Canım bizim öğretmen hem devletin verdiği kitaptan hemde yardımcı kitaptan yaptırıyordu geçen sene. Bu yıl veliler yardımcı kitaba itiraz etmişler Veli toplantısında ( ben gitmemiştim) . O yüzden isteyenler aldı yard. kitap. Bizde aldık ama evde çalışıyor. Öğretmende ev ödevlerini değişik kaynaklardan veriyor.Bizim öğretmenimiz devletin kitaplarının kapaklarını bile actirmiyor kuzucuğum boşu boşu taşıyor yanında. Kitaplar aldırdı 2. Dönemin başında yine.
Canım bizim öğretmen hem devletin verdiği kitaptan hemde yardımcı kitaptan yaptırıyordu geçen sene. Bu yıl veliler yardımcı kitaba itiraz etmişler Veli toplantısında ( ben gitmemiştim) . O yüzden isteyenler aldı yard. kitap. Bizde aldık ama evde çalışıyor. Öğretmende ev ödevlerini değişik kaynaklardan veriyor.
Bence sadece ders kitabıyla olmuyor, yardımcı kaynak şart. Bizim zamanımızda da böyleydi. Ders kitaplarımız vardı, birde aylık dergi dağıtırdı öğretmen...devlet boşa dagıtıyor zaten o kitapları yardımcı kitaplara dünyanın parasını veriyoruz valla.
bu arada çarpmalarda ne alemdesiniz.
birde bizim ingilizce öğretmenin tayini çıktı vekil öğrtmen alacaklarmış. en son renklerde kalmıştık siz hangi konudasınız.
Arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah. kısa zamanda toparlarlar.Evde yaptırırsin sendeKızım haftasonu arkadaşlarıyla oynarken bileğini burktu. Bir kaç gün okula gidemeyecek gibi.
Matematikten beşlere kadar ödev verdi öğretmen, ezberleyecekler.
Türkçe'den de ismin e hâli, i hâli, de hâli, den hâli konusunu öğreniyorlar.
Sağol canım. Dün ve bu gün gitti okula. Dün ayağı biraz ağrıyordu ama gitmek istedi( çünkü ingilizce vardı). Bu gün daha iyi şükür .Arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah. kısa zamanda toparlarlar.Evde yaptırırsin sende
Bize geliyor canım ödev hala...ÖDEV VERİLMİYORMUŞ ARTIK DOĞRUMU HANIMLAR VELİLERDEN BİRİSİ WATSHAPTAN YAZMIŞLAR BENDE NİYE ÖĞRETMEN ÖDEV VERMİYOR DİYORDUM
BİZDE DE VARMIŞ CANIM BENİM OĞLAN SAĞOLSUN SÖYLEMİYORMUŞBize geliyor canım ödev hala...
inşallah iyi geçmiştir kızınızın sınavı.Arkadaş lar slm nasılsınız .kızımın bilsem sınavı var dua edin.açıkçası biz başvurmamıştık öğretmen başvurmuş.gitmek istedi.eşimde götürdü.
Sizler neler yapıyorsunuz
ÇARPIM TABLOSU İLE ARALAR NASIL ÇOCUKLARIN
BİZİMKİ SIRALI SÖYLÜYOR 2-3-5 LERİ AMA TEK SORUNCA O VERİMİ ALAMIYORUM
SİZLER NASIL YÖNTEM UYGULUYORSUNUZ ARKADAŞLAR
Kolay gelsin :))YAZDIRARAK EZBERİ BENDE DÜŞÜNDÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ONUDA DENEYECEĞİM TEŞEKKÜR EDERİM
Bizim öğretmen ; '' çarpım tablosunu unutun... çocuklar ritmik saymayla bunu çözecek '' demişti... Buyüzden biz çarpım tablosunun adını bile anmadan yapıyoruz işlemleri... Buarada 2. dönem ilk deneme sınavınıda atlattık... Gayet iyidi.. Şimdiden tatil gelsin istiyorum... Şaka maka seneye ALLAH'ın izniyle 3. sınıf oluyoruz... Okulda daha kıdemli olacaklar. Zaman ne çabuk geçiyor.
Deneme sınavında sorular basit , Türkçe' de Büyük Harf kullanımı ile ilgili bir soru var... O soru biraz zorlamış benimkisini.. Size bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?