• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

.
Selam, biz iyiyiz şükür . Ödevler cuma gününden bitti, başka da neredeyse hiçbir şey yapılmadı , sadece kitap okudu o kadarHoppa buna da şükür.
29 Ekim için şiir ezberliyor.
Bizde 29ekimle ilgili ezber vermemiş.etkinlik vermiş.haftasonu bizimkinde cuma bitirdi ödevini fakat haftasonu baya testler çözdük.internetten de ingilizce çözdük bilgisayarla olması hoşuna gitti.boş bırakmaya gelmez hele benim küçük müsaade etse daha çok yapıcaz ama anca bu kadar oluyor
5günde tatil ailemin yanına gideceğim o zaman pek birşey yapamayız

Bizde 29ekimle ilgili ezber vermemiş.etkinlik vermiş.haftasonu bizimkinde cuma bitirdi ödevini fakat haftasonu baya testler çözdük.internetten de ingilizce çözdük bilgisayarla olması hoşuna gitti.boş bırakmaya gelmez hele benim küçük müsaade etse daha çok yapıcaz ama anca bu kadar oluyor
İyi tatiller size :KK73: Oh ne güzel gezn eğlenin. Bizde bu sene inanılmaz motivasyon eksikliği var. Bilmiyorum belli kardeşlerinin de etkisi vardır. Oyun oynamak daha cazip geliyor. Evde iki küçük yaramaz olunca da benim düzen sağlamam zorlaşıyor. Onu biraz fazla serbest bırakıyorum maalesef .
Tatilde ödevlerinin haricinde sadece 2 tane test çözdü..:110: Allah'tan kitap okumayı seviyor. Gün içinde zaman zaman ben söylemeden okuyor. Bide yatmadan önce yarım saat kadar okuyor. E buna da şükür . :KK54:

Birde ingilizceyi bilgisayardan nerden çözüyorsunuz? Belki bizde bakarız.

Arkadaşlar slm.nasıl geçti tatiliniz.Biz bol bol gezdik evde değildik.bugünde hava güzel parktayız .kitap okudu kızım birazda test çözdü birazda ingilizce
Siz neler yapıyorsunuz

Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
Canım ya nerdesin
4. Sınıfa geçtik orda yazıyoruz artık
Gelirsen biz oradayız diğer arkadaşlarla

merhabalar hanımlar
bizimkide 5erli saymada sıkıntısı yok ikişerliyi biraz biliyordu pekiştirdik
üçerli saymada oldu gibi ama 4ere başlayamadık birde hepsinin gerisinide istiyor öğretmenimiz ama biz geriye geçemedik daha oğlum çok isteksiz canı sağolsun

saymalarda kaça kadar istiyor öğretmenleriniz geri saymalarda dahil merak ettim

merhabalar hanımlar
bizimkide 5erli saymada sıkıntısı yok ikişerliyi biraz biliyordu pekiştirdik
üçerli saymada oldu gibi ama 4ere başlayamadık birde hepsinin gerisinide istiyor öğretmenimiz ama biz geriye geçemedik daha oğlum çok isteksiz canı sağolsun

saymalarda kaça kadar istiyor öğretmenleriniz geri saymalarda dahil merak ettim
Canım bizim öğretmen 2 şerli, 3 erli, 4 erli ve 5 erli karışık, ileriye ve geriye sayma yaptırıyor. 1 le 100 arasında herhangi bir sayıya kadar isteyebiliyor.

Bizde 2 serli ve 5li 100eka dar ileri ve geri ezberledik
3erli 30a ,4erli 40kadar ileri geri ezberledik geçen hafta öğretmen bilenlere hediye verdi.
Bu hafta eldeli toplamaya geçtiler.kızıma yazın öğretmiştim şimdi maşallah çok iyi yapıyor

Dün bizim sınıfta MEB tarafından yapılan ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME sınavını oldunuzmu sizde? 12 soruTürkçe, 12 soru matematik, 10 soru hayat bilgisi, 6 tanede ingilizce.... Kodlamalar(isim..sınıf..no) epey uzun sürmüş.. Ögretmen tek tek kodlamaları anlatmış... Şaşkınım... Böyle 1 sınav niçin yapılıyor? Lütfen bilgisi olan paylaşsın....

benim bildiğim kadarı ile 4üncü sınıfa kadar sınav uygulamaları yok çocuklara bu sınavın olacağı önceden bilgi verilmedimi

Zaten, MEB yapmamış sınavı. Bugün ögrendim okulumuz içinde olan birseymis... Rahatladım açıkçası..

Bizimkikerde oldu meb dayalı degil kirtasiyeden alındı sinav soruları evet kodlamaki ve epeyce uzun sürmüş pek ciddiye alincak sinav degil değerlendirme

Geçen hafta üç dersten ayrı ayrı deneme sınavı oldu bizimkiler. Notlarımız: Türkçe ; 85, matematik; 90, hayat b. ;100
Biraz düşük notlar.
Bu haftada il genelinde değerlendirme sınavı yapılacakmış bakalım o nasıl olucak ...

İl geneli deneme sınavı olmuşlar dün . Bizim kızın dört yanlışı var. Soruların ikisi gerçekten zordu, diğer ikisi aslında yapabileceği zorluktaymış. Bakalım sonuçlar açıklanınca kaçıncı olacak .

Back