Bizde 29ekimle ilgili ezber vermemiş.etkinlik vermiş.haftasonu bizimkinde cuma bitirdi ödevini fakat haftasonu baya testler çözdük.internetten de ingilizce çözdük bilgisayarla olması hoşuna gitti.boş bırakmaya gelmez hele benim küçük müsaade etse daha çok yapıcaz ama anca bu kadar oluyor.
Selam, biz iyiyiz şükür . Ödevler cuma gününden bitti, başka da neredeyse hiçbir şey yapılmadı , sadece kitap okudu o kadarbuna da şükür.
29 Ekim için şiir ezberliyor.
İyi tatiller sizeBizde 29ekimle ilgili ezber vermemiş.etkinlik vermiş.haftasonu bizimkinde cuma bitirdi ödevini fakat haftasonu baya testler çözdük.internetten de ingilizce çözdük bilgisayarla olması hoşuna gitti.boş bırakmaya gelmez hele benim küçük müsaade etse daha çok yapıcaz ama anca bu kadar oluyor
5günde tatil ailemin yanına gideceğim o zaman pek birşey yapamayız
Birde ingilizceyi bilgisayardan nerden çözüyorsunuz? Belki bizde bakarız.Bizde 29ekimle ilgili ezber vermemiş.etkinlik vermiş.haftasonu bizimkinde cuma bitirdi ödevini fakat haftasonu baya testler çözdük.internetten de ingilizce çözdük bilgisayarla olması hoşuna gitti.boş bırakmaya gelmez hele benim küçük müsaade etse daha çok yapıcaz ama anca bu kadar oluyor
5günde tatil ailemin yanına gideceğim o zaman pek birşey yapamayız
Canım testimiz.comdan yatırıyorumBirde ingilizceyi bilgisayardan nerden çözüyorsunuz? Belki bizde bakarız.
Canım ya nerdesinHerkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
Canım bizim öğretmen 2 şerli, 3 erli, 4 erli ve 5 erli karışık, ileriye ve geriye sayma yaptırıyor. 1 le 100 arasında herhangi bir sayıya kadar isteyebiliyor.merhabalar hanımlar
bizimkide 5erli saymada sıkıntısı yok ikişerliyi biraz biliyordu pekiştirdik
üçerli saymada oldu gibi ama 4ere başlayamadık birde hepsinin gerisinide istiyor öğretmenimiz ama biz geriye geçemedik daha oğlum çok isteksiz canı sağolsun
saymalarda kaça kadar istiyor öğretmenleriniz geri saymalarda dahil merak ettim
kızkardeşimde aynı sizin gibi olmalı dedi oda sınıföğretmeni2 şerlileri 100 kadar 3 erleri 30 kadar 4 erleri 40 kadar ileri geri saydırdı bu hafta
Canım maşallah kızına gayet güzel sonuç daha ne olsunİl geneli deneme sınavı olmuşlar dün . Bizim kızın dört yanlışı var. Soruların ikisi gerçekten zordu, diğer ikisi aslında yapabileceği zorluktaymış. Bakalım sonuçlar açıklanınca kaçıncı olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?