Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
[SUB][/SUB]
cnm bugün almaya gittik sonuçları çapaya mr düzgün çekilememiş net değilmiş tekrar çekicez demişler yarına gün vermişler nevrimiz döndü tabi raporun çıkması 15 günü buluyor çünkü.Hemen annemin dr unu aradım bugün akşam randevu almıştık ondan durumu anlattım beklicez dedi mr olmadan bişey diyemem dedi ama içimizi rahatlattı biraz biz zaman kaybediyormuyuz diye sorduk hayır ben hemen nakil demedim dedi tetkiklere bakıcaz gerekirse bi daha bida isticem dedi,su toplaması için eğer verdiğim ilaçtan sonra kilo kaybediyorsa bu iyiye işaret dedi ödemi atıyordur dedi.şimdilik kilo kaybı yok önceden 10 kilo olmuştu,haziranda ama ilaca temmuzda başladık.Bakalım birazda olsa içimize su serpildi.yarın tekrar çekilecek ama biz araya adam sokup erken alıcaz raporu inşallah...
Hepiniz sağolun kızlar bu arada bugün içime umut doğdu inşallah iyi olacak annem :)
canım benim..inşallah iyi olacak annen..sen içini ferah tut..güzel olacak inşallah..bak doktorunuz da ne güzel şeyler söylemiş..korkmayın canım benim..
dua ediyorum annene ve senanaz ın oğluşuna..
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah hayırlı haberlerini de burdan alırız. Moralini yüksek tutun oğlunun canım, iyileşeceğine inansın.Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
Canım yaaa, niye öyle çıkmış ki?neyse bunda da vardır hayır. Hadki bakalım Allah yardımcınız olsun, inşallah dediğin gibi iyileşir, burdan iyileşti haberlerini vermek nasip olur.[SUB][/SUB]
cnm bugün almaya gittik sonuçları çapaya mr düzgün çekilememiş net değilmiş tekrar çekicez demişler yarına gün vermişler nevrimiz döndü tabi raporun çıkması 15 günü buluyor çünkü.Hemen annemin dr unu aradım bugün akşam randevu almıştık ondan durumu anlattım beklicez dedi mr olmadan bişey diyemem dedi ama içimizi rahatlattı biraz biz zaman kaybediyormuyuz diye sorduk hayır ben hemen nakil demedim dedi tetkiklere bakıcaz gerekirse bi daha bida isticem dedi,su toplaması için eğer verdiğim ilaçtan sonra kilo kaybediyorsa bu iyiye işaret dedi ödemi atıyordur dedi.şimdilik kilo kaybı yok önceden 10 kilo olmuştu,haziranda ama ilaca temmuzda başladık.Bakalım birazda olsa içimize su serpildi.yarın tekrar çekilecek ama biz araya adam sokup erken alıcaz raporu inşallah...
Hepiniz sağolun kızlar bu arada bugün içime umut doğdu inşallah iyi olacak annem :)
benım kızanı göndermek istediğim kolej 15.000 tl :) 3500 de gene ilaç gibi gelir ama kararsızım çokGünaydınlarrr
Kızlar dün gazetede bir yazı okudum eşim de hafta sonu bahsetmişti bu konudan
Bu sene özel okula başlayan çocuklar için devlet teşvik verecekmiş
Anaokulu için 2500 tl, İlkokul için 3000 tl ve ortaokul için sanırım 3500 tl civarında bir teşvik için Özel okullar yasa değişikliği meclisten geçmiş ama uygulamaya yönelik mevzuat henüz yayınlanmamış.
Bu konu daha biz ilk okula başladığımız yıl konuşuluyordu ama daha bu yıl yasalaşmış.
Bu arada neden yapılıyor bu teşvik onu da belirteyim hani şu dershaneleri özel okullara dönüştürme çabası var ya buda o işin bir parçası kısaca devlet diyor ki eğer ki çocuğunu dershaneye göndereceksen bunu yapma özel okula gönder daha fazla maddi yüke katlan çocuğun daha iyi eğitim alsın gönderemeyenler mi amannnnnn onlar zaten eğitim sistemi kabullenmiş durumda.
benım kızanı göndermek istediğim kolej 15.000 tl :) 3500 de gene ilaç gibi gelir ama kararsızım çok
Takip ol canım servis parası çıksa biel kar kardır dimi ama
canım buna ilişkin mevzuat varmı okuyalım ben sordum bir öğretmen arkadaşa bana onun durumu olmayan yetim ve öksük asker polis şehit çocukları için olduğunu söyledi ama bilemiyorumGünaydınlarrr
Kızlar dün gazetede bir yazı okudum eşim de hafta sonu bahsetmişti bu konudan
Bu sene özel okula başlayan çocuklar için devlet teşvik verecekmiş
Anaokulu için 2500 tl, İlkokul için 3000 tl ve ortaokul için sanırım 3500 tl civarında bir teşvik için Özel okullar yasa değişikliği meclisten geçmiş ama uygulamaya yönelik mevzuat henüz yayınlanmamış.
Bu konu daha biz ilk okula başladığımız yıl konuşuluyordu ama daha bu yıl yasalaşmış.
Bu arada neden yapılıyor bu teşvik onu da belirteyim hani şu dershaneleri özel okullara dönüştürme çabası var ya buda o işin bir parçası kısaca devlet diyor ki eğer ki çocuğunu dershaneye göndereceksen bunu yapma özel okula gönder daha fazla maddi yüke katlan çocuğun daha iyi eğitim alsın gönderemeyenler mi amannnnnn onlar zaten eğitim sistemi kabullenmiş durumda.
sen bu işi ucu ucuna kapatırsın o zamanbirde kız burs kazanabilir o okulların sınavları oluo kazanırsa % 50 sini onlar veriyor o zaman 7500 olur birde 3500 oldumuohhhhh
canım buna ilişkin mevzuat varmı okuyalım ben sordum bir öğretmen arkadaşa bana onun durumu olmayan yetim ve öksük asker polis şehit çocukları için olduğunu söyledi ama bilemiyorum
hakketten ne olmuş buraya ya hiç begenmedim,çok zorlaştırmışlar sevimsiz bişey olmuş yanabersiniz...bir süredir gelemedim neler olmuş buraya yolumu zor buldum :))))
biraz baktımda baya bir karışık olmuşmerhaba kızlar nasılsınız..nolmuş burası değişmiş güzel olmuşa benziyor..
Günaydın canım, iyiyiz şükür halimize, oğlanla okulu konuşuyoruz ufaktan ama halinden gayet memnun bakalım bu yıl nasıl olacak bizim için.slm kızlarrr,
nabersiniz? az kaldı okullara, keyifler yerinde mi?
özel okul teşviği çok az bir rakam bence, 15-20 000 lerden bahsedilirken 3500 tl neye yeter ki, çerez parası gibi, kesin gönderecek olanlar için iyi olur tabii ama onun da şartları var kızlar, geçen bir yerde okudum, işte maddi gelir belli bir rakamın altında olanlara olacakmış sanırım.
canım nasıl oldunuz. nakil oldu mu paşamız?Herkese merhaba. Yazmıştım uzun uzun ama olmadı. Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Aylardır süren hastane maceram devam ediyor. Bayramın 1.günü çapadan taburcu olduk. Allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.hastane de o kadar çok şeyler gördüm yaşadım ki anlatmam mümkün değil. Hayattaki en büyük Servet sağlık. Gerisi boş. Sağlık oldu mu herşeyler yerini bulur. Şu an Bahçelievler'de özel bir hastanede yatıyoruz. Hücre toplanıyor. Nakil için önümüzdeki günlerde ışın tedavisi görecek. Sonrası nakil. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allahıma isyan etmiyorum. Elbet bunda da vardır bir hayır. Doktorlar vizit yapıyor. Sonra uğrarımkızlar
haribu cum .sonuçlarınız çıktı mı?çok geçmiş olsun canım,canının canı kolaymı yürüdüğünüz bu yol.Allahım yardımcınız olsun şifasını versin tez vakitte.Bizde aynı yollardan geçiyoruz biz daha çok başındayız ama insan başına gelmeden hakikaten anlamıyormuş.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.Bu zorlu yolu kolaylıkla atlatmanızı hepimizin atlatmasını nasip etsin...
benim bu özel okul konusundan şimdi haberim oldu.ama ben yollamayı düşünmüyorum özele..okulumuzdan çok memnunuz.Günaydın canım, iyiyiz şükür halimize, oğlanla okulu konuşuyoruz ufaktan ama halinden gayet memnun bakalım bu yıl nasıl olacak bizim için.
dediğin gibi zaten gönderecekler için iyi olur herhalde, ama daha mevzuat yayınlanmadı bakalım kimleri kapsayacak. Birde tüm haberlerde net öğrenci sayısı verilmiş teşvikten yararlanacak 250.000 şeklinde buda düşündürücü yani.
yerinde keyifler canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmslm kızlarrr,
nabersiniz? az kaldı okullara, keyifler yerinde mi?
özel okul teşviği çok az bir rakam bence, 15-20 000 lerden bahsedilirken 3500 tl neye yeter ki, çerez parası gibi, kesin gönderecek olanlar için iyi olur tabii ama onun da şartları var kızlar, geçen bir yerde okudum, işte maddi gelir belli bir rakamın altında olanlara olacakmış sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?