İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Deneme sınavımızıda atlattık çok şükür .... Tatili iple çekiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Bilsem sınavına girecek çocukları olanlar var mı? Hazırlık yapıyormusunuz hazırlık yapmalımıyız
Benim oğlum da 2. Sınıf

Karneler alındı.hepsi çok iyi kızımın.
Yarın birkaç günlük aile ziyareti yapıcaz.ilk hafta geçer ikinci hafta evimiz de oluruz biraz derslere bakarız.
Herkese huzurlu tatiller

Nihayet tatil geldi..... Karne '' çok iyi''... Malum ödev yok.... Ama tatil kitabımız var.. Boşta durmayacağız testlere devam... Hepinize mutlu tatiller.... İyi ki varsınız!

Bizim karnede hepsi çok iyi. Öğretmenimiz ödev verdi bize, her gün için tek sayfa dönemin özeti gibi birşey.. İsteyen yaptırsın, ben hazırladım, yaptırıp yaptırmamak size kalmış , dedi.
Birde kalın bir hikaye kitabı vermiş , tatîlde okusunlar, her gün kaç sayfa okuduklarını yazsınlar demiş...
Bizimde birkaç gün aile ziyareti olur, onun dışında çoğunlukla evde oluruz... Ders, oyun, çizgi film şeklinde geçer herhalde günlerimiz ..

Maalesef ki biz yine evdeyiz.bir yere gidemeyiz.her yer çok soğuk ve 5 aylik bebeğim var.
Öğretmenimiz odev vermemiş. Yaprak testi vardı evde hergün düzenli ondan yaptiracagim birde kitap okumaya devam

Aynen canım .nasılsın iyimisin
İyiyim şükür. Benim Ufaklıkla uğraşıyorum. Sen nasılsın.

İkinci dönem daha zor geçecek gibi çarpım tablosu yazılılar Allah yardımcımız olsun.

Tatilde hep evdeydik bunalım geçirdik yani
Ama çabuk geçti uykuya alışmistim ne guzel

Bizde hafta sonları gezdik, hafta içi evdeydik. İkinci hafta kuzenleri geldî, dört gün kaldılar... Eğlendiler bayaa.
Öğretmen her gün için konu tekrarı gibi bişeyler vermişti. Her güne tek sayfa.. Onları yaptı. Birde öğretmenin verdiği kitabı okuyup bitirdi. 400 sayfalık bir kitap, her gün 30-40 sayfa okudu. Öğretmen istediğiniz kadar okuyabilirsiniz demişti, bizim kızın okuması hızlı olduğu için, bide sevdiği için kitap okumayı hepsi bitti kitabın.
Bu gün de çarpmaya geçmişler, problem çözmemişler, sadece öğretmen giriş yapmış.
Bizde durumlar böyle...

Canım kolay gelsin.iki haftadır evde çarpma yapıyoruz kızımla hazırlık amaçlı.acaba sizinkiler nasıl işliyorlar çarpma konusunu

Canım kolay gelsin.iki haftadır evde çarpma yapıyoruz kızımla hazırlık amaçlı.acaba sizinkiler nasıl işliyorlar çarpma konusunu
Canım öğretmen sadece anlatıyor sanırım mantığını. İki gündür eve hiç ödev gelmedi belki bu gün verir.
Bizim kız da seviyor çarpmayı. Evde sürekli bana çarpma sor diyor, beşlere kadar soruyorum bende problem şeklinde.
Mesela; Ayşe her gün 4 sayfa kitap okuyor, 2 haftanın sonunda kaç sayfa kitap okumuş olur? Gibi. Böyle çok hoşuna gidiyor..
Siz ne şekilde çalışıyorsunuz?

Tatilde 5lere kadar ezberledi.kaynak kitaplardan bol bol soru yatırıyorum.bugün çarpmaya geçmişler.öğretmen ödev de vermiş.önceden öğrendiği iyi oldu hiç zorlanmadı

Tatilde 5lere kadar ezberledi.kaynak kitaplardan bol bol soru yatırıyorum.bugün çarpmaya geçmişler.öğretmen ödev de vermiş.önceden öğrendiği iyi oldu hiç zorlanmadı

Bizimkiler devletin verdiği kitaptan öğreniyorlar, bugün yine ödev vermemiş. Mantığını öğrendikleri için kolay gelir artık...

Bizimkiler devletin verdiği kitaptan öğreniyorlar, bugün yine ödev vermemiş. Mantığını öğrendikleri için kolay gelir artık...
Bizim öğretmenimiz devletin kitaplarının kapaklarını bile actirmiyor kuzucuğum boşu boşu taşıyor yanında. Kitaplar aldırdı 2. Dönemin başında yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…