- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
kaç yılın kaldı yaşı doldurmana.benim ikisi de doldu, sadece yaş bekliyorum
benim 16,5 yıl var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç yılın kaldı yaşı doldurmana.benim ikisi de doldu, sadece yaş bekliyorum
kaç yılın kaldı yaşı doldurmana.
benim 16,5 yıl var.
yapalım birer emekli çocuğu
hayırlısı olsun canım. tek çocuk olmak zor be.
Kızlar,zelişle konuştum face den yoğunluktan gelemiyormuş sizlere selamı var pazartesi gelicem dedi
kızçeler nerdesiniz ..
burdayım,geldim :)bugün hava çok sıcak ya ramazanda Allah güç kuvvet versin bize.Ben pazartesi yada salı başlıyabilicem oruca.Cuma günü malum günüm Halbuki ilk günler haftasonuna geldi diye sevinmiştim alıştırmaları evde yapıcaz diye ama kısmet olmıyacak.
Oğluşumun yanınada abisi gitti bugün şükür aklım kalmaz orda arada ramazanda evinede gelir çünkü ben ramazanda yazlığa gitmiyorum pek...
Kızlar,zelişle konuştum face den yoğunluktan gelemiyormuş sizlere selamı var pazartesi gelicem dedi
sıcaklar başladı artık.ramazanda şanslıyız gene oturduğumuz yerden klima da var oruç tutmak biraz daha kolay.
senin oğluşun keyfi yerindemiymiş.
burdayım,geldim :)bugün hava çok sıcak ya ramazanda Allah güç kuvvet versin bize.Ben pazartesi yada salı başlıyabilicem oruca.Cuma günü malum günüm Halbuki ilk günler haftasonuna geldi diye sevinmiştim alıştırmaları evde yapıcaz diye ama kısmet olmıyacak.
Oğluşumun yanınada abisi gitti bugün şükür aklım kalmaz orda arada ramazanda evinede gelir çünkü ben ramazanda yazlığa gitmiyorum pek...
sıcaklar başladı artık.ramazanda şanslıyız gene oturduğumuz yerden klima da var oruç tutmak biraz daha kolay.
senin oğluşun keyfi yerindemiymiş.
benim odamda klimada yok,vantilatörle idare edicez artıkın.Oğlumun keyfi yerinde onu rahat bıraktım 2 hafta yarın giderken ders kitaplarını götürücem başlasın artık dimi ama :)
geldim ben de kızlarr, internet hatlarımla ilgili görüştüm, TTNEt ten 67 tl fatura ödüyordum, kampanyaya girdim 49 a düştü, ev telefonum da 30 tl geliyordu onda da kampanya varmış 7 TL ye düşürttüm, böylece aylık 40 tl kara geçmiş oldum, hiç olmazsa kızın telefon kontör parası çıkacak.
Ramazan da hafta sonuna gelmesi bence de iyi oldu, evde hiç olmadı rahatça tutarız, ben kurtarıyorum Yeşimcim, bugün son günüm. Geçen yıl inanmazsınız başına denk gelmişti, 5 gün başından, 4 gün de sonundan yedim tam 9 gün tutamamıştım, çok üzüldüydüm, sonuçta işyerinde oruçlu gibi duruyorsun zati, bir de oruc tutamayınca üzüldüm. Bu sene sonuna denk gelecek artık.
Klima olarak çok şükrediyorum ben de şanslyız diye.
Yeşim peki vantilatör işini görüyor mu barii, burda olsa mümkün değil.
Oğluşun için de sevindim abinin gelmesine, rahatına baksın artık. Derslere de başlasın tabii, sonra zor adapte oluyorlar.
valla vantiletör pek iş görmüyor tabi sıcak havayı döndürüp duruyo birde baş ağrısı yapıyor bende ama çok sıcaklar hiç yoktan iyidir napalım.Antalya gibi yerde klimasız olmaz erirsiniz mazallah ben bir sene temmuzda gittimde antalyaya birde öğlen 1 de indik kale içinde pansiyon aradık falan komalık oluyodum .Girdik bi pansiyona kiraladık açtık hemen klimayı akşama kadar çıkmadım sonra 5 gibi eczaneye gidip ilaç almıştım,nevrim döndü resmen.Ama orda yaşıyanlar daha alışık tabi,sizlerde nispeten bize göre daha dayanıklısınız sıcağa
Günaydın kızlar,bugün açılışı ben yaptım cumanın şerefine..Hayırlı cumalar hepinize.Bir haftasonuna daha geldik vede ramazana,hepimize hayırlı ramazanlar olsunBen akşam yemekten sonra oğlanın sınıftan arkadaşının annesiyle buluştum parka gittik oturduk çaylarımızı içtik üfül üfüldü akşam park,bir çok arkadaşımıda gördüm park ın cafeteryası dolmuş taşmıştı valla havadan dolayı,ramazandada çok keyifli oluyo iftardan hemen sonra atıyoruz kendimizi parka 10 gibi haftasonları 1'e 2 ye kadar oturuyoruz parkta cıvıl cıvıl sonrada sahuru yapıp yatıyoruz çok zevkli geçiyo yani.Eşimde evde yatmış dinlenmiş biz bayan bayanaydık.10.30 da geldim eve.Bu akşamda kısmetse oğluşuma kavuşurum artık yazlığa geçeriz geç vakit
günyadın.hayırlı cumalar.Günaydın kızlar,bugün açılışı ben yaptım cumanın şerefine..Hayırlı cumalar hepinize.Bir haftasonuna daha geldik vede ramazana,hepimize hayırlı ramazanlar olsunBen akşam yemekten sonra oğlanın sınıftan arkadaşının annesiyle buluştum parka gittik oturduk çaylarımızı içtik üfül üfüldü akşam park,bir çok arkadaşımıda gördüm park ın cafeteryası dolmuş taşmıştı valla havadan dolayı,ramazandada çok keyifli oluyo iftardan hemen sonra atıyoruz kendimizi parka 10 gibi haftasonları 1'e 2 ye kadar oturuyoruz parkta cıvıl cıvıl sonrada sahuru yapıp yatıyoruz çok zevkli geçiyo yani.Eşimde evde yatmış dinlenmiş biz bayan bayanaydık.10.30 da geldim eve.Bu akşamda kısmetse oğluşuma kavuşurum artık yazlığa geçeriz geç vakit
günaydın..bizim ev kuzeye bakıyor..baya serin..buz gbi hatta.Ay canım hiç soma, o sıcaklar başladı yine, akşam yatamadım, kuzey odamız vardı, oraya geçtim de, orda uyuyakalmışım. Biz de yaylaya veya soğuk bir şehre gittik mi dönüşü çok zor oluyor, düşünsene buz gibi bir havadan yanan Antalya'ya inmek feci yani. Haliyle alışıyoruz tabii mecburen alışmasan ne yapacaksın ama çalışmıyor olsak kesinlikle yaylaya giderdim yani, çekilir gibi değil.
günaydın canım,
ben de sana cevap yazıyordum, açılışı kaçırdım, sana da hayırlı cumalar.
Sağolasın, Ramazan geldi hoşgeldi.
Ohhhh ne güzelmiş sizin orası öyle, ne güzel cümbür cemaat eğlenceli olur tabii. Bu sene de öyle olur artık, 3,47 de imsak oluyormuş, düşüsenize gecenin yarısı. Hafta sonları dediğin gibi yiyip yatmak en mantıklısı.
kuzeye bakan evleri sevmiyom aslında, ama kuzey-güney olacak, yazın kuzey-kışın güney ideal oluyor canım.günyadın.hayırlı cumalar.
oğluş olmayınca o parkın zevki olmaz ki
günaydın..bizim ev kuzeye bakıyor..baya serin..buz gbi hatta.
dün akşam bakıcımıza girdim..çocukları alırken..yarım saat oturdum..onun ev akşam güneşi batıncaya kadar güneş alıyor..nasıl sıcak anlatamam..çocuklar terliyor oturduğu yerde..
o zaman dedim ki kuzeye bakan ev iyidir dilekçimmmm
hee akşam da 20.36 iftar
Allah verir kolaylığını inşallah
evet oğluş yoktu manevi kızım vardı irem onunla idare ettik akşamgünyadın.hayırlı cumalar.
dün akşam bakıcımıza girdim..çocukları alırken..yarım saat oturdum..onun ev akşam güneşi batıncaya kadar güneş alıyor..nasıl sıcak anlatamam..çocuklar terliyor oturduğu yerde..
hee akşam da 20.36 iftar
günyadın.hayırlı cumalar.
hee akşam da 20.36 iftar