canım ..evet dün çok yorulmuşlar..ediz hiç uyumamış ki sabah 6 da uyanmıştı ..buna rağmen uyumamış..çok eğlenmişler..fakat ben eve vardığımda saat 6 olmuştu..onlar da yeni gelmişlerdi..servis götürmüş getirmiş..yol 45 dk falan.
emir ve ediz öyle yorulmuşlar ki yüzleri kaşık kadar kalmış..
orda öğlen yemeği vermişler fakat benim emir çorba içmiş ayran içmiş doydum demiş..
sonra da acıkmış tabi..
eve giderken yedi bitirdi beni açım açım diye..küçük de yürümüyor..yoruldum diye..ayaklarını sürüyor..benim ellerim kollarım dolu onların kıyafetleriyle..taşıyamıyorum..üstelik ramazan ..halim yok kucağıma alamıyorum..zar zor eve yürüdü ediz ..ama çokk bitkindi..
eve varınca yedirdim bunları, arkasında limonata yaptım ( böğürtlenli) yaptım bi de iyice c vitamini olsun diye..
bi zaman sonra haşlanmış mısır verdim ellerine..
üstünden yine yarım saat geçti..1 er bardak da süt...
tam oldular..dün bütün gün yememişler bi şey..bakıcımızın aklına gelip te çantasına 1 paket bisküvi de almamış..ben düşündüm ki yapar bir şeyler..kek falan koyar belki..çocuklu bir yere giderken şart ..ne bilemiyim..ben çantama koyarım..hiç bişey koyamadıysam elma atarım çantaya 2 tane..orda bana açım demesinler diye..ama sanıyorum kadına bi şey demiyorlar..çekiniyorlar..beni görünce de açım diye saldırıyorlar.
dün 2 tane ekmek hamuru aldım fırından.pişi yapmak için..
az yaptım..çünkü eşim akşam gelmeyecekti..ben unutmuşum..
koydum hamuru dolaba..buz dolabında bile kabarmış mübarek..
sabah aldım hamuru götürdüm bakıcımıza..dedim kahvaltıda kızartacaktım yetiştiremedim..siz kızartırsınız yersiniz ..çok utanıyor böyle bi şey götürdüğüm zaman..ben de dedim evde ekşiyecekti..siz değerlendirin işte dedim..
bazen kek ya da pasta falan da götürüyorum..evde yaptığım zaman..
o zaman da utanıyor..ne gerek vardı falan diyor..ama o da hamile ya ..sanıyorum yapamıyor kek falan..hiç duymuyorum çocuklardan..ne de meyve veriyor arada..hamilelikten sürekli yatıyor..halsiz ..
ben telafi edeyim diyorum..çünkü çocuklar söylemiyor açız diye..ya da canımız tatlı istiyor diye..
benim çocuklar da ondan utanıyor..heheheheheh...ben de tembihledim tabi..kadını üzmeyin..şöyledir böyledir diye..baya baya abartıp sözümü dinlemişler açız bile demiyorlar kadına..