ah canımcım..sorma..güzel olur demi.
dün ilk kez tarla domatesi bulduk..aldık..bizim buralarda yoktu..bıkmıştık sera domatesinden.
nasıl lezzetli nasıl anlatamam..
ben de yapabilirim..
çeşit olsun..
dün ben nohuttan piyaz yaptım..güzel oldu..soğan , sarımsak , zeytin yağı, tuz , pulbiber vs..salata niyetine..
canıcım..öyle doğalını ben de almadım ki..yumurtayı tavukçudan alıyorum..burdan anlaşılıyor ki bol yumurtalı bir hayatınız var
ama keke 5 yumurta nasıl koyuyon, ben en fazla 3 kırarım, 5 tane de ağır olmuyor mu?
Biz de severiz patatesli yumruta olsun-menemen olsun ama yine de sizin kadar sık değil. Karatayı ben de ekledim facede hergün kahvaltılarını görüyorum, 2 yumurta bolcana peynir her çeşidi olabilir, 1 çay bardağı fındık-fıstık-badem kavrulmamış, tereyağ, soğuk sıkım zeytinyapıyla bolcana yeşillik-domates-salatalık, 15 tane de zeytin diyor,ve bu kahvaltıyla akşama kadar tok duruluyormuş, cidden şöyle bir bakınca güzel oluyor fotolar da, denesem mi diyorum bazen, ama herşeyin doğalını öneriyor kadın, düşünsene tanesi 1 liradan yumurta aldığını , haftalık 45 veya 60 tl yumurtaya vercen, ayda da 180 tl sadece yumurta parası eder. Öbür türlü 1 koli yumurta 8-10 tl civarı, bilemiyorum ki, düşününce pahalı gibi geliyor ama, bir de nerden bulacan doğal yumurtayı?
gözünaydın canım, bol bol ye bulmuşken, bizim buralarda 1 tl tarla domatesinin ve çeri domatesin kilosu. Sizin orda kaç paradır kimbilir?
nohuttan piyaz nasıl kız, hiç duymadım, sende de enterasan şeyler çıkıyor, kendin mi buldun, yoksa yapılır mı sizin oralarda? Bizim piyazın üstüne tanımam ben, böyle tahinli-sarımsaklı, ohhhhh, bol yumurtalı, kız deme valla her dediğini de canım çeker oldu
canıcım..öyle doğalını ben de almadım ki..yumurtayı tavukçudan alıyorum..
doğal dedikleri uçmuş gitmiş..pahalı..doğalını bulsam zaten ben yemem çocuklara yediririm..
ilk kez 5 yumurtalı yaptım geçen gün..
süt vs koymadım.sadece 5 yumurtayı sekerle bol bol çırptım..kabarttım. çok az su, 2 türk kahvesi fincanı un ..o kadar..çok güzel oldu..ağır olmadı ..üstüne çikolata sosu yaptım..bi de kremşantii çırptım..oldu sana pasta..
ay sizin piyaz ne güzelmiş..humus a benziyor..hee..akşam yaklaştı ya açlık başa vurdu canım..canımız ondan çekiyor..
günaydın kızlar..
günaydınnngünaydın kızlar..
günaydın canım,
nasılsın, nasıl gidiyor oruçla aran? Ben akşam 11,30 gibi yattım, 2,45 te kalktım, 2 yumurta haşladım, az da tatlı yiyeyim demiştim, güllaçı fazla kaçırmışım, uyuyamadım. 5 e doğru uyuyakalmışım artık.
akşam da annemler vardı yemekte, yemeklerim de hazır olunca güzel geçti akşamımız.
günaydın canım,
nasılsın, nasıl gidiyor oruçla aran? Ben akşam 11,30 gibi yattım, 2,45 te kalktım, 2 yumurta haşladım, az da tatlı yiyeyim demiştim, güllaçı fazla kaçırmışım, uyuyamadım. 5 e doğru uyuyakalmışım artık.
akşam da annemler vardı yemekte, yemeklerim de hazır olunca güzel geçti akşamımız.
günaydınnn
canım benim..ben de aynıyım.
11:30 da yattım.
saat 1,30 da uyandım..2,30 a kadar döndüm yatakta.
2 yumurta haşladım ben de.
karnımı çok sıkı doyurdum.dün fena oldum çünkü...sonra da uyuyamadım..ben de 4 ,30 gibi uyudum..7 de uyandım..
annenlerle güzel olmuştur tabi..
bu akşam pratik şeyler yapcam iftara.muhlama , tost, yumurta, kahvaltı..
taze fasulyem var..gücüm yeterse fasülye kavurabilirim ama kahvaltı yanına..:26::26::26::26::26:
çok şükür iyi ama sabah uyuyup kalmışım saati kapatmışım bir uyandım saat 5
bir şey yiyip içmeden tuttum artık.
ahhh bu uykular hep böyle düzensiz olacak artık, yapacak bişey yok, 1 haftaya kendi düzenimizi kurarız inşallah, hafif yemek lazım ama tüm gün aç olunca zor tabii.günaydınnn
karnımı çok sıkı doyurdum.dün fena oldum çünkü...sonra da uyuyamadım..ben de 4 ,30 gibi uyudum..7 de uyandım..
taze fasulyem var..gücüm yeterse fasülye kavurabilirim ama kahvaltı yanına..:26::26::26::26::26:
canım yaaa kötü olmuş bu durum, inşallah güzelce geçirirsin bugünü, Allahım boool dayanma gücü versin.çok şükür iyi ama sabah uyuyup kalmışım saati kapatmışım bir uyandım saat 5
aaaaaaaa.canım ya..üzüldüm şimdi..dayan 10 saat kaldı
ahhh bu uykular hep böyle düzensiz olacak artık, yapacak bişey yok, 1 haftaya kendi düzenimizi kurarız inşallah, hafif yemek lazım ama tüm gün aç olunca zor tabii.
canım yaaa kötü olmuş bu durum, inşallah güzelce geçirirsin bugünü, Allahım boool dayanma gücü versin.
Bizim burda da kaçıranlar olur böyle 1-2 gün senede, Allah a şükür ben iyiyim bu konudamaşallah diyeyim kendime de.
sana da kolaylıklar versin Allahım.
az önce habersiz denetçi geldi iki hafta içinde bekliyorduk zaten ama bugünü buldu ya.
günaydın canım,
hay Allah canım, size ne kadar sık denetçi geliyor canım?az önce habersiz denetçi geldi iki hafta içinde bekliyorduk zaten ama bugünü buldu ya.
günaydın canım,günaydın,bende bu akşam başlıyacam kısmetse yumurta benimde aklımda sahurda iyi oluyor ertsi gün için
Aslında kahvaltı hafif daha iyi olur ama sahurdada tost türü yenince aynı olmuyo hep,birde insan mutlaka çorba istiyor iftira.Muhlama iyi fikirmiş bu arada.Geçen işten eve gidince apartmanı bir biber kavurması kokusu sarmıştı anlatamam ramazanda değildi daha ama canım fena çekti,menemende güzel olur.Bende akşam eve gidince düdüklüye mercimek çorbası koydum hemen eşim niyetliydi,sonra camlarımı sildim tüllerimi makinaya attım.Sonra oruçluyken yapamam dedim ama pertim çıktı akşam resmen , üzerimden yük kalktı.günaydınnn
Aslında kahvaltı hafif daha iyi olur ama sahurdada tost türü yenince aynı olmuyo hep,birde insan mutlaka çorba istiyor iftira.Muhlama iyi fikirmiş bu arada.Geçen işten eve gidince apartmanı bir biber kavurması kokusu sarmıştı anlatamam ramazanda değildi daha ama canım fena çekti,menemende güzel olur.Bende akşam eve gidince düdüklüye mercimek çorbası koydum hemen eşim niyetliydi,sonra camlarımı sildim tüllerimi makinaya attım.Sonra oruçluyken yapamam dedim ama pertim çıktı akşam resmen , üzerimden yük kalktı.
Dilek sen tudemin kitabını 2.sınıf mı 3.sınıfmı almıştın oğlana?
aferin kız ..maşllah sana..ahhh bu uykular hep böyle düzensiz olacak artık, yapacak bişey yok, 1 haftaya kendi düzenimizi kurarız inşallah, hafif yemek lazım ama tüm gün aç olunca zor tabii.
canım yaaa kötü olmuş bu durum, inşallah güzelce geçirirsin bugünü, Allahım boool dayanma gücü versin.
Bizim burda da kaçıranlar olur böyle 1-2 gün senede, Allah a şükür ben iyiyim bu konudamaşallah diyeyim kendime de.
sana da kolaylıklar versin Allahım.
az önce habersiz denetçi geldi iki hafta içinde bekliyorduk zaten ama bugünü buldu ya.
çok şükür iyi ama sabah uyuyup kalmışım saati kapatmışım bir uyandım saat 5
oo işlerini de halletmiş hamarat hatun.
canım tudem üzerinde 2. sınıfı bitirip 3. sınıfa geçenler için yazıyor.
internette baktımda ya 2 yada 3 var o şekilde bulamadım.Öğretmenin verdiği kitap incecikmiş o 1 haftada biter bari tudemin kitabını alayımda takviye olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?