İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Canım benim biz de seni ve oğluşunu merak ediyorduk..Rabbim şifa versin senin oğluşuna da oradaki çocuklara , tedavisi süren hastalara da..

Zor süreç..İnşallah hastaneden çıktığınız zaman da burda görüşürüz..özledik seni ..çok geçmiş olsun canım benim

canım benim..inşallah iyi olacak annen..sen içini ferah tut..güzel olacak inşallah..bak doktorunuz da ne güzel şeyler söylemiş..korkmayın canım benim..
dua ediyorum annene ve senanaz ın oğluşuna..

canım benim..inşallah iyi olacak annen..sen içini ferah tut..güzel olacak inşallah..bak doktorunuz da ne güzel şeyler söylemiş..korkmayın canım benim..
dua ediyorum annene ve senanaz ın oğluşuna..

Sağolasın cnm,hepinizden Allah razı olsun.İnsan etraftan hep iyi şeyler duymak istiyor böyle zamanlarda buna gerçekten ihtiyaç duyuyor.Bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim:)

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah hayırlı haberlerini de burdan alırız. Moralini yüksek tutun oğlunun canım, iyileşeceğine inansın.

Canım yaaa, niye öyle çıkmış ki?neyse bunda da vardır hayır. Hadki bakalım Allah yardımcınız olsun, inşallah dediğin gibi iyileşir, burdan iyileşti haberlerini vermek nasip olur.

Günaydın kızlar, bayadır hepimiz boşladık topiği ama az kaldı 1 ay sonra dökülürüz tekrar

Senanaz'ın oğlunun neyi var ki ben baya uzak kalmışım hiç bilmiyorum bu konuyu Fadimenin yaptığı alıntıda okudum, Allah acil şifalar versin oğluşuna...

Yeşim canım annen içinde Allahtan acil şifalar diliyorum, yüksek moral çok önemli

Günaydınlarrr

Kızlar dün gazetede bir yazı okudum eşim de hafta sonu bahsetmişti bu konudan

Bu sene özel okula başlayan çocuklar için devlet teşvik verecekmiş

Anaokulu için 2500 tl, İlkokul için 3000 tl ve ortaokul için sanırım 3500 tl civarında bir teşvik için Özel okullar yasa değişikliği meclisten geçmiş ama uygulamaya yönelik mevzuat henüz yayınlanmamış.

Bu konu daha biz ilk okula başladığımız yıl konuşuluyordu ama daha bu yıl yasalaşmış.

Bu arada neden yapılıyor bu teşvik onu da belirteyim hani şu dershaneleri özel okullara dönüştürme çabası var ya buda o işin bir parçası kısaca devlet diyor ki eğer ki çocuğunu dershaneye göndereceksen bunu yapma özel okula gönder daha fazla maddi yüke katlan çocuğun daha iyi eğitim alsın gönderemeyenler mi amannnnnn onlar zaten eğitim sistemi kabullenmiş durumda.

benım kızanı göndermek istediğim kolej 15.000 tl :) 3500 de gene ilaç gibi gelir ama kararsızım çok

canım buna ilişkin mevzuat varmı okuyalım ben sordum bir öğretmen arkadaşa bana onun durumu olmayan yetim ve öksük asker polis şehit çocukları için olduğunu söyledi ama bilemiyorum

birde kız burs kazanabilir o okulların sınavları oluo kazanırsa % 50 sini onlar veriyor o zaman 7500 olur birde 3500 oldumu ohhhhh
sen bu işi ucu ucuna kapatırsın o zaman

canım buna ilişkin mevzuat varmı okuyalım ben sordum bir öğretmen arkadaşa bana onun durumu olmayan yetim ve öksük asker polis şehit çocukları için olduğunu söyledi ama bilemiyorum

yok canım tüm özel okula yeni başlayan çocuklar için olacak hali hazırda gidenleri kapsayacak mı onu bilmiyorum yönetmlik geçen hafta meclisten geçmiş sanırsam bulursam ekleyeyim buraya

slm kızlarrr,
nabersiniz? az kaldı okullara, keyifler yerinde mi?
özel okul teşviği çok az bir rakam bence, 15-20 000 lerden bahsedilirken 3500 tl neye yeter ki, çerez parası gibi, kesin gönderecek olanlar için iyi olur tabii ama onun da şartları var kızlar, geçen bir yerde okudum, işte maddi gelir belli bir rakamın altında olanlara olacakmış sanırım.

Günaydın canım, iyiyiz şükür halimize, oğlanla okulu konuşuyoruz ufaktan ama halinden gayet memnun bakalım bu yıl nasıl olacak bizim için.

dediğin gibi zaten gönderecekler için iyi olur herhalde, ama daha mevzuat yayınlanmadı bakalım kimleri kapsayacak. Birde tüm haberlerde net öğrenci sayısı verilmiş teşvikten yararlanacak 250.000 şeklinde buda düşündürücü yani.

canım nasıl oldunuz. nakil oldu mu paşamız?
meraktayız..gel canım yine.

haribu cum .sonuçlarınız çıktı mı?
oğluşun nasıl..özledik sizi de.
okullar açılınca görüşürüz inşallah.

benim bu özel okul konusundan şimdi haberim oldu.ama ben yollamayı düşünmüyorum özele..okulumuzdan çok memnunuz.
yerinde keyifler canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen nasılsın .kızlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…