İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

heeee ne kaa uğraştım ama..sinirden çatladım bi de ...ama beceremedim kuşum ya..

dilek bitmedi mi daha pasta yemen dön bakem işini başına..

ay ben dicektim, sen benden önce davranmışsın

ah kızlar çok güzel oldu..bol bol resim çekildi..myo "nun ana sayfasına atılır yakında..siz de bakarsınız olmaaa mı?

pasta yedim , kurabiye yedim, 8 bardak da sarı ve siyah kola..ihihihihi..isim yazmayayım yasak ..

midem bulanıyor..kuscak gibiyimm

yuh Dilek 8 bardak mı ne ettin anacım
Hastaneye kaldırmasınlar aman dikkat et.
sen haber verirsin fotolar konunca bakarız. Mutlu mesut günleri şimdi onların ne güzel.

8 bardak mı yuh..

yuh Dilek 8 bardak mı ne ettin anacım
Hastaneye kaldırmasınlar aman dikkat et.
sen haber verirsin fotolar konunca bakarız. Mutlu mesut günleri şimdi onların ne güzel.

tamam haber veririm.

ay son bardağı midem bulanarak içtim..ama çöpe mi atılsın yani..içip sonunu da bitirdim..midemi sonuna kadar doldurdum..

kıtlıktan mı çıktım nedir anlamadım..

öğlen yemeğini de az yemiştim pasta yerim diye ..aba abarttım yaniii
8 bardak mı yuh..
sorma arkadaşımm..sorma...

ilahi dilek alemsin.

sen bi soda iç bide sakız çiğne hazmetsin.

günaydınlar herkese,
hayırlı ramazanlar.
sahuru nasıl yapıyorsunuz kızlarrr yaa, iftarla sahur arası zaman ne kadar kısa, ben bekliyorum 1-2 gibi sahuru yapıp yatıyorum, hafta sonu olunca sıkıntı olmadı ama bakalım bugün nasıl olacak?

günaydın iyi haftalar kızlar...

Günaydın sizlerede,ben daha başlamadım oruca kısmetse çarşamba başlıyacağım.Ben her sene kalkarım sahura 2.30 kalkıcam bu senede.Bekliyemem o kadar ayakta mümkün değil ben zaten iftardan sonra erken bayılırım kesin,saatinimi kurar sahura kalkarım.Benim için tek dert sahura kadar acıkmıyorki insan zar zor yiyoruz bişeyler işte..

hayırlı ramazanlar sizede.. ben 3 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorum. iftarda yemekten önce 2-3 bardak su içiyorum yemek yiyince davul gibi oluyorum.insan acıkmıyor ama susuzluk baya zor..Allah kabul eder inşallah..

Günaydın kızlarrr

Naılsınız uzun zaman oldu uğrayamadım

Herkesler iyidir umarım bir miktar da olsa toparladım işlerimi ama hala gözle görünür bir iş yığını var ve inşallah izne çıkana kadar büyük kısmını toparlarım öyle planlamaya çalışıyorum...

Gelemedim ne zamandır çünkü burda kaldıkça çok baştan savmaya başlamıştım işleri bu yüzden de çok biriktiler, çok fazla sahaya inmemeye başlamıştım sonra öğrendimki arkamdan neler neler çevrilmiş off offff

bu yüzden biraz kendimi işlere verdim bu dönemde bazı sıkıntılarda oldu dönem dönem moralimde iyi değildi pek açıkçası

ama artık burdayım iyiyim şükür, herkeslerde iyidir inşallah...

Evet işte acıkmamak da kötü, zaman az olunca yediklerimiz erimemiş oluyor zatiii, bakalım bir orta yol bulacağız artık, akşamları hafif yemeye çalışacağım tabii dayanabilirsem.
Yemek yedik çay içtik diyesiye saat 11-12 oluyor ki zaten, 12 de yatıp tekrar mı kalkacaksın?

hayırlı ramazanlar sizede.. ben 3 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorum. iftarda yemekten önce 2-3 bardak su içiyorum yemek yiyince davul gibi oluyorum.insan acıkmıyor ama susuzluk baya zor..Allah kabul eder inşallah..
Aminnn canım, Allah kabul etsin. İlk gün ben de 3 de kalktım, çayı zor yetiştirdim, 3,47 de bizim burda imsak, önceki gün de yatmadım yine 3 gibi yedim, dün de 1,45 ti yedim yattım, Allah hepimizin orucunu kabul etsin.
Allah a şükür 2 gündür bir sıkıntı yaşamadım, bakalım inşallah sonra da yaşamam.
Hoşgeldin canım, benim de işler yoğun.
Haftaya nasip olursa izinliyim, o yüzden bütün işleri toparlamya çalışıyorum.
Ay canım yaaaa ne diyosun o kadar mı kötü? Nasıl yaptın toparlayabildin mi barii?
İnşallah artık sıkıntı yaşamassın canım, öncelik işin, buraya gelmesen de olur ama iş ihmale gelmiyor işte?

Gerçekten durum baya kötüydü ama toparanıyor yavaş yavaş canımmm

Bugün yorgunum uykusuzum öğlen saatini bekliyorum ofisin çoğu dökülür dışarlara filan çıkarlar hava almaya pek çalışan olmaz vurup kafayı yatıcam valla yaaa

günaydın iyi haftalar kızlar...
günaydın canım..iyi haftalar olsun inşallah ..
günaydın şekerim.
iftarı biz saat 20 . 40 da yapıyoruz.

o saatte ye iç, çay, su ..derken ben gece yatmadan yiyip yatayım dedim..ama saat gece yarısı olduğunda hala midem taş gibiydi..yemedim..dedim böyle tutaarım oruç..ama eşim kendisi atıştırırım diye saati kurmuş 3 e..ben de tıkırtılara uyandım..ama kurt gibi acıkmışım..koşturdum yedim son 4 dakikada, bol su içtim..yattım..sabah kalkamadım..geç kaldım..eşim işe getirdi.
aynı canım haklısın..kalkmak lazım..ama çok yersem uyuyamıyorum..tek sıkıntı o..abartamadan yersem uyuyorum..bi de çok su içmemem lazım.o da uyutmuyor.

aynı çok su içiyoruz..ama burda 3 gündür hava kapalı ..serin..açlık olmuyor..susuzluk da çok olmuyor sanki.

ney arkandan iş mi çevirmişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…