Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün okulumuzda rutin bit taraması yapılmış.Saçı başı dağınık çıktı okuldan :) Geçen sene 2 erkek çocuğunda çıkmıştı da çok korkmuştum.Toka aldırmışlardı önlem olarak.Bu devirde hala bit oluyormuş buna da acayip şaşırdım.Bizim çocukluğumuzda şartlar sebebiyle olması daha anlaşılır geliyordu da .. Eczacı temiz saça gelir bit zaten dedi Çocukları yıkamasak mı ne
tudem iyidir. candır . sen sevmeye çalış. 7 . sınıfa gidene her yıl ek kitap tudemm alıyorumBizim ek kitap tudem ama pek de begenemedim devlet kitapları daha iyi
Canim ya tebrik ederim azminden dolayi . Hangi bolume yerlestin. Bende kpss cok calistim. Ama tam olarak calisamadim bir turlu. Cocuk agliyor is bile zor yapiyordum. Zaten simdi alim az , yuksek puan gerekiyor. Vazgectim artik. Saglik olsun.[/QUOTE]Merhaba arkadaslar bit icin onlem olarak lavanta kolonyasi kullaniyoruz . Faydasi oldugunu oldugunu dusunuyorum. Gecen sene sinifimizda bit vakasi oldu , cok sukur bize gecmedi
["demirleke, post: 57616646, member: 687489"]evet o da mantıklı haklısın . sindire sindire.
kpss ile atanalı 5 yıl oldu benim .
35 yaşında kpss ye ilk girdim .
o zamana kadar ders yüzü görmemişim . yüksiekokuldan mezun olalı 15 yıl olmuş .
konu anlatımlı kitapları aldım .tarih çografya matematik, geometri , anayasa vs
konuları sürekli pekişsin diye tekrar ettiğimde değil de yeni öğrendiğim bir konuyu 2 kez tekrar edip yeni konuya geçince daha iyi öğrendiğimi farketmiştim.
yeni konuyu zorunlu olarak öğrenmek zorunda kalıyor beyin . yani sürekli yeni konu geleceğini biliyor ve ona göre geçmişi daha iyi kaydediyor gibi düşünün .
ben öyle hissettim . çünkü 6 ay gibi kısa bi sürede hazırlandım ve ilk kez girdiğim kpss de atandım .
canım sağ ol .Canim ya tebrik ederim azminden dolayi . Hangi bolume yerlestin. Bende kpss cok calistim. Ama tam olarak calisamadim bir turlu. Cocuk agliyor is bile zor yapiyordum. Zaten simdi alim az , yuksek puan gerekiyor. Vazgectim artik. Saglik olsun.
Aynen oyle iyi yapmissin. Bende ilidisi tercih edemezdim. Bu konuda cesur degilim.Ne gu
canım sağ ol .
ben kendi bölümümden yerleştim . teknikerim. türkiye de tek alım vardı .1 kişilik kontenjana yerleştim.
normalde bölümümzden kontenjan açılmıyor . şansıma açılmıştı.
bölge ve il değiştirmek durumunda kaldık . ayvalık tan geldik . burhaniye , edremit . bilir misin . oraları bıraktık .
tek kadro açılınca yazdım .
ama şimdi bilemiyorum . nasip tabi ama yazmasaydım da düz memurluk isteseydim ama bulunduğumuz yerde kalsaydık daha mı iyi olurdu. annemler , kv demler orada çünkü.
neyse kısmet artık .
ben 85 le yerleştim . ama türkiye geneli ilk % 10 luk dilime girmiştim genel sıralamada.700 bin kişiden 6 bin sıralamadaydım.
bölüm sıralamam 6 ydı. ikinci atamada yerleştim . ilk atamada önümdeki 5 kişi gitmiş sanıyorum . o nedenle yerleştim . ya da il dışı diye yazmadılar önümdekiler .
böyle nasipte varmış . şans , nasip , kısmet her şey . alnına yazılmışsa oluyor işte. şükür iyiyiz , mutluyuz . soğuk memmeket bize göre ama alıştık . Allah sağlık versin . doğduğun yer değil doyduğun yer demişler demi.
Bizde bunlari yaptik simdi sayi yuvarlamaya gectik. Turkcede de cumle tamamlama ,dunku odevleri.ödevlerimiz . 2. sınıf. bugün bakıcı teyzesinde yapacak . akşam öğretmenin aldırdığı kitaplardan koparım çantasına koyuyorum. her gün aynı .
benim de kpss ye hazırlandığım o 6 aylık zamanda çocuklarımın biri anaokuluna gidiyordu. diğeri 1 yaşındaydı. zorlu bi zamandı . ama kaderime yazılmış ki bana da azim geldi.Aynen oyle iyi yapmissin. Bende ilidisi tercih edemezdim. Bu konuda cesur degilim.
Kismetinde de varmis. Benimde yokmus demek ki . İlerde bakalim. Belki ozellesmeler azalir ,tekrar alimlar artar. Yada ben cafe acmak istiyorum .yada ev hanimligina devam
bi tane fotokopi çantalarında demiş . onu da yapacak . o renksiz .Bizde bunlari yaptik simdi sayi yuvarlamaya gectik. Turkcede de cumle tamamlama ,dunku odevleri.
Odevler fotokopi seklinde geliyor bize. Ama sizinki daha guzel , rekli , daha cok severek yapar. Benim bile yapasim geldi
cafe açmak çok iyi fikir .
ben de eğer atanmasaydım bi şeyler yapacaktım .
sıkılmaya başlamıştım ev hanımlığından . çocuk bak , yemek yap , ev süpür , sil . ev hanımlığı çok zor gerçekten.
Canim yayini soylermisin onada bakiyim .bi tane fotokopi çantalarında demiş . onu da yapacak . o renksiz .
bunları öğretmen aldırdı. 4 soru bankası.
her gün vatsaptan yazıyor . türkçe 33-34
matematik 23-24 gibi
onları koparıp yapması gerekiyor . çek kopar soru bankası.
öyle olunca renkli oluyor . daha zevkli tabi.
uyumayan çocuk zor . benim çocuklarım da uyumaz.Aynen bende sikilicam suan sikilamiyorum. Kucuk kizim 2 yasinda, yine uyumayan bebekti. Yeni yeni duzene giriyor. Okula git gel , kucukle ilgilen , hoop aksam olmus.
Kucukte okula baslasin , bizimde borclar hafiflesin.hayalini kuruyorum ,yapicam ins
paylaşmıştım aslında . banadaa . geçmişe bakayım bulayım . durCanim yayini soylermisin onada bakiyim .
bence çalışkaan arıı çok güzel . büyük oğlanda onu çok kullanmışlardı ödev çek kopar şeysinde.Birazdan çarşıya çıkıcam kırtasiyeye uğrayıp bir bakayım ben de bu yayına.Bilfen in soru bankasını almıştım ama sanki biraz ağır gibi geldi.Matematik özellikle önce kolay yayınlarla başlasın istiyorum birden gözü korkmasın