• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

müşteri denetimi bu. çalışanların sosyal haklarını inceliyorlar ona göre sipariş veriyorlar.
bizim bölümde insan kaynakları oldu için tüm yük bizde oluyor.
inceliyor da inceliyor artık.

Allah kolaylık versin cnm,uzun sürermi?

evet soğan ve yoğurt birlikte olunca olmuş olabilir..ikisi benim midemi de ekşitir..üstüne uyuyunca birde tam olur yani.:26:

tamam canım

amınnnnnnnnn

akşam iftara muhlama , menemen, kahvaltılık, karpuz , az da çorba vardı..
doyduk şükür.

sahurda yumurta haşlama yedim 2 tane. koca bir dilim de etimek tatlısı..o kaa..bol da su.:27:
öyle oldu sanırım.
Afiyet şeker olsun menülerin de güzel. Biz de akşama arnavut ciğeri planlıyoruz ama ondan da korkuyorum midemde şişer kalır da yine uyuyamazsam diye.
Sote şeklinde yapalım dedim eşime o da ben öyle sevmiyorum dedi, kararsızım yani, bakalım akşama kısmet.

Kızlar günaydın.

Doğru düzgün gelemiyorum ama aklım sizde hep. İşyerinde durumlar fena.
Ana bilgisayar benim yan masamda, hal böyle olunca patron sık sık yan masama oturuyor ve ben hiç birşeye bakamıyorum. K.K. yi de açamıyorum malesef.
Off eskiden ne güzel rahattım ya.
Arada çok hızlı girip okuyup çıkıyorum malesef.
Günaydın canım,
Eskiden nasıldı ki, ve de artık hep yanında mı kalacak? Üzme canını inşallah düzelir de sen de gelirsin aramıza tekrar.
sorma hamaratlığın dibine vurdum eşimin bile dikkatini çekmiş bugünlerde çok hamaratsın diyo,her zmanki halim oysa:1::1:
he he dimi ama biz hep hamaratız da gören yok:1::1::1:
çalışan olup çocuklu olup da hamarat olmamak mümkün mü?:52::52: biz kadar da onlar olsa, daha bir başka olacak herşey.

günaydın kızlarr,
akşam uyuyamadım yine midemde bir şişkinlik, gece saat oldu 1. Ben de yiyip yataym bari dedim, soğanlı yumurta yaptım, yanına da yoğurt koydum, gece onu yedim yattım, ama midem ekşimiş sankim, yoğurttan mı oldu, soğandan mı bilemiyorum artık.
Bugün de böyle geçecek.

soğan yapmıştır cnm onu,gece ağır gelmiştir.Benimde bugün ilk günüm şu an çok iyiyim.Aklınızda olsun kızlar sahurda mutlaka limonlu bir bardak çay için süper oluyo susamıyorsun :))

öyle oldu sanırım.
Afiyet şeker olsun menülerin de güzel. Biz de akşama arnavut ciğeri planlıyoruz ama ondan da korkuyorum midemde şişer kalır da yine uyuyamazsam diye.
Sote şeklinde yapalım dedim eşime o da ben öyle sevmiyorum dedi, kararsızım yani, bakalım akşama kısmet.

Günaydın canım,
Eskiden nasıldı ki, ve de artık hep yanında mı kalacak? Üzme canını inşallah düzelir de sen de gelirsin aramıza tekrar.
çalışan olup çocuklu olup da hamarat olmamak mümkün mü?:52::52: biz kadar da onlar olsa, daha bir başka olacak herşey.

valla daha ne isteriz:27::27::27:

siparişi verdim bile:34::34::34:
çok hızlısınnnnnnnn
bende çay demledim kahvaltı ettik tabi haşlanmış yumurta olmadan olmaz:19::19::19:
evet o olmadan olmuyor.

Kızlar günaydın.

Doğru düzgün gelemiyorum ama aklım sizde hep. İşyerinde durumlar fena.
Ana bilgisayar benim yan masamda, hal böyle olunca patron sık sık yan masama oturuyor ve ben hiç birşeye bakamıyorum. K.K. yi de açamıyorum malesef.
Off eskiden ne güzel rahattım ya.
Arada çok hızlı girip okuyup çıkıyorum malesef.
gel yine canım..umarım iyidir kızın oğluşun..kızın yaz okuluna gidecekti 1 ay demi

soğan yapmıştır cnm onu,gece ağır gelmiştir.Benimde bugün ilk günüm şu an çok iyiyim.Aklınızda olsun kızlar sahurda mutlaka limonlu bir bardak çay için süper oluyo susamıyorsun :))
ay olur tabi..
içeriz
gerçi ben hiç susamıyorum:27::27:

ah kocalar..dün güzel bi kavga patladı evde bizim..

:14::14::14::14:

çocuklar da korktu.

öyle oldu sanırım.

Günaydın canım,

arnavut ciğeri güzel olur..sote olunca ben de sevmiyorum..ağır kokuyor sanki.

çok çiğne canım yemeklerini ..hazmetmede mi sorun var acaba..

yemeklerden sonra uyuma bir de..şişkinlik yapar diye düşünüyorum.
ben tavuk pişircem eve gidince .bezelyeli tavuk..:26:

karpuz, etimek tatlsı

kahvaltılık olmadan olmaz zaten..

çok hızlısınnnnnnnn
evet o olmadan olmuyor.

gel yine canım..umarım iyidir kızın oğluşun..kızın yaz okuluna gidecekti 1 ay demi

ay olur tabi..
içeriz

çocuklar da korktu.
noldu gene arkadaşım?adrenalin eksilmiyo sizde de:1::1:

karpuz, etimek tatlsı

benimde pilavım ve mercimek çorbam var yanınada fırında tavuk yapıcam akşam...biz ramazanda erken çıkıyoruz yarım saat 5,30 da çıkıyoruz.Süper oluyo ya marmaraylada geçince 6.15 de evdeyim düşünsenize normalde 2 saat süren yol o kadar kısalıyo işte.Bu durumdan çok memnunum tabi erkenden evde olunca dünyanın işi yapılıyo iftara kadar..birazcık yatıp dinlenmeye bile fırsat kalıyo

Allah kabul etsin canım, limonlu çay içemiyorum ben yaa, çayı iyice acılaştırıyor, şekersiz içiyorumya bir de limon sıkınca fena oluyo.

dimi ama yanii:52:

çok hızlısınnnnnnnn
evet o olmadan olmuyor.

ay olur tabi..
içeriz

çocuklar da korktu.
Ne oldu kızzz hayırdır inşallah? Her zamanki konular mı:53:

karpuz, etimek tatlsı

ah işte onu yapabilsem, hızlı yiyorum, karakterimde var bi hızlılık, aceleciyimdir genel olarak, o yüzden hiç sevmiyorum aslında bu yönümü de.
Senin menü de güzelmiş canım, afiyet olsun.

benimde pilavım ve mercimek çorbam var yanınada fırında tavuk yapıcam akşam...biz ramazanda erken çıkıyoruz yarım saat 5,30 da çıkıyoruz.Süper oluyo ya marmaraylada geçince 6.15 de evdeyim düşünsenize normalde 2 saat süren yol o kadar kısalıyo işte.Bu durumdan çok memnunum tabi erkenden evde olunca dünyanın işi yapılıyo iftara kadar..birazcık yatıp dinlenmeye bile fırsat kalıyo
Canım yaaa iyi bari Ramazanda erken salıyorlar, erkence evde oluyosun ne güzel. Biz aynı çıkıyoruz ama sorun yok, 6,30-6,45 gibi markete falan uğramazsam evdeyim.
E senin 2 saat 45 dakikaya mı düşüyor yanii? Her zaman 5,30 salsalar keşke.
Menün de güzelmiş bugün ikinizde de tavuk var desenize?

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım, limonlu çay içemiyorum ben yaa, çayı iyice acılaştırıyor, şekersiz içiyorumya bir de limon sıkınca fena oluyo.

ah işte onu yapabilsem, hızlı yiyorum, karakterimde var bi hızlılık, aceleciyimdir genel olarak, o yüzden hiç sevmiyorum aslında bu yönümü de.

Canım yaaa iyi bari Ramazanda erken salıyorlar, erkence evde oluyosun ne güzel. Biz aynı çıkıyoruz ama sorun yok, 6,30-6,45 gibi markete falan uğramazsam evdeyim.
Aynen öyle cnm,45 dakikaya iniyor şaka gibi değilmi.Bugün tavuk ziyafeti var evet.Ama senin menü daha güzel bayılırım ben arnavut ciğerine yanında maydonozlu soğanlı salata hımmmm yemede yanında yat:56::56::56:

Aynen öyle cnm,45 dakikaya iniyor şaka gibi değilmi.Bugün tavuk ziyafeti var evet.Ama senin menü daha güzel bayılırım ben arnavut ciğerine yanında maydonozlu soğanlı salata hımmmm yemede yanında yat:56::56::56:

sağol canım, hepimize Allah sağlıcakla iftarımızı açmayı nasip eylesin. Eskiden bilmezdim arnavut ciğerini ben de, eşim öğrenmiş askerde, yapmaya başladıktan sonra hep ona döndük, çocuklar da seviyor.

noldu gene arkadaşım?adrenalin eksilmiyo sizde de:1::1:
hahahah sorma ya..oluyor işte.

çok sevindim canım..erkenden eve git tabi..nasıl o kadar çabuk varıyorsun..iş çıkışına denk gelmiyorsundur diycem ama tam iç çıkışı saati..
marmaray sayesinde mi böyle..hep kullanabilsen keşke

hep aynı konular.

bizim çocuklar sabahtan akşama kadar evde..parka çıkmıyorlar..biz işten gelince de paçamıza yapışıyorlar park diye.

neyse ben de bakıcı neden çıkarmıyor çocukları parka acaba dedim

bu carladı suratıma..ne bileyim ben..git ona sor alla alla diye..:27::27::27::27:

ben de ne bağırıyosun güzellikle sorduk dedim..o daha çok bağırdı..sonra ben bağırdım..bağrış çağrış..ben gidiyodum evden..hava alayım onun suratını çekmeyeyim diye..çocuklar bırakmadı gitme diye..yattım biraz ağladım sinirden..

sonra gelmiş komiklik yapıyor..bi şey olmamış gibi yapmaya çalışyor falan..:53::53::53::53:

böyle işte..özür dilemeden barışmam tabi:27::27::27::27:

çok sevindim canım..erkenden eve git tabi..nasıl o kadar çabuk varıyorsun..iş çıkışına denk gelmiyorsundur diycem ama tam iç çıkışı saati..

hep aynı konular.

bizim çocuklar sabahtan akşama kadar evde..parka çıkmıyorlar..biz işten gelince de paçamıza yapışıyorlar park diye.

bu carladı suratıma..ne bileyim ben..git ona sor alla alla diye..:27::27::27::27:

ben de ne bağırıyosun güzellikle sorduk dedim..o daha çok bağırdı..sonra ben bağırdım..bağrış çağrış..ben gidiyodum evden..hava alayım onun suratını çekmeyeyim diye..çocuklar bırakmadı gitme diye..yattım biraz ağladım sinirden..

sonra gelmiş komiklik yapıyor..bi şey olmamış gibi yapmaya çalışyor falan..:53::53::53::53:

hay Allah canım gerçekten de ne kadar gereksiz bir tartışma olmuş. Neyse sen işini bilirsin canım:1::1:
kızlar yaa zeliş nerde yine hiç gelemiyor:53::53:

Son düzenleme:
hay Allah canım gerçekten de ne kadar gereksiz bir tartışma olmuş. Aslında biz de tartıştık akşam, bu batık patronu vardı, gitti yine adamın yanına zorla işe girdi yanii, bilmiyorum sonumuz ne olacak da, sinir oldum, zaten adam geçmişten bir sürü borcu var, bile bile lades diyor, ne yapayım çare mi var iş mi var diyor. Ben emeklilik hayallleri kurarken hepsi yıkıldı, çok canım sıkılıyor aslında. Kendimi evin erkeği kadın herşeyi gibi görüyorum artık, zaten 4 aydır maaş aldığı yoktu, eski şirketten alacaklı kaldı, bir de buraya girdi, burası da muallakta ne olacağı meçhul, valla ne yalan söyleyeyim geleceğe dair hiçbir umudum kalmadı, aşağı yukarı 4 senedir böyle, giriyor, şirketler batıyo, maaş alamıo, krediler çekiyoz, onu kapatıncaya kadar göbeğimiz çıkıyor, yine yine gidiyor aynı adamın yanına, dedim sende bir aksilik var herhalde 4 senedir böylesin, ben dedim bıktım artık, kaybetcek vaktimiz yok bizim dedim. Olmazsa ne olacak dedim, bir sezon daha kaybederiz çok olsa diyor, Allahım ölcem yaaaa. Yani işte böyle kızlar, bizde de pek iç açıcı değil durumlar, hep evi geçindiren ben, hep ben.

canım benim ya..4 senedir böyle mi..
yani sen çalışmasan ne olcak..yazık ama ya..

düzgün bir iş bulamaz mı ya..neden eski patronuna gitti yeniden.:44::44::44:

canım benim ya..4 senedir böyle mi..
yani sen çalışmasan ne olcak..yazık ama ya..

düzgün bir iş bulamaz mı ya..neden eski patronuna gitti yeniden.:44::44::44:

ah işte sorma canımcım, söylüyorum iş yok diyorrr. Allah yardımcımız olsun artıkın.

Son düzenleme:

hep aynı konular.

Evet cnm,marmaray sayesinde 15 dakikada geçiyorum karşıya geri kalan kısımda marmaraya kadar gidiebilme kısmı :)Hakikaten çok gereksiz bir tartışma olmuş ama ramazanda olur böyle sıkma canını,oruçluyken sen sen olmuyorsun bazen eşindede böyle olmuştur :)

ah işte sorma canımcım, söylüyorum iş yok diyorrr. Allah yardımcımız olsun artıkın.
Amin canım..İnşallah yoluna girer işleri

Evet cnm,marmaray sayesinde 15 dakikada geçiyorum karşıya geri kalan kısımda marmaraya kadar gidiebilme kısmı :)Hakikaten çok gereksiz bir tartışma olmuş ama ramazanda olur böyle sıkma canını,oruçluyken sen sen olmuyorsun bazen eşindede böyle olmuştur :)

çok iyi olmuş..alıştın sanırım marmaraya..ilk başta tereddütlüydün sanki..deniz altı olduğu için.

öyle oldu eşim sanırım..:19::19::19::19:

Düzenli bir gelir olmayınca çok zor canım ya,tamam sen çalışıyor ve kazanıyorsun ama giderler o kadar fazla ki helede 2 çocuk okuturken.Bizde geçen yıl aynıydık 5 ay maaş alamadı birde 5 senelik tazminatı kaldı içerde,şimdi mahkemelikler ama adam üstüne birşey bırakmamış tabi.Şükür eşim 1 ay işsiz kaldı sonra girdi işe ama stresi yetti 5 aylık para alamaması bizi sarstı borcumuzda var çünkü ben çalışıyorum ama tek maaşla nereye kadar.İnşallah mübarek günlerde özellikle iftar zamanı orucunu açmadan dua et eşin için,ailenizin rızkı için.Tez zamanda düzenli bir işe girer inşallah

Amin canım..İnşallah yoluna girer işleri

çok iyi olmuş..alıştın sanırım marmaraya..ilk başta tereddütlüydün sanki..deniz altı olduğu için.

öyle oldu eşim sanırım..:19::19::19::19:

valla eve erken gidince deniz altı deniz üstü farketmedi artık ama ilk zamanlar dediğin gibi soğuk terler döküyodum:27::27:

Düzenli bir gelir olmayınca çok zor canım ya,tamam sen çalışıyor ve kazanıyorsun ama giderler o kadar fazla ki helede 2 çocuk okuturken.Bizde geçen yıl aynıydık 5 ay maaş alamadı birde 5 senelik tazminatı kaldı içerde,şimdi mahkemelikler ama adam üstüne birşey bırakmamış tabi.Şükür eşim 1 ay işsiz kaldı sonra girdi işe ama stresi yetti 5 aylık para alamaması bizi sarstı borcumuzda var çünkü ben çalışıyorum ama tek maaşla nereye kadar.İnşallah mübarek günlerde özellikle iftar zamanı orucunu açmadan dua et eşin için,ailenizin rızkı için.Tez zamanda düzenli bir işe girer inşallah
hiç sorma canım yaa. Maalesef bu özel sektördekiler kul hakkı yemeyi ne sanıyorlarsa, yazık olmuş sizin de hem 5 ay maaş, hem tazminat. Burda olmasa da öbür tarafa alacaklı gidecek eşin, elbette hesabını verecekler.
Eşime de hergün dua ediyoruz canımcım yaa, şu mübarek ayların hürmetine inşallah Hayırlı kapılar açtırsın.

Back