ay niye ki canım yaaa, niye kafanı karıştırdı o arkadaşın anlat bakayım sorun ne, 2.çocuk için, maddi sorunlar mı, yoksa bakamam konusu mu, hangisi kafanı karıştırdı? Bir kere dünyaya gelen rızkıyla geliyor emin ol, bir de şöyle düşün ilerde siz yaşlandığınızıda, oğluşun bir arkadaş-akraba gezmek istediğinde kime gidecek, kardeşim diyerek kimin kapısını çalacak? Ben çok heveslenirim böyle kalabalık olup da, anlaşan ailelere, akşamları misal hep beraber parka çıkıyorlar-denize gidiyorlar vs.vs. Biz de eşimin kardeşleriyle iyiyiz 2 siyle, berbaer etkinlikler yaparız, ve de çok eğlenceli olur. Onları hiç bir zaman yapamayacak oğluşunDarısı başımıza Fadimeeeee
cumartesi bir arkadaşımla buluştuk baya baya dertleştik bir kaç aydır görüşememiştik hatta kızıyla benim oğlanın resimlerini ekledim face
gerçi o gün benim oğluş delirtti beni oda ayrı hiç dinlemedi beni kudurdu resmen
2. çocuk konusunu konuştuk biraz napıcam ben bilmiyorum inan ki
anladımki bendeki kafa karşıklığı hiç geçmemiş
vee korkuyorummm
Darısı başımıza Fadimeeeee
cumartesi bir arkadaşımla buluştuk baya baya dertleştik bir kaç aydır görüşememiştik hatta kızıyla benim oğlanın resimlerini ekledim face
gerçi o gün benim oğluş delirtti beni oda ayrı hiç dinlemedi beni kudurdu resmen
2. çocuk konusunu konuştuk biraz napıcam ben bilmiyorum inan ki
anladımki bendeki kafa karşıklığı hiç geçmemiş
vee korkuyorummm
ay niye ki canım yaaa, niye kafanı karıştırdı o arkadaşın anlat bakayım sorun ne, 2.çocuk için, maddi sorunlar mı, yoksa bakamam konusu mu, hangisi kafanı karıştırdı? Bir kere dünyaya gelen rızkıyla geliyor emin ol, bir de şöyle düşün ilerde siz yaşlandığınızıda, oğluşun bir arkadaş-akraba gezmek istediğinde kime gidecek, kardeşim diyerek kimin kapısını çalacak? Ben çok heveslenirim böyle kalabalık olup da, anlaşan ailelere, akşamları misal hep beraber parka çıkıyorlar-denize gidiyorlar vs.vs. Biz de eşimin kardeşleriyle iyiyiz 2 siyle, berbaer etkinlikler yaparız, ve de çok eğlenceli olur. Onları hiç bir zaman yapamayacak oğluşun
katılıyorum fadime arkadaşıma..kesinlikle
dün cnbc de bi dizide gördüm.karı koca bebek için plan yapıyor..hayat şartları vs..vazgeçiyordu kadın..sonra kocası dedi ki "eğer bizim anneleremiz de bizi yapmak için bu kadar plan yapsalardı şu an ikimizde burada olmazdık"
ne kadar doğru demi
Dilek zeliş kaçmış bizim tavsiyeleri duymamak için
ay niye ki canım yaaa, niye kafanı karıştırdı o arkadaşın anlat bakayım sorun ne, 2.çocuk için, maddi sorunlar mı, yoksa bakamam konusu mu, hangisi kafanı karıştırdı? Bir kere dünyaya gelen rızkıyla geliyor emin ol, bir de şöyle düşün ilerde siz yaşlandığınızıda, oğluşun bir arkadaş-akraba gezmek istediğinde kime gidecek, kardeşim diyerek kimin kapısını çalacak? Ben çok heveslenirim böyle kalabalık olup da, anlaşan ailelere, akşamları misal hep beraber parka çıkıyorlar-denize gidiyorlar vs.vs. Biz de eşimin kardeşleriyle iyiyiz 2 siyle, berbaer etkinlikler yaparız, ve de çok eğlenceli olur. Onları hiç bir zaman yapamayacak oğluşun
katılıyorum fadime arkadaşıma..kesinlikle
dün cnbc de bi dizide gördüm.karı koca bebek için plan yapıyor..hayat şartları vs..vazgeçiyordu kadın..sonra kocası dedi ki "eğer bizim anneleremiz de bizi yapmak için bu kadar plan yapsalardı şu an ikimizde burada olmazdık"
ne kadar doğru demi
Dilek zeliş kaçmış bizim tavsiyeleri duymamak için
neyyyy..kaçmış mı ?
oklavamı getirin..
şaka bi yana fadime ..benim içim kıyım kıyım kıyıliiiyiiiiiiiiiiiiiiiii
günaha mı giriyorum ne...töbe tövbe..pek halim de yok..sen nasılsın..:2::2::2::2::2::2:
niye ki canım acıktın mı yani? Eğer açlık hissediyosan yumurta ye canım sahurda, çok tok tutuyo, ben 2 yumurta haşladım yedim sadece o kadar, çok şükür iyiyim, biraz uykusuzluk var.neyyyy..kaçmış mı ?
oklavamı getirin..
şaka bi yana fadime ..benim içim kıyım kıyım kıyıliiiyiiiiiiiiiiiiiiiii
günaha mı giriyorum ne...töbe tövbe..pek halim de yok..sen nasılsın..:2::2::2::2::2::2:
Canım sen bu işe karar verdiysen hiç merak etme bir şekilde hallolur, Allah herşeyi gönlünüze göre nasip etsin, benim ufaklık da mesela doğduğunda nasıl olacak, işe bırakıp nasıl gitcem falan diyodum, bir 3 aylık olsun bir 6 aylık olsa keşke derken, baksana 8 yaşını bitiriyo.Şöyleki aslında beni endişelendiren nasıl onu bakıcı ellerine bırakıp işe geleceğim, sonrasında nasıl yetişeceğim her işe gerçi bir noktadan sonra olduğu kadar ama ne bileyim işte...
çok doğru hemdeee
ben vazgeçmiş değilim bakalım ben deneyeceğim Allahım nasip ederse olur yok olmazsa yapacak bişey yok artıkk tatil sonrası bismillah dicez artık
yaaa olurmu hiç öyle kızzzzzz
işlere baktım biraz birde öğle arası kestirdim ama kötü oldum ya keşke kitap okusaydım şimdi elim kolum kalkmıyor...
bende bendee
burda hiç vakit geçmiyor zeliş..hey Yarabbim..Şöyleki aslında beni endişelendiren nasıl onu bakıcı ellerine bırakıp işe geleceğim, sonrasında nasıl yetişeceğim her işe gerçi bir noktadan sonra olduğu kadar ama ne bileyim işte...
çok doğru hemdeee
ben vazgeçmiş değilim bakalım ben deneyeceğim Allahım nasip ederse olur yok olmazsa yapacak bişey yok artıkk tatil sonrası bismillah dicez artık
yaaa olurmu hiç öyle kızzzzzz
işlere baktım biraz birde öğle arası kestirdim ama kötü oldum ya keşke kitap okusaydım şimdi elim kolum kalkmıyor...
bende bendee
yemedimm..yumurta yemedimmmmmm..niye ki canım acıktın mı yani? Eğer açlık hissediyosan yumurta ye canım sahurda, çok tok tutuyo, ben 2 yumurta haşladım yedim sadece o kadar, çok şükür iyiyim, biraz uykusuzluk var.
Canım sen bu işe karar verdiysen hiç merak etme bir şekilde hallolur, Allah herşeyi gönlünüze göre nasip etsin, benim ufaklık da mesela doğduğunda nasıl olacak, işe bırakıp nasıl gitcem falan diyodum, bir 3 aylık olsun bir 6 aylık olsa keşke derken, baksana 8 yaşını bitiriyo.
ben de biraz yatayım dedim de, rahat olmuyor yaa, idareten işte.
niye ki canım acıktın mı yani? Eğer açlık hissediyosan yumurta ye canım sahurda, çok tok tutuyo, ben 2 yumurta haşladım yedim sadece o kadar, çok şükür iyiyim, biraz uykusuzluk var.
Canım sen bu işe karar verdiysen hiç merak etme bir şekilde hallolur, Allah herşeyi gönlünüze göre nasip etsin, benim ufaklık da mesela doğduğunda nasıl olacak, işe bırakıp nasıl gitcem falan diyodum, bir 3 aylık olsun bir 6 aylık olsa keşke derken, baksana 8 yaşını bitiriyo.
ben de biraz yatayım dedim de, rahat olmuyor yaa, idareten işte.
burda hiç vakit geçmiyor zeliş..hey Yarabbim..
her gün zaman geçsin diye bakıyoruz..bu nasıl bi hayattır..
bayramdan sonra Bismillah mı...az kalmış
yemedimm..yumurta yemedimmmmmm..
4 dakkanin içinde ne bulduysam onu yedim..kaşar kalmıştı dolapta ..elime geçirdim onu..kesmeden kemirmek suretiyle yedim..pide yanında..domates vardı salatalık vardı ..onları tıkıştırdım ağzıma o şekilde..
bu gece için 8 yumurta haşlaycamm
ah canım kıyamam. Bugün güzelce yaparsın artık kahvaltını.yemedimm..yumurta yemedimmmmmm..
4 dakkanin içinde ne bulduysam onu yedim..kaşar kalmıştı dolapta ..elime geçirdim onu..kesmeden kemirmek suretiyle yedim..pide yanında..domates vardı salatalık vardı ..onları tıkıştırdım ağzıma o şekilde..
bu gece için 8 yumurta haşlaycamm
evet canım uyumak değilde işte kestirdim bende kollarımın üzerinde ne kadr olursa neyse bir sahaya inip geleyimde kendime gelirim az kaldı zaten 4 saat sonra mesai biter...
sorma giden zaman ömrümüzden gidiyor hep bişeylerin peşinde koşturuyoruz bugün geçse, bu hafta geçse, bu ay geçse derken yıllaarrr geçip gidiyor ömrümüzden...
neee kız mide sıpazmı geçirirsin
kız geçirmem merak etme..evet canım uyumak değilde işte kestirdim bende kollarımın üzerinde ne kadr olursa neyse bir sahaya inip geleyimde kendime gelirim az kaldı zaten 4 saat sonra mesai biter...
sorma giden zaman ömrümüzden gidiyor hep bişeylerin peşinde koşturuyoruz bugün geçse, bu hafta geçse, bu ay geçse derken yıllaarrr geçip gidiyor ömrümüzden...
neee kız mide sıpazmı geçirirsin
yok 4 tanesini yerim..2 tanesini gizli yerim..kocam görmeden..2 tanesini de onun yanında ..ihihihihih..olur mu..:26::26::26::26::26:ah canım kıyamam. Bugün güzelce yaparsın artık kahvaltını.
8 yumurta mı, kaç tanesini sen yicen 4 mü
az kaldı ..ama eve gidince de bi koşturmaca..çocuklar açımmm diye üstümüze atlaycak..park da isteyecekler..parka çıkarsam vakit daha çabuk mu geçer fadime cim ne dersin..evett ya o zaman sayınca hiç geçmiyor gibi geliyor da, yıllara bakınca ne çabuk geçmiş diyorsun
ay kızlar son 3 saat kaldı mesaiye, Allah kerim.
10 yumurta mı, valla sende de ne mide varmış kız, 10 tane haşlanmış yumurta yedin ve de bişey olmadı mı gerçekten?kız geçirmem merak etme..
o kadar yumurtayı yerim yemesine emme eşim dalga geçer sonra utanıreeemmm..
ama yurtta kalırken aşağıdan kantinden 10 yumurta almıştım..haşlanmış..odama çıkmıştım ..afiyetlen yemiştim..yumurta bana dokanmayooo
yok 4 tanesini yerim..2 tanesini gizli yerim..kocam görmeden..2 tanesini de onun yanında ..ihihihihih..olur mu..:26::26::26::26::26:
şaka şaka.
2 yumurta yeter canım demi..
az kaldı ..ama eve gidince de bi koşturmaca..çocuklar açımmm diye üstümüze atlaycak..park da isteyecekler..parka çıkarsam vakit daha çabuk mu geçer fadime cim ne dersin..
10 yumurta mı, valla sende de ne mide varmış kız, 10 tane haşlanmış yumurta yedin ve de bişey olmadı mı gerçekten?Yoksam zayıflığını bu yumrtalar mı borçlusun, hakikaten merak ettim bak?
Canım yiyebiliyorsan dokanmıyorsa 3 de ye, ne olacak ki, Ramazan gün, sonuçta 17 saat açlık var.
Benim öyle bir derdim yok şükür, büyük kız oruç tutuyor zatii onun hali kalmamış olur, ufak da eline telefon verdin mi susar. Sana da Allah yardımcın olsun artık şekerim, ama parka çıkacak halin kalacak mı ki? Halin olursa tabbi ki zaman geçmesi açısından iyi olur da o saatler de benim hiç halim kalmıyor.
10 yumurta mı, valla sende de ne mide varmış kız, 10 tane haşlanmış yumurta yedin ve de bişey olmadı mı gerçekten?Yoksam zayıflığını bu yumrtalar mı borçlusun, hakikaten merak ettim bak?
Canım yiyebiliyorsan dokanmıyorsa 3 de ye, ne olacak ki, Ramazan gün, sonuçta 17 saat açlık var.
Benim öyle bir derdim yok şükür, büyük kız oruç tutuyor zatii onun hali kalmamış olur, ufak da eline telefon verdin mi susar. Sana da Allah yardımcın olsun artık şekerim, ama parka çıkacak halin kalacak mı ki? Halin olursa tabbi ki zaman geçmesi açısından iyi olur da o saatler de benim hiç halim kalmıyor.
hay maşallah haftada 45 yumurta, ne ettiniz siz öyle anacım, ben de 1 koli alıyorum yiyoruz da, gerçekten iyi yiyormuşsunuz siz de. kız 60 içinde sen çok az yiyosan, çocuklar kaç tane yumurta yiyor günde, 60 ı 7 ye bölsen 8,5 yumurta çıkıyor gün başınayedim arkadaşım gerçekten..bi şeycik olmadı..oldum olası severim yumurtayı omleti menemeni ..dibim düşer o derece..
şu aralar yemiyorum..
ama kekte , krepte, omlette çok kullanıyorum.2 koli yumurta yiyoruzdur sanıyorum 1 haftada..45 tane kesin yeniliyordur da 60 yiyor muyuz bilemiyorum..
bunların içinde benim yediğim yumurta sayısı çok az..
uzun zamandır yemiyorum onu fark ettim bak senin sayende..ben bol peynir yiyorum..çok seviyorum canım..
zayıflığımı neye borçluyum ki..sanıyorum akşamları çok hafifi geçiştirmeme..sanıyorum ondan.:26:
Neyse bakalım sana kolaylıklar dilerim arkadaşım. İşin zor ama ne yapacaksın, herşey çocuklarımız için değil mi?parka çıkacak halim kalmaz mutlaka..
ama gölge bir yerde oturursam ve bizim sıpalar ağlaşmadan oynarlarsa beklerim gölgede ..hem zaman geçer..belki bi tanıdık gelir ..sohbet kurulur...ondan dedim..yoksa ben evde söyle uzunca uzanıp gözlerimi kapatıp biraz dinleneyim isterim ama ..sıpalar müsadee eder mi :26::26::26:
hiç sanmıyorum
yedim arkadaşım gerçekten..bi şeycik olmadı..oldum olası severim yumurtayı omleti menemeni ..dibim düşer o derece..
şu aralar yemiyorum..
ama kekte , krepte, omlette çok kullanıyorum.2 koli yumurta yiyoruzdur sanıyorum 1 haftada..45 tane kesin yeniliyordur da 60 yiyor muyuz bilemiyorum..
bunların içinde benim yediğim yumurta sayısı çok az..
uzun zamandır yemiyorum onu fark ettim bak senin sayende..ben bol peynir yiyorum..çok seviyorum canım..
zayıflığımı neye borçluyum ki..sanıyorum akşamları çok hafifi geçiştirmeme..sanıyorum ondan.:26:
hay maşallah haftada 45 yumurta, ne ettiniz siz öyle anacım, ben de 1 koli alıyorum yiyoruz da, gerçekten iyi yiyormuşsunuz siz de. kız 60 içinde sen çok az yiyosan, çocuklar kaç tane yumurta yiyor günde, 60 ı 7 ye bölsen 8,5 yumurta çıkıyor gün başınamuhasebeci tarafım devreye girdi hemen.
Neyse bakalım sana kolaylıklar dilerim arkadaşım. İşin zor ama ne yapacaksın, herşey çocuklarımız için değil mi?
menemen demişin de canım çekti kızzzzzzzzz, ayyy olsa da yesekgeceye yapabilirim ama.
heheheh..canım benim muhasebe yapmışsın hemen.
evet ya..yiyoruz..geçen kek yaptım 5 yumurta kırtım ona.sık kek yapıyorum biliyorsun..kurabiye vs. ona da koyuluyor .
ondan sanra kahvaltıya çocukalara 3 yumurta kırarım sabahları ikiside yer. 2 yumurta da eşime..ama o her sabah yemiyor..bazen ona yetiştiremiyorum..
bi de akşam iş çıkışı patatesli omlet yaparım arada..yapacak bi şey bulamayınca 6-7 yumurta ona kırarım.
bazen sucuklu yumurta yaparım..5 yumurtadan aşağı kurtarmaz o da..
çorbalara , köftelere yada pasta kremasına da giriyor arada mutlaka..
krep yaparım bazen çocuklara ,,ne bileyim..evet ben yesem bi de 3 koli yeriz he.
bi ara karatay diyeti yapıyordum onda sabah 2 yumurta kesin yiyordum..öğlen yemek bulamazsam da yiyordum.serbestti yumurta..bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?