• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizimkilerde yapmamış ilk önce geçen yıl ne yapıldıysa tekrar yaptılar büyüktür küçüktür öğrendiler sonra deste duzine bu günde verilmeyeni bul yapmışlar
Bizimkiler 3 er 3 er sayma falan aradaki sayilari bos birakip yanina ne gelecek onlari yeni gecti

Bizimkiler 3 er 3 er sayma falan aradaki sayilari bos birakip yanina ne gelecek onlari yeni gecti
merhaba hoş geldin .
evet birazcık geriden gidiyor öğretmeniniz . sanıyorum geçen hafta bu konuyu işlediler . belki daha önceki hafta. ama sınıf genel olarak geri ise öğretmen böyle yapıyor olabilir mi. öğrencilere göre mi gidiyor ki.
biz de eşittir büyüktür küçüktür ve onluğa yuvarlamadayız .
türkçe sesli sessiz harf ile ilgili kelime bulma
böyle şeyler .
ama bir de kodlama yapıyorlar . geçen hafta cuma başladılar .
sizde var mı böyle bi şey .

ödevler genelde bizde 3 safya oluyor . evdeki soru bankalarından koparıyoruz .
matemetik ve türcenin 41.-42. sayfalarını yapsınlar demiş . ben de koparıp çantasına koydum . teyzesinde yapar .

merhaba hoş geldin .
evet birazcık geriden gidiyor öğretmeniniz . sanıyorum geçen hafta bu konuyu işlediler . belki daha önceki hafta. ama sınıf genel olarak geri ise öğretmen böyle yapıyor olabilir mi. öğrencilere göre mi gidiyor ki.
biz de eşittir büyüktür küçüktür ve onluğa yuvarlamadayız .
türkçe sesli sessiz harf ile ilgili kelime bulma
böyle şeyler .
ama bir de kodlama yapıyorlar . geçen hafta cuma başladılar .
sizde var mı böyle bi şey .
Merhaba canim kodlama zannediyorum bizde yapmiyorlar. Yani kizim bahsetmedi. Ama guzel bir sey. Bende internetten buldum, code.org ordan ,yeni basladim yaptirmaya. Bulmaca gibi eglenceli.

Eger istanbuldaysan okulun ismini ozelden gonderebilir misin? Devlet okulu diye biliyorum ,degil mi? Bayagi ilgili geldi ogretmeniniz sizinde. Bizimkinden de mennunum cok sukur ama kucuk kizim icin dusunurum

Merhaba canim kodlama zannediyorum bizde yapmiyorlar. Yani kizim bahsetmedi. Ama guzel bir sey. Bende internetten buldum, code.org ordan ,yeni basladim yaptirmaya. Bulmaca gibi eglenceli.

Eger istanbuldaysan okulun ismini ozelden gonderebilir misin? Devlet okulu diye biliyorum ,degil mi? Bayagi ilgili geldi ogretmeniniz sizinde. Bizimkinden de mennunum cok sukur ama kucuk kizim icin dusunurum
evet eğlenceli.
dün sınıfta sınıf başkanı ve yardımcısı seçimleri yapılmış . benim oğlan yardımcı seçilmiş .başkan kız.

istanbul da değilim . düzce deyim . okulumuz ilgili okul . öğretmenimiz aslında erkek . ve çok yoruluyor . ve ilk çocuktan tecrubemle o kadar hırslı değil . hırs olmasın zaten . böyle iyi . çocuklar mutlu.
okulumuzda tüm ikinci sınıflar aynı şeyleri yapıyor sanırım . öğretmenler birlikte hareket ediyor . anladığım kadarıyla. müdürümüz de iyi maşallah . ilgili , takipte.
dün şiir verdim . cumhuriyet siiri ezberlesinler yazmış vatsaptan .
aldım çantasından . sadece 3-4 kez okuyalım dedim .
baktım ezberlemiş bile . bi iki yerde takılıyor . okulda okumuşlar .

matematikte neredeler bilmiyorum . kopardığım sayfada alt alta toplama gördüm . hatırladım şimdi.

17
19
+--------------
?

bir de okulumuz büyük . yani 11 tane 2. sınıf var . tüm sınıflar 11 şube
okul isim yapmış . iyi başarılı diye . herkes kayıt yaptırmak için değişik yollara başvurup kayıt ettiriyor . böylelikle sınıf mevcudu fazla .
şu an oğlumun sınıfı 31 kişilik.
büyük oğlum da aynı okulda okuyor.
onun zamanında sınıfı 21 kişiydi. yine 11 şube vardı . ama daha azdı mevcut.

haftasonu geleydi.
pazartesi tatil okul . güzel bi şey . 1 gün bizim için önemli. çalışınca ev özleniyor

havalar soğudu . hastalık salgın vs başlar artık okulda. inşallah salgın vs yaşanmaz . çocuklar da hasta olmaz .

Salgılar başladı benim kız hasta oldu bile.carpma işlemi için erken değilmi daha

evet eğlenceli.
dün sınıfta sınıf başkanı ve yardımcısı seçimleri yapılmış . benim oğlan yardımcı seçilmiş .başkan kız.

istanbul da değilim . düzce deyim . okulumuz ilgili okul . öğretmenimiz aslında erkek . ve çok yoruluyor . ve ilk çocuktan tecrubemle o kadar hırslı değil . hırs olmasın zaten . böyle iyi . çocuklar mutlu.
okulumuzda tüm ikinci sınıflar aynı şeyleri yapıyor sanırım . öğretmenler birlikte hareket ediyor . anladığım kadarıyla. müdürümüz de iyi maşallah . ilgili , takipte.
dün şiir verdim . cumhuriyet siiri ezberlesinler yazmış vatsaptan .
aldım çantasından . sadece 3-4 kez okuyalım dedim .
baktım ezberlemiş bile . bi iki yerde takılıyor . okulda okumuşlar .

matematikte neredeler bilmiyorum . kopardığım sayfada alt alta toplama gördüm . hatırladım şimdi.

17
19
+--------------
?

Masallah cok sanslisiniz . Yani okulda etkili bence, ogretmende.ama is cocukta bitiyor. Bencede cok sikmaya gerek yok . Ama yaptirasim geliyor, seviyorum ders calistirmayi :)

Salgılar başladı benim kız hasta oldu bile.carpma işlemi için erken değilmi daha
Valla basladik :) bilmiyorum

Bende çok ders yaptiriyorum tekrar testler sanırım çok sıkı yorum

Biz sabah 9 'dan öğleden sonra 2 buçuğa kadar eğitim tam gün eğitim bence daha iyi

Biz sabah 9 'dan öğleden sonra 2 buçuğa kadar eğitim tam gün eğitim bence daha iyi
biz de tam güne geçiyoruz 15 güne.
yakınımıza ortaokul yapılıyor . bitti artık . büyük oğlan oraya gitcek.
orta ve ilkokulu ayırınca tam gün olacak . ben böyle alışmıştım oysa. çocuk öğlene kadar ödevlerini yapıyordu. yatıp yuvarlanıp çizgi film izliyordu. keyfi yerindeydi. öğlenleri yemek okuldan yemek zorunda kalacak galiba. ona da üzülüyorum bakalım nolur .

Masallah cok sanslisiniz . Yani okulda etkili bence, ogretmende.ama is cocukta bitiyor. Bencede cok sikmaya gerek yok . Ama yaptirasim geliyor, seviyorum ders calistirmayi :)

Valla basladik :) bilmiyorum
şanslıyız okuldan yana şükür . okul evime çok yakın . 5 dk kadar .
ortaokul da yakın o da 5 dk . biri önümüzde ,yeni yapılan yanımızda. ikisi de gider gelir inşallah . tam güne geçerse bakıcıya bırakmayacağız . abiyle gidecek .
ama yemek olayı nasıl olacak bilmiyoum. belki bakıcı öğlen alır yedirir okula bırakır . bakan teyzesi isterse böyle bi şey yapabiliriz .
evet ders için sıkmaya gerek yok .sıktıkça geri teper .

Back