İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizim öğretmenimiz devletin kitaplarının kapaklarını bile actirmiyor kuzucuğum boşu boşu taşıyor yanında. Kitaplar aldırdı 2. Dönemin başında yine.
Canım bizim öğretmen hem devletin verdiği kitaptan hemde yardımcı kitaptan yaptırıyordu geçen sene. Bu yıl veliler yardımcı kitaba itiraz etmişler Veli toplantısında ( ben gitmemiştim) . O yüzden isteyenler aldı yard. kitap. Bizde aldık ama evde çalışıyor. Öğretmende ev ödevlerini değişik kaynaklardan veriyor.

devlet boşa dagıtıyor zaten o kitapları yardımcı kitaplara dünyanın parasını veriyoruz valla.
bu arada çarpmalarda ne alemdesiniz.
birde bizim ingilizce öğretmenin tayini çıktı vekil öğrtmen alacaklarmış. en son renklerde kalmıştık siz hangi konudasınız.

Bence sadece ders kitabıyla olmuyor, yardımcı kaynak şart. Bizim zamanımızda da böyleydi. Ders kitaplarımız vardı, birde aylık dergi dağıtırdı öğretmen...
İngilizce de bizde renklerdeyiz hala... Çarpmalarda bu gün 2 leri tablo halinde ezberlemişler.

Kızım haftasonu arkadaşlarıyla oynarken bileğini burktu. Bir kaç gün okula gidemeyecek gibi.
Matematikten beşlere kadar ödev verdi öğretmen, ezberleyecekler.
Türkçe'den de ismin e hâli, i hâli, de hâli, den hâli konusunu öğreniyorlar.

ÖDEV VERİLMİYORMUŞ ARTIK DOĞRUMU HANIMLAR VELİLERDEN BİRİSİ WATSHAPTAN YAZMIŞLAR BENDE NİYE ÖĞRETMEN ÖDEV VERMİYOR DİYORDUM

Arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah. kısa zamanda toparlarlar.Evde yaptırırsin sende

Arkadaş lar slm nasılsınız .kızımın bilsem sınavı var dua edin.açıkçası biz başvurmamıştık öğretmen başvurmuş.gitmek istedi.eşimde götürdü.
Sizler neler yapıyorsunuz

Arkadaş lar slm nasılsınız .kızımın bilsem sınavı var dua edin.açıkçası biz başvurmamıştık öğretmen başvurmuş.gitmek istedi.eşimde götürdü.
Sizler neler yapıyorsunuz
inşallah iyi geçmiştir kızınızın sınavı.
çarpım tablosu elimizde ezberlemeye devam
bir an çocukluğuma döndüm ay ben ne zor ezberlemiştim onları

ÇARPIM TABLOSU İLE ARALAR NASIL ÇOCUKLARIN

BİZİMKİ SIRALI SÖYLÜYOR 2-3-5 LERİ AMA TEK SORUNCA O VERİMİ ALAMIYORUM
SİZLER NASIL YÖNTEM UYGULUYORSUNUZ ARKADAŞLAR

ÇARPIM TABLOSU İLE ARALAR NASIL ÇOCUKLARIN

BİZİMKİ SIRALI SÖYLÜYOR 2-3-5 LERİ AMA TEK SORUNCA O VERİMİ ALAMIYORUM
SİZLER NASIL YÖNTEM UYGULUYORSUNUZ ARKADAŞLAR

Çocuğun ezberi ile alakalı bence o

Ama ben mesela 2leri mi ezberliyor 3 4 kez yazdiriyorum 1den 10a kadar zaten yazarken ezberlemis oluyor.
İnşallah senin oğlan da da ise yarar :))

YAZDIRARAK EZBERİ BENDE DÜŞÜNDÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ONUDA DENEYECEĞİM TEŞEKKÜR EDERİM

Bizim öğretmen ; '' çarpım tablosunu unutun... çocuklar ritmik saymayla bunu çözecek '' demişti... Buyüzden biz çarpım tablosunun adını bile anmadan yapıyoruz işlemleri... Buarada 2. dönem ilk deneme sınavınıda atlattık... Gayet iyidi.. Şimdiden tatil gelsin istiyorum... Şaka maka seneye ALLAH'ın izniyle 3. sınıf oluyoruz... Okulda daha kıdemli olacaklar. Zaman ne çabuk geçiyor.

bizim deneme sınavı yarın hayırlısıyla bizde bir atlatsaydık..
tatılı bende iple çekiyorum evde birde küçük bebiş olunca herşey daha da zor oluyor..

bu arada çocuklarımız büyüyor hanımlar seneye 3 sonra 4 ana bir bakmışsın lise bitmişş

Deneme sınavında sorular basit , Türkçe' de Büyük Harf kullanımı ile ilgili bir soru var... O soru biraz zorlamış benimkisini.. Size bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…