Merhaba bayanlar benim kızım da 2.sinifa geçti hikaye serisi almak istiyorum sizin önerdikleriniz var mi
hoş geldin .Teaekkurler
aaa bak sen yazınca hatırladım . akşam 2 şer 100 e kadarGünaydın.
Üç gündür kızım günde 15-16 sayfacık bile olsa kitap okumaya başladı çok mutluyuz :)
Dün sadece matematik ödevi göndermiş öğretmenimiz.Ritmik sayfalardan oluşan örüntüler vardı.1-2-3-4-5 ve 10 ları anlıyorum da 6-7-8 ler 9 lar vardı içinde.İleri ve geri.Ben de anlamadım.Daha 4 leri tam ezberleyememişken ... Bu ödev çok anlamsız geldi bana
biz de kullanmıyoruz . eve gelmiyor . sınıfta dolaplarında duruyor . belki gün içinde kullanılıyorsa da biz görmüyoruz . eve gelse kitap ben sana resim atardım . geçen hafta 1 kez matematik kitabını yollamış . çünkü içinden ödev vermişti.Devlet kitaplarını hiç görmedik biz.Okulda kullanıyorlar mı bilmiyorum.İçeriğini ve zorluk derecesini çok merak ediyorum.Özellikle matematik.Bazen yardımcı kitaplar ve okulların kendi kitapları gereksiz ağır ve ilerde olabiliyor.Ben çocuğumu çok zorlamak istemiyorum.Ne gerekiyorsa yavaş yavaş sindirerek işlemesini istiyorum.Atlı gibi koşturarak gitmesinKomşularımda bi yerlerde 2. sınıfa giden çocuk bulsam kitaplarını görücem ama yok malesef
biz de kullanmıyoruz . eve gelmiyor . sınıfta dolaplarında duruyor . belki gün içinde kullanılıyorsa da biz görmüyoruz . eve gelse kitap ben sana resim atardım . geçen hafta 1 kez matematik kitabını yollamış . çünkü içinden ödev vermişti.
sonra yine dolaplara koymuşlar. eğer öyle gelecek olursa aklımda olsun içerik ile ilgili resim çeker atarım .
Bizimde okulda duruyor kitaplarimiz . 3 ve 4 leri ritmik sayma olarak ezberledi kizim. Suan matematikte siralama yapiyorlar. Bence normal sekilde ilerliyorlar .İyi olur teşekkürler
evet müfredata göre gidiyorlar . öyle anlaşılıyor .Bizimde okulda duruyor kitaplarimiz . 3 ve 4 leri ritmik sayma olarak ezberledi kizim. Suan matematikte siralama yapiyorlar. Bence normal sekilde ilerliyorlar .
bu akşam baktım da çantası boş . bi resim defteri vardı içinde. normal defterleri de koymuşlar dolaba. kuş gibi çanta.İyi olur teşekkürler
aslında erkendeğil . şimdi sayabiliyorlar zaten 5 e kadar .Bize ilk gun verildi devlet kitapları ama bir hafta önce okula alındı çocuklar tasiyamiyor diye. Ben devlet kitaplarının içeriğini begenmistim bu ek kitaplar zor bence çocukları zorluyorlar yavaş gidilmeli konular 6789 ritmik sayma için erken değilmi benim kız 2453 ve 10 ar sayıyor hergun saydiriyirum unutmasın diye
Bize ilk gun verildi devlet kitapları ama bir hafta önce okula alındı çocuklar tasiyamiyor diye. Ben devlet kitaplarının içeriğini begenmistim bu ek kitaplar zor bence çocukları zorluyorlar yavaş gidilmeli konular 6789 ritmik sayma için erken değilmi benim kız 2453 ve 10 ar sayıyor hergun saydiriyirum unutmasın diye
hahahah.Dün okulumuzda rutin bit taraması yapılmış.Saçı başı dağınık çıktı okuldan :) Geçen sene 2 erkek çocuğunda çıkmıştı da çok korkmuştum.Toka aldırmışlardı önlem olarak.Bu devirde hala bit oluyormuş buna da acayip şaşırdım.Bizim çocukluğumuzda şartlar sebebiyle olması daha anlaşılır geliyordu da .. Eczacı temiz saça gelir bit zaten dediÇocukları yıkamasak mı ne
evet o da mantıklı haklısın . sindire sindire.Günaydın.
Ben erken buluyorum.Sindire sindire yavaş yavaş gitsinler istiyorum.Dün sadece yabancı dil azıcık ödevi vardı.Oh tam kitap okumaya zamanımız var bol bol derken komşu davet etti.Gitti koca akşam boşu boşuna
Artık çocuklar şanslı.Oğlum zamanında çok ağır oluyordu çantalar.Tüm kitaplar içinde.Hoş onunki hala öyle :) Minikler neredeyse boş çantayla gidip geliyor.Kızımın da öyle.Kağıtlar oluyor içinde sadece.Nadiren de bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?