- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
ay canımmm kıyamam keratalara, aç kalmışlar mı demek? Bundan sonra sen koy bari canım çantalarına bişeyler, veya kadına söyle alsın, parasını ben veririm de. hamile de olunca aklına mı gelmiyor, düşünemiyor mu kimbilir? Eğlenmişler barii iyi canım.canım ..evet dün çok yorulmuşlar..ediz hiç uyumamış ki sabah 6 da uyanmıştı ..buna rağmen uyumamış..çok eğlenmişler..fakat ben eve vardığımda saat 6 olmuştu..onlar da yeni gelmişlerdi..servis götürmüş getirmiş..yol 45 dk falan.
emir ve ediz öyle yorulmuşlar ki yüzleri kaşık kadar kalmış..
orda öğlen yemeği vermişler fakat benim emir çorba içmiş ayran içmiş doydum demiş..
sonra da acıkmış tabi..
eve giderken yedi bitirdi beni açım açım diye..küçük de yürümüyor..yoruldum diye..ayaklarını sürüyor..benim ellerim kollarım dolu onların kıyafetleriyle..taşıyamıyorum..üstelik ramazan ..halim yok kucağıma alamıyorum..zar zor eve yürüdü ediz ..ama çokk bitkindi..
eve varınca yedirdim bunları, arkasında limonata yaptım ( böğürtlenli) yaptım bi de iyice c vitamini olsun diye..
bi zaman sonra haşlanmış mısır verdim ellerine..
üstünden yine yarım saat geçti..1 er bardak da süt...
tam oldular..dün bütün gün yememişler bi şey..bakıcımızın aklına gelip te çantasına 1 paket bisküvi de almamış..ben düşündüm ki yapar bir şeyler..kek falan koyar belki..çocuklu bir yere giderken şart ..ne bilemiyim..ben çantama koyarım..hiç bişey koyamadıysam elma atarım çantaya 2 tane..orda bana açım demesinler diye..ama sanıyorum kadına bi şey demiyorlar..çekiniyorlar..beni görünce de açım diye saldırıyorlar.
dün 2 tane ekmek hamuru aldım fırından.pişi yapmak için..
az yaptım..çünkü eşim akşam gelmeyecekti..ben unutmuşum..
koydum hamuru dolaba..buz dolabında bile kabarmış mübarek..
sabah aldım hamuru götürdüm bakıcımıza..dedim kahvaltıda kızartacaktım yetiştiremedim..siz kızartırsınız yersiniz ..çok utanıyor böyle bi şey götürdüğüm zaman..ben de dedim evde ekşiyecekti..siz değerlendirin işte dedim..
bazen kek ya da pasta falan da götürüyorum..evde yaptığım zaman..
o zaman da utanıyor..ne gerek vardı falan diyor..ama o da hamile ya ..sanıyorum yapamıyor kek falan..hiç duymuyorum çocuklardan..ne de meyve veriyor arada..hamilelikten sürekli yatıyor..halsiz ..
ben telafi edeyim diyorum..çünkü çocuklar söylemiyor açız diye..ya da canımız tatlı istiyor diye..
benim çocuklar da ondan utanıyor..heheheheheh...ben de tembihledim tabi..kadını üzmeyin..şöyledir böyledir diye..baya baya abartıp sözümü dinlemişler açız bile demiyorlar kadına..
rahatsız etmeyelim de uyusun dediler herhaldegünaydın canım hayırlı cumalar
börülce bilmezmiyim çok severiz bizde.afiyet olsun.
iyi de seni niye kaldırmamışlar hadi kalk yatağına yat diye..
Heee iyi uyudum, yok kız bu sıra uyukluyorum işte, bazen da ama uyuyamıyorum mesela geçen cumartesi 3 e kadar durmuştum.oy iyi uyudun şekerim sen ya..
gerçi sahurda börülce ayıklamışsın..taneli miydi..tanelerini mi pişiriyorsun..
bizim orda salatası yapılır ..ama tanesiz olanın..fasulye gibi olur ya ...onun
bol suda haşlanır. üzerine de bol domates rendesi, zeytin yağı , sarımsak karışımı dökülür ..soğuk yenir...
iftardan sonra her akşam uyuyorsun sanki canım sen..
ben sahur sonrası uyuyamıyordum ya kızlar..2 yastıkla biraz dik yatınca rahat uyuyorum..midem aşağıda kalıyor..rahatsız etmiyor..yatar yatmaz uyuyorum ..hen akşam hem sahurda..
ne yazdım beeehh
Börülce taze fasulye gibi olandan canım, salatasını da biliyorum da ben yemeğini yapacağım, taze fasulye gibi.
Ama salatasını da severim.
aynen....
günaydınlar ben depresyona girdim çok fena eskiden yaz gelince yıllık iznimi alırdım evde oturayım komşularımla vakit geçireyim diye şimdi asla evde durmak istemiyorum çok abarttım ben bu taşınma işini farkındayım(( gece 12de eski yan komşum aradı geri gellllll diyor dedim hemen :))) çok iyiydik onla hatta ara duvardan bi kapı açalım derdik kolay geçmeye birbirimize..kızkardeşlerimle tatil planlıyoruz ağustosta 3 kız ikimiz evli birer kızımız var 5 kız tatil yapçaz nasipse ama onu bile canım istemiyor aktardan sarı kantaron aldım demliyorum 2 gündür depresyona iyiymiş dilek sen anlarsın belki :)))
aaaa niye o kadar kafaya taktın canım, daha çok erken belki burda da bulursun iyi komşular.. Tatili niye istemedin ki hem, ne güzel kardeşlerin de varmış.
Tatile çık bence değişiklik iyi gelir, düzelirsin hem