İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bizde yaparız böyle ama pirinçsiz içine 2-3 diş sarımsak atarız bildiğin musakka yanee..

Herşey çocuklar için zaten, inşallah onlar hep iyi olsunlar.
Maşallah yine de iyi duruyor seninkiler, benimki olsa günde 10 defa arardı beni canım çok sıkılıyor diye.

neyin var evde ona göre yardımcı olalalım..
Ay hiçbirşey kalmadı evde. İş çıkışı markete uğrayıp alacağım. Taze fasülye ve köfte- patates yapmaya karar verdim. Bi de çorba tamam.

Canım çok çok geçmiş olsun. Ben de nerdesin neden girmiyorsun diye düşünüyordum.
Allah yardımcınız olsun. Şu mübarek günlerde inşallah sizlerden birinin karaciğeri uyar. Lütfen sen de kendini bırakma. Senin de evladın var onu da düşün. Dua ederiz canım merak etme, hatta yapabileceğimiz başka birşey olursa da buradayız.

Günaydın kızlarrrrr

topicte tatile çıkmış sankim

herkesler iyidir umarım

Haribu canım tekrar geçmiş olsun annene

bende işlerle başım dertte uğraşıp duruyorum

nasıl geçiyor ufaklıkların tatilleri

eminim hepsi memnundur hallerinden

Dilek canım bakıcıyla durumlar nasıl bir sıkıntı yok değil mi

bizde yaparız böyle ama pirinçsiz içine 2-3 diş sarımsak atarız bildiğin musakka yanee..
evet ..demi..ama ben patlıcanları kızarttım..domates sos yaptım.yoğurt da koydum..öyle yedik.
bu akşam için tavuk çıkardım..bakalım..onu haşlarım..çocuklar seviyor öyle..suyundan koyuyorum biraz..ekmek banıp yiyorlar.
haşlarken soğan ve karabiberle haşlıyorum..o kadar..

canım sıkılsa bile aramaz..bilir ki benim yapabileceğim bi şey yok..ondan aramaz.
küçük zaten çok sıkılmıyor ..onun dünyası daha küçük..oyuncakları , abisi olsun yeter.bi de kadını sevdi sanıyorum..seni istiyorum gitmiycem demiyor hiç..çok mutluyum o yüzden..çokkk..
günaydın kızlar...
günaydın..anlat bakalım..senin mesajlar hep kısa..yazdırcam ben sana illa uzun uzun..
ne yemek yaptın dün akşam..ve bu akşam menüde ne var senin..

fadime cimin tatili ne zaman bitiyor acep..biliyonuz mu :26::26:

canım..hoş geldin..tatilde topik

bakıcıyla durumlar iyi..yaramazlık yok.

emir salı günü camiye başladı.sabah 10,00 ile 13.00 arası camide oluyor

dün elifba vermiş hoca....cd de çıktı içinden dinledik..kitapta ne varsa cd de seslisi var.teknoloji ne kaa gelişti ya zeliş.

Son düzenleme:

günaydın hayırlı cumalar..
dün akşam türlü ve bulgur pilavı yedik.
bugünde patlıcan közlemesi var.akşam közledim koydum dolaba..
közlemenin yanına yufka da alırız oh mis..
ben sahurda saati kapatmışım bi uyandım saat 6.30 Allah kabul etsin artık.

canım benim ya..ay inşallah kolay geçiyordur..

dikkat et canım..kapatma telefonunu..

bu akşam sadece ezogelin çorbam var..onu hatırladım..başka bi yemek yok..zaten kocam da gecikecekmiş..işleri var..o yüzden yalnız yaparım iftarımı..çok da önemli değil ..canım ne isterse onu yerim artık..peynir domates çorba, bi de ceescake var ..dün yaptım..yeter..

yemek sonrası türk kahvesi içiyoruz..çaydan vazgeçtim 2 gündür..çok içiyorum..sonra uyuyamıyorum.

çok şükür iyi gidiyor..yaz günü olunca sıkıntı olmuyor domates salatalık biber hepsi bol..
ben kahve aramam ama mutlaka çay olmalı çok severim çayı..
bizde dün kadayıf almıştık onu yaptım bende akşam.

günaydın kızlarr,
ben geldim, bolca yatmalı keyifli bir tatilden sonra çoook iyiyim şükür. sizler de iyisinizdir umarım. Ramazan da olunca genellikle yatma dinlenme modunda geçti, bu da bana iyi geldi.
Yeşimcim çook geçmiş olsun annene, Allah şifa versin, şu mübarek günlerin hürmetine inşallah tutar sizlerden birinin de çabucak atlatırsınız.

Günaydın canım hoşgeldin,
Oh ne güzel olmuş,tatil yaramış sana.
Evdemiydin hep, nasıl vakit geçirdin çocuklarla?
Ben de dört gözle bayramı bekliyorum dinlenebilmek için.

Haribu yu çok merak ediyorum, haber alan var mı. İnşallah kardeşlerden birinin tutmuştur.Allah yardımcıları olsun.

günaydın canım, hoşbulduk.
Evet evdeydim oruçlu olunca, bolcana yatmalı geçirdim valla.
Güzeldi yani çocuklarla beraber iyi oldu.
Salı günü yapılacak tahliller demişti sanırım:26::26: İnşallah tutar yaaa, Allah yardımcıları olsun.

günaydın kızlarrr
artık buralar iyice sessizleşmiş, nerdesiniz ayol, gelin de iki diş konuşalım artık
özletmeyin kendinizi

Günaydınnnn

Nerelerdesiniz kızlar,

Bende de ramazan yorgunluğu var. Geç yatıyoruz, uykusuz kalıyoruz. Sabah kalkıp işe gelmek çok zor geliyor.
Kızın yaz okulu da bitti. Ama hiç derse falan baktığı yok. Ben de bayrama kadar dokunmuyorum ama bayramdan sonra bir program yapacağım ona.
Sizler neler yapıyorsunuz, kuzucuklar nasıl?

selam canım,
herkesler dağılmış artık, gelmiyor kızlarr.
O yoğunluk hepimiz de var, sersem gibi oluyor insan, gündüz toparlanamıyor falan.
Ben de bıraktım kızın derslerini, camiye gidiyor, dualarını bitirsin önce diye düşünüyorum.
Bayram sonu dediğin gibi ben de okul derslerine başlatacağım inşallah.

Günaydın arkadaşlar, iyice ıssızlaşmış burası bend euğrayamıyorum genel olarak siteye pek girmiyorum eskisi gibi

Çok fazla işim toparlamam gereken tatil öncesi çünkü geri dönüşte 6 aylık değerlendirme toplantısına gireceğim tüm sunumları gitmeden halledeyim diyorum ama daha bismillah diyip başlayamadım bile

Güya yaz gelince dinlenecektik dimi

merhaba kızlar
çocuğum boş bir tatil geçiriyor..ders yaptıramıyorum taşındığımızdan dolayı arkadaşı yok dışarı çıkıp oynayacak ortam müsait değil..yaz okulu yüzme vs veremedim akşam üzüldü ağladı çok sıkılıyorum diye ne yapçam bilmiyorum çok üzüldüm (

Aslında çocukları illa bir aktiviteye vermiş olmak için göndermek çokda doğru bulmuyorum ama sizde yeni çevre dolayısıyla kızın çok sıkılmış canım...

Peki yaz okulu araştırıp göndersen olmazmı yazık kuzuya birde okul telaşı başlayacak eylülde eğlensin tatilde ne istiyorsa onu yapsın ki enerji depolasın...

canım bizim de öyle..ben hastaydım..çok baş ağrım oldu..nezle oldum..daha iyiyim ama..önce çocuklar yakalandı sırayla..emir sonra ediz..sonra eşim ve ben.
bugün daha iyiyim..
yarın izin aldım işe gelmiyorum inşallah..evde dinlenirim..oruç ve hastalık gerçekten hiç çekilmiyor..işkence gibi..boğaz acısı, hapşürük, gözleri sulu sulu..burun da sümüklü tabii.. bi de buna bağ ağrısı mı desem bilemedim..başım kazan gibi oldu..sürekli burnumu silmekten yara oldu..falan..ama daha iyiyim..
yarın ve hafta sonu birleşince dinlenirim diyorum
haftaya inşallah cuma gecesi yola çıkıyoruz..ayvalık a

emir de camiye gidiyor..ama çok boş tatili .
işlerin yoğun zeliş ..

canım benim ya.ben de çocuklarım için üzülüyorum.
bakıcının evinde akşama kadar kukuman kuşu gibi oturuyorlar,,güneşlikleri bile kapalı kadının..
hava sıcak diye dışarı çıkarmıyor.evde aktivite yok..tv var..oturuyorlar akşama kadar..akşam alıyorum ki yüzleri mayışık mayışık..şişmiş suratları.
dün serindi hava akşam üstü parka çıkarmış
ama biz her akşam parka çıkarıyoruz 2 saat.enerjisini atması lazım..2 çocuk yüzü görsün istiyoruz.
sen neler yapabilirsin ki kızın için.
çocukla kaliteli zaman geçirmek lazım.
bi yazı okumuştum.kaliteli zaman para ile ölçülmez.kimine göre annesiyle pazara gitmekten hoşlanır çocuk, kimisi annesine yemek yaparken yardım eder..önemli olan çocuğun sevdiği bir şeyi anne ya da babasıyla yapmasıdır..ister 10 dk olsun ister 2 saat..çocuk mutlu olmuşsa o kaliteli zamandır.

yapılacak etkinliği çocuk seçer , anne onay verir..
biz dün akşam kısa bi tombala oynadık.
gerçi kocam 2 tur oynadı..3. tur için ben ikna ettim..oyun kısa sürüyor zaten .temmuz ayı meraklı minikten çıktı.hayvan tombalası

Slm kızlar,iş yerinde içim daraldı bari sizlere bi uğrayayım dedim.Benim ruh halim hergün değişiyor bir gün kendimi çok iyi hissediyorum ertesin gün moralsiz çökmüş gibi hissediyorum.Durumum anneme göre değişiyor aslında o iyiyim derse iyiyim ama aramaya bile korkuyorum bazen o derece.Ablam yanında.Çok halsiz iştah yok mide bulantıları vardı onu zencefille hallettik gibi şükür.Mr çekildi ama sonucu ta 15 gün sonra dediler bende dün annemin dr unu aradım dedim sonuçlar çok attı biz mr ın cd sini aldık onunla gelelim cumartesi dedik ama kabul etmedi rapor çıksın sonra görüşelim dedi.Beklemek çok sinir bozucu,bugünde boğazım acıyor diyor yutkunurken,internette baktım sirozda ileri safhada yemek borusunda kılcal damarlarda şişme oluyormuş ve kanama yapabiliyormuş.Çok canım sıkıldı,ben iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli internettende okuyunca sanırım psikolojim bozuldu ama elimde değil bişey duyunca annemden hemen araştırıyorum olabilecekleri ve harfiyende uyuyor yani.
Allahım bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine içimizdeki sıkıntıyı alsın inşallah,şifa versin anneme,nerede varsa Allahım herkese bu mübarek günlerde dermanını şifasını versin inşallah.Koskoca ramazan bitiyor ne ramazandan anladım nede tuttuğum oruçtan,ben bende değilim sanki.Bazen ağlama krizlerine giriyorum,bazende çok umutlu ve iyiyim belli olmuyor ama şikayetçi değilim Allahtan gelene boynumuz kıldan ince.Burdan bir arkadaş edindim babasına karaciğerini vermiş geçen eylülde ameliyat olmuşlar,kafama takılanları ona soruyorum sağolsun oda hemen herşeyi cevaplıyor.Biraz daha iyi oluyorum onunla konuşunca o kadar pozitif ki.Bu durumu en çok yaşayan biliyor ve anlıyor tabi.Süreçleri konuşuyoruz ameliyat sonrası sağolsun neyin nasıl olacağı kosunda bayağa bilgi veriyor.Benden böyle işte arkadaşlar sizi merakta bırakmayayım dedim hemde içimi dökmek istedim size,dualarınızı eksik etmeyin bizden..

canım ya Allahım şifalar versin inşallah üzme kendini... yaz sen sıkıldıkça elimizden geldiğince destek oluruz inşallah... Mübarek günler hürmetine Rabbim şifalar versin size de tüm hastalara da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…