• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Kızlar selamlarrr

gelemedim uzun zamandır

durgunlaşmış buralarda ramazanında etkisi var tabiii

Dilek canım geçmiş olsun ayağına

Fadime de izne gitmiş bu hafta yokmuş ohh missss

Aslında yazılacak çok şey varda içimden gelmiyor nedense

İşte ve evde sorunlar yine üst üste geldi bu aralar biri bitrmeden diğer başlayınca toparlayamadım kendimi

Şuan öyle bir baş ağrısı var ki kafamda

Başım değilde kafamın tam tepesi ağrıyorrr
canım benim sağol.

senin de ters gitmiş bazı durumlar..iyi olunca anlatırsın belki

hiç bilmiyorum ki fellah köfte nedir..netten bakmak lazım..olmuştur canım ama neden olmasın ,ya da olduğu kadar :27::27::27:

ay canım benim sağol

ramazandan dolayı iş tempomuz düştü..herkes durgun , sessiz..

oğluşun ve kızın iyi maşallah..

ne zaman bitiyor yaz okulunuz. 1 haftanız mı kaldı..

memnun mu ..

haribu geldi mi tatil kitabınız.:26::26::26:
Evet canım ramazandan dolayı bi sessizlik var herkesde. Yaz okulumuz bu hafta son. Ne çabuk geçti 4 hafta ya.
Bitmesini istemiyor hiç, keyfi yerinde.

Kızlar selamlarrr

gelemedim uzun zamandır

durgunlaşmış buralarda ramazanında etkisi var tabiii

Dilek canım geçmiş olsun ayağına

Fadime de izne gitmiş bu hafta yokmuş ohh missss

Aslında yazılacak çok şey varda içimden gelmiyor nedense

İşte ve evde sorunlar yine üst üste geldi bu aralar biri bitrmeden diğer başlayınca toparlayamadım kendimi

Şuan öyle bir baş ağrısı var ki kafamda

Başım değilde kafamın tam tepesi ağrıyorrr

Canım çok özledik seni, böyle yapma, uğramaya çalış.
Biliyorsun insan anlattıkça rahatlıyor veya anlatırken kendi kendine bazen bazı şeylerin çözümünü buluyor.
Biz buradayız biliyorsun....
Kendine iyi bak.

canım benim sağol.

senin de ters gitmiş bazı durumlar..iyi olunca anlatırsın belki

inşallah canım

sen nasılsın çocuklar, eşin nasıl

herşey yolundamı

Evet canım ramazandan dolayı bi sessizlik var herkesde. Yaz okulumuz bu hafta son. Ne çabuk geçti 4 hafta ya.

Biliyorsun insan anlattıkça rahatlıyor veya anlatırken kendi kendine bazen bazı şeylerin çözümünü buluyor.
Kendine iyi bak.

canım bende sizi özlüyorum inana ki ama işteee

sana yaz okulunu sormak istiyordum bana özelden yazarmısın nereye gönderdiğini

sporkolej diye bir yer var bende oraya baktım ama zamanları pek cazip gelmedi açıkçası

inşallah canım

sen nasılsın çocuklar, eşin nasıl

herşey yolundamı

canım bende sizi özlüyorum inana ki ama işteee

sana yaz okulunu sormak istiyordum bana özelden yazarmısın nereye gönderdiğini

sporkolej diye bir yer var bende oraya baktım ama zamanları pek cazip gelmedi açıkçası
canım benim ..iyiyiz ..idare ediyoruz..şükür..

aynı şeyler , aynı olaylar..değişiklik yok..

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Kendine iyi bak.
canım demek okul kapanalı 4 hafta bitiyor..

tekrar yollama şansın yok mu peki ..aynı yaz okulu 2. dönem bi yaz okulu yapmaz mı ki:26::26::26:

canım benim ..iyiyiz ..idare ediyoruz..şükür..

aynı şeyler , aynı olaylar..değişiklik yok..

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

canım demek okul kapanalı 4 hafta bitiyor..

tekrar yollama şansın yok mu peki ..aynı yaz okulu 2. dönem bi yaz okulu yapmaz mı ki:26::26::26:

Evet canım bu hafta 4. hafta. Okul belki talebe göre yapar ama beni 1.000 TL daha vermek zorlar. Biraz da ananesinde dursun.
Ayarlayabilirsem belki bayrama birkaçgün biryere gideriz onun yerine.

Evet canım bu hafta 4. hafta. Okul belki talebe göre yapar ama beni 1.000 TL daha vermek zorlar. Biraz da ananesinde dursun.
Ayarlayabilirsem belki bayrama birkaçgün biryere gideriz onun yerine.

ay evet çokmuş..tatile bir yerlere gidersiniz tabi onun yerine..iyi olur..ailecek.

Günaydın herkese,

Kimsecikler gelmemiş, ilk günaydın benden olsun :)

günaydın..evet sen gelmişsin ilk..kimseler yok..

nasılsın..oğluşun kızın nasıl..kızının yaz okulunda havuz var mı..yüzme dersi alıyor mu peki..merak ettim de..1000 tl olunca:26:

günaydın..evet sen gelmişsin ilk..kimseler yok..

nasılsın..oğluşun kızın nasıl..kızının yaz okulunda havuz var mı..yüzme dersi alıyor mu peki..merak ettim de..1000 tl olunca:26:
İyiyim canım. Evet havuz var canım, yüzme dersi de var.
Senin çocuklar nasıl, tüm gün bakıcının evinde sıkılmıyorlar mı? Neler yapıyorlar?

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın..
iftarda barbunya, pilav,salata var birde dün biber közledim turşu yaptım yanına..

Günaydın canım.Benim de bu akşam hiç yemeğim yok. Ne yapsam acaba, karar veremedim bir türlü.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın..
iftarda barbunya, pilav,salata var birde dün biber közledim turşu yaptım yanına..

ellerine sağlık canım..güzel..benim de patlıcanlar evde duruyor.ne yapsam bilemedim..biraz kızartsam mı diye düşündüm..söyle yoğurtlarım dedim..

zeytin yağlı biber dolması var bende.

bir de yassı makarna aldım..erişte gibi..uzun..onu yapasım geldi bu akşam..

salata yaparım..bol limonlu

Senin çocuklar nasıl, tüm gün bakıcının evinde sıkılmıyorlar mı? Neler yapıyorlar?

Günaydın canım.Benim de bu akşam hiç yemeğim yok. Ne yapsam acaba, karar veremedim bir türlü.

kuzucum oğlanlar iyi.sıkılıyorlar evet bakıcıda.
sıcak diye park yok ..
evinde bilgisiyar da yok .
tv var ..hep çizgifilm izlemiyorlar tabi..evde iki tane 13 yaşında kız var..müzik kanalı açıyorlar onlar..

kek bıraktım pazartesi koca 1 tepsi

meyve bıraktım bir de..

onlar çocuk sık yiyor..bizim bakıcı da ara öğün yapmıyor.

kek ve meyveyi yemek sonrası veriyor..
ee benim çocuklar yemekte 1 tas çorba içer doyar..ne meyve ne kek yiyebilir.

dedim yemeklerden 2 saat sonra ver diye..

yani çok üzülüyorum bazen sıkılıyorlar mı diye..ama işte .ne yapayım ki..elimden bi şey gelmiyor..

akşam iş çıkısı iftara kadar onları parka sokuyoruz..o şekilde idare ediyoruz çocukları..bi de hafta sonu dolu dolu geçirtiyoruz elimizden geldiğince ki tatil heba olmasın..

işte yeter ki çocuklarımız iyi olsun..biz telafi ederiz diye düşünüyoruz

neyin var evde ona göre yardımcı olalalım..

ellerine sağlık canım..güzel..benim de patlıcanlar evde duruyor.ne yapsam bilemedim..biraz kızartsam mı diye düşündüm..söyle yoğurtlarım dedim..

zeytin yağlı biber dolması var bende.

bir de yassı makarna aldım..erişte gibi..uzun..onu yapasım geldi bu akşam..

salata yaparım..bol limonlu
patlıcanları kızarttıktan sonra üstüne sarımsaklı domates pişirip de dökebilirsin..

Kızlar slm,bir kaç gündür şoku anca atlatmaya çalışıyorum,hiç keyfim yok çok mutsuzum bugün biraz daha iyi hissettim kendimi bırakmamaya karar verdim.Size daha önce bahsettimi bilmiyorum annemin rahatsızlığından annemde kompanse karaciğer sirozu vardı yaklaşık 15 senedir ve sürekli dr.kontrolü altındaydı.Geçen hafta ablam rutün kontrole götürdü annemi ve dr.hiç iyi konuşmamış karnı su toplamaya başlamış ve karaciğer yavaşlamaya başlamış arada şuur kaybıda oluyor bu da karaciğerden ve size bacaklarında morluk olduğunu yazmıştım hepsi karaciğerdenmiş ve hastalık ilerlemiş şimdi tek çare karaciğer nakli.
Biz tabi hala şoku atlatmaya çalışıyoruz ve bolca dua ediyoruz bu günlerde.Umarımki biz 3 kardeşiz ve birimizinki uyarda nakili gerçekleştirebiliriz.Şimdi önümüzdeki salı karaciğer mr ı çekilecek ve birkaç tahlil den sonra gidişatla ilgili dr.la konuşacağız,nolur bize şans dileyin dualarınızı eksik etmeyin:26::26:

Kızlar slm,bir kaç gündür şoku anca atlatmaya çalışıyorum,hiç keyfim yok çok mutsuzum bugün biraz daha iyi hissettim kendimi bırakmamaya karar verdim.Size daha önce bahsettimi bilmiyorum annemin rahatsızlığından annemde kompanse karaciğer sirozu vardı yaklaşık 15 senedir ve sürekli dr.kontrolü altındaydı.Geçen hafta ablam rutün kontrole götürdü annemi ve dr.hiç iyi konuşmamış karnı su toplamaya başlamış ve karaciğer yavaşlamaya başlamış arada şuur kaybıda oluyor bu da karaciğerden ve size bacaklarında morluk olduğunu yazmıştım hepsi karaciğerdenmiş ve hastalık ilerlemiş şimdi tek çare karaciğer nakli.
Biz tabi hala şoku atlatmaya çalışıyoruz ve bolca dua ediyoruz bu günlerde.Umarımki biz 3 kardeşiz ve birimizinki uyarda nakili gerçekleştirebiliriz.Şimdi önümüzdeki salı karaciğer mr ı çekilecek ve birkaç tahlil den sonra gidişatla ilgili dr.la konuşacağız,nolur bize şans dileyin dualarınızı eksik etmeyin:26::26:

canım benim çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Yüce Rabbim bu güzel ayın hürmetine inşallah acil şifalar verir.

Canım benim çok geçmiş olsun..Tabi biliyorduk annenin ayaklarındaki şikayetleri..hatta bakıyordu doktorlar da bi şey bulamıyordu diye hatırlıyorum

çok çok geçmiş olsun..İnşallah sizin karaciğerlerinizden biri uyar canımcım..Allah şifa versin anneciğine..Bol bol dua edeceğim.

Rabbim annene şifa versin canım benim

patlıcanları kızarttıktan sonra üstüne sarımsaklı domates pişirip de dökebilirsin..

evet haklısın..öyle de yapıyoruz..biber patates patlıcan ..bol domates sosu sarımsaklı sos ..bi de yoğurt..mis gibi...

patlıcanların bir kısmını yemek yapacağım bir kısmını kızartacağım karar verdim..az evvel bloğlarda geziyordum ..bi bayan yapmış..harika görüyordu.

ismi de bi değişik yemeğin .
patlıcaları doğruyor yıkıyor

bir tencerede soğanları yağla kavuruyor ..daha sonra ince ince doğranmış biber onları da kavuruyor..3-4 domatesi doğrayıp ilave ediyor..onu da kavuruyor..en son küp küp doğranmış patlıcanları koyuyor..1 çay bardağı kadar su ekliyor..yarım çay bardağı da pirinç ekliyor..tuz , az şeker , 1 çorba kaşığı limon suyu ekleyip pişmeye bırakıyor kısık ateşte..

soğuk ya da ıılık yeniliyormuş..meze gibi..güzel tarif demi..:26::26:

Back