İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Öylemi diyorsun ? Bana dört yanlış çok gibi geldi. Gerçi 50 soru vardı ...
Ama çok şükür okula karşı önceki istek sizliği kalmadı, ona seviniyorum.
Siz neler yapıyorsunuz?
Gayet iyi hem 50soru hem daha ilk sınav ları bence çok sevinmelisin
Kızımın denemesi yarın bakalım hayırlısı inşallah sonuç güzel olur

Slm arkadaşlar bizim kuzunun kitap sınavı var bu ayın 20sinde bakalım ınşallah güzel hazirlanabiliriz
İnşallah güzel sonuç alır.
Nasıl oluyor canım kitap sınavı?
Bizimde bu ayın 15 inde genel denememiz var, bu sefer babası olaya el koydu, o çalıştırıyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak sonuç.

İnşallah güzel sonuç alır.
Nasıl oluyor canım kitap sınavı?
Bizimde bu ayın 15 inde genel denememiz var, bu sefer babası olaya el koydu, o çalıştırıyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak sonuç.
Canım kolay gelsin.hergün ve düzenli soru çözdür un ben öyle yapıyorum

Kitap sınavı da şöyle 3tane hikâye kitabı var bu kitaplardan test usulü sınav olacaklar.bu ayın sonunda hediyelerde güzel

İyi gidiyoruz çok şükür..Ama ders ve ödevlerin dışına kaynak kitaplardan test yaptırmak gerekiyor... Aralarında dağlar kadar fark var... Kaynak kitaplarda daha çok yoruma dayalı bilgiyi irdeleyen sorular var.. Çok güzel ama niye ders kitaplarımız ve ödevler öyle olamıyor??? Ya kaynak kitaplardan yararlanmasaydık ne olacaktı?????? çok can sıkıcı bir durum....

Öncelikle merhaba hanımlar. Hangi kaynak kitaplarını kullanıyorsunuz. Bizim öğretmenimiz zirve ile zambağı aldırdı birde anafen in hayat bilgisi soru bankası. İngilizce öğretmenimiz ise ünlünün ingilizce setini aldırdı. Ayrıca evde çözdüğü tüm dersler kitabı da var. Çocuğum babamızın işi geregi Doğuda küçük bir ilçede eğitim gördüğü için çok tedirginim sizce yeterli midir bunlar

Gayet güzel kaynaklar .bizde de bu kaynaklar var.bence yeter li .

Canım gayet güzel , kaliteli yayınlar. Bence yeterli. Bizdede şimdilik Akıllı Damla var. Onuda beğendim...
Başarılar yavrularına...

Canım gayet güzel , kaliteli yayınlar. Bence yeterli. Bizdede şimdilik Akıllı Damla var. Onuda beğendim...
Başarılar yavrularına...
Çok sağol i kadar çok yardımcı kitaplar varki insan ne yapacağını şaşırıyor. Tabi birde oğlumun buralarda okuması üzüyor beni Allahtan öğretmenimiz çok kaliteli. Herkesin kuzucuklarına başarılar. Tüm ana babalar onların gözlerinin içine bakıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…