ya bu insanlar çok garip gerçekten.
o ayarı korumak biraz zor da olsa korumak lazım..
eşimin masasına direk oturmuyormuş..gidip odasında koltukta dinleniyormuş.
odada ilaçlar ve aşılar var.eşimin sorumluluğunda..ilaçlar çalınsa falan hiç hoş olmayacak..direk şüpheli olacak falan..aman ne bileyim..ben eşime diyorum sen yüz veriyorsun bunlara işçi işçiliğini bilsin..sen veterinersin..ayrım olsun diye ama nerdeee. ben söyleyince batıyor o laflar..yalan söylüyorum sanki..
başına geldi işte..ne diyim..
bi de 2 ay evvel bi işçinin faturasını ödemiş.90 tl.
veririm abi demiş..2 ay oldu yok.
1 ay evvel de benim yanımda bi işçi aradı..faturası varmış ..ödermisin..yarın parasını alırım dedi kapattı..ödemesini yaptı..110 tl sanıyorum..ama ne gelen para var ne bişey..sinir oluyorum..yaaa..bak yine dellendim yaa.
hele işin içine para , alacak , verecek girdimi o iş kötü..dostluk bile olsa bozulur..
işçiler köyden içeride ..tenhada bi çiftilikte kalıyor..
ondan şehre inemiyorlar..istiyorlar böyle ..faturamı öder misin
ya da gelirken 1 paket sigara getirir misin..
ayakçısı oluyor insan..ben kendime yediremem nedense..
geçenlerde 2 ay evvel 90 tl ödemesini yaptığı çocuğa demiş..ne oldu bizim para..ödemedin hala diye..
oğlan demiş ki haaaaaaaaaaaa..valla kaç paraydı 180 tl mi..
bak ya adamın daha borcundan haberi yok..ne diyim ben ne diyim.suç kocamda..
saf keriz :44::44::44::44:
yakın bi arkadaşı zor durumdaydı. 4 yıl önce 1.000 tl verdik..acil lazımdı..kaynım da 1.000 tl verdi..
daha borç ödenmedi..oğlanı hep görüyoruz..daha toparlayamadı..eşinden ayrıldı.2. kadını aldı..onun da bebeği olacak 9 aylık hamile..falan falan..ödemezse ödemesin diyor..hadi o arkadaşını tanıyorum ..çok iyidir..diyemiycem bişey ama bu işçilere neden borç veriyor hemen..sonra toplamaya çalışacak..benim de dilime düşecek..en kötüsü de benim dilime düşmek zaten.
biliyorum huyunu.. o yüzden 6 sene evvel falan dedim ki biri gelir de bana kefil ol der ..olma sakın..
nedenmiş diyordu..ne olur..ben ödemiycem ki kefil olcam sonuçta..ben birinden kefillik istesem..o da kabul etmese olur mu ..dedi kızdı..
o zaman da boşarım seni gözünün yaşına bakmam..şart koştum..1 kere çirkin suratla söyledim..korktu..
çok çekiştirdim herifimi beyaaaaaa