İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım yaaa lütfen internetten okuma, en basit baş ağrısında bile bazen öyle yazılar çıkıyor ki, insan nerdeyse depresyona girecek. Ben de çok yaparım onu, bir rahatsızlığım olduğunda araştırırım, ama yani, öyle yazılar çıkıyor ki karşına şaşıp kalıyorsun. Sen de bu süreçte bolcana dua et canım, bizler de dua edelim, inşallah Allah sağlığına kavuşmayı nasip eylesin anneciğine ve de uzun yıllar sizinle yaşasın. torunlarının çocuklarını görsün. Bu dönemde annenin de moralinin yüksek tutmaya bakın, siz pozitif mutlu olun ki, ona da yansısın. Kendine iyi bak canım ve de üzme artık, inşallah şifa haberlerini de duyarız burdan.

günaydın hayırlı cumalar..
haribucum bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah acil şifalar versin canım.

günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalar herkese
gece kalkamamışız, büyük kızım oruç tutabilecek mi bilmiyorum, kendim reglim zaten de, sabah uyku sersemi diyor ki anne biz ne zaman kalktık? Ben de kalktıkya kızım dedim, genelde uykulu uykulu yediğinden haberi bile olmuyor, babası da kalktık de geç nasıl olsa hatırlamıyor dedi ama ben kıyamadım, ne de olsa daha 14 yaşında, bir de evde fenalaşırsa kim bilecek, söyledim kıza gece kalkamadık kızım, kendi durumuna bak, ona göre tutamayacak gibiysen tutma dedim, bilmiyorum artık ne yapacak, evde uyuyor şimdilik.

Canım çok merak etmiştik seni ve anneni. İnan hep dua ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin diye. internette olumsuz şeyler okuyup moralini bozma lütfen. Bak Allah karşına aynı şeyleri yaşamış bir insan da çıkarmış, herşeyin düzeleceğine dair canlı bir örneğin de var karşında. Sen de buna inan ve kendini salma canım. Lütfen arada bize de bilgi ver, burda aile gibi olduk, merak ediyoruz.Dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun.

Günaydın kızlar,

Kürkçü dükkanına geldik yine. Bizim KDV haftası olduğu için yine çok yoğun bir hafta olacak. Haftasonu da temizlik ve yemek- çamaşır derken geçti. İftardan sonra vakit öyle hızlı geçiyor ki hangi ara gece yarısı oluyor anlamıyorum.Dün biraz AVM ye gittik, çocuklara bayramlık aldık. Markalarda baya indirim var, çocukların eksiklerini aldık.

canım benim..Allah"ım şifa versin annene..
Rabbim şu mübarek günlerde yardım etsin darda olanlara..
Sonuçların açıklanmasına 10 gün mü kaldı..inşallah uyacak sizden birisinin karaciğeri..hep dualarımdasınız ..annen iyi olacak inşallah..
kayıppederimin hastalığını öğrendiğimizde bizim de günlerimiz çok kötü geçiyordu..sabah kalkınca korkunç bi üzüntü oluyordu içimde..sabahları üzüntü ve korkuyla uyanıyordum.
Allah size de bu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin..

Selam kızlarrr, hepiniz iyisinizdir inşallah

okullar kapandı bizde dağıldık değil mi?

Hepinizi ayrı ayrı özledim...

Haribu canım umarım annen sağlığına kavuşur...

Bugün kandil hepimizin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

Bugün son iş günüm sonrasında tatil başlıyor nihayet geldi bugünler bir yıl bekledikten sonra...

Şimdiden iyi bayramlar hepinize kızlarrr

iyi bakın kendinize...

Bende hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden arkadaşlar,biz cuma akşamı yola çıkıcaz kısmetse erdeğe kayınpedere gidicez 3-4 gün eşim babasını görmek istiyor,bizede bi değişikli olur belki biraz hoş bu kafayla nereye gitsem farketmiyor ama en azından oğlum için biraz iyi olur dedim bizimle vakit geçirsin çünkü ben izin olayını şimdilik rafa kaldırdım herşey doktorun söyliyeceklerine bağlı eğere ameliyatlık bir durum olursa ona göre kullanıcam iznimi,dün mübarek kadir gecesiydi camiye gittik duamızı ettik namazımızı kıldık Allah kabul etsin inşallah.Ablam ve abimler annemlerde olucak bayramda o nedenlede içim rahat.Hepinize hayırlı bayramlar....

bende bandırmaya gitçem :)) biraz kafan dağılır seninde rahatlaman lazım
Allahım mübarek günler hürmetine annene şifalar versin inşallah

canım sana da iyi bayramlar..Bayramı da geçirdik ..zaman nasıl su gibi akıp gidiyor

Emir i ayvalık ta bıraktık.
dün gece 11 gibi evdeydik..
Ediz sabah bakıcıya girmemek için çok direndi..ağladı..sümükleri aktı..içim acıdı resmen ..çok üzüldüm.
az önce aradım.
iyiymiş.
puzzle yapıyormuş ablalarla

aslında bakıcı parka götürcem seni diye susturmuştu..ama götürmemiş..sıcak gitmeyelim demiş
yaa moralim çok bozuk..

oğluşum öğlen uyuyup uyanırsam annem gelecek mi diye soruyormuş..

işte böyle.. :26::26::26:

günaydın kızlar.. kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin..
Amin canım..sen nasılsın..nasıl geçti bayram..kısa kısa yazmak yok..uzun yaz bakemm

canım annen için çok dua ettim..

inşallah 3 kardeşten 1 tanesi uyacak Allah"ın izniyle.

habersiz bırakma bizi.

bende bandırmaya gitçem :)) biraz kafan dağılır seninde rahatlaman lazım
Allahım mübarek günler hürmetine annene şifalar versin inşallah
canım gittin mi bandırma ya ..nasıldı senin tatilin

kızın nasıl..

ben bugün moralsizim..oğluşum yüzünden..

abisini sıkıntıdan kurtardık babaannede bırakarak ..ama sıkıntıya Ediz i mahkum ettik azıcık..bu yüzden de üzülüyorum

evet gittik güzeldi bizimde babanne dede orada..ikisini bırakma şansın yokmuydu eğlenirlerdi belki orada....benim kızda iyi bandırmaya gidebilir ağustos sonu gibi salça yapacak babannesiyle :)))

slm kızlar,biz hala çapadaki mr sonuçlarını bekliyoruz araya bayram tatili girdi ya umarım en geç yarına kadar alırız çünkü annemin dr.undan randevu almıştık 15 gün önce yarın için akşam saatlerinde olmazsa randevuyu ertelemek zorunda kalıcaz.Bu arada anneme bol bol enginar takviyesi yapıyoruz aklınızda olsun enginar karaciğer için çok faydalı.Suyunu sıkıyoruz içirtiyoruz zeytinyağlısı yapıyoruz.İlaç niyetine yesin gerçi dr tuzu tamamen yasakladığı için yemeğede küstü hiçbirşey yemiyor doğru dürüst,kuş kadar yiyor.10 kilo vermiş e yemeğince halsizde oluyor tabi.şu sonuçları alıp bi göstereydik o zman kafamız daha rahat olacak tabi.Oğlanda babannede tatil oluşu bizim için bir nimet oldu.Bizler ablam abim ben biraz daha iyiyiz en azından bu olayı sindirdik yavaş yavaş şimdi duruma göre hareket edicez bakalım hayırlısı....

canım benim haklısın..biz de kayınpederimin hastalığında ilk başta çok kötü olduk..zamanla alıştık..Allah zamanı ilaç olarak veriyor insanoğluna

canım inşallah sonuçlarınız da iyi gelir..uyar inşallah .nakil olur inşallah

enginar buluyorsunuz maşallah..bizim o taraflarda çoktan zamanı geçti..bol bol yedirin..

biz bu yıl yiyemedik..3-4 kez ancak yedik..

eski evimizde çok pişerdi..orda çok yetişir enginar..çok da pişirilir...

suyunu da içsin tabi..çok faydalı..yarasın teyzeme..ellerinden öperim canım..inşallah iyi olacak..

10 kilo mu verdi canım..çok hızlı vermiş ..tabi haklısın halsiz kalır..Acil şifalar dilerim anneciğine canım benim

evet gittik güzeldi bizimde babanne dede orada..ikisini bırakma şansın yokmuydu eğlenirlerdi belki orada....benim kızda iyi bandırmaya gidebilir ağustos sonu gibi salça yapacak babannesiyle :)))

ikisini bırakamazdım..küçük durmaz o kadar uzun zaman..pürüz çıkartır ki ..

ağlar falan

seneye öyle bi düşüncem var ama.ikisini de bırakcağım Allah nasip ederse

yapsın salçaları bakalamı..

Slm kızlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun

bugün başladım çalışmaya fena yoğunum çarşambaya kadar ondan sonra biraz daha rahat olacak inşallah

çok güzel bir tatil geçirdim çok isteyerek organizasyon yapmıştım hep bir aksilik çıkmasa diye diye şükür ki beklediğimden de güzel geçti ama o tatilin üzerine bugün işte olmak gerçekten zor...

hepinize kolay gelsin kızlar görüşürüz...

Canım annene tekrardan acil şifalar diliyorum umarım çıkar bugün sonuçlarınız...

Hoş geldin şekerim..Oh yarasın arkadaşıma tatil.

haribicum merak ettik evet ..sonuçlarınız çıktı mı?

Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar

[SUB][/SUB]
Hoş geldin şekerim..Oh yarasın arkadaşıma tatil.

haribicum merak ettik evet ..sonuçlarınız çıktı mı?

cnm bugün almaya gittik sonuçları çapaya mr düzgün çekilememiş net değilmiş tekrar çekicez demişler yarına gün vermişler nevrimiz döndü tabi raporun çıkması 15 günü buluyor çünkü.Hemen annemin dr unu aradım bugün akşam randevu almıştık ondan durumu anlattım beklicez dedi mr olmadan bişey diyemem dedi ama içimizi rahatlattı biraz biz zaman kaybediyormuyuz diye sorduk hayır ben hemen nakil demedim dedi tetkiklere bakıcaz gerekirse bi daha bida isticem dedi,su toplaması için eğer verdiğim ilaçtan sonra kilo kaybediyorsa bu iyiye işaret dedi ödemi atıyordur dedi.şimdilik kilo kaybı yok önceden 10 kilo olmuştu,haziranda ama ilaca temmuzda başladık.Bakalım birazda olsa içimize su serpildi.yarın tekrar çekilecek ama biz araya adam sokup erken alıcaz raporu inşallah...

Hepiniz sağolun kızlar bu arada bugün içime umut doğdu inşallah iyi olacak annem :)

çok geçmiş olsun canım,canının canı kolaymı yürüdüğünüz bu yol.Allahım yardımcınız olsun şifasını versin tez vakitte.Bizde aynı yollardan geçiyoruz biz daha çok başındayız ama insan başına gelmeden hakikaten anlamıyormuş.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.Bu zorlu yolu kolaylıkla atlatmanızı hepimizin atlatmasını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…