İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Kitap veya fotokopi tarzı bişeyler üzerinde ders yaptırıyor olabilir.Bizim zamanımızdaki gibi değil.Artık o kadar çeşitli akıllı deftermiş çek koparmış vs. var ki .. Bence bunu sor öğretmenine.Önce bir endişelerinden bahset sakince, açıklamaları mantıklı gelirse ne ala ..

Konusucam zaten pazartesi erken gelecek ogretmende bende. Cok seviyoruz kadidini ama her seyi biz ogretiyoruz yada benim oglum ogrenemiyor

Toplama çıkarma ve deste dizine ile ilgili problemler.her gün toplama işlemi ödev olarak şimdi öğretmen hikaye kitabi verecekmis yıl sonuna kadarda ne kadar kitap okursa karneye yazilacak

Gecrn sene gayet iyiydi. 16 senelik ogtetmenmis. Ama bu sene cok odev veriyor. Ama okuldaki defterleri hep bos. İyi kadin aslinda ama kontrol acisindan sikintili
Yani bizim kizinda yazdiklari 1 , 1 bucuk sayfa . Aynen fotokopilerede yapiyorlar ama eve yolluyor onuda ogretmenimiz.

Toplama çıkarma ve deste dizine ile ilgili problemler.her gün toplama işlemi ödev olarak şimdi öğretmen hikaye kitabi verecekmis yıl sonuna kadarda ne kadar kitap okursa karneye yazilacak

Bizde hergun kitap okuyoruz. Suan rakalmlari en yakin 10luga yuvarliyorlar.

Biz de okuduğumuz kitapları sayfa sayfa ve isim isim not alıyoruz.Her cuma öğretmene gönderiyoruz.

Bizimkiler de sanırım o konuya geçmişler.Son ödevde sayıları sıralama vardı.

Sindire sindire yavaş olması lazım değilmi sizin ki hızlı gidiyor

Bizim öğretmen toplama eldeli toplama sonra onlarla ilgili problemler şimdi çıkartma işlemi geçen yılı unutmasınlar diye tekrar yaptırıyor onluga yuvarlanmaya daha gecilmedi

Eldeli toplama ve onluk bozarak çıkarma yuvarlamadan sonra geliyor diye biliyorum ben biz daha işlemedik.

Mesela 18 e en yakın olan sayiyi onluga yuvarlayin 20 olur bu gibi

Bizimkilerde yapmamış ilk önce geçen yıl ne yapıldıysa tekrar yaptılar büyüktür küçüktür öğrendiler sonra deste duzine bu günde verilmeyeni bul yapmışlar

Bizim öğretmen toplama eldeli toplama sonra onlarla ilgili problemler şimdi çıkartma işlemi geçen yılı unutmasınlar diye tekrar yaptırıyor onluga yuvarlanmaya daha gecilmedi
Bizimkiler daha eldeli toplamaya gecmedi

Eldeli toplama ve onluk bozarak çıkarma yuvarlamadan sonra geliyor diye biliyorum ben biz daha işlemedik.
Bende oyle biliyorum.

Omluga yuvarlama hangisiydi tatlim
13 hangi onluga yakin 10, 15 hangi onluga yakin 20 gibi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…