Günaydınnnn
Nerelerdesiniz kızlar,
Bende de ramazan yorgunluğu var. Geç yatıyoruz, uykusuz kalıyoruz. Sabah kalkıp işe gelmek çok zor geliyor.
Kızın yaz okulu da bitti. Ama hiç derse falan baktığı yok. Ben de bayrama kadar dokunmuyorum ama bayramdan sonra bir program yapacağım ona.
Sizler neler yapıyorsunuz, kuzucuklar nasıl?
canım bizim de öyle..ben hastaydım..çok baş ağrım oldu..nezle oldum..daha iyiyim ama..önce çocuklar yakalandı sırayla..emir sonra ediz..sonra eşim ve ben.
bugün daha iyiyim..
yarın izin aldım işe gelmiyorum inşallah..evde dinlenirim..oruç ve hastalık gerçekten hiç çekilmiyor..işkence gibi..boğaz acısı, hapşürük, gözleri sulu sulu..burun da sümüklü tabii.. bi de buna bağ ağrısı mı desem bilemedim..başım kazan gibi oldu..sürekli burnumu silmekten yara oldu..falan..ama daha iyiyim..
yarın ve hafta sonu birleşince dinlenirim diyorum
haftaya inşallah cuma gecesi yola çıkıyoruz..ayvalık a
selam canım,
herkesler dağılmış artık, gelmiyor kızlarr.
O yoğunluk hepimiz de var, sersem gibi oluyor insan, gündüz toparlanamıyor falan.
Ben de bıraktım kızın derslerini, camiye gidiyor, dualarını bitirsin önce diye düşünüyorum.
Bayram sonu dediğin gibi ben de okul derslerine başlatacağım inşallah.
emir de camiye gidiyor..ama çok boş tatili .
Günaydın arkadaşlar, iyice ıssızlaşmış burası bend euğrayamıyorum genel olarak siteye pek girmiyorum eskisi gibi
Çok fazla işim toparlamam gereken tatil öncesi çünkü geri dönüşte 6 aylık değerlendirme toplantısına gireceğim tüm sunumları gitmeden halledeyim diyorum ama daha bismillah diyip başlayamadım bile
Güya yaz gelince dinlenecektik dimi
işlerin yoğun zeliş ..
merhaba kızlar
çocuğum boş bir tatil geçiriyor..ders yaptıramıyorum taşındığımızdan dolayı arkadaşı yok dışarı çıkıp oynayacak ortam müsait değil..yaz okulu yüzme vs veremedim akşam üzüldü ağladı çok sıkılıyorum diye ne yapçam bilmiyorum çok üzüldüm
(
canım benim ya.ben de çocuklarım için üzülüyorum.
bakıcının evinde akşama kadar kukuman kuşu gibi oturuyorlar,,güneşlikleri bile kapalı kadının..
hava sıcak diye dışarı çıkarmıyor.evde aktivite yok..tv var..oturuyorlar akşama kadar..akşam alıyorum ki yüzleri mayışık mayışık..şişmiş suratları.
dün serindi hava akşam üstü parka çıkarmış
ama biz her akşam parka çıkarıyoruz 2 saat.enerjisini atması lazım..2 çocuk yüzü görsün istiyoruz.
sen neler yapabilirsin ki kızın için.
çocukla kaliteli zaman geçirmek lazım.
bi yazı okumuştum.kaliteli zaman para ile ölçülmez.kimine göre annesiyle pazara gitmekten hoşlanır çocuk, kimisi annesine yemek yaparken yardım eder..önemli olan çocuğun sevdiği bir şeyi anne ya da babasıyla yapmasıdır..ister 10 dk olsun ister 2 saat..çocuk mutlu olmuşsa o kaliteli zamandır.
yapılacak etkinliği çocuk seçer , anne onay verir..
biz dün akşam kısa bi tombala oynadık.
gerçi kocam 2 tur oynadı..3. tur için ben ikna ettim..oyun kısa sürüyor zaten .temmuz ayı meraklı minikten çıktı.hayvan tombalası