canım yaaa lütfen internetten okuma, en basit baş ağrısında bile bazen öyle yazılar çıkıyor ki, insan nerdeyse depresyona girecek. Ben de çok yaparım onu, bir rahatsızlığım olduğunda araştırırım, ama yani, öyle yazılar çıkıyor ki karşına şaşıp kalıyorsun. Sen de bu süreçte bolcana dua et canım, bizler de dua edelim, inşallah Allah sağlığına kavuşmayı nasip eylesin anneciğine ve de uzun yıllar sizinle yaşasın. torunlarının çocuklarını görsün. Bu dönemde annenin de moralinin yüksek tutmaya bakın, siz pozitif mutlu olun ki, ona da yansısın. Kendine iyi bak canım ve de üzme artık, inşallah şifa haberlerini de duyarız burdan.Slm kızlar,iş yerinde içim daraldı bari sizlere bi uğrayayım dedim.Benim ruh halim hergün değişiyor bir gün kendimi çok iyi hissediyorum ertesin gün moralsiz çökmüş gibi hissediyorum.Durumum anneme göre değişiyor aslında o iyiyim derse iyiyim ama aramaya bile korkuyorum bazen o derece.Ablam yanında.Çok halsiz iştah yok mide bulantıları vardı onu zencefille hallettik gibi şükür.Mr çekildi ama sonucu ta 15 gün sonra dediler bende dün annemin dr unu aradım dedim sonuçlar çok attı biz mr ın cd sini aldık onunla gelelim cumartesi dedik ama kabul etmedi rapor çıksın sonra görüşelim dedi.Beklemek çok sinir bozucu,bugünde boğazım acıyor diyor yutkunurken,internette baktım sirozda ileri safhada yemek borusunda kılcal damarlarda şişme oluyormuş ve kanama yapabiliyormuş.Çok canım sıkıldı,ben iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli internettende okuyunca sanırım psikolojim bozuldu ama elimde değil bişey duyunca annemden hemen araştırıyorum olabilecekleri ve harfiyende uyuyor yani.
Allahım bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine içimizdeki sıkıntıyı alsın inşallah,şifa versin anneme,nerede varsa Allahım herkese bu mübarek günlerde dermanını şifasını versin inşallah.Koskoca ramazan bitiyor ne ramazandan anladım nede tuttuğum oruçtan,ben bende değilim sanki.Bazen ağlama krizlerine giriyorum,bazende çok umutlu ve iyiyim belli olmuyor ama şikayetçi değilim Allahtan gelene boynumuz kıldan ince.Burdan bir arkadaş edindim babasına karaciğerini vermiş geçen eylülde ameliyat olmuşlar,kafama takılanları ona soruyorum sağolsun oda hemen herşeyi cevaplıyor.Biraz daha iyi oluyorum onunla konuşunca o kadar pozitif ki.Bu durumu en çok yaşayan biliyor ve anlıyor tabi.Süreçleri konuşuyoruz ameliyat sonrası sağolsun neyin nasıl olacağı kosunda bayağa bilgi veriyor.Benden böyle işte arkadaşlar sizi merakta bırakmayayım dedim hemde içimi dökmek istedim size,dualarınızı eksik etmeyin bizden..
Slm kızlar,iş yerinde içim daraldı bari sizlere bi uğrayayım dedim.Benim ruh halim hergün değişiyor bir gün kendimi çok iyi hissediyorum ertesin gün moralsiz çökmüş gibi hissediyorum.Durumum anneme göre değişiyor aslında o iyiyim derse iyiyim ama aramaya bile korkuyorum bazen o derece.Ablam yanında.Çok halsiz iştah yok mide bulantıları vardı onu zencefille hallettik gibi şükür.Mr çekildi ama sonucu ta 15 gün sonra dediler bende dün annemin dr unu aradım dedim sonuçlar çok attı biz mr ın cd sini aldık onunla gelelim cumartesi dedik ama kabul etmedi rapor çıksın sonra görüşelim dedi.Beklemek çok sinir bozucu,bugünde boğazım acıyor diyor yutkunurken,internette baktım sirozda ileri safhada yemek borusunda kılcal damarlarda şişme oluyormuş ve kanama yapabiliyormuş.Çok canım sıkıldı,ben iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli internettende okuyunca sanırım psikolojim bozuldu ama elimde değil bişey duyunca annemden hemen araştırıyorum olabilecekleri ve harfiyende uyuyor yani.
Allahım bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine içimizdeki sıkıntıyı alsın inşallah,şifa versin anneme,nerede varsa Allahım herkese bu mübarek günlerde dermanını şifasını versin inşallah.Koskoca ramazan bitiyor ne ramazandan anladım nede tuttuğum oruçtan,ben bende değilim sanki.Bazen ağlama krizlerine giriyorum,bazende çok umutlu ve iyiyim belli olmuyor ama şikayetçi değilim Allahtan gelene boynumuz kıldan ince.Burdan bir arkadaş edindim babasına karaciğerini vermiş geçen eylülde ameliyat olmuşlar,kafama takılanları ona soruyorum sağolsun oda hemen herşeyi cevaplıyor.Biraz daha iyi oluyorum onunla konuşunca o kadar pozitif ki.Bu durumu en çok yaşayan biliyor ve anlıyor tabi.Süreçleri konuşuyoruz ameliyat sonrası sağolsun neyin nasıl olacağı kosunda bayağa bilgi veriyor.Benden böyle işte arkadaşlar sizi merakta bırakmayayım dedim hemde içimi dökmek istedim size,dualarınızı eksik etmeyin bizden..
Slm kızlar,iş yerinde içim daraldı bari sizlere bi uğrayayım dedim.Benim ruh halim hergün değişiyor bir gün kendimi çok iyi hissediyorum ertesin gün moralsiz çökmüş gibi hissediyorum.Durumum anneme göre değişiyor aslında o iyiyim derse iyiyim ama aramaya bile korkuyorum bazen o derece.Ablam yanında.Çok halsiz iştah yok mide bulantıları vardı onu zencefille hallettik gibi şükür.Mr çekildi ama sonucu ta 15 gün sonra dediler bende dün annemin dr unu aradım dedim sonuçlar çok attı biz mr ın cd sini aldık onunla gelelim cumartesi dedik ama kabul etmedi rapor çıksın sonra görüşelim dedi.Beklemek çok sinir bozucu,bugünde boğazım acıyor diyor yutkunurken,internette baktım sirozda ileri safhada yemek borusunda kılcal damarlarda şişme oluyormuş ve kanama yapabiliyormuş.Çok canım sıkıldı,ben iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli internettende okuyunca sanırım psikolojim bozuldu ama elimde değil bişey duyunca annemden hemen araştırıyorum olabilecekleri ve harfiyende uyuyor yani.
Bende hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden arkadaşlar,biz cuma akşamı yola çıkıcaz kısmetse erdeğe kayınpedere gidicez 3-4 gün eşim babasını görmek istiyor,bizede bi değişikli olur belki biraz hoş bu kafayla nereye gitsem farketmiyor ama en azından oğlum için biraz iyi olur dedim bizimle vakit geçirsin çünkü ben izin olayını şimdilik rafa kaldırdım herşey doktorun söyliyeceklerine bağlı eğere ameliyatlık bir durum olursa ona göre kullanıcam iznimi,dün mübarek kadir gecesiydi camiye gittik duamızı ettik namazımızı kıldık Allah kabul etsin inşallah.Ablam ve abimler annemlerde olucak bayramda o nedenlede içim rahat.Hepinize hayırlı bayramlar....
canım sana da iyi bayramlar..Bayramı da geçirdik ..zaman nasıl su gibi akıp gidiyorSelam kızlarrr, hepiniz iyisinizdir inşallah
okullar kapandı bizde dağıldık değil mi?
Hepinizi ayrı ayrı özledim...
Haribu canım umarım annen sağlığına kavuşur...
Bugün kandil hepimizin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Bugün son iş günüm sonrasında tatil başlıyor nihayet geldi bugünler bir yıl bekledikten sonra...
Şimdiden iyi bayramlar hepinize kızlarrr
iyi bakın kendinize...
Amin canım..sen nasılsın..nasıl geçti bayram..kısa kısa yazmak yok..uzun yaz bakemmgünaydın kızlar.. kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin..
canım annen için çok dua ettim..Bende hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden arkadaşlar,biz cuma akşamı yola çıkıcaz kısmetse erdeğe kayınpedere gidicez 3-4 gün eşim babasını görmek istiyor,bizede bi değişikli olur belki biraz hoş bu kafayla nereye gitsem farketmiyor ama en azından oğlum için biraz iyi olur dedim bizimle vakit geçirsin çünkü ben izin olayını şimdilik rafa kaldırdım herşey doktorun söyliyeceklerine bağlı eğere ameliyatlık bir durum olursa ona göre kullanıcam iznimi,dün mübarek kadir gecesiydi camiye gittik duamızı ettik namazımızı kıldık Allah kabul etsin inşallah.Ablam ve abimler annemlerde olucak bayramda o nedenlede içim rahat.Hepinize hayırlı bayramlar....
canım gittin mi bandırma ya ..nasıldı senin tatilinbende bandırmaya gitçem :)) biraz kafan dağılır seninde rahatlaman lazım
Allahım mübarek günler hürmetine annene şifalar versin inşallah
canım gittin mi bandırma ya ..nasıldı senin tatilin
kızın nasıl..
ben bugün moralsizim..oğluşum yüzünden..
abisini sıkıntıdan kurtardık babaannede bırakarak ..ama sıkıntıya Ediz i mahkum ettik azıcık..bu yüzden de üzülüyorum
slm kızlar,biz hala çapadaki mr sonuçlarını bekliyoruz araya bayram tatili girdi ya umarım en geç yarına kadar alırız çünkü annemin dr.undan randevu almıştık 15 gün önce yarın için akşam saatlerinde olmazsa randevuyu ertelemek zorunda kalıcaz.Bu arada anneme bol bol enginar takviyesi yapıyoruz aklınızda olsun enginar karaciğer için çok faydalı.Suyunu sıkıyoruz içirtiyoruz zeytinyağlısı yapıyoruz.İlaç niyetine yesin gerçi dr tuzu tamamen yasakladığı için yemeğede küstü hiçbirşey yemiyor doğru dürüst,kuş kadar yiyor.10 kilo vermiş e yemeğince halsizde oluyor tabi.şu sonuçları alıp bi göstereydik o zman kafamız daha rahat olacak tabi.Oğlanda babannede tatil oluşu bizim için bir nimet oldu.Bizler ablam abim ben biraz daha iyiyiz en azından bu olayı sindirdik yavaş yavaş şimdi duruma göre hareket edicez bakalım hayırlısı....
evet gittik güzeldi bizimde babanne dede orada..ikisini bırakma şansın yokmuydu eğlenirlerdi belki orada....benim kızda iyi bandırmaya gidebilir ağustos sonu gibi salça yapacak babannesiyle :)))
slm kızlar,biz hala çapadaki mr sonuçlarını bekliyoruz araya bayram tatili girdi ya umarım en geç yarına kadar alırız çünkü annemin dr.undan randevu almıştık 15 gün önce yarın için akşam saatlerinde olmazsa randevuyu ertelemek zorunda kalıcaz.Bu arada anneme bol bol enginar takviyesi yapıyoruz aklınızda olsun enginar karaciğer için çok faydalı.Suyunu sıkıyoruz içirtiyoruz zeytinyağlısı yapıyoruz.İlaç niyetine yesin gerçi dr tuzu tamamen yasakladığı için yemeğede küstü hiçbirşey yemiyor doğru dürüst,kuş kadar yiyor.10 kilo vermiş e yemeğince halsizde oluyor tabi.şu sonuçları alıp bi göstereydik o zman kafamız daha rahat olacak tabi.Oğlanda babannede tatil oluşu bizim için bir nimet oldu.Bizler ablam abim ben biraz daha iyiyiz en azından bu olayı sindirdik yavaş yavaş şimdi duruma göre hareket edicez bakalım hayırlısı....
Slm kızlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun
bugün başladım çalışmaya fena yoğunum çarşambaya kadar ondan sonra biraz daha rahat olacak inşallah
çok güzel bir tatil geçirdim çok isteyerek organizasyon yapmıştım hep bir aksilik çıkmasa diye diye şükür ki beklediğimden de güzel geçti ama o tatilin üzerine bugün işte olmak gerçekten zor...
hepinize kolay gelsin kızlar görüşürüz...
Canım annene tekrardan acil şifalar diliyorum umarım çıkar bugün sonuçlarınız...
Hoş geldin şekerim..Oh yarasın arkadaşıma tatil.
haribicum merak ettik evet ..sonuçlarınız çıktı mı?
Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?