belki bize biraz naz yapıyordur okulda daha başka olur hem dikkati dağılır diye götürdüm.Bakalım ... Öğlende arayıp sorucam poposal durumlar nedir diye.Hem okul , hem aile , konu komşu , sanal ortam.. derdi gücü bıraktık Durunun popsunu konuşuyoruz günlerdir
Eki Görüntüle 2200740 Eki Görüntüle 2200739
Sekerli kayisi kompostosu iyi gelecekcektir. Seker zararli biliyorum . Ama kucukken de kabizlik durumunda bize sekerli su verirlerdi. Hatta bebeklere bile . Agri icinde dedigim gibi anestol krem. Birde yemek sonrasi 10 dk sonra wcde oturmasini saglarsan , aliskanlik alinir ins. Yukarida senin icin baktim , alintiladim
Gecmis olsun arkadasim cok zor allah yardim etsin. Gecen int okumustum agrisi icin anestol krem iyi gelebilir diye. Tam da orasi icin. Dr a danisarak kullanabilirsin.aile hekimi sorsan bile olur. Agri kesici krem cunku.
Agridan korkuyor hakli cocuk . Kefir de tavsiye edebilirim. İstanbuldaysan dr da tavsiye edebilirim. Bazen dr da degismek gerekiyor.dr larinda farkli tavsiyeleri olabiliyor.
Benim kızın da yanaginda yuvarlak beyaz bir şey var din doktor egzama dedi
canım eğer aramazsa okul sen arama. arayıp da hatırlatma durumunu .
öğrenciye haber gidebilir annen aradı diye
naz değildir de acısı büyük olabilir evde.
nasıl ki hastayken evde daha hasta hissediyorsak ve dışarı çıkınca hastalığı daha hafif yaşıyor gibi algılıyorsak , aynı durum
sen destekle . geçiyor yavaş yavaş . bak kaç gün oldu. acıyordur evet ama geçecek , diye teskin et .
gerekirse çatlak için krem kullanın . tedavi amaçlı.
Teşekkür ederim ama ben egzamaya benzetemedimGeçmiş olsun.