Gerçekten durum baya kötüydü ama toparanıyor yavaş yavaş canımmm
Bugün yorgunum uykusuzum öğlen saatini bekliyorum ofisin çoğu dökülür dışarlara filan çıkarlar hava almaya pek çalışan olmaz vurup kafayı yatıcam valla yaaa
canım yaaa iyi barii çok geç olmadan farkettin de düzelttin işleri.Gerçekten durum baya kötüydü ama toparanıyor yavaş yavaş canımmm
Bugün yorgunum uykusuzum öğlen saatini bekliyorum ofisin çoğu dökülür dışarlara filan çıkarlar hava almaya pek çalışan olmaz vurup kafayı yatıcam valla yaaa
Ay aynen öyle oluyo, ilk gün dediğin gibi bir abartmışım yemeyi, gece hiç acıkmadım yani, böyle de kötü oluyor ama ya, ne yapacağımızı şaşırdık. Ben akşamları hafif yemeye çalışcam, gece iyi yeriz. Demek senin mide iyi çalışıyro 3 e kadar eritmişgünaydın canım..iyi haftalar olsun inşallah ..
günaydın şekerim.
iftarı biz saat 20 . 40 da yapıyoruz.
o saatte ye iç, çay, su ..derken ben gece yatmadan yiyip yatayım dedim..ama saat gece yarısı olduğunda hala midem taş gibiydi..yemedim..dedim böyle tutaarım oruç..ama eşim kendisi atıştırırım diye saati kurmuş 3 e..ben de tıkırtılara uyandım..ama kurt gibi acıkmışım..koşturdum yedim son 4 dakikada, bol su içtim..yattım..sabah kalkamadım..geç kaldım..eşim işe getirdi.
aynı canım haklısın..kalkmak lazım..ama çok yersem uyuyamıyorum..tek sıkıntı o..abartamadan yersem uyuyorum..bi de çok su içmemem lazım.o da uyutmuyor.
aynı çok su içiyoruz..ama burda 3 gündür hava kapalı ..serin..açlık olmuyor..susuzluk da çok olmuyor sanki.
ney arkandan iş mi çevirmişler..
canım yaaa iyi barii çok geç olmadan farkettin de düzelttin işleri.
Bende de var uykusuzluk, öğle arası aynen dediğin gibi yapıcam ben de.
Ay aynen öyle oluyo, ilk gün dediğin gibi bir abartmışım yemeyi, gece hiç acıkmadım yani, böyle de kötü oluyor ama ya, ne yapacağımızı şaşırdık. Ben akşamları hafif yemeye çalışcam, gece iyi yeriz. Demek senin mide iyi çalışıyro 3 e kadar eritmiş
Bu ramazan böyle böyle geçecek artık, Allah yardımcımız olsun.
günaydın canım..iyi haftalar olsun inşallah ..
günaydın şekerim.
iftarı biz saat 20 . 40 da yapıyoruz.
o saatte ye iç, çay, su ..derken ben gece yatmadan yiyip yatayım dedim..ama saat gece yarısı olduğunda hala midem taş gibiydi..yemedim..dedim böyle tutaarım oruç..ama eşim kendisi atıştırırım diye saati kurmuş 3 e..ben de tıkırtılara uyandım..ama kurt gibi acıkmışım..koşturdum yedim son 4 dakikada, bol su içtim..yattım..sabah kalkamadım..geç kaldım..eşim işe getirdi.
aynı canım haklısın..kalkmak lazım..ama çok yersem uyuyamıyorum..tek sıkıntı o..abartamadan yersem uyuyorum..bi de çok su içmemem lazım.o da uyutmuyor.
aynı çok su içiyoruz..ama burda 3 gündür hava kapalı ..serin..açlık olmuyor..susuzluk da çok olmuyor sanki.
ney arkandan iş mi çevirmişler..
aa..sizin de sakin dönem sanıyorum..
bizim de öyle..mezuniyet oldu..okulda kimse kalmadı.
hahahahah..gerçekten ya..midem 3 saatte erimiş..ezana kadar 4 dakikada gözüm dönmüş resmen..döke saça yedim
iyi de oldu..
akşama dünden yemeğim var..
köfteli patates
zeytinyağlı biber dolması
gidince nohut haşlamıştım dün..ondan nohutlu çorba yaparım..şehriyeli , köfteli .
çocuklar ondan yer sanıyorum..dünkü yemekler ancak bize yeter..çocuklar taze çorbayı içsin..
bakalım büyüdüklerinde bizim onları düşündüğümüz kadar onlar da bizi düşünecek mi?
:26::26::26::26::26:
canım yaaa iyi barii çok geç olmadan farkettin de düzelttin işleri.
Bende de var uykusuzluk, öğle arası aynen dediğin gibi yapıcam ben de.
Ay aynen öyle oluyo, ilk gün dediğin gibi bir abartmışım yemeyi, gece hiç acıkmadım yani, böyle de kötü oluyor ama ya, ne yapacağımızı şaşırdık. Ben akşamları hafif yemeye çalışcam, gece iyi yeriz. Demek senin mide iyi çalışıyro 3 e kadar eritmiş
Bu ramazan böyle böyle geçecek artık, Allah yardımcımız olsun.
canım öyle..kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..aynen öyle hemde yüzüme gülerek neyse düşündükçe delleniyorum ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor ne yazık ki birde kimseye hakettiğinden fazlasını vermeyceksin afedersin bi yerleri kalkıyor havaya sonra uğraş dur...
bizim işler sipariş anlamında sakin canım ama fabrika çalışıyorsa yani kapanmamışsa ki aslında resmi olarak kapanmaktan bahsediyorum benim bölümün hep işi olur o yüzden işler durgun biz yoğunuz
benimd ebiberlerim ve kabaklarım var dün bişey yapamadım bu akşam pişiricem yemekleri 3-4 gün yeriz artık...
Biz şimdi kendi anne babamızı ne kadar düşünüyorsak onlarda bizi o kadar düşünür canım
en iyi ihtimalle tabi
bütün gün aç kalınca da hafif yemekde zor oluyor aslında ama belki yemek sonrası halimiz kalırsa tabi yürüyüş iyi gelebilir...
canım öyle..kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..
benim eşim de öyle..bi işçisini sabah alıp götürüyor..adam sanki kankisi olmuş..öyle davranıyor..eşimin yanında oturuyor ..eşinim odasına o yokken girip oturuyor..eşim de şaşırmış..
bi de eşimin maaşının bir kısmını elden veriyor patronu..
cumartesi izinliydi..o işçisine vermişler parayı..
eşim de cumartesi çocuklarla gitti çiftliğe..işleri varmış biraz..o zaman demiş al senin paran..patron verdi..
şaşırmış benim eşim de..
artık pek yüz vermiyor ona..bu sabah da geç kalcam sen git diye aradı onu..aslında alabilirdi..ama almadı..gıcık kapmış adama..
özel şoförü gibi taşıyor adamı..
umarım bizi düşünür bu sıpalar ya...lütfen düşünsünlerrrr.
ya işte az yemek de olmuyor..hepsinden yemek istiyor insan..dayanamıyor ki..
iftar saatine kadar hiç acıkmıyorum sanki ama o sofraya oturunca da anammmmmmmmm...
Ben de dünden hazırladım yemeğimi, karnıyarık var gidince fırına süreceğim, çorba ve pilavım da mevcut, annemleri çağırdım ben de akşama, bir de güllacım var.hahahahah..gerçekten ya..midem 3 saatte erimiş..ezana kadar 4 dakikada gözüm dönmüş resmen..döke saça yedim
iyi de oldu..
akşama dünden yemeğim var..
köfteli patates
zeytinyağlı biber dolması
gidince nohut haşlamıştım dün..ondan nohutlu çorba yaparım..şehriyeli , köfteli .
çocuklar ondan yer sanıyorum..dünkü yemekler ancak bize yeter..çocuklar taze çorbayı içsin..
bakalım büyüdüklerinde bizim onları düşündüğümüz kadar onlar da bizi düşünecek mi?
:26::26::26::26::26:
canım yaaa Allah korusun beterlerinden inşallah.aynen öyle hemde yüzüme gülerek neyse düşündükçe delleniyorum ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor ne yazık ki birde kimseye hakettiğinden fazlasını vermeyceksin afedersin bi yerleri kalkıyor havaya sonra uğraş dur...
bizim işler sipariş anlamında sakin canım ama fabrika çalışıyorsa yani kapanmamışsa ki aslında resmi olarak kapanmaktan bahsediyorum benim bölümün hep işi olur o yüzden işler durgun biz yoğunuz
benimd ebiberlerim ve kabaklarım var dün bişey yapamadım bu akşam pişiricem yemekleri 3-4 gün yeriz artık...
Biz şimdi kendi anne babamızı ne kadar düşünüyorsak onlarda bizi o kadar düşünür canım
en iyi ihtimalle tabi
O da doğru artık ne kadar yiyebilirsek bakalım.bütün gün aç kalınca da hafif yemekde zor oluyor aslında ama belki yemek sonrası halimiz kalırsa tabi yürüyüş iyi gelebilir...
Ne gıcık bir adammış o öyle, iyi yapmış eşin de, haketmiş sonuçta. Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin. Allah bazen gerçekten bildiğine göre veriyor diyor insan değil mi, düşünsene onların patron olduğunucanım öyle..kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..
benim eşim de öyle..bi işçisini sabah alıp götürüyor..adam sanki kankisi olmuş..öyle davranıyor..eşimin yanında oturuyor ..eşinim odasına o yokken girip oturuyor..eşim de şaşırmış..
bi de eşimin maaşının bir kısmını elden veriyor patronu..
cumartesi izinliydi..o işçisine vermişler parayı..
eşim de cumartesi çocuklarla gitti çiftliğe..işleri varmış biraz..o zaman demiş al senin paran..patron verdi..
şaşırmış benim eşim de..
artık pek yüz vermiyor ona..bu sabah da geç kalcam sen git diye aradı onu..aslında alabilirdi..ama almadı..gıcık kapmış adama..
özel şoförü gibi taşıyor adamı..
umarım bizi düşünür bu sıpalar ya...lütfen düşünsünlerrrr.
ya işte az yemek de olmuyor..hepsinden yemek istiyor insan..dayanamıyor ki..
iftar saatine kadar hiç acıkmıyorum sanki ama o sofraya oturunca da anammmmmmmmm...
Oh maşallah, yüz verdik deliye................ diye bir söylem vardır bizim buralarda aynen öyle olmuş seninkisi de.Eşinin durumuda fena olmuş yani ama gerçekten öyle eğer karşında ince düşünceli biri değilse her zaman iyilik sömürülüyor bu bir gerçek.
Herkes yerini bilecek ona göre davranmak laızm o zamanda başka başka bakış açıları laflar dönüyor ama varsın öyle olsun ben üzüleceğime değil mi ama
Eşinin patronuda garip davranmış parasını başkasına vererek ama neyse eşinde bundan sonra artık ona göre davranır
Nasıl yani girip odasına oturuyormuş baksana yaaaa
bir önceki şirketimde işlerini düzene koyana kadar labaratuvarda bir masa koydurtmuştum işin doğrudan içinde olayım diye ofisteki odaya çıkmıyordum bile, orda kalabalıkl bir ekiptik benim şefim vardı bana bağlı çalışan onunda bir masası vardı diğer kontrol teknisyenlerinin genelde sahada oldukları için masaları tyoktu ama ben onlara sandalyeler koydurmuştum içeri geldiklerinde oturup soluklansınlar diye çünkü bazı testler uzun sürüyordu ayakta beklemek yerine otursunlar diye birde orta yere sehpalar işte.
Neyse git gel derken bunlar önce şef sonra gece vardiyasında teknisyenler benim masama geçmeye hatta bilgisayarı açmaya başlamışlardı, doğrudan patron uyarmıştı benide oturmasın kimse sisin masanıza diey
ya bu insanlar çok garip gerçekten.Eşinin durumuda fena olmuş yani ama gerçekten öyle eğer karşında ince düşünceli biri değilse her zaman iyilik sömürülüyor bu bir gerçek.
Herkes yerini bilecek ona göre davranmak laızm o zamanda başka başka bakış açıları laflar dönüyor ama varsın öyle olsun ben üzüleceğime değil mi ama
Eşinin patronuda garip davranmış parasını başkasına vererek ama neyse eşinde bundan sonra artık ona göre davranır
Nasıl yani girip odasına oturuyormuş baksana yaaaa
bir önceki şirketimde işlerini düzene koyana kadar labaratuvarda bir masa koydurtmuştum işin doğrudan içinde olayım diye ofisteki odaya çıkmıyordum bile, orda kalabalıkl bir ekiptik benim şefim vardı bana bağlı çalışan onunda bir masası vardı diğer kontrol teknisyenlerinin genelde sahada oldukları için masaları tyoktu ama ben onlara sandalyeler koydurmuştum içeri geldiklerinde oturup soluklansınlar diye çünkü bazı testler uzun sürüyordu ayakta beklemek yerine otursunlar diye birde orta yere sehpalar işte.
Neyse git gel derken bunlar önce şef sonra gece vardiyasında teknisyenler benim masama geçmeye hatta bilgisayarı açmaya başlamışlardı, doğrudan patron uyarmıştı benide oturmasın kimse sisin masanıza diey
Ben de dünden hazırladım yemeğimi, karnıyarık var gidince fırına süreceğim, çorba ve pilavım da mevcut, annemleri çağırdım ben de akşama, bir de güllacım var.
Ahhh ah çocuklar Zelişin dediği gibi biz ne kadar düşünüyorsak onlar da aynen öyle olurlar, hayat telaşesi, kendilerini kurtasınlar da başka bişey istemem ben, kendi ayaklarının üstünde durabilsinler yeter.
canım yaaa Allah korusun beterlerinden inşallah.
O da doğru artık ne kadar yiyebilirsek bakalım.
Ne gıcık bir adammış o öyle, iyi yapmış eşin de, haketmiş sonuçta. Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin. Allah bazen gerçekten bildiğine göre veriyor diyor insan değil mi, düşünsene onların patron olduğunu
Oh maşallah, yüz verdik deliye................ diye bir söylem vardır bizim buralarda aynen öyle olmuş seninkisi de.
ya bu insanlar çok garip gerçekten.
o ayarı korumak biraz zor da olsa korumak lazım..
eşimin masasına direk oturmuyormuş..gidip odasında koltukta dinleniyormuş.
odada ilaçlar ve aşılar var.eşimin sorumluluğunda..ilaçlar çalınsa falan hiç hoş olmayacak..direk şüpheli olacak falan..aman ne bileyim..ben eşime diyorum sen yüz veriyorsun bunlara işçi işçiliğini bilsin..sen veterinersin..ayrım olsun diye ama nerdeee. ben söyleyince batıyor o laflar..yalan söylüyorum sanki..
başına geldi işte..ne diyim..
bi de 2 ay evvel bi işçinin faturasını ödemiş.90 tl.
veririm abi demiş..2 ay oldu yok.
1 ay evvel de benim yanımda bi işçi aradı..faturası varmış ..ödermisin..yarın parasını alırım dedi kapattı..ödemesini yaptı..110 tl sanıyorum..ama ne gelen para var ne bişey..sinir oluyorum..yaaa..bak yine dellendim yaa.
hele işin içine para , alacak , verecek girdimi o iş kötü..dostluk bile olsa bozulur..
işçiler köyden içeride ..tenhada bi çiftilikte kalıyor..
ondan şehre inemiyorlar..istiyorlar böyle ..faturamı öder misin
ya da gelirken 1 paket sigara getirir misin..
ayakçısı oluyor insan..ben kendime yediremem nedense..
geçenlerde 2 ay evvel 90 tl ödemesini yaptığı çocuğa demiş..ne oldu bizim para..ödemedin hala diye..
oğlan demiş ki haaaaaaaaaaaa..valla kaç paraydı 180 tl mi..
bak ya adamın daha borcundan haberi yok..ne diyim ben ne diyim.suç kocamda..
saf keriz :44::44::44::44:
yakın bi arkadaşı zor durumdaydı. 4 yıl önce 1.000 tl verdik..acil lazımdı..kaynım da 1.000 tl verdi..
daha borç ödenmedi..oğlanı hep görüyoruz..daha toparlayamadı..eşinden ayrıldı.2. kadını aldı..onun da bebeği olacak 9 aylık hamile..falan falan..ödemezse ödemesin diyor..hadi o arkadaşını tanıyorum ..çok iyidir..diyemiycem bişey ama bu işçilere neden borç veriyor hemen..sonra toplamaya çalışacak..benim de dilime düşecek..en kötüsü de benim dilime düşmek zaten.
biliyorum huyunu.. o yüzden 6 sene evvel falan dedim ki biri gelir de bana kefil ol der ..olma sakın..
nedenmiş diyordu..ne olur..ben ödemiycem ki kefil olcam sonuçta..ben birinden kefillik istesem..o da kabul etmese olur mu ..dedi kızdı..
o zaman da boşarım seni gözünün yaşına bakmam..şart koştum..1 kere çirkin suratla söyledim..korktu..
çok çekiştirdim herifimi beyaaaaaa
canım yaaa ama sonuna kadar sen haklısın bu konumda, ne demek böyle herkesin parasının öde öde, geri gelmesin, hangi devirdeyiz, kimse kimseye iyilik yapmıyor valla, hele kefillik mi asla olmam, kaç kere duyduk, kimlerin başına neler geldi bu kefillikten, kimseye kefil olmasın, Allah korusun valla, ödemediği zaman direk eşine geliyorlar, çok safmış senin eşin de kusura bakma cancazım yaaa, sen iyisini yapmışsın boşver, bilsin ciddiyetini.ya bu insanlar çok garip gerçekten.
o ayarı korumak biraz zor da olsa korumak lazım..
eşimin masasına direk oturmuyormuş..gidip odasında koltukta dinleniyormuş.
odada ilaçlar ve aşılar var.eşimin sorumluluğunda..ilaçlar çalınsa falan hiç hoş olmayacak..direk şüpheli olacak falan..aman ne bileyim..ben eşime diyorum sen yüz veriyorsun bunlara işçi işçiliğini bilsin..sen veterinersin..ayrım olsun diye ama nerdeee. ben söyleyince batıyor o laflar..yalan söylüyorum sanki..
başına geldi işte..ne diyim..
bi de 2 ay evvel bi işçinin faturasını ödemiş.90 tl.
veririm abi demiş..2 ay oldu yok.
1 ay evvel de benim yanımda bi işçi aradı..faturası varmış ..ödermisin..yarın parasını alırım dedi kapattı..ödemesini yaptı..110 tl sanıyorum..ama ne gelen para var ne bişey..sinir oluyorum..yaaa..bak yine dellendim yaa.
hele işin içine para , alacak , verecek girdimi o iş kötü..dostluk bile olsa bozulur..
işçiler köyden içeride ..tenhada bi çiftilikte kalıyor..
ondan şehre inemiyorlar..istiyorlar böyle ..faturamı öder misin
ya da gelirken 1 paket sigara getirir misin..
ayakçısı oluyor insan..ben kendime yediremem nedense..
geçenlerde 2 ay evvel 90 tl ödemesini yaptığı çocuğa demiş..ne oldu bizim para..ödemedin hala diye..
oğlan demiş ki haaaaaaaaaaaa..valla kaç paraydı 180 tl mi..
bak ya adamın daha borcundan haberi yok..ne diyim ben ne diyim.suç kocamda..
saf keriz :44::44::44::44:
yakın bi arkadaşı zor durumdaydı. 4 yıl önce 1.000 tl verdik..acil lazımdı..kaynım da 1.000 tl verdi..
daha borç ödenmedi..oğlanı hep görüyoruz..daha toparlayamadı..eşinden ayrıldı.2. kadını aldı..onun da bebeği olacak 9 aylık hamile..falan falan..ödemezse ödemesin diyor..hadi o arkadaşını tanıyorum ..çok iyidir..diyemiycem bişey ama bu işçilere neden borç veriyor hemen..sonra toplamaya çalışacak..benim de dilime düşecek..en kötüsü de benim dilime düşmek zaten.
biliyorum huyunu.. o yüzden 6 sene evvel falan dedim ki biri gelir de bana kefil ol der ..olma sakın..
nedenmiş diyordu..ne olur..ben ödemiycem ki kefil olcam sonuçta..ben birinden kefillik istesem..o da kabul etmese olur mu ..dedi kızdı..
o zaman da boşarım seni gözünün yaşına bakmam..şart koştum..1 kere çirkin suratla söyledim..korktu..
çok çekiştirdim herifimi beyaaaaaa
Ben de dünden hazırladım yemeğimi, karnıyarık var gidince fırına süreceğim, çorba ve pilavım da mevcut, annemleri çağırdım ben de akşama, bir de güllacım var.
Ahhh ah çocuklar Zelişin dediği gibi biz ne kadar düşünüyorsak onlar da aynen öyle olurlar, hayat telaşesi, kendilerini kurtasınlar da başka bişey istemem ben, kendi ayaklarının üstünde durabilsinler yeter.
canım yaaa Allah korusun beterlerinden inşallah.
O da doğru artık ne kadar yiyebilirsek bakalım.
Ne gıcık bir adammış o öyle, iyi yapmış eşin de, haketmiş sonuçta. Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin. Allah bazen gerçekten bildiğine göre veriyor diyor insan değil mi, düşünsene onların patron olduğunu
Oh maşallah, yüz verdik deliye................ diye bir söylem vardır bizim buralarda aynen öyle olmuş seninkisi de.
sağoll canım öyle oldu, bugün kafam rahat. Evet canım güllaçı ailecek seviyoruz, her ramazan yaparım 1-2 kere.ya annenler mi geliyor..ay ne güzell..ellerine sağlık hazır etmişsin yemeklerini..hamarat hatun ..
ay bi de güllaç mı var..ay ay ...
biz belki bayramda ayvalık a gitcez yine..olmuyor böyle ayrı gayrı..zor oluyor..büyüklerimizi özledik..bi de ayvalık ı tabii
Ay evet yaaaa bizim burda da var öyle bir arkadaşın eşi de, kefaletten dolayı evlerine icra gelmiş, düşünebiliyor musun ne kadar kötür bir durum, başkasının borcu için sen düşüneceksin.hımmm çok dertliymişsin bu konudaaa
ama eşin sözünü dinliyorsa sorun yok benim bir arkadaşım varya yıllardır eşinin arkadaşlarına verdiği paraları ödüyor ve bu pararlarda geri gelmiyor...
çok mu akıllı sanıyor bu insanlar kendilerini acaba
bu dünyanın birde öbür tarafı var dimi ama hesap vermek var
sen çoluğun çocuğunun hakkını nasıl olurda başkasına verirsin
ha bak gerçek ihtiyaç olur çok zor durumdur tanırsın arkadaşındır o ayrı ama benim dediğim yüklü miktarlar hemde yok yere
yazık yaniiii üzülüyorum arkadaşa da elinden bişey de gelmiyor
Aynen dediğin gibi canım,
Kızlar nasıll Fadime evdelermi şimdi
Seninkiler büyük idare ediyorlardır tek başlarına dimi
sağoll canım öyle oldu, bugün kafam rahat. Evet canım güllaçı ailecek seviyoruz, her ramazan yaparım 1-2 kere.
Gidin canım yaaa, büyüklersiz bayram mı olur, bir de 9 gün olcakmış sanırım tatil:26:
Ay evet yaaaa bizim burda da var öyle bir arkadaşın eşi de, kefaletten dolayı evlerine icra gelmiş, düşünebiliyor musun ne kadar kötür bir durum, başkasının borcu için sen düşüneceksin.
maşallah 41 kere kocana.canım yaaa ama sonuna kadar sen haklısın bu konumda, ne demek böyle herkesin parasının öde öde, geri gelmesin, hangi devirdeyiz, kimse kimseye iyilik yapmıyor valla, hele kefillik mi asla olmam, kaç kere duyduk, kimlerin başına neler geldi bu kefillikten, kimseye kefil olmasın, Allah korusun valla, ödemediği zaman direk eşine geliyorlar, çok safmış senin eşin de kusura bakma cancazım yaaa, sen iyisini yapmışsın boşver, bilsin ciddiyetini.
Benim eşim o konularda çok iyidir sağolsun, hiç arkadaş ayağına takılmaz, herkesle gerektiği kadar samimi olur, para konularına falan kesinlikle girmez.aman maşallah diyeyim de.
ya işte bak ..bizim paralar büyük değil..ama sinek küçük mide bulandırıyor.enayi yerine koyuyorlar ya ona sinir oluyorum.hımmm çok dertliymişsin bu konudaaa
ama eşin sözünü dinliyorsa sorun yok benim bir arkadaşım varya yıllardır eşinin arkadaşlarına verdiği paraları ödüyor ve bu pararlarda geri gelmiyor...
çok mu akıllı sanıyor bu insanlar kendilerini acaba
bu dünyanın birde öbür tarafı var dimi ama hesap vermek var
sen çoluğun çocuğunun hakkını nasıl olurda başkasına verirsin
ha bak gerçek ihtiyaç olur çok zor durumdur tanırsın arkadaşındır o ayrı ama benim dediğim yüklü miktarlar hemde yok yere
yazık yaniiii üzülüyorum arkadaşa da elinden bişey de gelmiyor
iyiler canım, büyük evde de, küçük anneannede, camiye gidiyorya. Yalnız evde de kalabiliyorlar tabii artık sorun yok, abla olduğu zaman ikisi idare ediyorlar, ufak tek başına kalamaz daha da.
maşallah 41 kere kocana.
ya işte bak ..bizim paralar büyük değil..ama sinek küçük mide bulandırıyor.enayi yerine koyuyorlar ya ona sinir oluyorum.
arkadaşına da yazık ya..çok paralar veriyormuş kocası.
geçen arkadaştan duydum da, tabii bilemiyorum, inşallah birleştirirler. Ama biz çalışacağız sanırım, arife de pazara denk geliyor, 3 günle idare etcez artıkay ne diyorsu düşüp bayılıcimmmmmmmmmmmmmmmm....
bugün konuştuk birleştirirler mi haftayı diye..yok birleştirmezler falan dedik..
umarım birleştirirler de daha çok kalırız oralardaaaa....
Sağol canımm. Evet önemli olan süreklilik arzetmesi, eşinin akıllanmamasımaşallah 41 kere kocana.
ya işte bak ..bizim paralar büyük değil..ama sinek küçük mide bulandırıyor.enayi yerine koyuyorlar ya ona sinir oluyorum.
arkadaşına da yazık ya..çok paralar veriyormuş kocası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?