• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Hay allah ya ramazanı mı bulmuş oda çekilmez şimdi

hay Allah canım, size ne kadar sık denetçi geliyor canım?

günaydın canım,
Allah kabul etsin, tok tutuyor yumurta, güzel oluyor yani.

aferin kız ..maşllah sana..:21::21::21::21:

aaaaaaa..kötü bi şey yok inşallah:26::26:

müşteri denetimi bu. çalışanların sosyal haklarını inceliyorlar ona göre sipariş veriyorlar.
bizim bölümde insan kaynakları oldu için tüm yük bizde oluyor.
inceliyor da inceliyor artık.

Aslında kahvaltı hafif daha iyi olur ama sahurdada tost türü yenince aynı olmuyo hep,birde insan mutlaka çorba istiyor iftira.Muhlama iyi fikirmiş bu arada.Geçen işten eve gidince apartmanı bir biber kavurması kokusu sarmıştı anlatamam ramazanda değildi daha ama canım fena çekti,menemende güzel olur.Bende akşam eve gidince düdüklüye mercimek çorbası koydum hemen eşim niyetliydi,sonra camlarımı sildim tüllerimi makinaya attım.Sonra oruçluyken yapamam dedim ama pertim çıktı akşam resmen , üzerimden yük kalktı.
Dilek sen tudemin kitabını 2.sınıf mı 3.sınıfmı almıştın oğlana?
ay o biber kızartması da ne güzel kokar canım, ne zaman duysam benim de canım çeker.
Hamaratlığın dibine vurdum diyosun yani, maşallah subhanallah:nazar::nazar: İşin bitince de nasıl rahatlamışsındır, bende de var o dert ya bakalım ne zaman?

aferin kız ..maşllah sana..:21::21::21::21:

aaaaaaa..kötü bi şey yok inşallah:26::26:
sağol canım.

Eki Görüntüle 1174000

canım bak bu

tudem yaz google ya ..kendi sitesinden bak
biz cami dersleriyle meşgul olduğumuz için okul kitabını bıraktık, haftasonu ancak 1-2 sayfa yaptırabiliyorum. Çok pazarlıkçı benim kız, kitabı eline aldı mı başlıyor, anneee 1 sayfa yapayım anne 2 sayfa yeter diye, mümkün değil fazlasını yaptırmak:27::27:
müşteri denetimi bu. çalışanların sosyal haklarını inceliyorlar ona göre sipariş veriyorlar.
bizim bölümde insan kaynakları oldu için tüm yük bizde oluyor.
inceliyor da inceliyor artık.
Allah kolaylık versin canım, inşallah atlatırsın bugünü de yarısı bitti bak.

bayağı teferruatlı güzel bir kitapmış.
Bizimki de 2 kitapçık şeklinde, bitirmek mümkün olacak mı bilmiyoum? çarpım tablosu soruyo musunuz kızlar? Unutuyorlar hemen arasıra tekrar ettiriyorum ben.

evet..ama bu ara çözmüyor..4-5 gündür kapak açmadı..tatil onun tatili..biraz daha dinlensin bakalım..sonra yeniden başlar.
zaten 4. haftayı bitirmişti tudem in..okullar kapanalı 4 hafta olmadı daha galiba.:10::10:

arada çarpım tablosundan ben de soruyorum..

Son düzenleme:
evet..ama bu ara çözmüyor..4-5 gündür kapak açmadı..tatil onun tatili..biraz daha dinlensin bakalım..sonra yeniden başlar.
zaten 4. haftayı bitirmişti tudem in..okullar kapanalı 4 hafta olmadı daha galiba.:10::10:

arada çarpım tablosundan ben de soruyorum..
olsun canım senin oğluş hızlıdır, istedi mi 1 haftada hepsini bitirir:27::27:

günaydın kızlarr,
akşam uyuyamadım yine midemde bir şişkinlik, gece saat oldu 1. Ben de yiyip yataym bari dedim, soğanlı yumurta yaptım, yanına da yoğurt koydum, gece onu yedim yattım, ama midem ekşimiş sankim, yoğurttan mı oldu, soğandan mı bilemiyorum artık.
Bugün de böyle geçecek.

günaydın kızlarr,
akşam uyuyamadım yine midemde bir şişkinlik, gece saat oldu 1. Ben de yiyip yataym bari dedim, soğanlı yumurta yaptım, yanına da yoğurt koydum, gece onu yedim yattım, ama midem ekşimiş sankim, yoğurttan mı oldu, soğandan mı bilemiyorum artık.
Bugün de böyle geçecek.
günaydın canım..
soğan olmuştur büyük ihtimalle.

günaydın canım..
soğan olmuştur büyük ihtimalle.
sen nasıl yaptın dün, fenalaşmadan tamamlayabildin mi bari? Kendimi düşündüm de kalkmasam nasıl oruç tutarım diye zaman çok uzun yaaa, Allah göstermesin inşallah sana da bir daha, bir yandan havalar sıcak, en zor zamanlarındayız Ramazanın Allahım kabul etsin oruçlarımızı da.

sen nasıl yaptın dün, fenalaşmadan tamamlayabildin mi bari? Kendimi düşündüm de kalkmasam nasıl oruç tutarım diye zaman çok uzun yaaa, Allah göstermesin inşallah sana da bir daha, bir yandan havalar sıcak, en zor zamanlarındayız Ramazanın Allahım kabul etsin oruçlarımızı da.
dün beklediğimden iyi geçti çok şükür.Allah yardım etti.
amin inşallah kabul olur oruçlarımız.

günaydın kızlarr,
Bugün de böyle geçecek.
evet soğan ve yoğurt birlikte olunca olmuş olabilir..ikisi benim midemi de ekşitir..üstüne uyuyunca birde tam olur yani.:26:
sağol cnm,bakıyorum hemen :)
tamam canım
dün beklediğimden iyi geçti çok şükür.Allah yardım etti.
amin inşallah kabul olur oruçlarımız.

amınnnnnnnnn

akşam iftara muhlama , menemen, kahvaltılık, karpuz , az da çorba vardı..
doyduk şükür.

sahurda yumurta haşlama yedim 2 tane. koca bir dilim de etimek tatlısı..o kaa..bol da su.:27:

evet soğan ve yoğurt birlikte olunca olmuş olabilir..ikisi benim midemi de ekşitir..üstüne uyuyunca birde tam olur yani.:26:

tamam canım

amınnnnnnnnn

akşam iftara muhlama , menemen, kahvaltılık, karpuz , az da çorba vardı..
doyduk şükür.

sahurda yumurta haşlama yedim 2 tane. koca bir dilim de etimek tatlısı..o kaa..bol da su.:27:

bende çay demledim kahvaltı ettik tabi haşlanmış yumurta olmadan olmaz:19::19::19:

Kızlar günaydın.

Doğru düzgün gelemiyorum ama aklım sizde hep. İşyerinde durumlar fena.
Ana bilgisayar benim yan masamda, hal böyle olunca patron sık sık yan masama oturuyor ve ben hiç birşeye bakamıyorum. K.K. yi de açamıyorum malesef.
Off eskiden ne güzel rahattım ya.
Arada çok hızlı girip okuyup çıkıyorum malesef.

ay o biber kızartması da ne güzel kokar canım, ne zaman duysam benim de canım çeker.
Hamaratlığın dibine vurdum diyosun yani, maşallah subhanallah:nazar::nazar: İşin bitince de nasıl rahatlamışsındır, bende de var o dert ya bakalım ne zaman?

sağol canım.

biz cami dersleriyle meşgul olduğumuz için okul kitabını bıraktık, haftasonu ancak 1-2 sayfa yaptırabiliyorum. Çok pazarlıkçı benim kız, kitabı eline aldı mı başlıyor, anneee 1 sayfa yapayım anne 2 sayfa yeter diye, mümkün değil fazlasını yaptırmak:27::27:
Allah kolaylık versin canım, inşallah atlatırsın bugünü de yarısı bitti bak.

sorma hamaratlığın dibine vurdum eşimin bile dikkatini çekmiş bugünlerde çok hamaratsın diyo,her zmanki halim oysa:1::1:

Back